Tisztelt Zsűri.
Köszönöm az értékeléseket, melyekre megpróbálok röviden válaszolni (a mentegetőzés látszata nélkül).
Acid Örülök, hogy mind a történet, mind a karakterek kidolgozottsága tetszett. A szóismétlések a végleges (beküldött) verzióban, már nem tűntek fel nekem, de értékelésed után ismételten átfutva igazat kell adjak neked (az ingeküszöb mindenkinél máshol van ilyen téren és esélyes, hogy nem erre koncentrálva nekem nem lépte át
).
Köszönöm és remélem értékelésedből tanulva a további részeket még jobbra tudom megírni.
Cartnecker Igen csakugyan hosszú (gondolkoztam, hogy szükséges-e beküldeni az eddig elkészült összes részemet, de úgy véltem, hogy a történet "cselekménye" részenként változik, így mindenki megtalálhatja benne a saját kedvencét) és ennél már csak hosszabb lesz. Nem tudom illik-e, de megemlítem, hogy terveim szerint (ami elképzelésben megvan fejben) 3 évad lesz évadonként 10 epizóddal, epizódonként 2 résszel. (Ha ez az infó nem való ide kérlek töröld nyugodtan).
Az elnyújtottságot tekintve nem igazán vagyok biztos benne, hogy mire is gondoltál, így ha kifejtenéd megköszönném (akár privátban is).
A helyesírás (és ebben mindenkinek igaza van, de ezt csak egyszer fejteném ki): Teljes mértékben az én hibám. Az igazság, hogy Dislexiás vagyok (meg a többi Dis..., de ennyi elég volt a mentegetőzésből) és így egy átlag 6 szavas mondatban 8 hibám van. Próbáltam természetesen korrigálni bizonyos ingyenes szövegszerkesztő helyesírás-ellenőrzőjével, de mint az ábra mutatja az ingyenességnek ára van. (Azóta váltottam). Remélem az élményt jelentősen nem rontotta.
Dant-C Neked is nagyon köszönöm értékelésedet. Feltűnő, hogy neked is pont azzal a két dologgal volt bajod, mely teljesen jogosan a zsűri többi tagjának is legnagyobb problémát okozta.
Hossz: Sajnálom, tényleg átgondolhattam volna, hogy határidőre ennyi olvasni inkább kiszúrás, mint élvezeti érték.
Helyesírás: lsd. Cartnecker érékelésére adott válaszban.
És természetesen köszönöm a pozitív észrevételt is.
yoko-logan Őszinte leszek. A Te érékelésedet olvastam legszívesebben el egymásután többször is.
Természetesen simogatta az ego-mat rendesen, de mégsem ezért. Azokat emelted ki pozitívumnak, melyeket én is a legfontosabbnak tartottam és amibe a legtöbb munkám/odafigyelésem fektettem.
Természetesen a kritikákat ettől még pont olyan fontosnak (ha nem fontosabbnak) találtam, így kicsit sajnáltam, hogy semmibe nem "kötöttél bele" (hiszen hasonló értékeket találtál fontosnak mint én, így értékelésed is közelebb áll hozzám mint a többi), de gyanítom nem szeretted volna a többiek után még egyszer elismételni a nyilvánvalót.
Még egyszer köszönöm a zsűri munkáját és előre is bocsánat, ha az értékelésekre adott válaszommal bárkit is megbántottam.