25 márc 03, 18:48:17 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 20
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Kakashi Gaiden  (Megtekintve 92055 alkalommal)
0 Felhasználó és 7 vendég van a témában
Chakra
Adminisztrátor
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #90 Dátum: 08 ápr 13, 09:42:07 »

Moderátor:
Kakashi Sharinganjáról inkább a Szereplők > Hatake Kakashi vagy a Technikák > Vérvonal képességek témában essen szó, mivel már ott tárgyaltunk róla korábban.
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
yupi
Kezdő Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

Pein is Invincible

« Válasz #91 Dátum: 08 ápr 17, 16:51:57 »

pontossan Arvaelnak igaza van épp ezért mondom hog ez nem szerencse....mivel mégiscsak obito a bajtársa volt meg minden obito végülis a barátja volt és a barátja elvesztése sokkal inkább bánattal tölti el ezért a sharingannak nem örülhet igazán...szerintem te se örülnél ha egy új képességed megszerzése egy számodra fontos ember halállába kerülne....és végül is kakashi a sharingan nélkül is jó shinobi volt...szóval ha nem kapja meg a sharingant akkor is jo shinobi lett volna...lehet h nem lett vol.na ő a ásoló ninja...de bisztosra veszem h anélkül se lett volna gy elveszett ember....
tulajdonképp ha ott nem hal meg Obito (ha meghalt) akkor Itachi nyírta volnak i  :/
ha meg akkor nem adja oda Kakashinak a sharingant, akkor kakashi nem lenne ennyire híres sok sok faluba... mivel sztem nem 1000 hanem max 10jutsut ismerne...
Naplózva

karesz-kun
Vendég
« Válasz #92 Dátum: 08 ápr 18, 21:05:07 »

az lehet...nekm nagyon teccett a gaiden és jó lenne belőle egy movie!
Naplózva
six
ANBU Kapitány
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #93 Dátum: 08 ápr 18, 23:59:24 »

Ja érdemes lenne ezt is megfilmesíteni, nem csak olyasmiket, amik nem befolyásolják a történetet. Bár az, hogy max 10 jutsut ismerne kétlem, mivel már az előtt is zseninek számított, mielőtt még nem volt meg neki a Sharinganja, és már szerintem a gaiden elején több technikát ismert, mint 10 (tudom, hogy ez egy megközelítő szám  Mosolyog)...
Naplózva
Ciccus
Kezdő Jounin
*

♥♥ KoCkA kLuBb ♥♥

« Válasz #94 Dátum: 08 ápr 19, 00:10:33 »

Én azt hittem mondjuk, hogy az animébe belerakják majd filer  részként Gondolkozik
Naplózva

A halál nem szomorú. Az a szomorú, hogy a legtöbb ember nem is él igazán.

Háborúzni a békéért olyan mint baszni a szüzességért.
Devil Sasuke
Gennin
*

« Válasz #95 Dátum: 08 ápr 24, 13:46:27 »

Én nagyon boldog lenék ha a gaidenből movie lenne Pirul
Naplózva
Chidori-san
Kezdő Jounin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

NaruSaku és Minato fan :D

« Válasz #96 Dátum: 08 ápr 24, 14:59:44 »

Hát király lenne ha lenne belőle egy movie (bár sztem nem lesz), de az tuti, hogy kikészülnék, mivel várni kénerá 1 évet... asszem kiköltözöm Japánba Gondolkozik igen... igen... ez lesz a megoldás
sztem ezért lenne jobb, ha inkább fillerrészként lenne benne, akár több részben is, mert arra 1 max. 2 hetet kell várni nem 1 évet. már így is kezdhetem x-elni a napokat a shippu 2. movie-tól...
amúgy én bahaltam, hogy Kakashi milyen 360 fokos fordulatot vedd gondolkodásilag...
« Utoljára szerkesztve: 08 ápr 24, 15:00:42 írta Chidori-san » Naplózva

Orokanaru ototo yo. Kono ore wo koroshitakuba, urame, nikume. Nigete, nigete...Soshite, itsuka ore to onaji me o motte. Ore no mae ni koi.
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #97 Dátum: 08 ápr 24, 16:05:48 »

Ha 360 fokos fordulatot vesz, akkor ugyanoda tér vissza (mértanóra). kacsint
Talán 180 fokos fordulat. ^^
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Chidori-san
Kezdő Jounin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

NaruSaku és Minato fan :D

« Válasz #98 Dátum: 08 ápr 24, 16:42:26 »

-_-" köszi Chakra........ Mosolyog   (am. matekból szín 5-ös vagyok... de legyen 540° vagy 180°+k*pi... így jó? kacsint )  ( Gondolkozik pi jel van a klaviatúrán?)
mikor mentettem már rájöttem, hogy nem jó, de lusta voltam átírni (ha átírom az 2 egéklik és 6 gombnyomás, ami lássuk be, elég megeröltető >.<# )... bár így belegondolva utólag ez sokkal több... mind1... sztem mindenki érti...

de most komolyan... sztem gyerekkorában nagyon kis szenya volt... még Sasukénél is sokkal rosszabb.... erre most... tiszta jó fej lett... bár ha Obito nem hal meg akkor kivi vagyok milyen lenne most Kakashi... jaj, inkább mégsem akarom tudni... De az fix, hogy Obito és Naruto nagyon jóban lennének...
Naplózva

Orokanaru ototo yo. Kono ore wo koroshitakuba, urame, nikume. Nigete, nigete...Soshite, itsuka ore to onaji me o motte. Ore no mae ni koi.
Ita
ANBU Kapitány
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #99 Dátum: 08 ápr 25, 13:35:23 »

Én is örülnék ha valahogyan belevennék a gaident, mert aki nem olvas mangát, az nem tudhatja (bár szerintem mindenki tudja Nevet) Talán egy Kakashi visszaemlékezésbe tenném bele
Naplózva

1713
Gennin
*

« Válasz #100 Dátum: 08 ápr 25, 17:04:22 »

Ezt szívesebben nézném fillerként, mint ami most jön...
Naplózva
Namikaze Minato
Gennin
*

« Válasz #101 Dátum: 08 máj 05, 12:11:33 »

Érdekes volt Obito döntése, "Kakashi tőlem még nem kaptál szülinapi ajándékot fogadd el a sharingant" aztán a kiscsaj orvosi technikával kiveszi és berakja. Gondolkozik Mosolyogéredkes de mégis hiteles
Naplózva

Yondaime Hokage 4ever
warmerh
Kezdő Jounin
*

« Válasz #102 Dátum: 08 máj 05, 16:49:49 »

Mit vesz ki és mit rak be?  Ördögi Ördögi Bocs nem tudtam kihagyni Technikai KO Ki csinálja a filler részeket az anime-hez, vagy esetleg benne van Kishimoto-senpai keze is? Mert akkor menjünk tüntetni hogy a mostani fillerek helyett legyen 1-2 Kakashi Gaiden külön kiadásos rész leadásáért:D
Naplózva

Hogyha valami baromságot írok, azt ne szóld le, csak írd meg mi az, mert az ember a saját hibáiból tanul.
Olyan vagyok, mint az atomrobbanás után az elektromágneses impulzus, mindig késve érkezem.
Volfid
ANBU Osztag Vezető
*

« Válasz #103 Dátum: 08 máj 05, 17:02:59 »

nem szülinapi ajándék, hanem jouninná válási ajándék volt a sharingan.
Naplózva
Namikaze Minato
Gennin
*

« Válasz #104 Dátum: 08 máj 05, 17:07:45 »

ja igen már emlékszem, már 13 évesen Jonin volt >.<# cool Nevet
Naplózva

Yondaime Hokage 4ever
Oldalak: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 20
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins