samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #15 Dátum: 11 dec 29, 22:50:35 » |
|
A legnagyobb, Akimbó a kis kungfu harcos, metal, deathbringer, dark vampires, ezek tényleg a legrosszabbak Nagyon nagy forma a srác, kár, hogy abba hagyta Mesterlövész, Beachsoccer, Heavyweight Thunder, Big rigs, Nina igazi élmény lehet játszani velük Talán még ki is próbálnám (mondjuk Mesterlövésszel tényleg játszottam )
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 dec 29, 22:52:31 írta samdav »
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #16 Dátum: 11 dec 29, 22:52:30 » |
|
Ja, amiket most felsoroltál, azok az igazán ütős részek. Na, mind1, most megyek lefeküdni, sziasztok.
|
|
|
Naplózva
|
~Apa: heo ~Anya: Minagi ~Tesóim: Rikan, Sabaku ~Nagyi: Ritli ~Tanárom: Kallen
|
|
|
Mystgun
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
Best in the World!
|
|
« Válasz #17 Dátum: 11 dec 29, 23:02:19 » |
|
Hát jah, a legnagyobbak Szerintem ezzel freddyD pénzt is kereshetett volna, főleg úgy, hogy miután bemutatta a Mesterlövészt és még egy pár játékot, megnőtt utána a kereslet és hát mire megy a piac? arra hogy minél többet vegyék az árukat és freddyD hatására, megnőtt a vásár is, ezért felemelték az árát... freddyD ilyen reklámokba kéne tenni xD, kíváncsi lennék hányan vennék meg a cuccot, szerintem rengetegen... És lehetne nyitni róla egy jó kis fórumot, ahol meglehetne osztani az élményeket a játékkal kapcsolatban. M. Bogi: Szia, jó éjszakát!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
GepgurU
ANBU újonc
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Gépész gnóm, a gépek piciny hercege
|
|
« Válasz #18 Dátum: 11 dec 30, 11:14:00 » |
|
Nekem is nagyon hiányzik. Nekem csak a Mesterlövész, a Mortyr, a Beach Soccer-rel és a Stealth Force 2 volt alkalmam játszani közülük. Hatalmasak. El lehet velük lenni. Remélem 2012 újrakezdi, vagy legalábbis egy világvége játékot bemutat év vége felé.
|
|
|
Naplózva
|
Harc nélkül feladni, olyan mint lemondani az álmainkról. ~ Mesterem: hanii ~ [Za Goburin no joō!]Kis kabalám:
|
|
|
Morause
Vendég
|
|
« Válasz #19 Dátum: 11 dec 30, 12:17:41 » |
|
Mhh kár érte... akkora videókat csinált a csávó és szövege is van... kedvenc videóm tőle az a kamionos volt amiben hegyen mászott a kamionnal, kiment vele a textúrából, át falon meg a fákon... stb. a neve aszhem vmi Big Rigs... most hogy benéztem a topicba újra nézem hogy elkacagjak itt mán magamnak!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #20 Dátum: 11 dec 30, 13:56:56 » |
|
A Big Rigs egyértelműen "szégyen az összes PC játékra", ahogyan freddyD mondta. Most komolyan, csak azért csinálták a készítők, hogy híresek legyenek, és pénzt nyerjenek vele? Ha igen, akkor elég szánalmas... Ez az egyik kedvenc mondatom abban a részben: "Mi? Élek? Hát persze, mert ez egy k*rva sz*r játék!"
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mystgun
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
Best in the World!
|
|
« Válasz #21 Dátum: 11 dec 30, 14:32:32 » |
|
Tévedés a Big Rigs-et azért tervezték, hogy freddyD bemutassa , nem tudom mi másért tervezték volna, de van még 1 pár game, mint például a Metal az is egy nagyszerű játék
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #22 Dátum: 11 dec 30, 15:09:58 » |
|
A legjobb szöveg benne, a "Your winner" Ja még mielőtt nem ismertem ezt az egész Rossz pc játék sorozatot, akkor kipróbáltam a Lula 3D-t, Mortyr-t is. Na meg a topic nevét a "Rosz"-t írjátok át "Rossz"-ra, mégis csak epic fail nyelvtan
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
Mystgun
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
Best in the World!
|
|
« Válasz #23 Dátum: 11 dec 30, 15:34:39 » |
|
Jah az tényleg király De tudod mi a még jobb? Amikor tolatsz azzal a kamionnal, na az olyan, mint a NASA centrifugája csak hatszor durvább Huh, basszus Lula 3D , minden eldugdos a mellébe, wazze, biztos jó sok hely van ott, még az elektromos vezetéket, a vibrit, meg az újságokat is oda teszi. És samdav, miközben játszottál vele, megmozdult valami odalent? , mert ha igen sürgősen át kell gondolnod az életed!! A Mortyr-hez nincs hozzá fűzni valóm, az sötét embereknek való játék (aki látta a vidit, tudja mire gondolok ) De a Ringriker is ott van, az a "fingás" , na meg a "hulla a vízben". Epikus szörnyek vannak bent, jobb mint a WoW Utóirat: Tényleg írjátok át a "Rosz"-at "Rossz"-á. Ez szégyen a sorozatra nézve!!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 dec 30, 15:36:06 írta Mystgun »
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #24 Dátum: 11 dec 30, 16:18:50 » |
|
Bennem az Aqua Fittnes Ököl maradt meg a legjobban, amikor azt láttam kezdtem úgy gondolni, hogy nem véletlen lett belerakva egy játékba az ököl fegyverként. Én a Big Rigs miatt kezdtem el igazán nézni, Indán láttam valahol kiírva aztán YT-n rákerestem, és hát kedvet kaptam a többi videóhoz, szóval megnéztem azokat is. Dark Vampires adta rendesen, amikor a zombik libasorba mentek fel meg a vámpírok belementek a földbe. Még a Bus Driverben volt egy epic moment, amikor freddyD kis szépen megáll a pirosnál, és akkor a mob kocsi ilyen állat módjára beáll mellé. Tyű, ott szakadtam.
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #25 Dátum: 11 dec 30, 16:48:06 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #26 Dátum: 11 dec 30, 17:03:14 » |
|
Rikan: Az nem a Dark Vampires volt, hanem a Chronicles Of A Vampire Hunter-ben volt, és igen, az is egy jó videó. A Mars Taxit szereti valaki? Szerintem az is egy egész jó videó. Az elején, a fekete CD, és csönget egy férfi, és azt mondja: "Sorry!", az óriási jelenet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krieg
|
|
« Válasz #27 Dátum: 11 dec 30, 17:39:17 » |
|
Az a Men in Black - Sötét zsaruk c. filmből van. :) Nekem személyes kedvencem a Traktor Racer, más videón nem röhögtem még annyit, mint az irányíthatatlan traktoron. :D Igazából, a videói 95%-a hatalmas, bármelyiket szívesen visszanézem. Nagyon meglepett mikor bejelentette, hogy befejezi, és sajnáltam nagyon, ez tényleg egy mindig megújuló, megunhatatlan sorozat (volt). :)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #28 Dátum: 11 dec 30, 17:40:26 » |
|
Nem ismerem azt a filmet, de mind1. A Traktor Racer legjobb jelenete, amikor azt mondja, hogy "Párzási Időszak."
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mystgun
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
Best in the World!
|
|
« Válasz #29 Dátum: 11 dec 30, 17:56:12 » |
|
A Traktor Racer-t régen láttam, de a Bus Driver fent van az iskolában a gépen, szoktuk rajta nyomatni samdav: hmm mesterlövész... azt hiszem abban van a világ legszebb nője nem? Stella-nak hívják és mikor megláttad, nem mozdult meg semmi akkor sem? Ám az is jó jelenet, amikor a videó végén, az ujjukkal lőnek egymásra és azok a mátrix mozdulatok... - Dominik, jól vagy? - Jól vagyok, ez semmiség. - Persze, hogy jól vagy, hiszen el sem találtak semmivel!!!!!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 13, 22:37:11 írta Mystgun »
|
Naplózva
|
|
|
|
|