24 dec 01, 05:33:56 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 43
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Ki nyerne (csatában)?  (Megtekintve 142810 alkalommal)
0 Felhasználó és 7 vendég van a témában
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #180 Dátum: 11 jún 21, 06:42:08 »

Ja és még Ulquiorra mellet szól, hogy ő képes repülni. Kenpachinak így most már tényleg a nullához közelednek a nyerési esélyi. Van egyáltalán olyan kapitány Yamamoton kívül aki képes lenne legyőzi Batmant ? Nevet Ha egyszerre menne rá 2-3 kapitány talán megfogná valamelyik jobb páros.
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #181 Dátum: 11 jún 21, 07:06:18 »

Gin szerintem legyőzné, Aizen biztosan, Kyoraku talán, Mayuri meg lehet, hogy kihzna valami döntetlenfélét.
A többit Ulqui bedarálná.
Naplózva
Domynyk
ANBU Kapitány
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

« Válasz #182 Dátum: 11 jún 21, 13:17:44 »

Mit szóltok a mostani animében lévő Soifon vs Komamurához? nekem nagyon tetszett. Nevet
Naplózva
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #183 Dátum: 11 jún 21, 14:17:39 »

Elég jó volt igaz. De én még mindig nem értem Soifon klónjait xD Mert ha kagebunshin no jutsu akkor oké de ha sebsebég klón akkor csak az egy igazi van aki olyan gyors, hogy többet látni belőle de amikor Komamura szétszórta őket a szélrózsa minden irányába akkor Soi nem tudott volna egyszerre esni annyi helyre. >.<#  Meg Soi Bankaiját nagyon legyengítették. Baraggan ellen milyet robbant már mint egy ATOM most meg csak felrobbant egy gáztartály. ikszdé És el sem vitte Komamura bankaiját, amikor Tousen a légy/szöcske alakjában simán szétszedte. De végül is érthető hiszen nem halhat meg egy fillerben a kapitány. Nevet Yama apó meg ezt a trükköt vetette be Aizen ellen is nem ? Gondolkozik
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 21, 14:37:58 írta Tilon » Naplózva

Domynyk
ANBU Kapitány
*

« Válasz #184 Dátum: 11 jún 21, 14:33:17 »

Hát igen, nem volt olyan erős, meg igen, az a hang támadás kivitte Koma hasát, ez meg csak elszenesítette, egy kicsit...nekem nem is a bankai, hanem a shunkos hakuda támadások tetszettek. Meg a klónok, amiket én se nagyon értek, mert is tök kage bunshinok voltak, de aizen ellen meg tuti sebesség-klónok, mert azok halványabbak voltak.
Azt sem értem, hogy miért nem szúrta le egyből a nigeki kessatsuval... Meg az is tetszett, hogy olyan gyorsan ütögette Komamurat, mint Yoruichi Aizent.

És igen, az ennetsu jigoku volt aizen ellen is. kacsint

Vicces, ezt írta STM, én is így gondolom, de nem jött be Nyelvesít ( a Soifon vs Komamura bankai összehasonlításos hozzászólásokból)

De Soifon nyerne, ha egymásnak engednék a bankait.
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 21, 15:22:50 írta Domynyk » Naplózva
Domynyk
ANBU Kapitány
*

« Válasz #185 Dátum: 11 jún 23, 14:56:11 »

Ki nyerne a Hitsugaya vs Amagaiban? Szerintem Amagai, mert a tűz elolvasztja a jeget Nevet
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 23, 20:15:56 írta Domynyk » Naplózva
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #186 Dátum: 11 jún 24, 22:03:31 »

Amagainak ott van a Bakkōtōja ami lepecsételi a kardok erejét így könnyedén nyer Toshiro ellen. De ha az most nem ér, még akkor is nyer mert előnyben van a jéggel szemben. Szerintem még Toshiro jég oszlopából is ki tudna törni.
És akkor, egy Byakuya vs Harribelben ki nyerne ?
Szerintem az a tengernyi víz elmossa a kis pengéket. Kúl
Naplózva

rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #187 Dátum: 11 jún 25, 00:12:47 »

Azt azért ne mond, hogy a tűz előnyben lenne a jéggel vagy akár a vízzel szemben. Ha tudja használni a Bakkotot akkor egyértelműen nyerne, de különben veszítene a tűz a jég ellen mivel a jéggel együtt jár a víz is. Természetes ellenségek. Másrészt Amagai azért nem Yama, így még ha erősebb is lenne szellemi erőben akkor is kiegyenlítené a természet törvénye ezt a hátrányt.

A Byakuya és Harribelben nagyjából egyetértünk de kevésen múlna az a győzelem. Szellemi erőben biztos, hogy Harribel az erősebb de technikai képességekben illetve mágiában Byakuya vinné a prímet. Igazából nem nagyon szeretnék jósolni de tényleg csak egy icipici különbség lenne köztük. Ha azt nézem, hogy Toshironak egyszer sikerült és Byakuya szerintem erősebb egy kicsivel mint Toshiro akkor az is bent van a pikszisben, hogy győzhet is. Viszont arra nincs viszonyítási alapunk, hogy Toshiro győztes támadása milyen erőt képvisel, így nagyon nehéz következtetni. Az is biztos, hogy nagyon erős támadásnak kell lenni Starrk megjegyzése alapján. Ha viszont a mostani fillereket nézem ott Byakuya kibujt belőle, igaz nagyon lerongyoltan de kijött. Viszont az is igaz, hogy minden csata más. Ezért megjósolni nehéz az esélyeket. Például Toshiro képes a kardjával sok támadást megfogni amit kétlek, hogy Byakuya kardja megtudna.
Naplózva
balazs9966
Újonc
*

« Válasz #188 Dátum: 11 júl 10, 07:21:58 »

.......Persze hogy halibel nyerne hát byakuya a 7. espádát alig birta lecsapni és két egymás mellet lévő espada szám mellett sok külömbség van. szal esélye se lenne byakuyanak
Naplózva
Domynyk
ANBU Kapitány
*

« Válasz #189 Dátum: 11 aug 19, 15:51:26 »

Ki nyerne  Tousen( csak shinigamiként) vs Ukitakeben? Szerintem Tousen mert a bankai hatása alatt Ukitake nem nagyon tud mit csinálni, ráadásul Tousen nem használ energia alapú támadásokat, így Ukitake nem tud mit visszalőni.
Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #190 Dátum: 11 aug 19, 22:30:37 »

Mivel Tousen erejének 100%-át láttuk, Ukitakének meg egy kis töredékét, így egyértelműen Tousen, de eléggé unfair módon.
Naplózva
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #191 Dátum: 11 aug 20, 16:48:09 »

Ukitake eddigi ereje abból áll, hogy vissza lövi célozva az ellen energia alapú támadását. Tousen nem nagyon használt ilyet. Ebben a felállásban Ukitake veszít.

Most jutott eszembe egy mondás ami tökéletesen leírja Tousen Bankaiját "Soha ne veszekedj hülyével, mert lealacsonyodsz az ő szintjére és legyőz a rutinjával." Magyarázat: Lealacsonyodsz az ő szintjére, szóval nem látsz, ahogy ő se, és legyőz a vak kardforgatásbeli rutinjával. Nevet

Én a Aizen Vs. Ichigora folytatására lennék nagyon kíváncsi, hogy hogyan folytatódott volna a csata, ha Ichigo nem tudta volna használni volna a Végső Getsuga Tenshō-t és Urahara nem rejtette el volna a Kidoját Aizenben. Hümm-hümm Onnantól, hogy Aizen "megégette" Ichigo karját. Szóval, hogy folytatódott volna a csata így ?
Naplózva

rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #192 Dátum: 11 aug 20, 16:56:54 »

Szerintem fogod még látni azt a harcot a későbbiek folyamán. Nevet Számomra az lenne a meglepetés, hogyha nem így lenne. Igaz, az egy kicsit megint más lenne hiszen alapjában véve most már ismerik a másik képességét, erejét.
Naplózva
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #193 Dátum: 11 aug 20, 17:06:25 »

Hát, ha Aizen használná Ichigón Kyōka Suigetsu-t, akkor Ichinek nem sok esélye lenne. Mosolyog
Naplózva

Domynyk
ANBU Kapitány
*

« Válasz #194 Dátum: 11 aug 20, 17:41:12 »

KI nyerne  Kenpachi vs Aizenben?( Aizen úgy, hogy nincs összeolvadva a hogyokuval) Szerintem ebben az esetben van Kenpachinak némi reménye.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 43
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins