24 nov 16, 17:09:48 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 22 23 [24] 25 26 ... 248
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Akatsuki  (Megtekintve 664613 alkalommal)
0 Felhasználó és 3 vendég van a témában
Gk
ANBU Kapitány
*
Nem elérhető Nem elérhető

Zisten

« Válasz #345 Dátum: 07 júl 03, 02:58:47 »

fúha...black metal-Hidan...kedvenc szereplőm egyébként az Akatsukiból, Sasori, aztán Hidan...Tobi, Zetsu, Itachi, Kisame...Leader meg a bnője Nevet...aztán Deidara
Naplózva
Ben Tennyson
ANBU Kapitány
*

« Válasz #346 Dátum: 07 júl 03, 08:43:42 »

szerintem Hidan rejtett fű falu, nem? ;D
Naplózva
annee
Vendég
« Válasz #347 Dátum: 07 júl 03, 10:19:27 »

Nem, Hidan származása még eddig ismeretlen... De nem hiszem, h kiderül... Sztem max úgy fog, h jön egy szereplő és mondja, h ő is a .... országból jött, onnan, ahonnan Hidan is... Vagy vmi ilyesmi... Amúgy meg ha sztem Deidara nem lenne gonosz, sztem annyira nem lenne nagy kedvenc, nem? Nyelvesít
Naplózva
Ben Tennyson
ANBU Kapitány
*

« Válasz #348 Dátum: 07 júl 03, 10:22:39 »

Nem, Hidan származása még eddig ismeretlen... De nem hiszem, h kiderül... Sztem max úgy fog, h jön egy szereplő és mondja, h ő is a .... országból jött, onnan, ahonnan Hidan is... Vagy vmi ilyesmi... Amúgy meg ha sztem Deidara nem lenne gonosz, sztem annyira nem lenne nagy kedvenc, nem? Nyelvesít

ez lehetséges, deszerintem az Akatsuki ki fog pusztulni... :'(
Naplózva
Damon
ANBU újonc
*

« Válasz #349 Dátum: 07 júl 03, 10:24:20 »

Az Akatsuki erre a sorsra van ítélve, de azért remélem előtte még picit megritkítják a Konohaiakat. Eddig Konoha vezet 3:1-re de, majd meglátjuk,h mi lesz.  >Nevet
Naplózva

Eceteslinzerkarika
Sok-sok ember rokona
annee
Vendég
« Válasz #350 Dátum: 07 júl 03, 10:25:07 »

Sztem is. De Deidara-nak elismerésem... Már nagyon sok erős jó szereplővel küzdött meg és még mindig él... De sztem ő is meg fog halni ;D

Konoha 3:1re? Ez honnan jött?
Naplózva
Ayaka
VIP

a tudás üldöz, de én gyorsabb vagyok

« Válasz #351 Dátum: 07 júl 03, 10:37:21 »

Igazságtalan, hogy a konahaiak sokan vannak, hét ellen. (heten vannak mint a gonoszok Nevet ) De azért egész jól bírják a strapát. Előbb utóbb biztos mindegyik meghal. :'(
Naplózva
FireCat
ANBU Osztag Vezető
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

JátszMacska

« Válasz #352 Dátum: 07 júl 03, 10:38:46 »

Hát ugye ha úgy vesszük, három Akatsukis meghalt, de Asuma is... Nevet ;D Ezért 3:1.
Minek pusztuljanak ki? X((( Degeljen meg Oro a hangos b**ibárjával együtt, az Akat meg hagyják békén... Nevet Nekik csak démonok kellenek nem kell ilyen intenzíven ellenálllni Nevet
Naplózva

mossuk le hipóval. marjon le a csontig.
annee
Vendég
« Válasz #353 Dátum: 07 júl 03, 11:11:23 »

Jah, vagy azért... Zemori-san: Oro for ever!! *fél a harcinyelvtől* *retteg* Nevet Nevet Nevet
Mondjuk Konoha-ból se mindenki az Akatsuki ellen van és még az Akatsukiból mindenki nagyon erős és nagyon jól képzett, Konoha-ban viszont van egy csomó olyan shinobi, aki még csak elég kezdő. Szal sokan vannak, de csak nagyon kevés, aki felér az Akatsukival.
Naplózva
Ben Tennyson
ANBU Kapitány
*

« Válasz #354 Dátum: 07 júl 03, 11:44:37 »

hát igen. DE én akkor sem akarom, h meghaljanak. Itachit biztosan megöli Sasu :'(
Naplózva
Handy
ANBU Kapitány
*

« Válasz #355 Dátum: 07 júl 03, 11:49:38 »

Ja, mi lesz velünk ien jól szervezett bűnözői csoport nélkül? Ha lesz újabb is, biztosan nem lsznek ilyen jók mint az Akatsuki!  Szomorú
Naplózva
FireCat
ANBU Osztag Vezető
*

JátszMacska

« Válasz #356 Dátum: 07 júl 03, 12:13:00 »

Zemori-san : Kukuku.... Nevet Felszerelkezek kígyócsapdákkal
De lássuk az adatokat:
Orochimaru: tekintve hogy közeleg a hatodik X felé, sokan utálják és hülyén néz ki, ő kinyiffan Nevet szeginy Kabuto megözvegyül, majd békét köt Konohaval és ő lesz a hangfaluban a vezér 8)
Itachi: Szaszke elég önfejű és makacs, tehát így vagy úgy de Itachinak is befellegzett az a sok piros felhő... kacsint
Deidara: ő SOKKAL erősebb vmi 16 éves beszívott kölyöknél!! *lengeti a hajrá Deidara zászlót* Azonkívül, Kishimoto-san se bírná ki a sok panaszlevél között ha kinyírná Dei-t...
Sasuke: lásd, Deidara.... X) De mivel a főszereplő legjobb barátja ő úgyis életben marad... =PPP
Heedan: ő halhatatlan... xD Lehet hogy épp azon gondolkozik hány darabra esett, de élni tuti él... sztem.
Kisame: ő élje már túl!! Szomorú Majd ha megtámadják tuti beugrik az óceánba és meg se áll Sidneyig Nevet
Tobi: ugyan már ikszdé Ti agyon tudnátok ütni egy majmot? Szomorú Nevet
Zetsu: őt maximum eladják dísznövénynek... Néha adnak neki egy kis emberkét, jól meglesz.
Leader-sama: egyszer már túlélte, most is túl fogja!!! Nevet Nevet
Kihagytam valakit...?
« Utoljára szerkesztve: 07 júl 03, 12:13:52 írta FireCat » Naplózva

annee
Vendég
« Válasz #357 Dátum: 07 júl 03, 14:21:59 »

Kihagytad a lila hajút... Amúgy sztem akárkit ölet meg, sztem mindenképpen kap majd panaszlevelet ;D :-X
Naplózva
FireCat
ANBU Osztag Vezető
*

JátszMacska

« Válasz #358 Dátum: 07 júl 03, 15:18:10 »

Ja igen! Az unknow csajszi... Nevet A végén kiderül hogy ő végig hidden mistnek kémkedett, és ő lesz az ünnepelt sztár Nevet Nevet najó... Tekintve hogy szerintem még Narutoék sem tudnak a létezéséről, ő csak akkor hal meg ha Dei fölrobbantja a világot... :-X
Naplózva

Pettinho
ANBU Kapitány
*

« Válasz #359 Dátum: 07 júl 03, 15:30:19 »

Dei nem hinném h felrobbantaná a világot ennyire még ő sem akkora művész ;D
Naplózva
Oldalak: 1 ... 22 23 [24] 25 26 ... 248
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins