25 máj 19, 08:51:00 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 41 42 [43] 44 45 ... 138
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Minden ami tudomány  (Megtekintve 351630 alkalommal)
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #630 Dátum: 09 ápr 30, 07:37:31 »

Ehhez szerintem nem kell kommentár. Mindenesetre most jól leminősítetted magad.
Majd nézz meg néhány dokumentumfilmet a magyarok vajdasági exodusáról. Akkor írd le ugyanezt.

"Aki a semmit se tanul a múltból, az megismétli annak hibáit!"

WTF?! Kedves, hogy itt a sok okoskodó zseni már az iróniát sem érti... Úgy értettem, hogy a csodás történelem kibővült még egy történelmi emlékkel... Szépen beleillik az emberiség történetébe, aminek 10 000 évéből összesen 230 telt el békével. ez is ugyanúgy, ahogy a többi minősíti az emberiséget, mert tuti, hogy az ember az a lény, aki a legmocskosabban és legkegyetlenebbül tud ölni.  Különben meg, lehet, hogy te nem használsz ikszdét, de amikor normálisan írok, láttál már tőlem ikszdét? Általában akkor szokták kitenni az emberek, ha viccelnek... meg biztosan örülnek neki az iskolások (Azaz én xD) hogy történt ilyen esemény... Még többet kell tanulni!  Ohh My God

Szóval ****meg, egy mondat miatt nem kéne leminősíteni az embereket, főleg ha messziről kitűnik belőle, hogy irónia... tudod egyáltalán mi az az irónia? Mert már nem vagyok benne biztos!  Hmm?

Tudod most te is eléggé leminősítetted magad az én szememben... Eddig még viszonylag normális emberkéne láttalak, de kösz, hogy mindenkivel kötöszködni kell.. x"D Azért ha lehet, legalább három topicot ne szennyezzetek be a fórumon... 

Ha meg jössz a nagy és okos idézeteiddel, legalább tanuld meg helyesen leírni.

----

OMG, pont nemrég nézhettünk meg pár cigitől megromlott emberi szervet!  Ohh My God Meg is foghattuk őket, de irtó gusztustalan volt... x"D Főleg a máj a sok italtól. De a szív és a tüdő sem volt gyönyörű. xD Mellesleg láttam már olyan 93 éves vénembert aki 13 éves kora óta iszik és cigizik rendszeresen. x"D
« Utoljára szerkesztve: 09 ápr 30, 07:38:58 írta Saphira » Naplózva

Slane
Osztag Vezető
*

So long suckers! :)

« Válasz #631 Dátum: 09 ápr 30, 07:51:35 »

A következő sorok nem a fórumozok ellen irányulnak..Általánosságban.

Én még mindig nagyon nem értem, mi a jó cigiben, az alkoholban és a drogban. Szokták ezeket élvezeti cicceknek nevezni..blablabla

Valaki világosítson fel, mi ebben a jó, az élvezhető?!

Az alkohollal kezdeném. Néha, havonta pár alkalommal nagyon jó tud lenni, ha beülsz haverjaiddal egy kis pubba, vagy akár valamelyik haver házába, tiédbe, és iszogattok meg beszélgettek.
Valamikor jól esik ezzel a kis társasággal segg részegre is inni magad, mert csak úgy. Nincs magyarázata, egyszerűen jó egy kicsit kilépni a racionalista világszemléletedből, abbahagyni a gondolkodást és élvezni a társaságot, a részegség nyújtotta élményeket.
A cigaretta. Nem dohányzok, néha partikon szívok el 1-2 szálat, akkor úgy jól esik, de semmi több.

"Aki a semmit se tanul a múltból, az megismétli annak hibáit!"

Én beszélni magyart.
Naplózva
Hiei
Vendég
« Válasz #632 Dátum: 09 ápr 30, 08:01:06 »

Saphira ezt a topicot ti szennyeztétek be... elárulom neked már többször a bezárás küszöbén volt. Van egy védő angyala és némi szerencséjexDD.<----- gomen össze kevertem a vita topical.
Viszont ami késik nem múlikxDD.

