24 nov 30, 08:42:41 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 65 66 [67] 68 69 ... 138
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Minden ami tudomány  (Megtekintve 310566 alkalommal)
0 Felhasználó és 19 vendég van a témában
Slane
Osztag Vezető
*
Nem elérhető Nem elérhető

So long suckers! :)

« Válasz #990 Dátum: 10 jan 01, 21:35:52 »

Attól még összeférhetetlen a filozófiáddal, mivel nyilvánvalóan azért mondod meg nekik, mert el akarod rontani az örömüket.
Mindegy én természetvédő vagyok, egyébként is, most megyek lemészárolni egy csorda gazellát.  Hümm-hümm
Naplózva
Marci1996
ANBU Kapitány
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #991 Dátum: 10 jan 01, 21:49:33 »

Szerintem azért mondja nekik,hogy ráébredjenek hogy "lehet másképp is" ünnepelni,nem csak úgy hogy leüríted a bankszámládat és összevásárolsz olyan dolgokat,amikre egyáltalán nincs szükséged Mosolyog
Bár ezeknél az embereknél értelmetlen,na de a szándék a fontos Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 10 jan 01, 21:50:27 írta Marci1996 » Naplózva

Sensei:Miroku

Lányom:boci555

Csapattárs:Riel---chan és pintermate

Tanítvány:ATON14

Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)

NHFK tag
Zemori
VIP

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Zemochimaru

« Válasz #992 Dátum: 10 jan 03, 19:08:54 »

A szándék, a szándék Mosolyog Milyen szép is, hogy mindenki szeretné a maga formájára változtatni a másikat.

ezt némiképp iróniának szántam. viszont közben eszembe jutott valami, ami akár igaz is lehet.
mindenki a maga világát próbálja megvalósítani. úgy értem, h mindenkinek más a maga világa, amit tapasztal. Holott a valóság meg megint más, mint amit te vagy a melletted álló gondol, vagy én. De mi mind a saját világunkat akarjuk ebbe a valóságba tuszakolni és csakis ezt akarjuk valóságként elfogadni... no meg elfogadtatni és mások valóságává is tenni.

how funny we are..
Naplózva

Ezt hallgatom
Ezeket olvastam
Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz.

"Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
Slane
Osztag Vezető
*

« Válasz #993 Dátum: 10 jan 03, 19:15:51 »

Nincs olyan, hogy valóság. Nevet
Ha mindenki a maga szemén keresztül tapasztalja meg a világot, mégpedig ez így van, akkor a valóság csak egy fogalom amit senki nem tud definiálni.
Naplózva
Zemori
VIP

Zemochimaru

« Válasz #994 Dátum: 10 jan 03, 19:40:32 »

Nem. A valóság egy létező dolog, aminek a része vagy, de te, se más nem fogja tudni normálisan definiálni.
Ugyanúgy mint számos más dolog, amiről még fogalmunk sincs, de létezik. Azért mert te nem tudsz róla, vagy nem vagy képes felfogni - nem sértés, hanem úgy általában mindenkire értve - attól még létezik.

A valóság rajtunk kívül áll és csak annyi közünk van hozzá, hogy látjuk egy szeletét és benne vagyunk.
« Utoljára szerkesztve: 10 jan 03, 19:41:06 írta Zemori-san » Naplózva

Ezt hallgatom
Ezeket olvastam
Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz.

"Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
Slane
Osztag Vezető
*

« Válasz #995 Dátum: 10 jan 03, 19:49:30 »

Igen, igazad van, a hszem az első enterig, akkor nem állja meg a helyét, viszont utána igen xP
Naplózva
Nauzika
Chuunin
*

« Válasz #996 Dátum: 10 jan 04, 19:42:59 »

A valóság az ami nem szűnik meg létezni attól, hogy nem hiszünk benne Mosolyog nem tudom kié az idézet de szerintem igaz.
Naplózva

Ha meg tudtad álmodni, meg is tudod tenni!
Walt Disney

Amíg nem adod fel, addig legyőzhetetlen vagy.
Andrew Matthews
Zemori
VIP

Zemochimaru

« Válasz #997 Dátum: 10 jan 06, 11:58:26 »

http://index.hu/tudomany/kornyezet/2010/01/06/sullyed_a_termeszetvedok_csucstechnologias_hajoja/

képek: http://galeria.index.hu/tudomany/2010/01/06/banavadaszokkal_karamboloztak_a_balnavedok/?current_image_num=0&image_size=m
Naplózva

Ezt hallgatom
Ezeket olvastam

Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #998 Dátum: 10 jan 06, 12:12:32 »

Nah ezek legalább bevállalnak néhány valódi akciót is szájalás helyett. Kár hogy elsüllyed szegényeknek a hajója. Szomorú

Mondjuk ha legalább egy pár RPG7-est is rendszeresítenének a járgányukon, a szomáliai kalózokhoz hasonlóan egy egészen kicsit hatékonyabbak lennének. És az említett eszközt az említett országban fillérekért meg is kaphatnák. Nevet Csak hát ugye az már erőszak, és az ugye "húhaazerőszak nem olddmeg semmit!!! áááinkábbidelőjetek!!" meg ezek a hülyeségek sok jó célért tenni akaró ember kezét megkötik.
Naplózva
ATON14
Osztag Vezető
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #999 Dátum: 10 jan 07, 21:40:25 »

Még a valósághoz annyit, hogy valaki már mondta előttem és igaza is van, abban, hogy mindeki a "saját belső, elképzelt valóságát" akarja megvalósitani és kivetiteni másokra  Nevet

Na valaki megint bedobhatna 1 új témát  Pontosan
« Utoljára szerkesztve: 10 jan 08, 19:35:12 írta ATON14 » Naplózva

....................................................................................................................
Zemori
VIP

Zemochimaru

« Válasz #1000 Dátum: 10 jan 09, 13:55:26 »

egy újabb cikk:

http://index.hu/tudomany/2010/01/08/a_husfogyasztas_es_a_klimavaltozas_kapcsolatat_vizsgaljak/
Naplózva

Ezt hallgatom
Ezeket olvastam

Shiro
Moderátor

may the force be with you

« Válasz #1001 Dátum: 10 jan 09, 18:04:43 »

Oké a fingás üvegházhatású gáz, de akkor mi is növeljök annak mértékét. jó oké, hogy egy tehén husszór annyit ereget magábol, mint egy ember, de létszámfölénnyel behozzuk a lemaradást.

Idézet
Egy 2007-es japán tanulmány szerint egy kilogramm marhahús elfogyasztása több üvegházgáz-kibocsátásért felelős, mintha három órán át vezetnénk, és közben égve hagynánk minden otthoni villanyt.
ez mire vonatkozik 1/600 marha seggzenéjére? vagy a marhahús hatásosabb, mint a csilisbab és az ászaltszilva együtt? xD

----
Nem mellesleg ebbei is valami hasonlót szimatolok mint a "há egyen egy"ben. mert azzal nem tudtak ráijeszteni az emberekre, hogy ne egyenek húst, meg lőjék be magukat a méregdrágán előállított vakcinákkal, akkor most jönnek azzal, hogy azzal riasztják el az embereket, a húsfogyasztástól, mert a tenyészmarha seggén ennyi meg ennyi üvegházhatású gáz távozik.
Nem mellesleg a kistermelők csődbemennek, a nagyok meg átállnak valami növény alapú húspótló gyártására, és mivel az eredeti nem játszik konkurenciát az utánzattal nyugodtan adhatják méregdrágán is.

Nem mellesleg egye értek azzal, hogy  ami a cikkben van az igaz (az igazsággal lehet a legjobban félrevezetni az embereket), meg tényleg oda kell figyelni a glassgass kibocsátására.
De inkább figyelnének oda gyárakra, hogy alkalmazzanak szűrű berendezéseket, csak ugye azzal meg az a gond, hogy olyan kurva drága, hogy a vállalatok inkáb zsebből kifizetik a büntetés. szal inkább azt kéne támogatni a az államnak, hogy a szűrő berendezést rá tudják rakni a gyárkéményre. Ja csak hogy a büntetést állam bácsi szabja ki és abból ő proitál, nem mellesleg ha vállalat saját zsebből végzi a beruházást, akkor ugye a termékek árának növelésével próbálja visszanyerni a pénzét, aminek következménye a magasbb áfa és megint csak állam bácsi jár jól.

ui:
Nem mellesleg, ha nem lenne üvegházhatás, akkor befagyna a seggünk. xD
Naplózva

Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1002 Dátum: 10 jan 09, 20:58:52 »

Jah, ez a tehénfingon érkező apokalipszis nekem is egy kicsit erős.  Pojén
Mondjuk ezen túlmenően, abban valóban van valami, hogy az állattartás miatt erdőket vágnak ki, hogy legyen legelő. Csak az a baj, hogy a növénytermesztés miatt is vágnak ki erdőket, hogy legyen szántóföld. Szal ez itt még csak nem is a sima "legyél vega, úgy védd a természetet"-elmélet (ami önmagában is baromság), hanem ebből az következik, hogy egyáltalán nem kéne enni. Nevet (Most abba nem menjünk bele, hogy a természetet nyilván az védené a legjobban, ha emberek egyáltalán nem lennének a Földön. Ez tény, de nem sokra megyünk vele)

Valóban inkább a gyárakat, és legfőképpen pedig a közlekedést kéne beszabályozni a üvegházhatás-ügyben. Talán a közlekedés árt a legtöbbet, és itt valóban lehetne ésszerű korlátokat felállítani. (pl. nem Kínából idehordani olyan termékeket, amik itt is előállíthatóak. Ez mind környezetvédelmi, mind közgazdasági szempontból értelmesebb lenne)
Naplózva
Hiei
Vendég
« Válasz #1003 Dátum: 10 jan 09, 21:08:49 »

Szerintem egyszerű a képlet amit elveszel azt add is vissza. A baj a, hogy a mai világba nem tudod követni mit vettél el...
A cégeknek kéne bevezetni fogpiszkálót gyártasz napi 100 fát vágsz ki? ültess 100 fát és neveld is fel... ha kiszárad egy ültess helyette!
Ez lenne a helyes út de már annyire elbaxtuk a dolgokat, hogy késő lenne:D.

u.i. akkor ha több tehenet eszek meg mentem a földet?ikszdé
Naplózva
Shiro
Moderátor

may the force be with you

« Válasz #1004 Dátum: 10 jan 09, 21:13:17 »

És mi lesz ha rágyújt a gazda xDD Honto geijutsu BAKATSU DA YO!!  Nevet

Az utolsó bekezdésedről jut eszembe, hogy, mit láttam itt Debrecenben a boltban? Hát Komáromi lisztet, amit majdnem vettem mert ok kicsit drágább volt, de mégis csak hazai. xD de aztán mégse. De mondjátok mi értelme van az ország túlsó szegmenséről idehordani egy ilyen jellegű terméket?

---
jó gondolat, de, hogy te több tehenet tudjál enni ők több tehenet fognak gyártani és több lesz a fingás. xD
Naplózva

Oldalak: 1 ... 65 66 [67] 68 69 ... 138
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins