24 nov 26, 15:14:52 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 125 126 [127] 128 129 ... 138
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Minden ami tudomány  (Megtekintve 309235 alkalommal)
0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
K ichigo
Uchiha Madara
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia

« Válasz #1890 Dátum: 14 ápr 13, 20:47:27 »

Komoly, hogy az ember almaban sose hal meg.  Gondolkozik

Pedig,de és általában ilyenkor ébred fel az ember,de néha mégsem.
Akkor a legijesztőbb amikor túlzottan realisztikus lesz.Ilyenkor már előjött a tudatos felem,és közölte hogy csak álmodom.-de nem mindig figyelt oda.

A tudatos álom nagyon jó.Főleg ha megszakad egy kellemes álom.Azt utána még tudatosan lehet folytatni.
Egy ideje nem volt ilyenem.
Ami meglepett hogy álmondtam már olyan embert6arcot és sztuációt és később valóságba is visszaköszönt.Biztos véletlen és ez okzott párszor Dezsavű hatást.
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 13, 20:51:35 írta K ichigo » Naplózva

Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1891 Dátum: 14 ápr 13, 20:50:18 »

Komoly, hogy az ember almaban sose hal meg.  Gondolkozik

Velem már előfordult többször is, több különböző módon. Nem volt túl kellemes élmény, tényleg nagyon bizarr tud lenni.
Naplózva
Hakuu
Elit Jounin
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Puding erőmű vezető

« Válasz #1892 Dátum: 14 ápr 13, 20:55:59 »

Pedig en ugy hallottam, hogy akkor az ember a valosagban is meghal. Bar olyan remalmom sosem volt. Nagyon felelmetesen hangzik, az a szerencse aki felebred. De az ha valaki tovabb almodja nos szerintem ilyeszto, foleg, hogy attol felek a legjobban. Bar ha almodok mindig valami erdekeset szoktam de megis jot. Akkor vannak remalmaim ha egyedul alszom.
Naplózva

Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1893 Dátum: 14 ápr 13, 20:57:53 »

Hakuu, ilyen csak az Idő Kereke című fantasyban van. Ha ott meghalsz álmodban (egyes álmokban, ez részletesen ki van dolgozva, hogy mikor), akkor tényleg meghalsz a valóságban is.
Naplózva
MrSaiyan Coelho
Naruto-Kun Fórum Isten

Szupercsillagparaszt

« Válasz #1894 Dátum: 14 ápr 13, 21:11:43 »

Szerencsére nem a Rémálom az Elm utcában-filmek szereplői vagyunk.  Nevet
Naplózva

Hakuu
Elit Jounin
*

Puding erőmű vezető

« Válasz #1895 Dátum: 14 ápr 14, 07:14:51 »

De ezt halottam is.  Nevet Viszont azt a fi¨met láttam.  >.<#
Naplózva

shiranai
Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #1896 Dátum: 14 ápr 14, 10:36:18 »

Volt már valamelyikőtöknek tudatos álmodásban része? Nekem szokott lenni, bár nem vagyok valami jó benne. Az eseményeket nem tudom irányítani, csak ha nagyon koncentrálok, de akkor is inkább csak helyszínváltást tudok előidézni vagy időben visszaugrást, remélve, hogy másképp lesznek a dolgok. Abban viszont nagyon pro vagyok, hogy felébresszem vagy visszakényszerítsem magam egy álomba és folytassam. A rossz, hogy olyankor nem pihentető az alvás számomra.

http://www.ize.hu/click.php?id=27275&url=http%3A%2F%2F444%2Ehu%2F2014%2F04%2F12%2Ftagja-vagy-annak-az-1-szazaleknak-ami-rendszeresen-kepes-kontrollalni-az-almait%2F

Nekem is volt már ilyen, egy időben elég sokszor. Érdekes élmény az egyszer biztos, ha felismerem, hogy álmodok, akkor fordul elő ilyesmi. Egész jól megy, már ha képes vagyok nem felébredni Nevet.
Az Inception blu-ray kiadásában van egy rövid dokumentum film, ami erről szól. Ha jól emlékszem, akkor ott mondták, hogy azok akik sokat játszanak videó játékokkal könnyebben érhetik el a tudatos álmot. Arra viszont nem emlékszem, hogy miért.

Amit viszont nagyon utáltam az egyetem alatt, ha a következő napi vizsgáról álmodtam. Mindig eszméletlen nagy baromságokat mondtam. Tudtam, hogy csak álom meg azt is, hogy rosszat mondok, de ezeket az álmokat sosem tudtam irányítani.
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 14, 10:37:52 írta shiranai » Naplózva

"Ha szemmel mindent el lehetne intézni, akkor csak halottak és terhes nők lennének a világon."
"Minden emberi félelem alapja egy korábban becsukott ajtó, félig nyitva."
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #1897 Dátum: 14 ápr 14, 22:42:30 »

Hakuu, ilyen csak az Idő Kereke című fantasyban van. Ha ott meghalsz álmodban (egyes álmokban, ez részletesen ki van dolgozva, hogy mikor), akkor tényleg meghalsz a valóságban is.
Kiskoromban én is azt hittem, hogy aki meghal álmában (mármint ezt mondják, hogy "álmában halt meg"), mint pl a dédpapám, akkor ő tényleg azt álmodta, hogy meghal. Pedig én is haltam meg álmomban, vagy inkább eljutottam oda, hogy meghalok és felébredtem. Arra nem emlékszem pontosan, de nem volt jó érzés.

Abban viszont nagyon pro vagyok, hogy felébresszem vagy visszakényszerítsem magam egy álomba és folytassam.
Az nekem is szokott sikerülni amúgy. Főleg mikor jó az álom, viszont valamilyen okból felkelek, van amikor össze jön a folytatás. Sajnos, néha pont mikor szeretném viszont nem sikerül. Én még nem vagyok olyan pro ebben, mint szeretném, túlságosan felemás.  Neeem
Naplózva

MrSaiyan Coelho
Naruto-Kun Fórum Isten

Szupercsillagparaszt

« Válasz #1898 Dátum: 14 ápr 15, 07:18:00 »

Vajon mennyire hihető ez a cikk?

http://losonczi-janos.hu/phoenix_training_blog/genetikusok-szerint-dramaian-csokken-az-intelligenciank-es-edzettsegunk/

Eredeti cikk:

http://www.huffingtonpost.com/peter-mcallister/pre-modern-man_b_836265.html
Naplózva

Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #1899 Dátum: 14 ápr 15, 07:28:54 »

Teljes mértékben hihető, és logikus.
Naplózva
Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #1900 Dátum: 14 ápr 15, 08:23:10 »

Az edzettségünk csökkenhetett, lévén nem menetelünk egész álló nap menetfelszerelésben a sivatagban, de az erősen kétlem, hogy minden mezei 150 centis katona úgy futott volna, mint a világ jelenleg elő leggyorsabb futója. Az intelligenciás meg összehasonlíthatatlan. Akkortájt egy embernek lehetősége volt szinte az összes meglévő tudást felhalmozni, manapság ez lehetetlen, de nem mert hülyék vagyunk, hanem mert olyan sokrétűvé és részletessé vált minden.
Naplózva
Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Trollbarlang díjak:Legjobb topic, Legnagyobb topic

« Válasz #1901 Dátum: 14 ápr 17, 17:06:07 »

http://www.erdekesvilag.hu/sajat-testukbol-epitenek-mentocsonakot-a-tuzhangyak/

Durva Nevet Nem semmik ezek a hangyák Nevet
Naplózva

MrSaiyan Coelho
Naruto-Kun Fórum Isten

Szupercsillagparaszt

« Válasz #1902 Dátum: 14 máj 03, 13:21:55 »

Ez még a BTK-s agyamnak is tetszett Nevet

http://www.lifehack.org/articles/lifestyle/16-gifs-make-mechanism-expert.html
Naplózva

Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #1903 Dátum: 14 máj 04, 00:21:05 »

https://www.youtube.com/watch?v=pXy1w7zgCuA

Néztem ezt a videót, és amikor meghallottam ezt a párbeszédet, majdnem a falhoz vertem a fejem:

- Ez az Engerix-B. Ez a hepatitis rekombináns DNS fehérjefelszíni antigén. Nyilván én sem tudtam, hogy ez micsoda, így hát utána jártam, és ez a rekombinás azt jelenti, hogy genetikusan módosított emberi DNS-be oltják be a már elhalt, vagy valamennyire legyengített hepatitis vírust, és ezt juttatják be a gyerekbe. Nos, jól tudom, hogy Magyarországon a GMO-s vagy génkezelt élelmiszer forgalmazása tilos? Jól tudom?
- Jól tudod [...].
- Annyit elmondok, hogy Magyarországon a génkezelt kukoricát a paraszttal kivágatják [...]. És akkor azt képzeljék el, hogy a gyerekbe, mikor serdül, egy olyan genetikailag módosított emberi fehérjét oltanak be kötelező jelleggel, amit őszerintük lehet. Tehát megenni nem ehetjük meg, de a gyerekeinket beoltani lehet! Hát fölháborító!
- Igen, és tulajdonképpen azzal, hogy beoltják a gyerekekbe ezeket az oltásokat, ezeket a higannyal, meg nem tudom én mivel kombinált génmanipulációkat, ezzel beleoltják a gyerekekbe azt, hogy mikor, hány év múlva, milyen betegségben fog meghalni. Mert rákot idéz elő, meg olyan különböző betegségeket, amik gyógyíthatatlanná teszik a gyerekeket (WAT?).

Azt hittem, ezt nem lehet fokozni, aztán elolvastam a kommenteket. És sikerült a falba vernem a fejem!

Ajánlanám ezeket olvasásra a hölgyeknek:
http://vs.hu/nezze-meg-terkepen-mekkora-az-oltasellenes-mozgalmak-hatasa-0121
http://bezzeganya.postr.hu/az-oltasellenes-szulok-miatt-tombolnak-jarvanyok-europaban

Egy hozzászólás:
Idézet
de rengeteg oltásban mutattak ki RÁKOT!!!

Úristen, RENGETEG OLTÁSBAN MUTATTAK KI RÁKOT!!! ÉRTITEK EZT? RÁKOT!
« Utoljára szerkesztve: 14 máj 04, 00:25:25 írta Saphira » Naplózva

noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Aliz csodaországból...

« Válasz #1904 Dátum: 14 máj 04, 08:44:33 »

Még a cikkeket nem olvastam el, de a párbeszédet elolvasva, valamiért az első dolog ami eszembe jutott évfolyamtársnőm  TDK-ja volt, ami a GMO-val kapcsolatos közvélekedésről szólt. Trükkösen feltette benne a kérdést, miszerint "Ön fogyasztana-e olyan élelmiszert amiben gének vannak?" (nem ez nem elírás), a válaszadók több, mint fele nemmel felelt. Ebből is látszik, hogy az emberek hülyék.

Bár ami engem részben meglepett, az az, hogy eredményei szerint, minél magasabb valakik iskolai végzettsége, annál nagyobb arányban utasítják el a GMO élelmiszereket. (Mondjuk ez a magas iskolai végzettség bármilyen főiskolán, egyetemen, akármelyik szakon megszerzett diploma lehet, szóval szerintem annyira nem mérvadó.)
Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
Oldalak: 1 ... 125 126 [127] 128 129 ... 138
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins