24 nov 30, 08:41:50 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 91 92 [93] 94 95 ... 138
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Minden ami tudomány  (Megtekintve 310563 alkalommal)
0 Felhasználó és 18 vendég van a témában
Genesis_16
Akadémiai tanár
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

« Válasz #1380 Dátum: 10 júl 30, 13:42:38 »

Hát a világűr veszélyes mert a gamma sugárzás emg az ilyen olyan káros huhan em is tudom mik ellen nem véd az űrhajó burkolata
Naplózva

“Bármihez, amit megtehetsz vagy megálmodsz fogj hozzá! A merészségben zsenialitás, erő és varázslat rejlik.” (Goethe)

“Egy tanítvány egyszer így panaszkodott:
- Mester, miért nem feded fel soha történeteid értelmét?
- Mit szólnál ahhoz – felelte a mester -, ha valaki gyümölccsel kínálna, de megrágná, mielőtt odaadja neked?”
(ismeretlen szerző)
Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #1381 Dátum: 10 júl 30, 13:54:03 »

Maga a tér képes gyorsabb mozgásra mint a fény.... Meg a tachionok is szóval nem a fény a leggyorsabb.
És igen jelenleg a legfejlettebb burkolatok sem képesek 100%ban megvédeni minket az erősebb kozmikus sugaraktól.
Ezen jelenleg is dolgoznak az okosok.
Naplózva

Some men just want to watch the world burn.
Slane
Osztag Vezető
*

So long suckers! :)

« Válasz #1382 Dátum: 10 júl 30, 14:03:06 »

Olyan aranyos amikor feltételezéseket és elméleteket tényként használsz Micsudi.  Mosolyog
Naplózva
Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #1383 Dátum: 10 júl 30, 14:09:51 »

Hát Az elméleti fizikusok és asztrofizikusok nagy része így gondolja...
Így jobb?
Naplózva

Slane
Osztag Vezető
*

So long suckers! :)

« Válasz #1384 Dátum: 10 júl 30, 14:19:22 »

Igen mivel nincs tele csúsztatásokkal. Vagy akkor válaszolok máshogy:
Az embert Isten teremtette, először Ádámot és Évát, akiket később kiűzött a paradicsomból.  Lesütöttszemek Hát a keresztények legalábbis így gondolják.
Naplózva
STM
Shinobi no Megami
*

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #1385 Dátum: 10 júl 30, 15:40:48 »

Na, a vallási témák kibeszélése elvileg tilos, de ez azért eszembe juttatott egy érdekes kis tényt, amit kérem senki ne nagyon vigyen itt tovább.
A dolog, mindössze annyi volna, hogy érdekes, hoyg a teremtéskönyve sok helyen azért szépen eltalált ezt-azt, a tudomány teremtéstörténetével kapcsolatban... vagyis, utólag sok mindent hasonlóan állapítottak meg. Kezdetben uyge vala a sötétség, a semmi, majd bumm, a smemiből jön a világosság, mert az Úr imigyen akará. Ez mrá emgfeleltethető az ősrobbanással, bár ez itt még nem egy nagy dolog. Aztán jön ugyebár a föld, amit kezdetben csak víz borít, majd kiemelkednek a szárazföldek, amiket elöbb elborítanak a növéynek, amjd csak eztán jönnek az álaltok, és legvégül teremtetik meg az ember, először csak egyetlen kis részén a  világnak, majd mindenütt elterjed.
Semmi következtetés, vagy a téma feszegetése, csak ha képlesen nézzük ezt a régi-régi szöveget, mulatságos lehet za átfedés a tudományos nézőponttal.
Naplózva
Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #1386 Dátum: 10 júl 30, 17:43:25 »

STM, ez ilyen gonosz módon kitervelt kegyetlenség akart lenni? Szomorú Mi értelme úgy felhozni egy témát, ha megkérsz, hogy ne válaszoljunk rá... Most szenvedhetek amiatt, hogy nem írom le a véleményemet...  Nevet

Egyébként gondoltam már arra is, hogy ha felnövök, akkor a jövendőbeli férjemmel (meg valami ismerőssel, hogy legyen kivel szaporodnia a gyerekeimnek) elindulok egy vílágűrtúrára, amit továbbvisz a gyerekem, unokám, dédunokám stb és felfedezik a világűr titkait. Csak egy idő után már lenne kivel szaporodni és elég csonk gyerekek születnének, és mire visszaérne a déd déd déd déd déd ... unokám, addigra mindenki elfelejtené, hogy valamikor elindultam. ikszdé

Lehet, hogy hülyeségeket írtam, én így gondolom, szerintem logikus, véleményekre kíváncsi lennék.  Nevet

Tudod te hány ember kéne egy csoport fennmaradásához? Elárulom, ennyi emberrel két nemzedék után vérfertőzés történne... Bár én is miért pont a személyek számán és a vérfertőzésen akadok ki, amikor az egész feltevésed elég... érdekes? xD
Naplózva

Alexa
Chuunin
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

« Válasz #1387 Dátum: 10 júl 30, 18:17:12 »

Nem is gondoltam komolyan, meg említettem is, hogy elég csonk utódok lennének.  Nevet
Naplózva

Everybody chicken!!
STM
Shinobi no Megami
*

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #1388 Dátum: 10 júl 30, 18:36:54 »

Gonosz vagyok.  Ördögi
Amúgy csak nem tudtam megállni, hogy ne említsem meg, de nem akarok illegális témát indítani. Viszont pü-ben érdekelne a válaszod, ha úgy megfelel.
Naplózva
adaz
Chuunin
*

Chípős leves^^

« Válasz #1389 Dátum: 10 júl 31, 00:55:52 »

Hát én akkor se törődök bele abba, hogy sokan azt mondják, a fénysebességnél gyorsabban nem lehet haladni...
Mindannyian tudjuk, hogy a világ óriási, elképzelhetetlen, hogy mennyi intelligens létforma létezhet rajtunk kívül, miért ne jött volna rá az egyik, hogyan kell időt utazni, vagy a fénynél gyorsabban haladni... Hiszen a Föld még gyerekcipőben jár, a tudományunk még közel se tud mindent a világról. Szerintem semmi sem lehetetlen, amit el tudunk képzelni, azt valahogyan valóra is lehet váltani. Szerintem azt kéne lehetetlennek nevezni, amit nem tudunk elképzelni. Bár lehet, hogy azt se kéne lehetetlennek nevezni, mivel ez az ember képzelőerejének maximuma, és ki tudja, lehet van ahol sokkal de sokkal nagyobb képzelőerővel rendelkező lények is vannak... Nevet
Lehet egy baromságot írtam, most ennyi jutott eszembe.
Naplózva

Az aláírások minden egyes hozzászólás vagy privát üzenet alján megjelennek.
Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #1390 Dátum: 10 júl 31, 01:55:21 »

Hiszen a Föld még gyerekcipőben jár.

Igazából erősen középkorú.

Szerintem semmi sem lehetetlen, amit el tudunk képzelni.

Ez tetszett.  Mosolyog
Naplózva

Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #1391 Dátum: 10 júl 31, 11:24:19 »

Hát ahogy a vicc mondja: Tudjátok mi az igazán lehetetlen??   -nem  -Én se de szívesen kipróbálnámXD
Ha jól emlékszem egy 100 párból álló populáció már képes szaporodni úgy hogy a vérfertőzés ne legyen probléma.
Naplózva

sunyi96
Chuunin
*

Rejtőzködő fórumozó

« Válasz #1392 Dátum: 10 aug 16, 19:47:37 »

Ajajj... Augusztus 21-és kimerül a Föld,azaz átlépjük azt a mennyiségű erőforrást,amit a bolygó egy évre biztosítani képes. A Földnek egy év és hat hónap kell,hogy megújúljon. A 2012-világvége-pártiak dörzsölhetik a tenyerüket Mosolyog.
Naplózva
Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #1393 Dátum: 10 aug 16, 22:18:38 »

Ezt hol olvastad? Mert ez sántít sztem....
Naplózva

Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #1394 Dátum: 10 aug 16, 22:44:45 »

Ajajj... Augusztus 21-és kimerül a Föld,azaz átlépjük azt a mennyiségű erőforrást,amit a bolygó egy évre biztosítani képes. A Földnek egy év és hat hónap kell,hogy megújúljon. A 2012-világvége-pártiak dörzsölhetik a tenyerüket Mosolyog.

Linkelnél egy bővebb leírású forrást?
Naplózva

Oldalak: 1 ... 91 92 [93] 94 95 ... 138
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins