Kiru Hoshino
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Tanulj a múltból! Élj a jelenben! Álmodj a jövőről
|
|
« Válasz #30 Dátum: 12 feb 16, 19:45:23 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Pólófelirat: 'Bombaszakértő vagyok. Ha futni látsz, próbálj meg lépést tartani velem...'
Istenem, adj türelmet a hülyékhez... mert ha erőt adsz, megölöm őket.
|
|
|
RoronoaZoro
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #31 Dátum: 12 jún 14, 09:28:14 » |
|
Egy kis nosztalgia . Ej hol vannak már azok a szép napok meg éjjelek mikor egyik részt daráltam a másik után. Mikor még garzonban laktam, esténként néztem az Animaxon is . Pffúú, jó régen volt
|
|
|
Naplózva
|
''Az örökkévalóság csak egy illúzió, melyet az öregedéstől való félelem szült.'' -Bleach- ''A hit egy szó a tudatlanságra.'' -Dr. House-
|
|
|
Nanako
Újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #32 Dátum: 12 júl 07, 21:10:48 » |
|
Helló, mindenki! Valaki nem tudja véletlenül, hogy a 116. részben, kb. 14:37-től, miközben Orihime bevallja, hogy milyen féltékeny, stb. milyen zene megy? Azonkívül az egész sorozatban csak egyszer hallottam, és a többire nem nagyon emlékeztet, de valaki tudja a címét vagy valami?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 júl 09, 12:00:44 írta Nanako »
|
Naplózva
|
|
|
|
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Főkapitâny
|
|
« Válasz #33 Dátum: 12 júl 07, 21:16:54 » |
|
Nanako, ne írj kékkel, az a modik színe ^^
Sajnos most nincs meg nekem az a rész, viszont egy okostelefonnal Shazam vagy SoundHound progrram segítségével megtudhatod a zene címét. Főleg ha ritka. Viszont ha a 116. rész környékén van, akkor valószínű, hogy a 2. OST-ben benne kell lennie.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #34 Dátum: 12 júl 07, 21:31:49 » |
|
Igen a 2.OST-ben a 11.edik Here To Stay. http://www.youtube.com/watch?v=k6LCykRfXL8Áhh mire megtaláltam Szanisz beelőztél.
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat) "Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
|
|
|
Nanako
Újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #35 Dátum: 12 júl 09, 12:07:48 » |
|
Öhm... szerintem ez nem az. O.O De lehet, hogy csak rossz a hallásom, mindegy. Mindenesetre köszönöm a segítséget (és többet nem írok kékkel). A filmek soundtrackját hol lehet letölteni? (Főként a nyegyedikét, mert az a legjobb.)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #36 Dátum: 12 júl 09, 12:13:34 » |
|
Nem rögtön azzal a részel kezdődik, ami a részben volt. Hallgasd végig és majd megtalálod azt a részt. Na vajon hol ? http://www.bleachfan.hu/viewpage.php?page_id=39
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat) "Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
|
|
|
Divya
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #37 Dátum: 12 júl 09, 23:29:27 » |
|
Hogy őszinte legyek a Bleach zenéi nekem többségében nemigen tetszenek, de ezt most találtam, és imádom (muszáj leírnom xD) Rukia theme: Ashley MacIsaac - Wing-Stock Az eleje kevésbé tetszik, bár az is jobb ahol a zongora elindul...de 2:04- től nagyon tetszik a vége meg már Ír kocsmazene inkább Ez a theme van írva a mangában is Rukia lapjára Ichinek meg teljesen más mint az animeben lett, de egyik se tetszik x( A másik ami tetszik az Urahara theme evvel együt már 2 zenét találtam ami tetszik ^^ http://www.youtube.com/watch?v=EyI7q1nR-Xs
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tina.
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #38 Dátum: 12 júl 11, 01:26:20 » |
|
Sziasztok. Valaki nem tudja annak a számnak a címét, ami a 4. mozifilmben 52:25-től kezdődik? Már régóta keresem, de nem találom
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #39 Dátum: 12 júl 11, 08:25:50 » |
|
Ez trükkösebb mert nincsen benne a film sima OST-jében hanem valami bónusz kiadásban van benne. Treachery RMB http://www.youtube.com/watch?v=l4Gog5Ae5Lo
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tina.
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #40 Dátum: 12 júl 11, 19:08:43 » |
|
Wáá, köszönöm
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #42 Dátum: 12 szep 13, 17:24:52 » |
|
Bleach Diamon Dust Rebelion Invasion Ez az a szám
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Eszter4
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
Sajt.
|
|
« Válasz #43 Dátum: 12 dec 27, 16:51:24 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 dec 27, 16:52:49 írta Eszter4 »
|
Naplózva
|
"Csak a kisember tart rendet. A zseni átlátja a káoszt!"
|
|
|
KisDre
Újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Minek? :D
|
|
« Válasz #44 Dátum: 13 jan 11, 02:08:55 » |
|
Köszi!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 11, 02:09:26 írta KisDre »
|
Naplózva
|
KisDre.deviantart.com Warcraft 4-et a népnek!
|
|
|
|