Nah sikerült megnézni a többiekét is, hát erős a mezőny az biztos, és reagálnék a kiritkára, ha lehet:
Karasu: Igen láthattuk, akkor, mikor Tobi kitálal Sasukénak, aztán Sasuke felmegy egy sziklára pityeregni. Tényleg nem másolás volt a cél, az alapképből max a haj állása maradt meg és a ruha, de mivel az is teljesen újrarajzolt, nem gondolom másolásnak. A száj valóban lehet, hogy elcsúszott, ezt én sem vettem észre.
Cart: Igen a gallérról tudok, sajnáltam is, de így küldtem be, és már utána nem tudtam változtatni, de majd kövi alkalommal (ha lesz) figyelek az ilyen részletekre is. Ha jól emlékszem Sasukina szőke, szal nem az akarna lenni, és Sasukének a mangában sincs olyan nagyon férfias feje.
Dant-C: Igen, anno kitettem a fórumba, ott a tónusok nem tetszettek, de örülök, hogy végre elfogadja, hogy ilyen egy száj
A ruhát megintcsak sajnálom
Yoko: Kifejtettem, mennyire másolat, bár ha így vesszük ez elég tág fogalom, mert ez a stílusú rajz, alapból nem hagy túl sok lehetőséget másolni, mert az anime ennél egyszerűbb, kidolgozatlanabb. A bőr, itt vhogy nem túl kreol sztem, vagy én nem vágom a kreol fogalmát, én úgy tudom hogy az olyan barnásabb, a képen viszont sztem teljesen átlagos a bőr. (Bár ez monitorfüggő is, mert egy másik rajzom a suliban pl félig fekete, olyan rosszul vannak beállítva a monitorok.
Matten: Neked még várom ( de jó legyen ám
)