uchiha tamás
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #30 Dátum: 07 júl 15, 10:51:35 » |
|
csak a mangába használja a chidorit
|
|
|
Naplózva
|
\"Uchiha klán tagja vagyok\"
\"This is usually the part when people start screaming\"
deculture101.files.wordpress.com/2009/01/soul-eater-alt.jpg
|
|
|
spet95
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #31 Dátum: 07 júl 15, 18:19:13 » |
|
ha szoktátok nézni a full metal panicot akkor megtudjátok hogy japánban a chidori egy lány név Kaname beceneve Chidori
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #32 Dátum: 07 júl 15, 19:06:13 » |
|
Idézet Wiki-től: (fordította én ) "A valódi történelemben egy híres szamuráj, bizonyos Dousetsu Tachibana, katanájának (kardjának) a neve volt Chidori. A legenda szerint egyszer egy vihar elől Dousetsu egy fa alá menekült, de belecsapott a villám. Viszont neki a kardja segítségével sikerült kiszabadulni, kettévágta a villámot. Később a kardot átnevezte Raikiri-re (雷切), ami annyit jelent, hogy "villám hasító". A Chidori lilét is jelent (egy madárfaj)."
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Adachi
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #33 Dátum: 07 júl 15, 22:30:42 » |
|
A madarat eddig is tudtuk szerencsére Amúgy szerintem elég elfogadható sztori
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kakashi
Vendég
|
|
« Válasz #34 Dátum: 07 júl 18, 12:58:25 » |
|
ja ja szerintem is elég elfogadható sztori
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Amy Lee D.
|
|
« Válasz #35 Dátum: 07 júl 20, 21:05:37 » |
|
én már nagyon várom mikor lesz a Shippuudenben Chidori szeritnem az egyik legjobb támadás hmm.. tök jó ez a történet
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
csont12
Vendég
|
|
« Válasz #36 Dátum: 07 júl 24, 15:04:55 » |
|
Szebb a rasengan-nal de gyengébb!!!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ben Tennyson
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #37 Dátum: 07 júl 24, 21:56:32 » |
|
honnan veszed, hogy gyöngébb? jó, igaz, amikro Naruto és Sasuke a kórház tetején harcoltak, a Rasengan tényleg erősebb volt, DE! Az attól is függ, hogy a használója hogyan használja, lehet, hogy Sasuke csak túl bénán hasznmálta a Chidorit. Szentem a Chidori erősebb. ???
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #38 Dátum: 07 júl 25, 08:56:40 » |
|
Szerintem a belevitt csakra mennyiségétől függ.
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
csont12
Vendég
|
|
« Válasz #39 Dátum: 07 júl 25, 10:23:27 » |
|
amikor a vizesesésnél küzdötek hogy a teljes energiáu Chidori-t hasznákt és valami ilyesmit mondot hogy a közelébe se ér!!!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ben Tennyson
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #40 Dátum: 07 júl 25, 14:04:40 » |
|
én is hasonlóra gondoltam, csak kicsit bonyolultabban fejtettem ki.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ben Tennyson
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #41 Dátum: 07 júl 25, 16:37:49 » |
|
nem volt meg a 4 szavas hsz-ed! Nekem azért is ez az egyik kedvenc technikám, mert szeretem a villámokat. Szerintem Sasukehoz pont illik ez a technika. : így visszaolvasva most látom, hogy a Chidori meg a Raikiri között van különbség? :o
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Karasu
|
|
« Válasz #42 Dátum: 07 júl 25, 16:48:37 » |
|
Chakra, a Chidori és Raikiri képek linkjét felcserélted Egyébként sztem magyarban végülis lehet hogy meghagyják a nevét Chidorinak, ha már a "jutsu" szót is úgy hagyták...
|
|
|
Naplózva
|
愛してる acid "Think different... just like everyone else."
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #43 Dátum: 07 júl 25, 17:41:38 » |
|
Moderátor: 1 hsz törölve Csont12-től: nincs meg a 4 szó.Chakra, a Chidori és Raikiri képek linkjét felcserélted ... Bocsi, bocsi... :-X Javítottam is.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 júl 25, 17:46:10 írta Chakra »
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #44 Dátum: 07 júl 26, 08:25:19 » |
|
Chakra, a Chidori és Raikiri képek linkjét felcserélted Egyébként sztem magyarban végülis lehet hogy meghagyják a nevét Chidorinak, ha már a "jutsu" szót is úgy hagyták... Ajjmár...de hol van az a link? Én nagyon kíváncsi lennék rá...
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
|
|
|
|