Pesuke
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2130 Dátum: 08 dec 28, 19:13:44 » |
|
Miért lenne magasabb pozícióban...Mindig "mester"-nek hívta Sasori bácsit. És közben gondolkodtam, és talán rájöttem, hogy hogy rangsorolják az Akatsuki tagokat.Szerintem, mondom szerintem: Vagy aszerint, ahány bijuu-t elkaptak, de szerintem nem ez, hanem, hogy melyik tagnak van a leghatásosabb módszere a bijuu-k elkapására. De nem biztos.Lehet, hogy megtanulom azt a visszaolvasás no jutsu-t.
|
|
|
Naplózva
|
Kyuubi. A legerősebb negatív szereplő.
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #2131 Dátum: 08 dec 28, 19:16:25 » |
|
Az Akatsukiban nincsenek rangok. Csak tagok és egy(két) főnök. A tagok pedig egyenrangúak. Az, meg, hogy nem egyforma "erősek", magától érthetődő.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Kakashi-san
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2132 Dátum: 08 dec 28, 19:21:29 » |
|
Akkor a gyűrűk mit jelölnek és miszerint helyezkednek el az ujjakon(már a tagok) ?(1)
|
|
|
Naplózva
|
..........AZOKAT, AKIK A NINJA VILÁGBAN NEM KÖVETIK A SZABÁLYOKAT, SZEMÉTNEK HÍVJÁK..............AZOK, AKIK NEM TÖRŐDNEK A TÁRSAIKKAL, ROSSZABBAK A SZEMÉTNÉL.
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #2133 Dátum: 08 dec 28, 19:27:36 » |
|
Arra valók, amit leírtál.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Kakashi-san
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2134 Dátum: 08 dec 28, 19:54:47 » |
|
Huh ... Chakra-senpai talányokban írsz (vagy csak én vagyok hülye xD ) Tehát csak azt jelölik hogy hol helyezkednek el? Sztem nem........ Na mind1
|
|
|
Naplózva
|
..........AZOKAT, AKIK A NINJA VILÁGBAN NEM KÖVETIK A SZABÁLYOKAT, SZEMÉTNEK HÍVJÁK..............AZOK, AKIK NEM TÖRŐDNEK A TÁRSAIKKAL, ROSSZABBAK A SZEMÉTNÉL.
|
|
|
balon
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
|
|
« Válasz #2135 Dátum: 08 dec 28, 20:32:09 » |
|
a gyűrű szerintem csak arra kell hogy kiszedjék a bijuut vagy mit és át tegyék a szoborba csak ha fogynak a tagok fogynak a gyürük is és egyre tovább tart kiszedni a bijuut . szerintem de lehet hogy hülyeség.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
norbie 12
Akadémiai tanár
Nem elérhető
zabuza bácsi :-)
|
|
« Válasz #2136 Dátum: 08 dec 28, 21:07:35 » |
|
na ha valaki olvasta a naruto-kun-on a az akatsuki részletett akkor ezt olvasta : Mint más japán szokásokban a gyűrűk itt is jelképesek, az istenekhez való könyörgés jelképei harc előtt. A gyűrűk elhelyezése az ujjakon jelöli, hogy hová kell menniük, mikor egy bijuut távolítanak el. A gyűrűk nagyon fontosak a tagok részére, Deidara is örült mikor megtalálta sajátját. Orochimaru megtartotta magának a gyűrűt miután kivált a szervezetből, így nehéz volt az új tagnak gyűrűt adni. Tobi, Sasorinak a gyűrűjét kapta meg, de előtte ki kellett állnia az Akatsuki teszteket. Legtöbben manikűrt is viselnek, enyhén lila árnyalatút.
|
|
|
Naplózva
|
szia szeretem a narutott ennyi :-)
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #2137 Dátum: 08 dec 28, 23:04:05 » |
|
Meg csilingelős sapit. Rangok meg nincsenek és mivel kb ugyanolyan erős mindegyik páros, kialakult egyfajta eltorzul tisztelet egymás iránt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
itachicrying
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2138 Dátum: 08 dec 29, 00:05:34 » |
|
Ja de Kisame-t nem igazán érdekelte a "Zombik" halála! Pein inti tiszteletre...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2139 Dátum: 08 dec 29, 13:50:00 » |
|
De egymás elött ilyet nem mondanának... Csak Hidan max.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2140 Dátum: 08 dec 29, 14:11:10 » |
|
Azt mondod? Csak mert a tagokat az érdekek tartják össze, és nem a kölcsönös tisztelet... Kisame is lég szépen beszólt, amikor megtudta, hogy Hidanéknak kampec....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2141 Dátum: 08 dec 29, 14:12:23 » |
|
Igen a háta mögött. Am. Hidan nem halt meg csak... Mindegy. A szemébe nem biztos hogy mond ilyet
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
con
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2142 Dátum: 08 dec 29, 15:38:31 » |
|
Hát ja mert ugye kisame közelharcos és ugye hidan azokra volt ku*va veszélyes,szal kisamét hidan megszivathata volna keményen!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Loah
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2143 Dátum: 08 dec 29, 18:24:54 » |
|
hát kisame szerintem azért eléggé sok távolharci (vizes) technikát ismer
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #2144 Dátum: 08 dec 29, 20:34:30 » |
|
Azt lehet. De ha egy harcos kardot hord magával, az utal arra, hogy közelharcos (is). ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|