Tora
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #330 Dátum: 11 ápr 03, 16:35:47 » |
|
Este 7-8 felé már fent lesznek az oldalon az értékelések és a végleges sorrend. ^^
Oké,köszönöm^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #331 Dátum: 11 ápr 03, 19:21:09 » |
|
Nos, még kettő darab értékelés hiányzik (Longar, zacsi). Ha megkapom Mattentől, akkor a döntőbe jutottak sorrendje megtalálható lesz a weboldalon. =)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #332 Dátum: 11 ápr 03, 19:25:57 » |
|
Körülbelül ilyen pontokra számítottam. De a rajzomnál az a kettes pont eléggé szúrta szemem. Miért? Mint már hangoztattam az egyik előző fordulónál, szerintem totál un-fair dolog, hogy amit a zsűri - pontosabban egy-két tagja - úgy vél, hogy nem original fanart kategóriába tartozik a rajz, tehát egy jelenetből, vagy már meglévő original fanartból lett másolva, arra kevesebb pontot adnak úgy, hogy a szabályzatban nem volt feltüntetve, hogy nem szabad másolni... ha benne lett volna, saját kútfőmből rajzolok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Matten
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Kritikus, Énekes, Parodista, miegymás :D
|
|
« Válasz #333 Dátum: 11 ápr 03, 19:32:59 » |
|
Az még nem is lenne probléma, ha egy másik alapján készülne. DE! Ha úgy rajzolod az egészet, hogy előtted van a kép, és minden egyes vonalat onnan másolsz, na Az nem tehetség! Azzal nem nagyon tudnál itt nyerni, legalábbis az én szememben.
|
|
|
Naplózva
|
Ide most valami bölcsesség kéne, de nem jut eszembe semmi
|
|
|
Zer0
Nem elérhető
|
|
« Válasz #334 Dátum: 11 ápr 03, 19:38:44 » |
|
Bár nem mindegy, hogy valaki ráteszi a lapot és úgy másol, vagy maga elé teszi és úgy.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
|
« Válasz #335 Dátum: 11 ápr 03, 19:40:09 » |
|
Köszönöm az értékelést! Sajnos tényleg nem a legjobb teljesítményemet nyújtottam. Eredetileg, nem ezekkel akartam nevezni, csak közbejött pár dolog, kimaradni meg nem akartam. Na, majd legközelebb!
|
|
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
Stance
Nem elérhető
|
|
« Válasz #336 Dátum: 11 ápr 03, 19:40:54 » |
|
Felőlem bárki megkérdőjelezheti a rajztudásom, úgy is mindenki saját maga tudja, hogy mire is képes valójában, más nem. A vonalról vonalra másolásnak és a jobb agyféltekés rajzolásnak nem sok köze van egymáshoz. Művészként rajzolni tanulok, nem másolni.
Zer0: Természetesen - mint a hozzászólásomban írtam - nem úgy van másolva, hanem a monitorról készült egy original fanartból.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
tomstarr
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #337 Dátum: 11 ápr 03, 19:42:09 » |
|
S megkérdezhetem én is, hogy miért kaptam 2 pontot? Mert pl az első háromhoz képest elég alacsony
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Matten
Osztag Vezető
Nem elérhető
Kritikus, Énekes, Parodista, miegymás :D
|
|
« Válasz #338 Dátum: 11 ápr 03, 19:48:03 » |
|
Azért mert engem zavart, hogy ilyen kevéske. A Többiek véleménye meg nem az enyém Ergó, sosem olvasom el mások kritikáit mielőtt én megírnám az én saját véleményem, hogy ne legyek befolyásolva
|
|
|
Naplózva
|
Ide most valami bölcsesség kéne, de nem jut eszembe semmi
|
|
|
sharko21/faranight
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #339 Dátum: 11 ápr 03, 19:51:42 » |
|
Nagyon köszönjük a társammal a pontokat és a részletes értékelést. Matten irtad, hogy pl natsu másolás volt, ez azért volt mert szerettem vna a naruto 110 epizódjában lévő kapus jelenetet pontosan ugy megrajzolni( le tudtam vna öket rajzolni fejböl is csak nem biztos h a póz ugyan olyan lenne ) Még acid értékelését is elfogadjuk mert irt egy pozitivumot A szinkron vszinüleg teljesen más lesz a következö résztöl, ez csak egy bemutatkozás volt. Eredetileg azt szerettem vna irni h mi van pontegyenlőségnél, mert ahogy igy elkezdtünk számolgatni alkotótársammal pont a határra esünk(10 v. 11. helyen állunk, nekünk is 21 pontunk van mint Yaminak aki ezáltal szintén 10. vagy 11.)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tora
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #340 Dátum: 11 ápr 03, 19:57:47 » |
|
Köszönöm az értékeléseket!Nem számitottam ilyen sok pontra:)Teljesen elégedett vagyok vele. Acid: Nem teljesen referenciáról,hanem egy olyan képről néztem a jellegzetességeit,hogy például milyen a fején a kötés,stb..És ténleg sok munka van benne.Meg második szinesceruza rajzom.Köszönöm a 4 pontot. Cartnekker:Köszönöm a kommentet és az 5öst^^ Dant-C: Igen a felkartól felfelé már nem volt annyi időm rá,így is éjfél előtt küldtem be,és nagyon szépen köszönöm az 5 pontot!:)^^ Matten:Igen az akar lenni,és köszönöm az 5-öst ^^ Yoko-Logan: Köszönöm az ötöst:)^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rachet
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #341 Dátum: 11 ápr 03, 21:06:00 » |
|
Matten! Ez a maszkos dolog komolyan nem jutott eszembe:D:D:D Nem olvastam újra, hogy pontosan miképp írtam le, de azt tudom, hogy említettem: van rajta maszk. Jó, meg tudnám magyarázni, hogy átengedte magán a saké-t:P (pl) de nem gondoltam ilyenre, szóval nem teszem. Ez jó észrevétel volt^^ A betűtípussal pedig nem tudom mi probléma volt, nálam 07-es wordben nem volt vele gond.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #342 Dátum: 11 ápr 03, 21:27:56 » |
|
Nem árulkodni akarok, de Zsunike rajza nem csak oylan, mint a képregények az újságok végén... hanem pár iylen képregény átrajzolása, ahoyg én elnézem... soknál konkrétan felismertem a GArfield képsort, aminek az átirata... ha valami Narutohoz vágó dolog lenne, akkor crossoverként jó lenne egy iylen poén, de erre én így a magam részéről soknak érzek két-három pontot...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #343 Dátum: 11 ápr 03, 21:31:40 » |
|
Mozgókép és hang - a döntőbe jutottak:
Jedi, Ninbikun, wwwww, Darklight, Ishida, hinatah, Kirara-chan, Stance, Yoruichi-dono, sharko21 és stuporo, Yami.
Gratula nekik/nektek. ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
acid
|
|
« Válasz #344 Dátum: 11 ápr 03, 21:33:04 » |
|
Stance: Karasu és én úgymond nem nagyon szeretjük az ilyen rajzokat, de olyat is értékeltünk 4,5 pontra amik másolva lettek. A helyzet az, hogy annyira szerintem nem volt jó a rajz, de az amv-vel jó esélyed van nyerni. Legalább nem 2 helyen leszel előkelő helyen =) tomstarr: szerintünk (még mindig Karasu+én) a te rajzod kimagaslóan jó volt. Nekem simán tetszett, asszonykám meg oda-vissza volt érte. Ha nem is leszel benne az első 10-ben, nálunk a te rajzod simán a legművészibb STM: a 3 pont simán jár az illetőnek sztem, mert nem csak lerajzolt vmit, hanem azért próbált valami újat. Ezzel viszont így úgysem fog nyerni, szóval tök mindegy
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|