Mi a jó a cigiben szívd és megtudod... mi a jó a piában? Dolgozz 12 órát tűző napon és bonts egy sört... Mi a jó a drogban? Nem tudom... szerintem semmi jó nincs benne. Mi a jó a kábítószerben? Szívj egy kis csokit vagy füvet és megtudod... minden esetre nevetni nem rossz dolog... Hosszú távon viszont elég kellemetlen dolog.

u.i. 3 éve próbálok leszokni nézegetem a rákos tüdőt és a zsíros össze aszott ereket... és még mindig szívomxDD.
Naplózva
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #633 Dátum: 09 ápr 30, 08:10:20 »

Idézet
A következő sorok nem a fórumozok ellen irányulnak..Általánosságban.

Én még mindig nagyon nem értem, mi a jó cigiben, az alkoholban és a drogban.
Megmondom én neked... Az hogy nagyon menő hogy a hülyegyerek seggrészegen belőve füstöl a haverjai előtt..
Amikor meg benő a feje lágya pár év elteltével, akkor meg elgondolkozik rajta hogy húba**meg elk*rtam, le kéne szokni...
Lehet ellenkezni, meg kifogásokat keresni, de ez van...
Jó kll néha egy kis áramszünet, de nem rászokni...
Naplózva
Hiei
Vendég
« Válasz #634 Dátum: 09 ápr 30, 08:13:12 »

Evvel vitatkoznék... én is leakarok szokni, de egy percét se bánom annak amit így eltöltöttemxDD.
Naplózva
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #635 Dátum: 09 ápr 30, 09:01:56 »

Nah, látom beindult itt az élet.

Idézet
csak én eddig mindenkitől (olyanoktól, akik megélték ezt a korszakot) azt hallottam, hogy az oroszoktól bujkálni kellett, elloptak mindent, megerőszakoltak minden szép lányt...stb. A németek meg kaját is adtak nekik, karácsonyt is rendeztek az embereknek, és mindenkivel nagyon kedvesek voltak...

Ez így igaz, és van hozzá két személyes történetem is, a családomból.
1. Apai nagyapám egyik rokonát valamikor 44-ben elütötte egy német katonai teherautó. A kocsi söförje egy német katona, kiszállt, elsősegélyben részesítette, majd bevitte a korházba. Szerencsére nem sérűlt meg súlyosan. Másnap a söför, és annak felettese, egy német tiszt meglátogatták a korházban, ajándékot vittek neki, és hivatalosan is elnézést kértek. Ezek voltak a "gonosz nácik".
2. Anyai dédnagymamám, és az akkor még gyerek nagymamám, amikor megtudták, hogy jönnek a ruszkik elrejtőztek a padláson. És méregkapszulával a szájukban várták a hős felszabadítókat. Mert pontosan tudták mi vár rájuk. Aztán végűl szerencséjük volt, nem találták meg őket.

Idézet
Amúgy észrevettétek, hogy legtöbben a német oldalt védik?!

A németek a szövetségeseink voltak. Együtt harcoltunk. És én soha nem fogok az ellenségnek drukkolni, és nem fogok örűlni annak, hogy elveszítettünk egy háborút. Nem fogom ünnepelni április 4.-ét, mint ahogy a mohácsi csata évfordulóján sem a törököket éltetem.

Idézet
A zsidókról csak annyit, hogy akkoriban eléggé "megszállták" Németországot.

Valóban voltak ilyen jelenségek. És az egész weimar-i köztársaság egy tárgyadomb volt. Az őshonos német lakosság közben meg éhezett.

Idézet
WTF?! Kedves, hogy itt a sok okoskodó zseni már az iróniát sem érti... Úgy értettem, hogy a csodás történelem kibővült még egy történelmi emlékkel... Szépen beleillik az emberiség történetébe, aminek 10 000 évéből összesen 230 telt el békével.

Aki annyira a rabja a történetírás "hivatalos" verziójának, az nem fogja megérteni az iróniát. Az ilyen emberek számára ez kb. olyan, mint egy középkori inkvizitornak egy vallással kapcsolatos vicc.
Ami a második vh alatt történt egyáltalán nem volt egyedűlálló, vagy kirívó. Az emberek ilyenek. Mindig is voltak háborúk, és népírtások, és számtalan nép szenvedett. Egyiket sem lehet kiemelni közűlük. Bár én személy szerint a saját népem szenvedéseit azért jobban át tudom érezni, mint másét. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy másokat ne sajnálnék. De a gulag-ra elhurcolt dédapám nekem fontosabb.

Idézet
Saphira ezt a topicot ti szennyeztétek be...

Én nem hiszem, hogy itt Saphira, vagy bárki más beszennyezett volna valamit. A második vh-ról vitatkoztunk, és nem értem miért bűn za, ha valaki nem bólogat a hivatalos verziónak, hanem ennél jobban érdekli a téma.
Naplózva
Hiei
Vendég
« Válasz #636 Dátum: 09 ápr 30, 10:07:18 »

A fórum politika, bőrszín mentes... véleményed lehet és el is mondhatod msnen skypeen és egyéb csevegő programon keresztül...
Amint látod oda írtam, hogy össze kevertem a vitatopical^^.
Vitatkozhatsz amennyit akarsz toporoghatsz is ,de ettől még vesztesek maradunk. Élj a mának... és fogaddel azt ami megtörtént... senki nem kötelezett, hogy április 4.-én ünnepelj vagy, hogy márciús 15.-én énekeld az orosz himnuszt^^.

Nem avval van a baj, hogy beszélgettek csak a másikat közben oltani nagyon tudjátok... Slane, Saphira nem ad más szavára, ha neki nem tetszik más néző pontja akkor az hülye... nincs olyan hsz amiben ne sértene meg valakit.
Se baj fórum talin nem hiszem, hogy így adná elő magátxDD. Ha meg igen annak lesz következményexDD.

Igazából én lesza*om az egészet van jobb dolgom mint a politikával idegeljem magam. Ha valami nem tetszik tegyél ellene. Ha pedig nem mersz akkor ne járjon a szád...<----- bár nem lep meg, hogy nem mersz tenni... én se szeretnék gumilövedéket nyelnixDD. Azt ennyi.

u.i. a történelem tény, olyan dolog amit nem tudsz megváltoztatni és kitörölnixDD. Itt nincs reloadxDD.
Naplózva
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #637 Dátum: 09 ápr 30, 10:26:25 »

Hiei!

Nem szokásom magamat idézni, de most muszáj leszek.

Idézet
Ideológiai vitát pedig itt és most nem kívánok folytatni, ez nem a megfelelő hely erre.

Ezt komolyan gondoltam. Én pusztán a történelemről akartam vitatkozni, itt nem akartam belekeverni a politikát. De voltak dolgok, amikre felenem kellett. Ami ideológiai véleményem van ide kapcsolódóan, azt meg nemrég küldtem el PÜ-ben valakinek, akit érdemesnek találok rá, hidd el nem akarod tudni, miről írtam, mert csúnya "szentségtörést" követtem el. ikszdé

Ezt írtad:

Idézet
a valami nem tetszik tegyél ellene. Ha pedig nem mersz akkor ne járjon a szád...<----- bár nem lep meg, hogy nem mersz tenni...

Erről már írtam egyszer:

http://forum.naruto-kun.hu/index.php?topic=1793.660
Az odal alján lévő hsz-em.
Úgyhogy, bocsi, de ebben a "tegyél ellene" dologban, egy egészen kicsit mintha kompetensebb lennék.

Idézet
u.i. a történelem tény, olyan dolog amit nem tudsz megváltoztatni és kitörölnixDD. Itt nincs reloadxDD.

Ennek ellenkezőjét sose állíottam. Ennyire ne nézz hülyének, csak más alapon és szempontból nézem az eseményeket, mint te. És én el tudom fogadni, hogy te nem úgy gondolod mint én. Ha neked megfelelnek a hivatalos verziók, lelked rajta, tényleg nem zavar.

Idézet
Slane, Saphira nem ad más szavára, ha neki nem tetszik más néző pontja akkor az hülye...

Attól, hogy valaki tartja magát a saját álláspontjához, és védi azt, még nem jelenti, hogy emiatt mást hülyének néz. Persze én senkit se ismerek személyesen, szóval nem igazán szólhatok ebbe bele. Csak a magam nevében beszélhetek, engem nem sértettek meg egyszer sem, és a világlátásuk (amennyire beszélhetek ilyenről kb. ismeretlen emberek esetében), úgy értezm közelebb van az enyémhez, mint másoké, ezért nyílván szimpatikusabbak számomra, mint mások. Ami viszont nem jelenti azt, hogy másokat, pl. Michael-t hülyének nézném, egyáltalán nem.
Naplózva
Aemy
Naruto-Kun Csoport
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Chokolate Sisters fele

« Válasz #638 Dátum: 09 ápr 30, 11:05:21 »

ööö eltévedtem? ez a vita topic lenne?  Gondolkozik
am filozófia kérem!  Nevet

ti hogy fogalmaznátok meg a szeretet szót?
  Hümm-hümm
Naplózva

Kimi o ai Shiteru G-sama Férjem! Ámor BLOG
Xapám: Cart' - Jányok: Temi, Nikkie, Esztii - Vej: Dani - Tanoncok: Aysee és  Csibe
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #639 Dátum: 09 ápr 30, 11:18:14 »

Szeretet?
Jó kérdés. Erre már rengeteg válasz született a filozófiában, főleg a kereszténység hatására.
Én a leginkább úgy határoznám meg, hogy a szeretet szándék és érdek nélküli vonzódás egy másik ember (vagy dolog, tárgy, állat, stb) irányába. Szóval nem tudatos dolog, hanem belülről jön, ösztönszerűen, és nem várunk érte cserébe semmit.
Naplózva
Hiei
Vendég
« Válasz #640 Dátum: 09 ápr 30, 13:47:11 »

Nem kifejezetten neked írtam ezt általánosságban... Nézzük csak elkezdjem beidézni Slane és Saphira hszeit?xDD.
Nagyon jó kimentél tüntetni... és ért valamit?XDD.
Igazság ez egy vicces szóxDD. Mi az igazság az ami megtörtént vagy amit elhisznek? Az igazság soha nem fog kiderülni... ha abból indulok ki, hogy az igazság fáj akkor nem is bajxDD.
Talán egyszer kinyílik a Vatikán könyvtára... és vele együtt jön majd a világ háborúxDD. Ott van az igazság legalább is szerintemxDD.

Nem nagyon tudom mi az ami valóban megtörtént... mivel nem láttam nem éreztem... bár ennyi erővel nem létezik a Mars mert sose láttam... és a holdon se jártak mert ezt is csak hallottam... teljesen nevetséges. Ez az egész csak szájhagyomány lenne? Nem létezett II. András? Róla is csak halottam. Persze ez megint kötekedés... csak elég vicces dolog olyan dologról beszélni amiről nem is tudjuk, hogy tényleges.  Valahol  azt állították elcsaltak 200 évet a történelemből... ugyan annyi a bizonyíték rá mint az ellenkezőjéről ezen jót mosolyogtam melyik lehet az igazság? Az amit elhiszek?

Evvel be is fejezem mert nem megyek bele ilyen értelmetlen vitákbaxDD.

