Ez a fajta általánosítás olyan szintű, mint nagymamám, amikor mondja, hogy az internet káros; vagy a sok fanyalgótól hallani, hogy minden anime brutális, aki ezeket nézi elmeroggyant; vagy akik lövöldözős játékkal játszanak azok mind agresszívek. Sőt, aki ki van gyúrva, vagy van egy kis izma, azok már buták, aki valóságshowt néz az bunkó; aki tudatosan vásárol az már spúr, stb. Maga az általánosítás a legnagyobb butaság, hiszen egy idő után nem találsz olyan embert akivel közelebbi kapcsolatod lehetne: mert az egyik "agresszív", a másik "elmeroggyant", a harmadik "bunkó", a negyedik "buta", az ötödik "agymosott" stb. A többire meg már választ adtam korábban ebben a témában.
Egyébként a tegnapi X-Faktor végén csak nekem tűnt fel, hogy nem mondták ki konkrétan, hogy lesz X-F3? Tavaly Nóri üvöltve közölte, hogy "jövőre is lesz X-faktor", idén csak azt mondta, hogy "jövőre sem állunk le a tehetségkutatással", de ezt érthette a Csillag Születikre is. Hmm.
Lehet ez csak egy hadüzenet: "TV2, ne tervezz semmit, mert felesleges. Ha kijössz valamivel, bedobjuk az X-F3-mat!"
Mondjuk Dirk Gerkens az RTL góré pár hónapja nyilatkozta, hogy indokolt a magas nézettség miatt a VV6, és az X-F3, de még nem született konkrét döntés.
Tavasszal: Csillag Születik342 + Megasztár394. Kicsit már sok ez a tehetségkutatás... igazából én nem is ezeket várom, hanem az "Egy perc és nyersz..."-et Balázzsal.
Btw, ha már Legyen Ön is milliomos, akkor a pletykák szerint nem az RTL Klubon lesz, hanem a jövőre induló RTL2-n, és lehet Friderikusz lesz a műsorvezetője.