25 márc 02, 08:28:34 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 75 76 [77] 78 79 ... 138
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Minden ami tudomány  (Megtekintve 324689 alkalommal)
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Hiei
Vendég
« Válasz #1140 Dátum: 10 máj 02, 23:03:32 »

Minden esetre ő már most szép kort megélt:DDDD. Nem hiszem, hogy a sejtjei oda lennénekxDDD
Naplózva
STM
Shinobi no Megami
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #1141 Dátum: 10 máj 03, 00:47:49 »

Jogos, Zemori. Valahogy az, hogy általában iylen témák vetődnek fel, megtévesztett, és a topic címét figyelmen kívül hagyva elkönyveltem "zöld" topicnak. smirksweat
Naplózva
Zemori
VIP

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Zemochimaru

« Válasz #1142 Dátum: 10 jún 17, 12:16:37 »

zsír: http://index.hu/tudomany/2010/06/17/2013-ban_johet_az_armageddon/
Naplózva

Ezt hallgatom
Ezeket olvastam
Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz.

"Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
Shiro
Moderátor

may the force be with you

« Válasz #1143 Dátum: 10 jún 17, 15:56:47 »

Hmm egész jó nekem tetszik xDD Habár a cím alapján meteoresőre gondoltam xP

De azért kicsit szívatás, mert írja, hogy korábbi eseteknél sarki fényt lehetett megfigyelni, de viszont ha hazavágja az elektromos kütyüket, akkor, hogy a fenébe csinálok róla fotográfiát? Szomorú

Na mindegy akkor majd csak nézem.
« Utoljára szerkesztve: 10 jún 17, 16:02:43 írta Shiro » Naplózva

Zsukinalag
Kezdő Jounin
*

« Válasz #1144 Dátum: 10 jún 19, 07:54:27 »

Az ezredfordulón meg fognak hibásodni a számítógépek, mert nem tudnak átállni 99-ről 00-ra, ez világméretű káoszt fog okozni.
2011-ben világ vége lesz, mert az egyik üstökös olyan közel érkezik a Földhöz, hogy el fogja pusztítani a planétát.
2050-re olyan nagy mértékű lesz a globális felmelegedés, hogy minden kontinens víz alá kerül, azonban ez nem fog bekövetkezni, mivel
2012-ben el fog pusztulni a világ, mert a maják rájöttek, hogy addigra úgyis megpusztulnak és felhagytak a naptárkészítéssel.
Miután a decemberi csapást is túléltük az atombunkerünkben, felkészülhetünk a következő esztendőre: repülőgépek fognak a városközpontokba zuhanni, Bill Gates nem tudja továbbfejleszteni a vindózt és tönkremegy, végül jönnek az alienek a napviharnak ellenálló, fejlett kütyüikkel és leigázzák az emberiséget. Felismerik, hogy számos energiát lehet nyerni a természetből, elutasítják a kapzsiságot, helyreállítják a bolygót, megtanulnak együtt élni a környezetükkel és a történelemkönyveket olvasva jókat röhögnek majd az emberiség ostobaságain.

Naplózva
Shiro
Moderátor

« Válasz #1145 Dátum: 10 jún 20, 04:17:39 »

Mayákkal kapcsolatban had tegyek fel egy kérdést.
Ha most nektek naptárakat kellene gyártanotok néhány ezer évre előre, akkor egy idő után nem mondanátok azt, hogy kész ennyi nem csinálom tovább? xD

világvége helyett inkébb nézzétek ezt xD
http://termeszet.indavideo.hu/video/Hogy_is_van_ez_9/
Naplózva

Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #1146 Dátum: 10 jún 20, 10:51:24 »

Istenem, aki ezt a maja naptáras raklap sz*rt elhiszi, az vessen magára... elolvastam, hogy miért és hogyan is megy ez, és milyen dolgokkal függ össze. Amikor azt mondták az agyasok, hogy ennek a magyar koronához is köze van vagy az egyik jelképéhez nem emlékszem már, akkor körülbelül egy olyan gondolatmenet futott át az agyamon, hogy akkor ma nem kéne tejfölt enni, mert az is a világvégéhez vezethet...?!

Szerk.:
Láttam egy ilyen 2012-s filmet még régebben, az is olyan, mint ez a történet.... hirtelen december 20-a van, és egyetlen egy nap alatt, azaz pár óra alatt megváltozik a Föld színtere. Szégyen...

Üstökös meg körülbelül 100%, hogy nem fog ütközni a Földnek, mivel tudósaink akik az univerzumot vizsgálják több ezer fényévekre látnak el, és már több éve tudnánk róla, ha egy akkora üstökös ütközne nekünk, mint majdnem a Föld... -.-

Káromkodást legközelebb csillagozd, vagy ne használd!

Moderátor
« Utoljára szerkesztve: 10 jún 20, 11:55:07 írta Aes Sedai » Naplózva

Zsukinalag
Kezdő Jounin
*

« Válasz #1147 Dátum: 10 jún 20, 11:29:22 »

Max azok dőlnek be ezeknek, akik a Világok háborúja rádiós közvetítésekor elhitték, tényleg invázió van a Földön.  >.<#
Naplózva
Dancsa
Szerver-admin

_@_/˘˘ Dancsassassin^^

« Válasz #1148 Dátum: 10 jún 20, 15:53:54 »

Nemár, beolvastam ide, és mostantól kezdve 3 éven át évente egyszer világvége?O_o

Shiro-san, ha veszel egy hagyományos fényképezőgépet, akkor azzal tudsz majd fotózni.  Vagy Faraday-kalikát csinálszXD

Jöhet a kérdésem, hogy a Mayák mi  a fenéért csináltak 2012-ig naptárt? Nem tudták, hogy úgyis ki fognak halni?ikszdé
Naplózva

Animeplanet
Egykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=)
--
Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
Shiro
Moderátor

« Válasz #1149 Dátum: 10 jún 20, 17:21:28 »

Ne már Dancha, tavaly is volt világ vége, ne már le akartam volna fényképezni. >.<# Habár ez a hóbortom csak nem rég jött elő xD.

