STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
 |
« Válasz #875 Dátum: 09 jan 13, 13:36:49 » |
|
NAruto a legerősebb, mert ő a főhős? Tudom, hogy ez itt off, de Naruto, hiába mondanak bármit a békák, még fényévekre van Jiraiya-sama tudásától, és erejétől is. Amit láttunkj eddig a sanninoktól (például Orochimaru-sama Yamata no Orochi jutsuja, az edo tenseie, vagy Jiraiya részleges idézése, amikor tulajdonképpen valamit úfgy idézett a tér egy adott pontjára, hogy az eredeti helyzetében is megmaradt, ráadásul a megidézett "tér" nem csak azonos helyen volt jelen az eredetivel, hanem eggyesóült is vele. Úgy is mondhatnánk, persez tévesen,hoyg ez részben egy metafizikai síkon létrehozott idézés volt. És akkor még nem is beszéltem arról, ahogy zsebdimenziókat hozott létre, vasgy arról, ahogy egyszerűen békává változtatotzt valakit. A harci képességeiről pedig csak annyit, hogy hosszú időn át tartotta magát Pein, mind a hat Pein ellen, és nem sokon múlt, hogy veszített (Pein azt mondta, ha egy kicsit hamarabb jön rá a titkára, akkor biztosan nem tudja legyőzni)) az olyan elképeszttő tudás, és erő, hogy még a hokagék erejét is át kell értékelnünk, összevetve ezzel. NAruto hozzájuk képest cxsak egy igéretes kölyök, rashenshurikennel meg sennin-móddal eggyütt. NA, on/ Jiraiya-sama végső rasenganjának térfogata vagy százszor, talán többszázsxzor akkora volt mint az Oodamáé, ha a rashenshuriken mondjuk tízszer erősebb mint egy ugyanekkora rasengan lenne, és párszor akkora mint az Oodama, akkor, még ha nem is erősebb annyiszor Jiraiya rasenganja, ahányszor nagyobb, még mindig az nyer, valószínüleg. Azért megnéztem volna, mi lesz, ha akkor egy másik testet támad meg vele, és a dagi egy húsz méterrel arrébb áll. NA persze, az tény, hogy nehezebben írányítható, de ez nem nagy gond, Jiraiya oylan könynedén hozta létre, ugrás közben, az egyik kezét előre nyújtva, mint egy egyszerű rasengant, és így nem igazán kell vele manőverezni. AMúgy, nem hiszem hogy NAruto másodpercekig is túl élné, ha egy akkora rashenshurtikent tartana, vagy hogy egyáltslán létre tudná-e hozni, akár csak a klónokj miatt is.
|