24 nov 26, 04:27:31 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 27 28 [29] 30 31 ... 95
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Ki nyerne csatában extra (A minimum 2 teljes sor kötelező harconként)  (Megtekintve 288444 alkalommal)
0 Felhasználó és 50 vendég van a témában
STM
Shinobi no Megami
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #420 Dátum: 12 jan 20, 19:11:25 »

Hát, még csak pár részt néztem meg.
A mangát viszont végigolvastam.. na jó, legalábbis a magyar részt, az angolnál voltak bőven olyan oldalak, amiknél nem volt energiám és lelkesedésem megérteni a szöveget.

Amúgy nem voltam megsértve, csak beszóltam, mert ilyen a személyiségem ikszdé

Az előző hsz-omban meg most nézem, kimaradt pár szó... kicsit érthetetlen, nem tudom mi volt.

Amúgy az új vánpíszes tudásommal felvértezve...
Hodi vs. Kisame?
A tengerben nyomják persze, bár KIsame harcstíluzását figyelembe véve igazából mindegy, hol kezdenek. Mindegyikük tud még az alapállapotához képest sokat erősödni, de kérdés, Kisame kardjának mennyi hazsna lenne itt.
« Utoljára szerkesztve: 12 jan 20, 19:16:46 írta STM » Naplózva
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #421 Dátum: 12 jan 20, 19:13:29 »

Miután gyönyörűen megírtam, megszerkesztettem, és lektoráltam a hsz-em, küldtem volna el, de a netem ledobott. yeaaah. És nekem nem kell kölün lábjegyzetet adni minden 2. szóhoz Nevet

Az undorítót természetesen Ginre értettem, az az ember iszonyúan taszító. És egyébként sem szokásom random leundorítózni az embereket, még ha folyton át is akarják harapni a torkom verbálisan. ^^"

Hogy jött Sanji ide? Azért mert a team Sanjik szeretik lenézni Zorót bármilyen élethelyzetben, és fordítva. Nem tagadom, álszentség lenn, mert én is néha alábecsülöm a macsó szakácsot.

Azért szóltam hozzá, mert eléggé bántja a szemem, ha ennyire lebénáznak valakit, pláne ha Zoro az. És az érvelésembe valóban még neked is nehéz lenne belekötni, tekintve, hogy nem volt. Leszámítva persze a 'Zoro nem jó, csak közelharcban' failt.

Kimblee vs. Midnight.
Igaz, a Midnight harcot már rég olvastam, de én ezt Kimbleenek adom.
Ő az esetek kb. 100%ban a Bölcsek Kövével nyomult, ráadásul, mivel páncélt valószínűleg nem hord, a ruhájába sem lehetne belefolytani.
Az a szörnyes(?) illúzió lehet hatásos lenne, viszont elmeállapotából kifolyólag nem hajlamos a szívbajra.
Teszem azt, mikor Pride a sötétbányában hireteln fölbukkant mögötte, akkor én jobbn megijdtem, mint ő.
  Arról nem is beszélve, hogy szeme sem rebbent, mikor Pride befalta, a persze kérdéses, mennyire volt tudatánál. Aztán mikor Scar jóvoltából kórházba került, arról mesélt Milesnak,hogy mit alkotott Ishbalban, és mikor a napszemüveg lekerült, akkor is csak vigyorgott utólag. Szerintem az ő karaktere nagyon csúnyán kidolgozatlan maradt, kevés harban láttuk, azán egy noname kiméra ölte meg.

szerk: spórolok nektek kódtörőt.
« Utoljára szerkesztve: 12 jan 20, 19:16:02 írta Sabaku » Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #422 Dátum: 12 jan 20, 19:22:57 »

Nahát, fontos ember vagyok. Zsír. Nevet

Azt, hogy Byakuya győz egy kicsivel, úgy gondoltam, hogy egy-két százalékkal. Bitang szoros harc és Byakuya csak azért nyeri meg, mert pont olyan képességei vannak, amik rendesen megszivatnak egy kardforgatót, legyen az bármilyen erős és képzett.
Persze ez a kardforgató mégis csak Zoro és ez a tény már önmagában is megnehezíti akármelyik shinigami dolgát.  
Zoronak az a legnagyobb szívás, hogy míg neki minden erelyét be kell vetnie, hogy ne legyen összeturmixolva és folyamatosan fárad, addig ellenfele csak mutogat és még varázsigés kidoukat is van ideje használni.
Minndazonáltal Zoro mocsokerős távtámadásai szépen ráizzasztják Byakira az inget.
És most kb. elmondtam ugyanazt, amit sötömö.

Új: Kakashi vs. Elza Scarlet (Megjegyzés: Vita lesz, mert szerintem Titánia kisasszony győzne.)
« Utoljára szerkesztve: 12 jan 20, 19:25:15 írta gman » Naplózva
STM
Shinobi no Megami
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #423 Dátum: 12 jan 20, 19:30:56 »

Megjegyzem, egyedül Renato hiányolt. Én például pont kezdtem örülni, hogy nem rontod itt a levegőt.  Pojén

Erza vs. Kakashi
Kakashi győz, és nem tudom, ezt azért mondom-e, mert szerinted Erza nyer, de logikusnak tűnik.  Gondolkozik
Végülis, Genjutsu, elterelés, kage bunshinok, mangekyou sharingan. Erza ezzel szemben gyorsabb és erősebb, meg van mindenféle páncélja, és a sexy no jutsuja akár le is lassíthatja Kakashit még egy komoly harchelyzetben is. Elllenem lehet, hogy használna. Azt is tudjuk, hogy nagyon szívós. Igazából Kakashi csak a harcstílusa miatt esélyesebb, a ninja legyőzi a szamurájt (és igen, Erza nem szamuráj, de ez tökmindegy).
Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #424 Dátum: 12 jan 20, 19:46:23 »

Hát nem tudom STM... én is szeretek kötekedni, de hozzád és még pár emberhez inkább úgy állok, hogy ha lehet, kerülöm veletek a konfliktust. De ha így, akkor így Mosolyog

Sabaku: ez volt a lehető legrosszabb válasz Szomorú
Megint az általánosítás, amit úgy szeretek.. engem mindenki valami ilyenbe belekever (lásd: ha a nevem Renátó már egyből cigány vagyok (mondjuk ez másik topic volt Nevet), ha a kedvencem Sanji már egyből anti-Zoro fan vagyok és még sorolhatnám Nevet)
Nem bénáztam le, egyszerűen csak Gint esélyesebbnek látom. Viszont még mindig nem tudom, hogy miért nyerne szerinted Zoro... de már mindegy.

dzsímen: te vagy a helyi miniszter (mármint szerintem nem, de már nem próbálom meg meggyőzni ennek ellenkezőjéről a népet Nevet)

STM 2: valld be, hiányzott már a másik feled Nevet

Erza vs Kakashi:
Kakashi le tudná követni Elza mozdulatait. A szívósságáról annyit, hogy tök lestrapáltan rádől egy ház, mégis vígan szemezget a szögekkel meg rakétákkal, ami szerintem nem kis teljesítmény.
A bunshinok valóban nagyon jók lennének Elza ellen, hisz hiába gyorsabb, ha nem tudja kit kéne támadnia.
A Kamui viszont itt csak nagyon kivételes esetekben működne, hisz Elza valóban nagyon fürge. Talán a klónokkal való trükközés után tudná kamatoztatni tudását ezen a téren.
Valamint ott vannak a föld és víz jutsuk, amikkel szabadon védekezhetne a mágus ellen.
Én Kakashinak adom a harcot 60-40 arányban. Viszont érdekes lesz kettőtök ellen érvelni, mivel STM ezzel a postjával újra eltűnik egy jó hónapra Nevet
Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #425 Dátum: 12 jan 20, 19:55:24 »

De jófej valaki! Na de ki? Gondolkozik

Hodi szétszedi Kisamét. Egy régebbi Jinbei vs. Kisame harcra hivatkozva képzeletben kitöltöm a két sort.

Erzának a vilám, a föld és a víz ellen van páncélja, így elemek kilőve. A Kamui ellen jó a gyorsító páncél. A genjutsu bajos lehet, de Kakashi szinjén ez inkább zavaró tényező, mintsen komoly fegyver. Azt se felejtsük el, hogy Erza az átlag FT karakterekkel szemben nem csak fejelésre használja a kis vörös buksiját. A klónok meg ugye elemzésre jók, de ez esetben ha Kakashinak minden csepp csakrája elfogy a bunshinokra, akkor sem ismeri ki az ellenfél trükkjeinek a felét sem. Nem lenne egyoldalú verés, de azért a lovagmágus győzne.

OFF: A szamurájok jobbak, mint a ninják a valóságban.

Am én örülnék, ha többen járnának ide, még akkor is, ha lenne pár hülye, legalább mindíg volna kivel vitatkozni.
« Utoljára szerkesztve: 12 jan 20, 20:32:25 írta gman » Naplózva
Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #426 Dátum: 12 jan 20, 20:32:43 »

Erza azért jóval több mindent kibírt mint Kakashi. Most pl Azuma ellen is elég komoly sérüléseket szerzett, de mégis sikerült nyernie. Nem mellesleg a hallása is elég jó, tekintve, hogy meghallotta Gérard suttogását a világ másik felén lévő börtönből. ikszdé Amúgy egyszerre képes megidézni legalább 200 kardot, nem hinném hogy ennyivel ne tudná leszúrkodni Kakashi klónjait. A víz jutsuk ellen van vízpáncélja, és Kakashi amúgy se egy nagy víz elem használó. Igazából nem is láttunk tőle még vízpart nélkül víz technikákat. Föld jutsui jók védekezésre, de támadni még nem láttuk vele a Shinobit. Villámtámadások ellen is szintén van páncélja Erzának. Ha esetleg felhúz Kakashi egy Douryuuheki-t, Vöröske simán átugrik rajta, és utána próbálja meg leszúrni Kakashit.

Tehát összefoglalva: Közelharcban jobb Erza, villámtechnikák ellen van védelme, víztechnikák ellen van védelme, genjutsuk ellen is, földdel nem tud támadni Kakashi, Kamuival meg nem nagyon találná el.

Kakashi letudja követni Erzát, de ha Vöröske ráküld 150 kardot 150 irányból, nem hinném hogy mindet kitudja kerülni.

Kakashi elég okos, de ezzel most nem nagyon lehet szerintem érvelni, mert ez elmondható a mágusról is. Fizikai erőt szerintem egyiküktől se láttunk nagyon, sebességüket meg ugye egy szintre kell rakni, mivel mindketten elég gyorsak. Számomra egyértelmű Erza győzelme.

Amúgy a Genjutsuk semmit nem érnek Erza ellen. Legalábbis azok, amiket Kakashi használ. Nem egyszer ki lett jelentve, hogy a szemes genjutsuk semmit nem érnek a mágus ellen.
Naplózva

Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #427 Dátum: 12 jan 20, 22:15:36 »

renato: engem is sokszor cigánynak hisznek a nevem miatt és én is gyűlölöm ezt, de azt hiszem az kicsit más kategória Nevet Mm én eddig egy olyan team sanji/zoróval nem találkoztam, aki ne lett volna ilyen. de igazából mindegy is, erről vitatkozni tök felesleges.

erza vs. kakashi
erzára szinte biztos, hogy nem hat a genjutsu, mert a fél szeme mű. van páncélja a víz, villám, tűz elem ellen is. a gyrsaságot én egyformára saccolom ha versenyfutásrólvan szó, de ugye kakashi 100-zal formál kézpecséteket, amikről erza nem tudja, hogy nem szabad hagyni neki. az ész is stimmel kb, én 51-49 adork erzának. persze terepviszonyoktól függően ez változhat.
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
renato
Vendég
« Válasz #428 Dátum: 12 jan 20, 23:04:50 »

gman:
Úgy mondjátok ezt a páncél dolgot, mintha a Copy Ninja nem lenne híres arról, hogy fél másodpercenként cseszeti a jutsujait a hihetetlen sebességű kézpecsétjei miatt. Mire Elza feleszmélne előröl egy Kakashi jönne Raikirivel, oldalról pedig az egyik víz jutsu köszönne rá, így választhat melyiket akarja beszívni.

Klónokból Kakashi egy egész hadtestnyit csinált a Nagy Naruto Híd csatájánál, szóval ne egy-kettőre gondolj (pláne úgy, hogy ott már lestrapált volt és azóta még a chakra készlete is nőtt). Valószínű, hogy 10-20 klónnal szabadon trükközhetne, nem szívnák le csurig a chakráját.

És a ninják jobbak, mert csak.

Mistich:
Többet kibírt? Pár robbanás, mikor ereje teljében van. Sőt, még azt is meg merem kockáztatni, hogy tök erőtlen robbanások voltak, mivel a fáslinak semmi baja sem lett  Faceg
Komolyra fordítva a szót: Kakashi már le volt strapálva rendesen Pein ellen, mégis, miután rádőlt a ház még élt, és bombákkal, valamint szögekkel szemezett Minato ifjú Padawanja. Szerintem ez is elég nagy kitartásra utal.

200 kardot úgy idézett, hogy már nekem fájt a sok erőlködés. Kakashi 20x megölné ezalatt.

Kérem a mangafejezetet, ahol kijelentik, hogy a víz technikák mellé kötelező folyó-/állóvíz. Föld jutsu tökéletes lopakodásra, Elzát berántja a föld alá mint anno Sasukét, majd egy kunai-al kinyírja. Jó, ez kicsit erős volt, de Raikirivel akkor is elő tudna onnan ugrani. Viszont ha nagyon kell: ráküld egy víz klónt Elzára Kakashi, az elpusztul, dihidrogén-monoxid lesz belőle, Kakashi pedig azzal támad. Hogy tetszik?

Piroska ráküld 150 kardot, Kakashi meg elúszik a tejúton, vagy bemászik a föld alá (bár ez kissé valószínűtlen, az első valószínűbb.)

Még egy kis szorgalmi: keresd ki nekem azt, ahol kijelentik, hogy Elzára nem hatnak a szem alapú genjutsuk. Tudtommal ilyen nem is szerepelt még a Fairy Tail-ben, szóval érdekelne hol olvastad ezt.

Sabaku: jó-jó, csak felhoztam az összes eddigi itteni sérelmemet  ikszdé nem utálom Zoro-t, nem is szeretem, viszont szerintem a levezetésemnél látszott, hogy rendesen átgondoltam a harcot. Ha valamit kihagytam szólni kéne, de nagyon nem akarsz Nevet

Fél szeme mű, DE a másik igazi  Ohh My God
« Utoljára szerkesztve: 12 jan 21, 14:29:05 írta renato » Naplózva
hamisjoe
ANBU Osztag Vezető
*

Vas Országa Vas Országa

« Válasz #429 Dátum: 12 jan 20, 23:10:01 »

Erza vs Kakashi

Erza alapból mint mondták védekezhet Kakashi elemei ellen + Erza a kard irányítós páncéljával 100 karod elöhúz mondjuk, aztán ráküldi Kakashira öket, így 1 esélye lenne.A föld alá bújás, viszont Erza tud repülni is.Akárhogy gondolkodom Kevés esélye van Kakashinak, de a repülés miatt csak a Kamui maradt  Pontosan
És az a 200 kard böven meghaladta a 2000-t ugyan is egész Fiorét körbevették a villámló gömbök Mosolyog
Naplózva

Világ legjobb Suiton használója: Mózes xD
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #430 Dátum: 12 jan 21, 00:17:23 »

Az Erzára nem hatnak a genjutsuk-dolgot arra alapozzuk, hogy Midnight illúziója nem hatott rá. Igaz, ez két kölön világ, de a kettőt egy nevezőre hozni logikus, ha a fegyverzet színe hakit és az espadak kemény bőrét is egynek vettük. Nevet
  És nem az modtam, hogy érvelésnél bármit kihagytál etc, végig se olvastam, csak az az egy hsz a szemebe ötlött ikszdé

Az Erza megidéz 200 kardot tényleg túlzás, Kakashinál ezt max. egyszer lehet eljátsszani, de az viszont az utolsó alkalom is lesz. Én a 'gyorsan megidézek X kardot' no jutsut mondjuk... max 10 karddal venném okos öltetnek. Annál több már túl sok idő lenne.

A víztechnikákhoz nem kell folyó, de nemtomki nem is ezt írta, hanem azt, hogy Kakashi csak folyóparton/vízparton használt. Én erre azt modnom, hogy biztos könnyeb már meglévő vízzel dolgozni, mint a chakrádból kihányni, főleg, ha nem vagy Kisame.

Igaz, hogya fél szeme igazi, de Deidara is jól nyomta fél szemmel Sasuke ellen, aki, gondolom, jobban tolja sharingannal ~ genjutsuval.

Én tartom az 50-50 százalékot, terep, motiváció, és élethelyzet függő két ilyen hasonó ellenfél esetén.
Naplózva

gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #431 Dátum: 12 jan 21, 10:48:45 »

Attól, hogy Kakashi gyorsan készíti el a jutsukat még nem jelenti azt, hogy azok gyorsabban is jönnek. Külmben meg Erza is gyorsan váltogatja a páncélokat. Ja és ne felejtsük el, hogy fegyvereket is tud idézni. Megidéz egy páncélt az oldalról jövő víz jutsu ellen, egy lándzsával meg agyondobja a szemből támadó Kakashit.
Genjutsuval meg max egyszer lehet átvágni Erzát, mert utána becsukja a valódi szemét.

Új: Arabasta Arc Zoro vs. Egészséges Kimmimaro
Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #432 Dátum: 12 jan 21, 11:18:26 »

Viszont ha elég gyorsak a kézjelek, akkor erősebb jutsukat gyorsabban tud létrehozni, így megeshet, hogy egy Suiton: Suiryuudan no Jutsu (Zabuza ellen szinkronba használták ezt) támad Elzára, ez már valami b*szott erősen néz ki, szemből meg Kakashi fut felé valami kis szutyokkal a kezén. Szerintem egyértelmű, hogy a víz ellen védekezik, így a sokkal erősebb Raikirit bekapná.
Amúgy valóban gyorsan vált páncélt, de ha jól megfigyeled totál más egy-egy páncél fegyvere, így szinte nem is tud érdemben támadni. A Raitei no Yoroi és a Kaio no Yoroi fegyverei például totálisan különböznek, föld páncélt meg nem is találtam, de hiszek nektek.

...A víz jutsuk ellen van vízpáncélja, és Kakashi amúgy se egy nagy víz elem használó. Igazából nem is láttunk tőle még vízpart nélkül víz technikákat....
Megeshet, hogy én vagyok a gyökér, de nekem ebből totálisan az jön le, hogy szerinte víz nélkül nem tud Kakashi víz jutsukat használni (mivel ha nem így lenne, akkor nem alkotott volna egy tök felesleges mondatot).

A kardokat még mindig láthatja a Sharingannal és 10-20 kard elől még a szárazon is ki tud térni véleményem szerint.

gman: valóban elég egyszer megszívatni genjutsu-val, mert Kakashit ismerve nem lesz legközelebb. És akkor mi lenne, ha szemből mondjuk egy Raidennel jönne? Plusz azt se felejtsük el, hogy a Raikiri képes az ellentámadások kikerülésére, mióta van Sharinganja. Ja és a sebessége is megnő a jutsu használata alatt.

Kimimaro vs Zoro:
Ha jól emlékszek Kimimaro csontja keményebb az acélnál és Zoro az acélvágó erőt is csak véletlen hívta elő, nem tudta megismételni a sorozat első felének a végéig. Kérdéses, hogy Kimimaro ellen élne-e addig, hogy sikerüljön előhívnia még egyszer ezt az erőt. Szerintem nem, sőt, ha egészséges Kimimaro, valószínűleg gyakrabban játszaná el a Sawarabi no Mai-t, ami mellett Zoro nyársra lenne tűzve. Bár szerintem már a gerincével csapkodva is legyőzhetné a kardforgatót, persze csak CS2 állapotban. 80-20 Kimimaro-nak.
« Utoljára szerkesztve: 12 jan 21, 11:21:12 írta renato » Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #433 Dátum: 12 jan 21, 11:48:30 »

Hát az, hogy ott Zoro véletlenül használt Hakit (mert az volt), az enyhe túlzás, mert valójában rendesen rákészült (visszaemlékezett a mestere szavaira és kipróbálta a pálmafán). Egyébként ez lényegtelen, mert Kimimaro nem sebezhetetlen, csak a csontjai kemények, de a bordái között és a lágy részeknél ugyanúgy meg lehet vágni, mint mást. Ettől még Kimimaro győzne, de kisebb előnnyel.

Új: Kakashi vs. NW Brook
« Utoljára szerkesztve: 12 jan 21, 11:49:42 írta gman » Naplózva
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #434 Dátum: 12 jan 21, 11:58:00 »

zoro vs.  full-kimimaro
ha a beteg kimimaro majdnem lezúzta Gaarát ÉS Leet ÉS Narutot, akkor egészségesen nem akarom tudni, milyen. Biztos gyorabban növeszti a szarvait, vagy mittomén.
Mivel Arabasta Zoróról beszélünk, ezért vegyük úgy, hogy már túl van Mr 1-en, ergó át tuja vágni az acélt, és kimimaro csontjait. Én neki adonám szívem szerint, mert tud távolból is támadni, vegyük úgy, hogy átvágja a csontokat, és őszintén szólva nem tudom elképzelni, hogy egy szarvval át tudnák szúrni őt. És nehogy már kikapjon egy kimimarótól.
 Persze más a helyzet, ha nem tudja átvágni őket, akkor win kimimarónak.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 27 28 [29] 30 31 ... 95
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins