Takemitsu
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1965 Dátum: 07 dec 20, 21:16:52 » |
|
Hello Kábé két nap alatt 80 rész? Én csak hármat néztem meg. :-[ Jársz te iskolába??? És én is ANBU jelet akaroook.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1966 Dátum: 07 dec 20, 21:18:27 » |
|
Képzeljel egy iszonyat finom meleg mandulás kalácsot előtted! Megvan? Na azt én küldöm szerettetel. Naagyon ajánlom hogy széjjel ne essen a suliig. Nagyon szépen néz ki. Magamtól esek hasra ilyenkor.
Kaptam Bleach elsőévadtot!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
|
« Válasz #1967 Dátum: 07 dec 20, 21:19:26 » |
|
Oké, asszem tényleg hozom Death Note-mat és írom a kéréseket Rengeteg hennázott emberke van a Narutoban, lehet válogatni (pl. Naruto pecsétje, Neji homlokán az a jel, most hirtelen ez a 2 jutott még eszembe :-[) Morita: büszke vagyok rád *megeszi a kalácsot, és elfolyik a széken* Igen, szeressétek a Bleachet, és lépjetek be a bleachisták közé; reklámot hallottak
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morimoto-kun
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1968 Dátum: 07 dec 20, 21:21:14 » |
|
Ego-chan:vagy pl. Shinigami jelek pl. Hitsuék vagy Ichigo jele
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1969 Dátum: 07 dec 20, 21:22:30 » |
|
Hmm, igazából azért írtam narutos cuccokat, mert mégis egy Naruto fórum, és Tobi-sziget is Narutós De majd nővérkémet megkérdezem h ő mit szól hozzá :
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Arvael
|
|
« Válasz #1970 Dátum: 07 dec 20, 21:31:51 » |
|
Nem hangzik rosszul, de sztem a bleach-es ábrákat csak a bleachisták kapják :-*
Ó, van egy ötletem! Mármint, faluszimbólumra! Tudom, erre az egy évre már elfogadtuk a lángoló járóketet (ugye, az volt az?^^"), de jövőre mit szólnátok egy ilyenhez: @ Elvégre ez hasonlít Tobi maszkjára
Enyje, Morita, én nem kapok kalácsot! :o Pedig én már tegnap is kértem T_T
Feo: hajrá a Bleach-csel! Igyekezz! ;P Ma jött ki a 153. rész
Ui.: ja, amúgy conon akartam konohás jelképet rajzolni csop.társam karjára, mert megkért rá, de jól elbénáztam, így valami ANBUs-konohás szimbólum kereszteződése lett szegény xD De tetszett Rékának! xDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1971 Dátum: 07 dec 20, 21:35:09 » |
|
A falu jelzésben benne vagyok, a @ amúgyis olyan kis koczkaXD Úgyis terveztem h majd készítek magamnak narutos fejpántot, akkor majd ez a jel lesz rajta Akkor ha bleachisták kaphatnak ábrákat, akkor én magamnak szerintem a 10. osztag jelét fogom megcsinálni, Hitsugayám tiszteletére Vagy pedig azt a virágot, ami szintén a 10. osztag jele :
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1972 Dátum: 07 dec 20, 21:36:01 » |
|
Persze. Te is képzeld el életed legfinomabb és leggusztusosabb kalácsát. Mennyie illat és íz. ÉS most harapj bele és élkvezd. Boldog karácsonyt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! És itadakimasu!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Arvael
|
|
« Válasz #1973 Dátum: 07 dec 20, 21:37:04 » |
|
Ó, a virágok TÉNYLEG jó ötletek! No, majd kinézek én is egyet magamnak... már múltkor volt, amelyik nagoyn megtetszett, de már a fene se emlékszik melyik volt... még őszi conra készültem, cosplayre, szóval nyáron volt, mivel nem lett belőle végülis semmi se :-X :-[ - szokás szerint
Morita: áh, úgy jártam, mint Pavlov kutyája! xD Nagyon szépen köszi a kalácsot!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1974 Dátum: 07 dec 20, 21:38:39 » |
|
Na és megmondod a mennyiséget? (Beviszem biszórára, "az animerajongók nyálelválasztásának mértéke képzeletbeli kalácsevés közben" címmel)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Arvael
|
|
« Válasz #1975 Dátum: 07 dec 20, 21:39:53 » |
|
Sajnos azt nem tudom, mert még sikerült idejében lenyeltem, mielőtt kicsordult volna xP
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1976 Dátum: 07 dec 20, 21:43:44 » |
|
Asszem akkor maradok a virágnál, a helyét meg majd eldöntöm Úgy érzem conon az ANYAPA tagok megrohanják a henna pultot, hogy mindenkinek meglegyen a tetkójaXD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1977 Dátum: 07 dec 20, 21:47:28 » |
|
Akkor nem is lesz olyan enhéz talákozmni. Aki a hennapultnál áll az ANYAPa tag...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Feo
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
"Not all who wander are lost"
|
|
« Válasz #1978 Dátum: 07 dec 20, 21:48:04 » |
|
Persze hogy járok...ha nem így lenne már végeztem volna (mármint a Bleach-el )
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 dec 20, 21:58:13 írta Feo »
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1979 Dátum: 07 dec 20, 21:50:27 » |
|
Jajj milyen kár! Holnap nem lesz első órám... úgy sajnálom > Már megint fáj a hátam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nincs orvos a csapatban?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|