24 nov 26, 17:20:36 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 141 142 [143] 144 145 ... 331
  Nyomtatás  
Szerző Téma: "Öregek" gyűlekezőhelye - avagy a Nyugdíjasotthon  (Megtekintve 599354 alkalommal)
0 Felhasználó és 26 vendég van a témában
Csillus
Kezdő Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #2130 Dátum: 07 dec 24, 14:51:30 »

Nálam állandó selejtezés folyik... Anyum meg bánatomra minden 2. alkalomra a felét visszahordja merthogy jó lesz még vmire... ehh... Ezt nem szeretem benne... Mivel ha már én kiselejtezek vmit akkor azt tényleg semmivel sehogy nem lehet hasznosítani se átalakítással... Sehogy...
Elvileg hozzánk ma senki nem jön... Elvileg...
Naplózva
Moonie-chan
Elit Jounin
*

9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D

« Válasz #2131 Dátum: 07 dec 24, 14:54:29 »

Hozzánk biztos nem, a hagyomány szerintXD Mindig 24én szűk családi karácsony, 25én megyünk nagymamámhoz a szomszéd utcába, 26án meg jön hozzánk nagyi, nagybácsi, bátyó, nővér+férje. Szal karácsony legutolsó napján vagyunk a legtöbben :Mosolyog Aztán pedig csodálatos mozizás következik, afféle utókarácsony vagy előszilveszter, kinek hogy tetszik Nevet
Naplózva
Csillus
Kezdő Jounin
*

« Válasz #2132 Dátum: 07 dec 24, 14:56:50 »

Nálunk olyan a család,hogy hopp egy telefon és beállítanak... Ez valamennyire jó hogy nem kell hetekig készülődni de amikor már egy ideje szeretnék találkozni az illetővel és akkor pont a  város legtúlsó végén vagyok,vagy esetleg nem is Miskolcon akkor nem díjazom :-/
Naplózva
Morimoto-kun
Jounin
*

« Válasz #2133 Dátum: 07 dec 24, 15:03:14 »

Nálunk úgy van,hogy 24 szűk család 25:nagyimék 26.semmit tevés+keresztszüleim Nevet
Naplózva
Arvael
VIP

-Oranjikage-

« Válasz #2134 Dátum: 07 dec 24, 21:00:07 »

Nagykovácsi? :o Az egyik csop. társam is ott lakik xD

Végül úgy jártam, hogy kiszedtük Alfonzból (autó) a kis fát (1,5 méternél sztem nem több, de talán még annyi sincs), felvettem a vállámra és felhoztam a garázsból xP Aztán egy kis fodrászati beavatkozás után (karácsonyfadíszítés) végre lassan elkészült a kaja is Nevet

Hó amúgy itt se, egy cseppnyi se... Szomorú

Ja, nálunk is úgy van karácsony, hogy 24-én itthon, szűk családi körben, általában 25-én pedig megyek a család másik feléhez (értsétek: apai ág) és akkor utána már össze-vissza, kivel, mikor Szilveszterig, ha vannak, ha nincsenek, akkor meg nincsenek xD
Naplózva

Sedna
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #2135 Dátum: 07 dec 24, 21:25:34 »

Boldog Karácsonyt minden kedves öregnek és persze a fiataloknak is (csak, hogy ne érezzék kirekesztve magukat kacsint )
Naplózva

Bátyám: Gabor-sama
Hugim: Bigi
Kisfiam: Rei-kun
ANYAPA tag és Főszakács
Tobi-sziget, Rejtett Madara falu
Csillus
Kezdő Jounin
*

« Válasz #2136 Dátum: 07 dec 24, 21:28:38 »

Nálunk apa hozta le a padlásról,ezt csak a  hanghatásokból érzékeltem.. eleinte nem értettem mi az a hangefekt hogy a ház mindjárt össze dől,de csak apum felettem sétált xd
Naplózva
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #2137 Dátum: 07 dec 24, 22:24:17 »

Kellemes karácsonyt mindenkinek! (most csak 4 oldalt kelett visszaolvasnam) Jó nektek hogy karácsonykor együtt van a család! Nálunk max. lakodalomkor, ballagáskor van együtt, neaggy isten temetéskor.... Remélem nem rontottam le a hangulatot. :-\  Igen egy kicsit szét van szóródva a család...
Arvael:mivel érdemelte ki szegény autótok az Alfonz nevet? Igaz én Tücsöknek hívom az enyémet... (pedig barnásvörös a szerencsétlen)
Nekem faterom már egy hete feldíszítette a fát unalmában. A szaloncukor már el is fogyott róla... (ha bárki engem gyanúsítana mindent tagadok)
Naplózva
Csillus
Kezdő Jounin
*

« Válasz #2138 Dátum: 07 dec 24, 22:26:13 »

Nálunk elég nagy a család és sajnos nem is egy földrészen van,de aki itt van azzal próbáljuk rendszeresen tartani a kapcsolatot ...
És én még amugy még nem voltam esküvőn Nyelvesít
Naplózva
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #2139 Dátum: 07 dec 24, 22:32:50 »

Micsodaaa? Csillus még nem jártál esküvőn? Az kár... Na egyben biztos lehetsz! A sajátodon majd ott leszel! kacsint
Amúgy meik földrészen lakik a család többi része?
Naplózva
Csillus
Kezdő Jounin
*

« Válasz #2140 Dátum: 07 dec 24, 22:34:24 »

Van Kanadába nagybácsi,meg apum unokatestvére Ausztráliában él és annak az unokatestvérnek a fia egy Japán csajt vett feleségül szóval a fiú meg Japánba xd
Naplózva
Moonie-chan
Elit Jounin
*

9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D

« Válasz #2141 Dátum: 07 dec 25, 00:50:48 »

Én 1 esküvőn voltam, és köszönöm szépen nem kérek az esküvőkön, halálra untam magam rajta :-\ Mondjuk lehet az is közbejátszott h a menyasszony vmi nagyon távoli rokonom volt, életemben ha egyszer láttam, és akkorsem beszéltem vele egy szót semXD Szal szvsz elég uncsi volt, és közeli rokon/barát esküvőjén kívül és semmilyenre nem megyek az tuti :Mosolyog

Én nem tudom h nekem lennének rokonaim külföldön, akit ismerek meg tudom h létezik az mind itt van magyar honbanXD
Naplózva
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #2142 Dátum: 07 dec 25, 03:07:14 »

Nekem külföldön dániában élnek rokonok meg az egyesült államokban. Az államokban lévő rokonokról évtizedek óta semmi hír, a dániában élő rokonaimmal találkoztam eddig össz kétszer. A többi rokon az ország összes pontján...
Naplózva
R
ANBU újonc
*

felfújható-porszívó ügynök

« Válasz #2143 Dátum: 07 dec 25, 03:17:16 »

Ahoj, rég írtam már ide Mosolyog

Szóval nekem csomó rokonom él külföldön, mert csak félig vok magyar...
Naplózva
Orph D.eus
Naruto-Kun Csoport
*

Vas Országa Vas Országa

« Válasz #2144 Dátum: 07 dec 25, 08:20:30 »

Szép jó karácsony reggelt kívánok mindenkinek! Úgy tűnik, ma reggel én vagyok az első, pedig 3-kor még fent voltam.

Apai ágon a rokonság nagy része nekem is külföldön van. Velük csak nyáron találkozunk, ha jönnek. Így karácsony táján elég a magyar rokonság is. Néha már sok is belőlük. Nevet

U.Í: Gabor-sama légyszi kapcsold be újra a hóesés gépet Nyelvesít
Naplózva

Ritli: "Hiei akkora gyökér, hogy már botanikus kell hozzá."
Oldalak: 1 ... 141 142 [143] 144 145 ... 331
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins