24 nov 30, 11:29:41 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 89 90 [91] 92 93 ... 138
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Minden ami tudomány  (Megtekintve 310602 alkalommal)
0 Felhasználó és 14 vendég van a témában
STM
Shinobi no Megami
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #1350 Dátum: 10 júl 20, 14:23:02 »

Kanalat görbíteni például én is tudok, videót is csinálhatok róla Nevet
És igen, trükkel Nevet
Naplózva
Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Trollbarlang díjak:Legjobb topic, Legnagyobb topic

« Válasz #1351 Dátum: 10 júl 20, 14:34:29 »

Maradjunk annyiban hogy normális ember a kanalat enni használja Nevet mázli hogy én görbe kanállal is tudok enni Nevet De télleg egyszer megprobáltam elgörbiteni amikor Uri Gellert néztem , nemsikerült úgyhogy meghajlitottam kézzel mert felidegesitett. Meg régen volt ez a kisérlete hogy leszoktat a cigiről. Összeültünk haverékkal és mindenki rágyújtott amikor ment a tv-be, mondom ezt neked. Azóta már mondjuk leszoktam de nem ilyen hülyeség segitett benne.
Naplózva

Slane
Osztag Vezető
*

So long suckers! :)

« Válasz #1352 Dátum: 10 júl 20, 15:52:20 »

Meg régen volt ez a kisérlete hogy leszoktat a cigiről. Összeültünk haverékkal és mindenki rágyújtott amikor ment a tv-be, mondom ezt neked.

Jól megmutattátok neki.  Kúl Jah mégsem.  Szomorú Ő továbbra is képernyőn maradt, és ezért pénzt kapott, a ti tüdőtök meg tovább romlott. De azért nice try.  Kúl

Egyébként meg vannak egész értelmes oldalak pszi-ről. Persze lehetséges, hogy csak belemagyaráznak dolgokat, de ki tudja. Régen én is próbálkoztam, sikertelenül. Ettől függetlenül miért is hülyeség?
Naplózva
STM
Shinobi no Megami
*

« Válasz #1353 Dátum: 10 júl 20, 16:07:20 »

Szeritnem nem az, pont ezért vetettem fel, hátha szolgálhat valaki valami érdekes adalékkal.
Persze ésn is próbálkoztam vele komoylan, és nem tudom, ez mennyire általános, de volt, hogy valamilyen szintű hatást látni véltem, de aztűn mindig úgy voltam vele, hogy tévedek, csak bemagyarázom magamnak.

Konkrétan azrét jutott eszembe a kérdés, mert a korábban említett trükköt, anéklül, hoyg közöltem volna, hogy trükk, megmutattam valakinek, aki utána a saját kísérletezgetése során állítóalg eredméynre jutott. Érdekes, hoyg aki hisz ebebn, sokszor jelentéktelen eredményeket vél felfedezni ott, ahol nincs semmi, és ez elég általános, ami nálam soakt ront a dolog hitelén.

Ja igen, Uri Gellert ne vegyük ide, ő egy "mentalista". Azaz egy bűvész, a "mentalizmus" a bűvészet egy ága.
Naplózva
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1354 Dátum: 10 júl 20, 16:09:09 »

Őszintén megmondva, ez "ebben se hiszek", abba se hiszek, meg főleg ez a "szkeptikus vagyok" szöveg nekem nem igazán jön be.  smirksweat Általában akkor szokták ezt elővenni, ha egyes témákban valaki nem rendelkezik a megfelelő szellemi munícióval, és ezért inkább ezzel a szöveggel zárja rövidre a delikvens a vitát. Ugye így azért egyszerűbb. Lesütöttszemek

Mellesleg egy kis fogalmi tisztázás: a szkeptikus kifejezés közel sem azt jelenti, hogy valaki nem hisz semmiben, meg "hiszem ha látom" és társai. Ez csak egy meglehetősen vulgáris értelmezés. A szkeptikus filozófiának több ezer éves története van, amit nem árt legalább fő vonalaiban ismerni, ha már a szánkra vesszük a szót. Röviden: a szkepticizmus nem egyenlő a XXI. századra oly jellemző  vulgárnihilizmussal.
Naplózva
hiroto
Osztag Vezető
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #1355 Dátum: 10 júl 20, 16:32:13 »

Egy kis történelem lecke XDXDXDXD

és ebben a vidiben hol a trük? :http://www.youtube.com/watch?v=H5NwRfMJgOQ

ha valaki megtalálja minden tiszteletem az övé.

Amugy ha már rátértünk a mentális dolgokra, akkor már meg is kérdem, hogy járt-e valaki rajtam kívül még agykontrolra?
Naplózva
Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #1356 Dátum: 10 júl 20, 17:27:30 »

Azt mondanám sehol. viszont az hogy többféle módon is bizonyítja hogy nem csalás, kis kételkedésre ad okot hmm.
70% esélyt adok rá, hogy valódi

Urinak á szimpád á tiéd c. műsora meg.... egy részt láttam, de az is elég volt nekem, valahogy minden műsorszám kételkedésre adott okot, meg aszem a volt egy olyan is aminél azt gondoltam, hogy na ennél tuti nem lehet csítelni... ott hagytam abba.

S mindezt úgy mondom, hogy abszolút hiszek az ilyen dolgokban.

ui: vidi alapján kicsit kedvet kaptam a tk-záshoz, felkutatom a netet és kikupálom magam. Vader szintjét tán nem érem el, de csak valami összejön xDD
Naplózva

Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Trollbarlang díjak:Legjobb topic, Legnagyobb topic

« Válasz #1357 Dátum: 10 júl 20, 17:47:06 »

Aes Sedai köszi hogy burkoltan tudatlan parasztnak állitasz be de nem is hiszem el hogy a gondolatunkkal és erős koncentrálással bármi is meg fog mozdulni. Ennek nincs értelme. Elmondom miért. A tudat nem egy kézzel fogható szilárd dolog ergó nem léphet kölcsönhatásba semmilyen szilárd testtel. Ilyen egyszerű. Nem mondom hogy hülyeség mert nemaz. Miért lenne az? Attól mert nem hiszek benne még lehet benne valami de nem hiszem el és kész.
Naplózva

hiroto
Osztag Vezető
*

« Válasz #1358 Dátum: 10 júl 20, 19:31:41 »

Nah ha a tudat nem anyagi, hanem valamilyen energia,  akkor mi van? nem értem a logikád. Minden testnek van energiája, ha más nem, akkor gravitációs energiája.

Shiro: ha nem mutatná meg, hogy nem lehet csalni, akkor azt vágod rá, hogy csal.

Saját élmény: nem tudom menyire hisztek az aura látásban, de nekem már sikerült. Egy előadáson voltam, és ot magyaráztak mindenféle dologrol. na a végére hagytak egy tesztet, hogy megnézék ki látja az aurát. És hihetetlenül jöl látszot, sőt még egy halvány gömböt is fel lehetett fedezni az ürge fején.
Naplózva
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1359 Dátum: 10 júl 20, 20:53:35 »

Nem mondtam neveket. Parasztnak meg főleg nem neveztem senkit. Általánosságban írtam azt a hszt. Egyszerűen csak eszembe jutott ez, az itteni témák alapján. Filó tanszéken elég sok ilyen emberke van amúgy, csak nekem sose volt türelmem oltani őket. Mosolyog

Attól viszont, hogy valami nem "kézzelfogható", még lehet hatással kézzelfogható dolgokra is. Már csak azért is mert a "kézzel foghatóság" eléggé relatív, és még ha vmi tudomásunk szerint senki számára se "kézzelfogható", az nem jelenti azt, hogy nem is lehetséges. Ugyanez igaz a "csak a saját szememmel" láttam dologra is (Slane: tengeralattjáró-tagadás, ugye?  Nevet)

Logikával meg egy bizonyos határ után már kár próbálkozni. Annak is meg vannak a maga korlátai.
Naplózva
Bontakun
Akadémiai tanár
*

Bonta

« Válasz #1360 Dátum: 10 júl 20, 21:27:03 »

Nah ha a tudat nem anyagi, hanem valamilyen energia,  akkor mi van? nem értem a logikád. Minden testnek van energiája, ha más nem, akkor gravitációs energiája.

Shiro: ha nem mutatná meg, hogy nem lehet csalni, akkor azt vágod rá, hogy csal.

Saját élmény: nem tudom menyire hisztek az aura látásban, de nekem már sikerült. Egy előadáson voltam, és ot magyaráztak mindenféle dologrol. na a végére hagytak egy tesztet, hogy megnézék ki látja az aurát. És hihetetlenül jöl látszot, sőt még egy halvány gömböt is fel lehetett fedezni az ürge fején.
Én hiszek az Aura látásban, mindig is ki akartam próbálni pár tesztet meg is csináltam de aztán meguntam smirksweat
Esetleg tudnál vmilyen ötletet, tanácsot adni?
Naplózva

hiroto
Osztag Vezető
*

« Válasz #1361 Dátum: 10 júl 20, 22:21:53 »

Adjak tanácsot? Az nehéz lessz, mert elviekben mindenkinél máshogy jön ez létre, ahol voltunk, ott se látta mindenki. Azt elmondanám, hogy az aurát nem biztos, hogy úgy fogod érzékelni, mint ahogy a filmekben mutatják, nem látsz hatalmas zöld lila meg hasonló burkokat, legalábbis én nem így látam. Nálam úgy jött le, hogy egy vékony fényszerű réteget láttam. A hapsi felye felett meg volt egy gömbszerű nyavaja, és az is eléggé halvány volt, de valamenyire még az is kitünt a hátérböl. Utána ráhagytam.

Ha tanácsokat akarsz bármilyen dologrol az ezoterika terén, akkor ajánlom a figyelmedbe : http://forum.tttweb.hu/index.php?board=7.0
igaz vannak hülye témák, de van telekinézis, meg ilyen témák is, próbáld meg.

Naplózva
Renningan
Elit Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

Nothing is True, Everything is Permitted

« Válasz #1362 Dátum: 10 júl 22, 10:07:40 »

Spektrumon láttam ilyen aurás dok.filmet. Rád tesznek néhány drótot, és a monitoron meg szinek jelennek meg. Ha piros akkor aktiv vagy, ha sárga akkor magyános stb. Faszi aki cisnálta lenyomta egy kutyával is:D
Naplózva

hiroto
Osztag Vezető
*

« Válasz #1363 Dátum: 10 júl 22, 10:47:03 »

Az én is láttam, de nekem nagyon nem úgy jött be.  Lehet, hogy csak a kezdeti aura látás az ilyen, és ha foglalkoztam volna vele, akkor lehet, hogy én is hasonlóan látam volna. De ha nincs idő, akkor nincs.
Naplózva
STM
Shinobi no Megami
*

« Válasz #1364 Dátum: 10 júl 26, 21:52:22 »

Annyira bírom, hogy még egy ismeretterjesztő csatornán sem lehet bekapcsolni a trévét, úgy, hoyg ne ***** fel az emebr agyát Nevet
Benyomom azt a kacatot, a netgeora kapcsolok, és két perc múlva hőzöngve kapcsolom ki. Nevet
Valami a földönkívüli élet krédését és miylenségét tárgylaó ostoba műsor volt ostoba amarikai tudósokkal, akik nem csak a konvergens evolúció fogalmáról nem hallottak egy szót sem (ami egy hasonló foglalkozású egyénnél elég gáz), mint kiderült abból, ahogy hőzöngtek a humanoid lények, avgy bármiylen hasonló "földies" dolog ellen, hane úgy általában, valahányszor emgszólaltak, egyre nagyobb baromnak tüntek, nem mellesleg pedig ez is egy tipikusan oylan műsor volt,a miben arórl fecsegnek egy órán át, amit teljesen érthetően ki lehetne fejteni öt percben.
Monjduk még midnig jobb, mint amikor utána járnak egy-egy rejtélyes lénynek, hogy végül egy óra után kiderüljön, nem tudtak megs emmit.. netgeo-powa.
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 26, 21:53:03 írta STM » Naplózva
Oldalak: 1 ... 89 90 [91] 92 93 ... 138
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins