25 feb 20, 06:13:23 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 43
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Ki nyerne (csatában)?  (Megtekintve 147134 alkalommal)
0 Felhasználó és 4 vendég van a témában
STM
Shinobi no Megami
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #330 Dátum: 12 feb 07, 18:31:27 »

Yami ellen már Kira is elég jó esélylel hozna egy döntetlent, amíg ő egyre idegbetegebb, és egyre erősebb (egyre nehezebb testet tud mozgatni) addig minden vágással egyre nehezebb is lesz. Nevet
HA van ott még valaki, aki megtudja sebezni, akkor nyernek. MAtsumoto kardja ha máshogy nem, belülről csak tuna valamit kezdeni egy kb. tehetetlen ellenféllel.

Kyoraku csak akkor vezíthet, ha túlságosan eltereli a figylemét az ellenfele dekoltázsa, még annyival is nyer, amit eddig mutatott, a nyers erő, megf a víz ellene kevés, de ott van még a bankaya.

Byakuya szétszedi azt a mleg kis törpét akkor és úgy ahogy akarja, akár csak kidouval is. Túl gyors, hogy csak úgy be legyen fagyasztva, és Toshiro amúgyis láma.  Renji meg messze nincs olyan szinten, hogy komoylan beleszóélhasson egy iylen ahrcba. Byakuya win, flawless victory

Kenpachi win, fatality
Kapna rendesen, de meg se érezné.. viszont a harc hangulata állatian állati lenne, és ezt Ken-chan is átérezné annyira, hogy szó szerint csak cafatok maradjanak az ellenfeleiből Nevet
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 07, 18:32:38 írta STM » Naplózva
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

King of Heroes

« Válasz #331 Dátum: 12 feb 07, 18:37:20 »

Kyoraku vs Halibel

Szerintem Kyoraku nyerne, hiszen leverte Starkot is. Bankai-t meg még nem is mutatott, szal ő nyerne.

Yammi vs Hadnagy(szintűek)ok

Meg tudnák verni szerintem. Sokan közülük nem csak a kardforgatásban, hanem a Kidou-ban is jeleskednek.

Nii-sama vs Shiro és Abarai

Byakuya már egyszer legyőzte az ál-Toushirot, viszont akkor egyedül volt. Most itt lenne Renji is, viszont, mint tudjuk ő még messze van a kapitányi szinttől. Azt viszont kétlem, hogy simán Kidou-val megverné őket. Hitsugaya nem hiába viseli azt a bizonyos kapitány köpenyt.
Naplózva

STM
Shinobi no Megami
*

« Válasz #332 Dátum: 12 feb 07, 18:40:12 »

Azért viseli mert Kubo kis cukifiúfanservicepedonénicsalija. Meg mert valamilyen fatális véletlen folytán talált egyet a földön.
Vagy MAtsumoto kibizniszelte neki a vénembernél Nevet
EGy rakás hadnagy elébb megérdemelne, és ha a kard amúgy elég erős is... de... Hitsugaya kezébe adni tiszta pazarlás volt ikszdé
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 07, 18:52:31 írta STM » Naplózva
TsunadeHime
*

King of Heroes

« Válasz #333 Dátum: 12 feb 07, 18:45:21 »

ikszdé Na ezen nevettem egy jót:))  Kösz szépen:)) Egyébként nem vagyok Toushiro-fan, de azért nem is becsülöm le:) A 3. espada-val azért elég szépen küzdött! Am. szerinted melyik hadnagy érdemelné meg, hogy kapitány legyen? Ki tudná legyőzni őt a hadnagyok közül?

Naplózva

STM
Shinobi no Megami
*

« Válasz #334 Dátum: 12 feb 07, 18:52:02 »

Ikkaku, például (másik példáűt had ne mondjak). ikszdé
 Ő lehet, hogy félig belerokkanna, de összetörné. Főleg most, hogy elvileg új és erősebb bankaia van.

Halle Berrynél meg félmunkát is végzett, mert mint kiderüklt, még mindig él. EZért mondom, hogy a kerti törpe akármiylen erős is a kardja, sosem érdemelne kapitányi rangot.  Neeem
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 07, 18:53:18 írta STM » Naplózva
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #335 Dátum: 12 feb 07, 18:53:41 »

Akkor Kirát vegyük. Elfelejtettem ,hogy az emberekre is hat a képessége. Mosolyog

Kyoraku mellet még volt 3 kapitány Starrk ellen. Azért azt megnézném, hogy a kapitány mihez kezdene, ha a kardja Irooni-t akar játszani.^^ Talán  a Kageoni miatt győzne, hisz annyi víznek már jó nagy árnyéka van.

Yachiru lehet, hogy leverné. Kúl

Harribelt, Aizen tette harcképtelenné két vágással. A kis kopasz törpe nem nagyon tudta megsebezni. Nevet
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #336 Dátum: 12 feb 07, 18:57:33 »

Kyoraku vs Halibel - Harribelt erősebbnek és ezáltal esélyesebbnek tartom. Nem olyan könnyű elkerülgetni az a rengeteg vizet amelyet használ Harribel. Ha nem tudja lecsalogatni Harribelt a mennyekből akkor veszítene Kyouraku. Nemhiába volt összepárosítva Toshiróval, aki tudott is mit kezdeni a rengeted vízzel.

Yammi vs Hadnagy(szintűek)ok - Szintén nem ilyen egyszerűnek tartom ezt a dolgot. A mágia Yammi ellen jóformán semmit nem ér. Csak szúnyogcsípések lennének. Renji bankaia szintén keveset ért ellene és ahogy láttuk a mágia sem fogott rajta semmit. Tulajdonképp meg se bírnák sebezni ha nem lenne közöttük valaki aki erre képes. Ez pedig Ikkaku bankaia, aki épp ilyen nagy maflák ellen jöhet jól. Ha levagdossa Yami végtagjait akkor nyerhetnek de így is azt gondolom, hogy sokan ott maradnának közülük. Azt nem tudom, hogy Kira kardjának képessége mennyire hatna magára a testre, de lehet hogy ez is kevés lenne. Ha Ikkakut elveszítenék az elején akkor viszont vesztenének.

Nii-sama vs Shiro és Abarai - Lehet, hogy hülyeségnek hangzik de én ebben a felállásban sima Toshiro és Renji győzelmet várok. Toshiro elég közeli harcot vívott Byakuyával még ha veszített is. Itt viszont ott van Renji is, akinek igaz nem olyan erős a bankaia még de azért mégis csak bankai, ráadásul nem is rossz képességekkel. A mágia lehet, hogy Renji ellen bejönne de Toshirot ilyen szempontból nem nézném le.
Naplózva
TsunadeHime
*

King of Heroes

« Válasz #337 Dátum: 12 feb 07, 19:00:52 »

Írtam én, hogy ő győzött?  ikszdé Még eléggé fiatal, akkor még a Bankai-ja se volt tökéletes:P Most viszont ő is fejlődött:)
Kira meg szerintem nem tudná legyőzni. Ha ennyire kemény a csávó, akkor miért nem őt küldték az espada ellen? Vagy Aizen ellen? Mosolyog

« Utoljára szerkesztve: 12 feb 07, 19:01:25 írta TsunadeHime » Naplózva

STM
Shinobi no Megami
*

« Válasz #338 Dátum: 12 feb 07, 19:01:13 »

Ja, ott volt Ikkau is? Akkor szerintem simán győzniük kell, de ha a súlyos dolog nem jönne be úgy, ahoyg elképzelem, akkor már elég rosszak az esélyeik.
Kira képessége amúgy oylan mint HIdané. Erős, de maga a karakter gyenge, és nagyon sok ember ellen esélye nm lenne használni. Gondolom, ezért nem küldték komolyabb harcokba.

MIvel toshirot kb. semmire nem tartom, ezért lehet, hogy elfogult vagyok, de nem úgy vettem észre, hogy anno Byakuyának nehezebb dolga volt vele, mintha egy méh repült volna a szobájába..
szerk.: Újranézsé után.. bár cssak átfutottam... de Toshiro le lett csapva mint egy légy, BYakuya, ha úgy tartja kedve, akármikor befejezhette volna azt a harcot.
Szerk.2: A méhecskék közismerten tudnak szúrni.. kicsit bibis lezs tőle az ujjad, ki lehet bírni.
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 07, 19:07:36 írta STM » Naplózva
TsunadeHime
*

King of Heroes

« Válasz #339 Dátum: 12 feb 07, 19:01:58 »

Akkor kérlek nézd újra kettejük harcát...Nevet A végére bizony Byakuyja is megsérült:D
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 07, 19:03:12 írta TsunadeHime » Naplózva

Domynyk
ANBU Kapitány
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

« Válasz #340 Dátum: 12 feb 07, 20:58:47 »

Én már csak azért is megnéznék egy jó kis Yama-jii vs Byakuya harcot, hogy lássam veszíteni Byakuyát, hogy ne legyen olyan magabiztos, és lássak egy kis félelmet az arcán.  Ördögi  Nevet(bár, amennyire pokerface, nem mutatna semmilyen érzelmet)
Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #341 Dátum: 12 feb 08, 18:07:13 »

A Cukifiú elleni harcban azért nagyokat pislogott. Nevet
Ha már itt tartunk, mondok egy újat: Tsukishima vs. Mayuri.
Naplózva
Domynyk
ANBU Kapitány
*

« Válasz #342 Dátum: 12 feb 08, 18:16:43 »

Szerintem Mayuri, mert attól, hogy Tsukishima eljátssza azt, mint Byakuyával, hogy visszamegy a múltjába, - tehát mindent tud róla- Mayurinál nem jönne be, hiszen ha azt nézzük, a bankai mérge az megölheti. A mérget folyamatosan, minden csata után újraalkotja. Azt így nem lehet kivédeni. mellesleg Tsuki csak vagdalkozik, az meg nem jön be Mayurinál , hacsak nem a fejét célozza.
Naplózva
ULTRA
Jounin
*

XxX

« Válasz #343 Dátum: 12 feb 08, 20:26:20 »

Tsukishima vs kapitányok? Ördögi Persze 1v1 ben.
Letudná győzni valamelyiket?Mosolyog 
Hadnagyokat tuti legyőzne szerintem. Nem mindegyiket de párat igen. Nagyon szívatós a képessége van.
Naplózva
Domynyk
ANBU Kapitány
*

« Válasz #344 Dátum: 12 feb 08, 20:53:20 »

Hát:
1. Yamát egyértelműen nem, mert attól, hogy ismeri a képességeit, még nagyon közel sem tudna menni hozzá a lángok miatt.
2. Soifonnak ismerheti mind a shikai, mind a bankai képességét, de nem olyan gyors mint Soifon így egyiket sem tudná kivédeni.
3. Rose, hát bankai nélkül sztem le tudná győzni, mert Kinshara nem ad nagy védelmet.
4. Unohanáról nem tudunk sokat, a következő 4-5 év alapján majd eldöntjük, de sztem nem tudná legyőzni Unohanat.
5. Shinjit sem lenne képes legyőzni, mert ha van is vmi gyenge pontja Sakandénak, akkor sem lenne elég a kardozás Shinji ellen.
6. Byakuya már legyőzte Tsukishimát.
7. Komamura hát nem tudom... Nem olyan lassú, de nem is olyan gyors mint Tsuki, bár sztem Koma győzne.
8. Kyouraku csak shikaiban tud 4 szivatós játékot, szóval már az elég lenne Tsuki ellen.
9. Kensei közel- és távolharcban is remek, nagyokat üt, és gyorsan, a szél pengék meg vágnak rendesen.
10. Hitsugaya elvileg most erősebb, mint valaha, szóval lehet hogy van esélye.
11. Kenpachit nem tudná megvágni a nagy reiatsuja miatt.
12. Mayurit már leírtam, olvass vissza.
13. Ukitake meg a két karddal jobban harcol, mint Tsuki egyel, és még ott van neki a kidou szóval nyerne Ukitake.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 43
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins