renato
Vendég
|
|
« Válasz #210 Dátum: 11 aug 22, 18:26:59 » |
|
...Uraharát sem tartom olyan erősnek de őt a rendkívül magas intelligenciája hozta be ide. ...Gint viszont nem tartom olyan erősnek mint a többieket de egyrészt zseninek tartják másrészt a technikája félelmetes.
Na tehát: Aizen 2 embernek mondta, hogy a Hogyoku nélkül már megölte volna. Ez Urahara és Gin. Urahara félelmetes combokat nyomatott a kidouiból, mint láthattuk két 60-as szintűt, és egy 70-es szintűt használt ellene, és elpusztította őt, egyedül a Hogyoku miatt nem halt bele Aizen. Yamamoto 98-as kidouját ki tudta kerülni viszonylag kevés sérüléssel. Kérdem én: még mindig gyengének tartod Uraharát? A másik Gin. Ha te azt, hogy valaki sejt szinten lebont egy élőlényt gyengének tartasz, akkor légyszíves magyarázd már el, mi számodra az erős Bankai. Hozzáteszem az EGÉSZ kardja azzá a méreggé alakul, szóval akár egy karcolással is képes bejuttatni az ellenfele testébe a mérget, csak most így epicebb volt, hogy Aizen mellkasát telibe döfte a kardjával. És egy pár új harc: Kenpachi vs. Kapitányok (régiek-"újak").
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 aug 22, 18:27:42 írta renato »
|
Naplózva
|
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #211 Dátum: 11 aug 22, 19:10:37 » |
|
Jó, most megsértődtem. Akkor legyen neked. Gint és Uraharát az egyes kalap fölé helyezem és ellesznek a 0-ás kalapban hiszen ők képesek lettek volna megölni Aizent. Ebből gondolom simán következik, hogy simán leverik Yamát és fullIchigot is hiszen Aizen erősebb volt náluk. De simán legyilkolja a többi idősebb kapitányt is hiszen azok gyengébbek mint Yama. Gin mérge azonnal lebont mindent meg Ichigo erejét lazán alázza. Ha nem akarod megérteni a véleményem akkor úgy is mindegy. Tényleg elhiszed, hogy Gin mindenható és a legerősebb a történetben? Aizen mondott olyat is, hogy ő a legerősebb és Ichigo tévúton jár, meg lecserélte a szellemi erejét fizikai erőre. Tehát mindig látta az igazságot? Netán tévedett is volna? Te azt gyengének tartod aki lazán jégbe fagyaszt vagy milliónyi apró pengével darabokra vág? Ugyan úgy belepusztulsz mint a méregbe. Vagy csak Soi bankaia ami darabokra robbant találatakor. Tényleg gyengének gondolod? Mindegyiknek megvan a maga gyilkos természete amiben annak találatakor belepusztulsz. A kérdés mindig az, hogy hogyan éred ezt a találatot el és nem az, hogy mi történik találatkor. Én például úgy gondolom, hogy Byakuya és Yoruichi lazán alázná Gint minden nehézség nélkül. Akkor nekik is a legfelsőbb kalapban lenne a helyük mert leverte Gint? Kétlem. Pedig ebből az következne, hogyha erősebbek, gyorsabbak mint Gin akkor Aizent is leverhetnék. Irtam az elején, hogy van átjárás a kalapok között az eltérő technikák miatt de általánosságban ide tartozik.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 aug 22, 19:46:33 írta rini67 »
|
Naplózva
|
|
|
|
renato
Vendég
|
|
« Válasz #212 Dátum: 11 aug 22, 20:09:12 » |
|
Jó, most megsértődtem. Ennek örülök.
Ebből gondolom simán következik, hogy simán leverik Yamát és fullIchigot is hiszen Aizen erősebb volt náluk. Yamamoto ellen kijelentette, hogy esélye se lenne ellene, ezért alkotta meg Wonderweiss-t. "fullIchigo" pedig konkrétan megdughatta volna a muterját, ha Aizen netalántán a Kyouka Suigetsuhoz nyúl, benyom egy illúziót, kedves barátunk pedig elnyomja a Mugetsut a picsába. Nem tudjuk, hogy a méreg mit kezdene vele, Kisuke kidouit meg szétzúzná, viszont neki van egy Bankai-a, amiről eddig semmit sem tudunk.