De azért elgondolkodtató a kérdésed.
Képzelem ahogy odaállít a naptár írókhoz egy a vadászatból megtért törzsi-nakama és megkérdi, hogy:
- Hogy álltok a naptárral?
- Hmm mindjárt végzek a 2012-es esztendő lejegyzésével.
- Hagyd a fenébe, a guru szerint már ötszáz ével korábban kampec lessz a civilizációnknak.

Egyébként azt olvastam, hogy a naptáruk a 20-as számrendszerre épül,vagy mi. és 13 Baktunos körszakokra oszlik fel, ami valamivevel több mint 5000 évet jelent.
vagyis ie 3114-től számítják.  viszont ha jól tudom a majákról ie 10000 től vannak régészeti leletek.

Ebbe akárhogy is nézzük már volt egy ilyen 13 Baktunos korszak, de nem tüntek el, mégis itt voltak még jó sokáig.
Na meg fel kell lapozni a törikönyvet (vagy a zinternetet és találunk egypár civilizációt aki az ie 3. évezred előtt is és után is létezett.

Vagy a is lehet, hogy a katasztrófafilm rendezőknek már nem maradt más ötletük, hisz annyi minden volt már.
Óriás mutánsgyík támadása, ufóinvázió, meteor, armageddon, vulkán, tornádó, földrengés,elektromágneses vihar, erdőtűz, repülő elsüllyed, hajó lezuhan, a növények fellázadnak, globális felfagyás...stb

Naplózva

Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #1150 Dátum: 10 jún 20, 17:36:13 »

A maja naptárnak nem lesz vége 2012-ben, csupán egy új ciklus kezdődik. A maják naptárát ugyanis 5100 éves korszakokra tagolják. Ilyen korszaknak lesz vége 2012-ben.
Ha könyvesboltokban figyelmesen jártok, láthatjátok, hogy megjelentek már azok a könyvek is, amik szellemi továbblépést, új dimenzióba kerülést hirdetnek. Egyesek szerint 2012-ben az emberiség egy új szellemi dimenzióba lép. Tehát nem csak világvégére vannak itt elméletek.

Egyébként a maják nem haltak ki. Csak felbomlott a civilizáció.  Lesütöttszemek
Mellesleg még ma is vannak törzsek, kik a maják leszármazottjainak tartják magukat.
Naplózva

Shiro
Moderátor

« Válasz #1151 Dátum: 10 jún 20, 17:45:21 »

Tudom, épp azért írtam civilizációt, és nem népet.

Ha viszont ez az új szellemi dimenzió az aminek már most is érezni az előszelét, akkor itt tényleg világvége lesz.. Technikai KO
Naplózva

Nikol
VIP

Trollhercegnő 3:)

« Válasz #1152 Dátum: 10 jún 20, 17:46:27 »

Valaki definiálná nekem a "szellemi dimenzió"-t?
Naplózva

Shiro
Moderátor

« Válasz #1153 Dátum: 10 jún 20, 18:26:35 »

Eyszerüen elkárhozunk és Pretasok (éhes szellem) leszönk xDD.

Utána kerestem ennek a dimenzióváltásnak, hogy ezáltal bölcsebb legyek....na jó csak vicceltem, ugye ti se hittétek el? xDD

Ez első oldalon amit megnyitottam egy video volt. Ami számomra egy kissé túl körösztény, így hagytam.
A másik amit találtam már érdekesebb, miszerint a Föld fog egy új dimenzióba lépni.

S ezalapján elkezdet beindúlni a fantáziám....
2012, ben világszerte hatalmas elektromágneses viharok, mikor egyszer csak az óceánból kiemelkedik Atlantisz, ugyanis a Föld valójában egy nagyon ősi űrhajó. és mi be fogunk vele lépni a hipertérbe, ahol utazunk pár ezer fényévet, és megérkezünk az intergalaktikus csata héjszínere, ahol még vagy számtalan Föld is megérkezik a miénkel együtt. Majd a civilizációink összefognak (mert az egész bolygó megalkotása több milliárd éve pont ezért a napért történt) lepacskoljuk a gonosz idegeneket, és megváltjuk a világegyetemet, és aztá Chewbakka megeszik egy tányér töltött káposztát, majd elmegy téli álmit aludni.

De végül is lehet tényleg egy űrhajón ülünk. xDD (s ha valaki elszánja magát, még lehet bizonyítékokat is találna) xDD
Naplózva

Dancsa
Szerver-admin

_@_/˘˘ Dancsassassin^^

« Válasz #1154 Dátum: 10 jún 20, 18:43:33 »

Shiro, te nem vagy normálisXD  ... túl sok SG-t és SW-t néztélXD
A föld egy űrhajó.  Az űrben a nap körül utazunk vele^^
Naplózva

Animeplanet
Egykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=)
--
Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
Oldalak: 1 ... 75 76 [77] 78 79 ... 138
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins