Seed
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #285 Dátum: 09 jan 12, 21:02:18 » |
|
szadista állat xD bár nemtom, én élvezném. mennyire beteg az, ha néha minden elözmény nélkül erös ingert érzek arra, hogy a mellettem lévö emberböl kitépjek vagy eröböl kiharapjak egy husdarabot, hogy csak ugy spriccoljon a vér, és a fájdalom..ahh  vannak ilyenjeim. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
 |
« Válasz #286 Dátum: 09 jan 12, 21:03:05 » |
|
Én kiválló kínvallató lennék azt tudom.
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn. 
|
|
|
atka94
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #287 Dátum: 09 jan 12, 21:09:15 » |
|
O_o seed ez nagyon..nagyon beteg xD 
|
|
|
Naplózva
|
"Pein legyőzhetetlen -.-" " 
|
|
|
Slane
Osztag Vezető
Nem elérhető
So long suckers! :)
|
 |
« Válasz #288 Dátum: 09 jan 12, 21:09:25 » |
|
Nekem is vannak ilyen hajlmaim, csak hát az a sok következmény, következmény. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
 |
« Válasz #289 Dátum: 09 jan 12, 21:10:20 » |
|
Heggesztő pisztollyal heggtetovlálst csinálni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Seed
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #290 Dátum: 09 jan 12, 21:11:51 » |
|
Nekem néha annyira erös ez az inger, hogy már remeg a kezem. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
 |
« Válasz #291 Dátum: 09 jan 12, 21:13:09 » |
|
a négy végtagot négy lóhoz kötni majd lőni eggyet a levegőbe hahah
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Slane
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #292 Dátum: 09 jan 12, 21:15:43 » |
|
Kicsit elkanyarodtunk a témától emberek, ez nem a szadista állatok kivégzési módszerei topic  Bár olyan is kéne 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zemori
|
 |
« Válasz #293 Dátum: 09 jan 12, 22:40:00 » |
|
*repeat mode* Ücsörögtem a gép előtt és bevillant valami. Egy tök jó kép. Kéne guglin keresni egy ilyet, ha van. Vagy meg kellene festeni...
Helyszín a Naprendszerünk. Föld bolygóra közelít a kamera. Minden békés. A Föld egyszer csak moccan egyet, meghasad és mint egy száj kinyílik és sok-sok-sok-sok-sok ( >_< ) ember belecsusszan. Becsukja és közben megnyalja a száját. Kéne egy ilyen jelenet. Totál igénylem:D
És végre felemeltem a témát magasabbra: )
Hm. Szerintem azért nem csak az áramot fogyasztja mindez Slane. De persze azt is. Ja, és unalmas, hogy minden nap előállnak egy újabb dologgal, ami szennyezi a környezetet, de én most másképp fogtam fel. Igazából pont itt az NKW-n találkoztam pár *I love my net* emberkével - jahm és magam is ilyesmivé deformálódom xD - és engem meglepett ez a dolog. Valamiért nem gondoltam arra, hogy milyen nyersanyagigénye is lehet ennek az egésznek. Hmm... egyébként kezdem megszeretni ezt a topicot xP Utóbbi fellángolásai az én linkjeimtől történt xP *Enyimééé* Mármint a topic:D Sheetem.
|
|
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
wolf
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #294 Dátum: 09 jan 12, 22:49:27 » |
|
Kellett is ez a topic legalább informálodunk  na meg mindenki azon van hogy tegyen valamit a szebb, tisztább Földért persze nem a nagy vállalatok  Valamit még írni akartam de majd máskor eszembe jut 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
 |
« Válasz #295 Dátum: 09 jan 12, 22:52:14 » |
|
Tényleg kellene ilyen topic. De tegyük el mára az őskorból visszamaradt ösztönöket.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Slane
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #296 Dátum: 09 jan 13, 19:41:06 » |
|
Miért mit fogyaszt még?  Az más kérdés, hogy az áram előállításához több minden kell, és azokat is fogyasztja.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zemori
|
 |
« Válasz #297 Dátum: 09 jan 14, 02:10:07 » |
|
Igen, a közvetve elfogyasztott dolgokra is gondoltam Slane. Egyébként nem tudnék felsorolni dolgokat, mert nem értek hozzá, de evidens, hogy nem csak egy dolog az egésznek a működtetője. Egyébként kijött egy újabb cikk, amiben leírják, hogy azért annyi káros anyagot mégse pakol a levegőbe a google-keresésünk:D Volt némi félreértés: http://index.hu/tech/net/goo0103/
|
|
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
Slane
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #298 Dátum: 09 jan 14, 16:35:15 » |
|
Ki gondolta volna, hogy kamu az egész 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zemori
|
 |
« Válasz #299 Dátum: 09 jan 14, 16:39:55 » |
|
Nem kamu. Csak erős túlzás van benne. Ennyi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|