Tényleg elhiszed, hogy Gin mindenható és a legerősebb a történetben? Idézd kérlek, hogy hol írtam ilyet. Köszöntem.
Aizen mondott olyat is, hogy ő a legerősebb és Ichigo tévúton jár, meg lecserélte a szellemi erejét fizikai erőre. Igaz, végül is van olyan hülye Aizen, hogy nem veszi észre, hogy mikor halt volna meg, valószínűleg csak gondolkodott valami epic szövegen, ami után még sirályabb csókának tűnhet, és végül emellett döntött. Gin ellen meg láthatatlanná vált, ellopta biztos Absalom Suke Suke no Mi-ét, így érhette el ezt.
Te azt gyengének tartod aki lazán jégbe fagyaszt vagy milliónyi apró pengével darabokra vág? Ugyan úgy belepusztulsz mint a méregbe. Vagy csak Soi bankaia ami darabokra robbant találatakor. Tényleg gyengének gondolod? Mindegyiknek megvan a maga gyilkos természete amiben annak találatakor belepusztulsz. Toshirou nagy fagyasztásait a 3. Espada széttörte, valószínű, hogy egy nála erősebb shinigami is megtenné ezt. Byakuya 1000 pengéjét meg a legalapabb Ichigo szétvagdosta, gondolod, hogy Gin nincs azon a szinten, mint a legelső Bankai Ichigo? Mérget is szétveti a reiatsu, és távolsági harcban megszívhatja Mayuri. Soifon Bankai-a meg csak társ mellett hatásos, anélkül szétkenődik a falon. Több a negatívuma, mint a pozitívuma.
Mindegyiknek megvan a maga gyilkos természete amiben annak találatakor belepusztulsz. Lásd: Tensha Zangetsu.
Én például úgy gondolom, hogy Byakuya és Yoruichi lazán alázná Gint minden nehézség nélkül. Én meg úgy gondolom, hogy ismét kétesélyes a meccs, Yoruichi talán legyőzné, Byakuyát viszont megszívatná.
Amúgy jó lenne, ha nem csak kötekednél (bár én szeretek veszekedni), hanem el is olvasnád amit idéztem. Nem unalmamba idézgetem a hozzászólásaidat. Mindkét karakter erejét a legmagasabb szinten szóltad le ember...
Ha válaszolni akarsz szerintem a kapitány erősorrend topicba írj, mert itt offnak számít, és a modibá' lecsesz a végén.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 aug 22, 20:13:41 írta renato »
|
Naplózva
|
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #213 Dátum: 11 aug 22, 20:38:32 » |
|
Nem, nem akarok válaszolni. Felesleges. Maradjunk annyiban, hogy te így gondolod én pedig úgy. Megváltoztatni a véleményedet úgysem tudnám de te sem az enyémet. Személyeskedni pedig nemigazán akarok. Ennyi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mistich
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #214 Dátum: 11 aug 22, 21:37:58 » |
|
Szerintem a kalapban lévő karakterek viszonylag reálisak, csak Unohanát én nem tenném ennyire fel. Még csak jelét sem adta hogy képes lenne támadó technikákra, anélkül pedig nálam bőven a 4. helyet "érdemli" csak meg. Amin Renátó "kiakadhatott", az szerintem az volt, hogy Uraharát nem tartod erősnek, amivel én se értek egyet. Magasan ő a legjobb kidou használó a történetben, tényleg nem túl reális ha azt mondod az ereje kevés a "2. kalaphoz". Gint pedig én se értem miért gondolod, hogy nem erős. Attól független, hogy annyira nem gyors a kardja mint mondta, elég gyors volt ahhoz hogy ezt Aizennel elhitesse, tehát a kard mozgása még így is a leggyorsabb a történetben. Gin legnagyobb gyengéje az, hogy a Bankait nem használhatja ész nélkül (hogy nézne már ki ha elfogyna a kardja? ) illetve a gyenge védelem. Kardforgatásban nagyjából verte őt Toshiro, tehát ha az ellenség közel kerül nem sok mindent tud csinálni. Másfelől nézve ezért van a nagy sebességű, pusztító erejű Zanpakutoja. Tehát szerintem maga a kalapelrendezés reális, csak a 2 karakter leszólása nem túlságosan. Kenpachi vs. Kapitányok vs. Yamamoto: Sima Szótájcsó győzelem vs. Soifon: Esélye sincs a 2. osztag kapitánáynak, Kenpachi lekever neki egy tockost, és hasonló élményben van része mint Bankai használat után 90-10 az arány, Zaraki javára. vs. Gin: Itt is esélyesebb Zaraki. Gin nem kezd rögtön a méreggel, Zaraki meg nem sokat érezne 10-20 lyukból a testén De persze Gin is meglepheti Kenpachit egy Busou Renjin-nel, de párat kivéd belőle Zaraki, többit meg elviseli, utána simán levághatja Ichimarut. 55-45 Ken-channak. vs. Unohana: Eddigiek alapján simán Kenpachi. vs. Aizen: már kifejtettem lentebb. vs. Byakuya: Ez egy tipikusan olyan harc, amit bármelyikük megnyerhet. Szerintem Kenpachi erősebb valamivel, de kicsit elfogult is vagyok, úgyhogy 50-50. vs. Komamura: Simán leveri, meg se erőltetné magát, 95% Zarakinak, az 5% hogy kidőlne egy Komamura ütéstől. vs. Kyoraku: Shikait még verné szerintem Zaraki, de kicsit unfair a harc, Kyorakutól keveset láttunk...65-35% vs. Tousen: Egy ilyen már volt, hollow erővel se változna sokat a felállás. 80-20% vs. Hitsugaya: Egyenlőre őt is lekapná Ken-chan, de ez a későbbiekben még változhat. Jelenleg nagyjából 70-30% vs. Mayuri: Ha jól emlékszem ilyen már volt, azon múlik az egész, hogy Zaraki el tudja-e nyomni Mayuri mérgét. vs. Ukitake: Egyenlőre sima Zaraki win, de itt is elég unfair a harc.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #215 Dátum: 11 aug 22, 21:53:35 » |
|
Hogy engem ma mindenki megelőz. Már Komamurát kezdtem el írni amikor látom, hogy új üzenet. Amúgy egyetértek veled Mistich csak nálam Soifon nem egy tockos Ken-chan számára így legalább ezt a leírásomat megtartom. De akkor is az a legdurvább, hogy én is pont 50-50%-ot adtam a Byakuya elleni harcra. Kenpachi Vs. Soifon Ha figyelembe vesszük azt, hogy Aizen, akkor semlegesítette Soi Shikaiját miután már ő kétszer ellőtte a Bankaiját, amit 3 naponta egyszer tudd és a kimerültségtől össze is esett. (Szóval nem maradt túl sokk Reatuja) És Aizen még maxon volt ugye 2X-szerese egy kapitányénak a Reatuja, akkor ugye könnyen ellensúlyozta Soifon Reatsuját. Kezdek eltérni... A lényeg, ha Kenpachi eltudja nyomni a Shikait, akkor legyőzi Soifont. Ha nem, akkor meg nem. Mert ugye Soi leggyorsabb aktív kapitány. Pár Honeskát könnyen betalál azzal a sebességgel. Persze Soifon Bankaija olyan, mint Deidara C5-je egy döntetlent mindig tudd csinálni. Csak kis megjegyzés. Aizen nem azt mondta, hogy esélye sem lenne az öreg ellen, hanem azt, hogy "Ha szemtől szembe harcolnánk az erőd felülmúlná az enyémet" Azért van egy kis különbség.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 aug 22, 21:55:15 írta Tilon »
|
Naplózva
|
"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat) "Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
|
|
|
Mistich
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #216 Dátum: 11 aug 23, 10:38:07 » |
|
Természetesen azzal a tockossal én is csak túloztam, viszont a végeredmény mindenképp hasonló lenne. Most úgy írom a harcot, hogy Kenpachi nem tudja elnyomni a Shikait. Zarakinál valószínűleg jelentősen gyorsabb Soifon, de ha nem rögtön Shikaial kezd akkor eleve halott. A Shunko ugye jelentősen növeli Soi fizikai erejét, és talán a sebességét is (ebben már nem vagyok teljesen biztos) de Kenpachi Soifon 10-20 vágásától valószínűleg meg se rezzenne, míg neki egy találat is elég lenne hogy kettétörje a 2. osztag kapitányát. Soi elég sokat használja a Shikai-t, tehát valószínűleg ismerik a kapitányok a képességét. Tehát ha esetleg marad ideje benyomni Suzumebachit, akkor Ken leveszi, hogy itt most kicsit kellemetlen helyzetben van, és még csak jó harc se várható (nem fog ömleni a vér belőle ) tehát levenné a szemkötőt, ami eldöntené a harcot. Így, ha Zaraki nem képes elnyomni Suzumebachi hatását, van esélye Soinak, de még így is esélyesebbnek látom Kenpát. Viszont a Soifon bankai-os példa 2 okból nem a legjobb. 1.: Mire rávenné magát a bankai használatra, addigra Kenpachi ott töri ketté ahol a legvastagabb 2.: Deidarának nincs C5-je. Szerintem az C0 akart lenni. ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rougon
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #217 Dátum: 11 aug 23, 14:25:42 » |
|
Kenpachi vs kapitányok vs Yamamoto: yamamoto még csak shikai-t mutatott, de így is simán nyerne vs Gin: Ginnek adom a voksom, bankai-jal leverné zarakit vs Unohana: passz, túl keveset láttunk unohana képességeiből vs Ukitake: ukitake shikaia képess visszafordítani a támadásokat, ha ez hat kenpachi kendójára is, akkor van esélye ukitakének, bankai-áról pedig még nem tudunk semmit, így egyelőre 55-45 ukitakenak vs Kyoraku: kyoraku nyerne, sebbességben felvette a versenyt a primerával, shikai-a is elég szívatós, bankai-a szintén ismeretlen vs Mayuri: én nem láttam ezt az ominózus meccsüket, így csak abból indulok ki amit láttam... zaraki nem az a a fajta harcos, aki kerülné a sérüléseket:D sőt inkább szereti is ha folyik a vére ha Mayuri rögtön vmilyen mérget juttat a szervezetébe, akkor Ken-channak annyi... Mayuriből pedig simán kinézem hogy rögtön azzal indít vs Soifon: leggyorsabb kapitány vs egyik leglassabb ... 2 pontos találat shikai-jal kell, és képesnek is érzem erre. Aizen ellen hatástalan volt, de Kenpachinak sztem nincs annyi lélekenergiája mint Aizennek, így Soifon győzelem vs Byakuya: ez az amire Kenpachi vágyik Byakuya elég gyors, jó a kidouban is, igaz a bankai-a szerintem nem annyira acélos, így 55-45 Kenpachinak vs Tousen: egyszer már legyakta, hollow alakban nehezebb lesz, de én még mindig kenpachit favorizálom vs Hitsugaya: ha sikerül is lefagyasztania, szerintem képes lenne kiszabadulni a jég fogságából, így szintén kenpachi nyer vs Komamura: nem is kérdéses, Kenpachi win
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
fefe1200
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #218 Dátum: 11 nov 16, 21:39:50 » |
|
Ömm.. Heloo mindenkinek! Sajnálom, hogy ilyen régiekre megyek vissza, de az Urahara vs Főtaicho harcról szeretnék beszélni, valamint mondanék én is egy harcot: a Főkapitány vs Kyoraku&Ukitake&Unohana! Tehát: Urahara vs Főtaicho Szerintem érdekes harc lenne, de Urahara nagyon okos, és a kidokban, de azon belül is inkább a bakudo-kban jeleskedik meg elég jjók a shikai-a képességei is. Viszont egyiküknek sem láttuk még a ban-kai át.Szerintem 55-45 Főkapinak. Főkapi vs Kyoraku&Ukitake&Unohana A filmben már volt olyan rész, amikor majdnem legyőzték, 300. rész fölött, nem tudom már pontosan hogy mikor, de nagyon okos mind a 3 és éppen ezért adok nekik 50-50% -ot mindegyiknek.
u.i.: Lenne mégegy érdekes harcom számotokra: Urahara vs Kyoraku&Ukitake ---> ehez a harchoz(bár nagyon szeretem Uraharát) de a Kyoraku párosnak kell adnoom a győzelmet 55-45-re, mert létszámfölényben vannak.(1v1 ben bármelyiket le győzné szerintem Urahara). Ennyi lenne részemről!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 nov 16, 21:41:46 írta fefe1200 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Domynyk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #219 Dátum: 11 nov 18, 16:03:08 » |
|
Szerintetek ki nyerne a Tousen vs Shinji csatában? (mindketten csak az alap shinigami képességeket használva) Szerintem furcsa lenne, hisz mindkettő kardja az érzéketek befolyásolja, bár, én a győzelmet Tousennek adom, mert az ő bankaija elveszi Shinji érzékeit( a tapintáson kívül) és egy távolsági támadással le lehet győzni( teszem azt egy kidouval), míg Shinji shikaija minden irányt megfordít, ez Tousennek nem jelentene sok hátrányt, hiszen ő így se lát, szóval szerintem Tousen nyerne.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gt12
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #220 Dátum: 11 nov 18, 16:52:24 » |
|
A Tousen vs. Shinji csatában azért azt nem árt figyelembe venni, hogy Shinji bankai-át nem ismerjük, valamint a shikai is magát az irányérzetet befolyásolja, és ezt a hatását szaglás alapján fejti ki, tehát valószínű nem számítana, hogy Tousen vak, hiszen valószínűleg az agyat zavarja meg az irányérzékelésben. Így Tousen bankai-a kb. csak kiegyenlítené az esélyeket (egyikük sem találja meg a másikat). Viszont Shinji tapasztaltabb harcos (sokkal régebb óta kapitány), így a több harci tapasztalat miatt inkább neki adnám a harcot, 60-40-re.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #221 Dátum: 11 nov 18, 17:01:38 » |
|
Hát Tousen szó szerint észre se venné Shinji Shikaiját. Viszont Shinjinek ott van a Hollowfikáció meg a Cero használata, amit, ha Tousen Bankaijában használ lehetséges, hogy szétszakítja a fekete kupolát. Szóval, ha Sinji kiszabadul Tousen bankaijából, akkor Hollow módban elveri, de ha bent marad akkor neki reszeltek.
Akkor egy Nnoitra Vs. Ichigo azon a szinten, amikor legyőzte Grimmjow-t ?
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat) "Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
|
|
|
gt12
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #222 Dátum: 11 nov 18, 17:16:29 » |
|
Ichigo harci ereje nagyban függ attól, hogy miért harcol. Ha nincs oka a harcra, akkor jelentéktelen, ha pedig van, akkor szinte legyőzhetetlen. Ez látszott Grimmjow elleni harcában is (és az összes többiben is). Nnoitra kemény Hierroval rendelkezik, emellett erős, és jópár trükköt rejteget (szeme helyén lyuk van, valójában 6 karja van), viszont relatív lassú (Grimmjowhoz és Ulquiorrához képest mindenképp). Ichigo gyors és erős is, azonban első csapásból szerintem nem sebezné meg Nnoitrát. A harc elejét Nnoitra hozná, Ichigo sok sérülést szerezne. Viszont időközben szerintem megtudná, hogy Nnoitra legyőzte Chad-et, és onnantól ő irányítana, onnantól van elég motivációja. Nagyon nehezen ugyan, de szerintem Ichigo nyerne 51-49-re.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Domynyk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #223 Dátum: 11 nov 18, 19:00:30 » |
|
Írtam az elején, hogy Tousen meg Shinji harca csak shinigami erőkkel. Viszont szerintem azokkal is Tousen nyerne, mert ő is tud cerot, meg neki van ressurecciónja, és abban van az az erős támadás a Los Nueve Aspectos, amivel Komamura bnakiját is legyőzte.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #224 Dátum: 11 nov 18, 19:07:58 » |
|
Hát csak Shinigami erőkel, akkor Shinjinek nincsen semmi trükkje a Shikaion kívül ami meg nem működik Tousen-en^^. Viszont ha Tousen átmegy Ressureccióna, akkor úgy veszít mint a huzat mert, akkor hat rá Shinji Shikaija.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|