A szeretet valami olyan dolog számomra ami vagy teljessé tesz vagy elpusztítxDD.
« Utoljára szerkesztve: 09 ápr 30, 13:49:48 írta Hiei » Naplózva
vash21
Chuunin
*

« Válasz #641 Dátum: 09 ápr 30, 15:44:04 »

Jujj, a cigi, pia, drog témát még így utólag, de muszáj kommentálnom! Nevet

Alkohol: Jó, mert tisztítja a vesét. Jó, mert oldja a feszültséget, jó, mert lenullázza az agyad.

Cigaretta: Jó, mert megnyugtat. Nem a nikotin, hanem maga a metódusa, ahogy előveszed a szálat, meggyújtod, a szádba veszed, ahogy a kezedben tartod. Bár nem dohányzom, csak nagyritkán, de én ezért szeretem.

Drog: Ez ugye vitatott, hogy mi tartozik bele, mert a kávé és a tea is, meg a gyógyszerek egy része. Mindemellett, amikor sorozatosan olyan dolgok történnek veled, amikkel nem tudsz mit tenni, úgyértem rossz dolgok érnek, de tehetetlen vagy, olyankor - egy kis időre - felszabadít ezek alól. Nem érezted még úgy, hogy most el akarod veszteni az eszméleted? Úgyérzed ki kell törni, de máshogy nem megy. Na ilyenkor nyúlsz a droghoz. Vagy akkor, ha mindent a segged alá tesznek és jómódodban nem tudsz mivel kitűnni, de ezt inkább hagyjuk.
A fűnek pl vannak előnyös hatásai is, sorolhatnám, de nem lényeg, kb ugyanannyi, mint az alkohol, csak kevésbé káros.

Igazából minden tudatmódosító szernek a lényege az, hogy kizökkent, megnyugtat, feszültséget és gátlásokat old. Erre mindenkinek szüksége van, csak sokaknak ez önerőből nem megy, ezért iszik, dohányzik, vagy drogozik. Szerintem egyik sem elítélendő, de érdemes mértéket tartani. Mindegyikkel lehet.
Naplózva

Geeez...
rondár
VIP

"There can be only One."

« Válasz #642 Dátum: 09 ápr 30, 15:57:01 »

Hát nem tudom, engem kis korom óta teával itatnak, ennek ellenére még sosem éreztem függést tőle.  Gondolkozik úgy értem, szinte akármit megiszok, nem kell teának lennie.

Az alkoholt pedig nem igazán szeretem, se a sört, se a bort. Bort kóstoltam tegnap, de nagyon nem ízlett. Én az ilyen tejes-kakaós-capucchinós dolgokhoz vonzódom inkább. Na, azoknak már függője vagyok. xD
Naplózva

"Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
xenon
Uchiha Madara
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Csiga_@_/"

« Válasz #643 Dátum: 09 ápr 30, 16:00:12 »

A Tea is drog van benne koffein ami pedig függőséget is okozhat de itt nem ez a lényeg hatással van az érzékszervekre stb vagy valami ilyesmi :"DD
Naplózva

I know that we have never really met before
But, tell me, does this rag smell like chloroform?
You know that I'm the reason people lock their doors
But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch
You got nowhere to run too, so, don't try hiding
'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining

Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting
Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #644 Dátum: 09 ápr 30, 18:26:39 »

Evvel vitatkoznék... én is leakarok szokni, de egy percét se bánom annak amit így eltöltöttemxDD.
Hm.. De mért is akarsz leszokni? Hümm-hümm Valami bibi csak van ha le akarsz szokni..  Kúl

Egyébként én is cigiztem pár évig...
És én sem bánok 1 elszívott szálat sem.. Mégis azt mondom hogy e*úrtam hogy rászoktam, mert költhettem volna másra is a pénzt... Kúl
De dohányzós topicunk is van erre... Igaz ott vízipipával menőznek mostanság a gyerekek..
Naplózva
Oldalak: 1 ... 41 42 [43] 44 45 ... 138
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins