25 júl 18, 14:17:54 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 123 124 [125] 126 127 ... 331
  Nyomtatás  
Szerző Téma: "Öregek" gyűlekezőhelye - avagy a Nyugdíjasotthon  (Megtekintve 726729 alkalommal)
0 Felhasználó és 4 vendég van a témában
Arvael
VIP
Nem elérhető Nem elérhető

-Oranjikage-

« Válasz #1860 Dátum: 07 dec 19, 20:48:36 »

Hehehe xD Aranyos lehetett xDD
Ramen! (csak, hogy meglegyen a 4 szó Nevet )
Naplózva

Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #1861 Dátum: 07 dec 19, 21:00:05 »

Nem tud valaki receptet küldeni a neten istennek nem találok.
Naplózva
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

We are Fighting Dreamers Dattebayo

« Válasz #1862 Dátum: 07 dec 19, 21:02:20 »

az építkezéshez visszatérve az állatkertet, a túristakertet  erdős részre kellene építeni, a vámpírparkot a hegyek, barlangok közelébe, kell oda egy romos kastély is és a vidámpark meg mehetne a síkságra Nevet
Naplózva

Aláírás
Old Család - New Család Kimi o ai shiteru Aemy feleségem Ámor Blogom
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #1863 Dátum: 07 dec 19, 21:02:42 »

Asszem én is megpróbálo készíteni magamnak rament! Hozzáteszem hogy nem vagyok nagy konyhatündér...
A naruto oldalon mintha lenne recept róla...
Naplózva
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1864 Dátum: 07 dec 19, 21:05:14 »

Igen ott van róla recept csak figyelj mert nem lesz könnyű beszerezni pár hozzávalót. és ezzel megint szintet léptem Nyelvesít
Naplózva

Aláírás
Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #1865 Dátum: 07 dec 19, 21:07:01 »

Gyerekek én ezt már olvastam valahol. És el is küldtem valakinek. De hogy kinek és hogy hol azt nem tudom. Ezek szerint találtam Ramen receptet!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Egyébként amikor utoljára néztem még nem volt recept. De most akkor megvan a karácsinyi vacsi... vicc volt de egyszer ténylkeg megcsinálom!!!!!!!!!!!! de hol veszek udont doshit és ezt:shichimi togarashi?

Gartulálunk! Mostmár Jounin vagy! Nagy tudású ninja és életek függnek tőled. Biztos hogy vállalod?
« Utoljára szerkesztve: 07 dec 19, 21:07:59 írta Morita » Naplózva
Arvael
VIP

-Oranjikage-

« Válasz #1866 Dátum: 07 dec 19, 21:13:22 »

Nos, nekem az használhatatlan volt az instant ramenesen zacsimhoz xD Szóval neten keresgéltem és egy angol nyelvű fórumon néhány tippre ráleltem^^ (miután feladtam a zacsi lefordítását japánról magyarra^^")
Ha érdekel valakit a zacsis verzió, akkor nagyon egyszerű elkészíteni:
*forralj fel vizet (és abba csináltam, amibe a teavizet is szoktuk, mert hamarabb lesz kész úgyis xD)
*szedd ki a rament a zacsiból és tedd egy kisebb lábos aljára... tipp, hogy ne hagyd, hogy összetörjön, mert elmarad a muri - hosszabb, mint a spagetti és sokkal lágyabb, mikor készen van!!! Nehogy kihagyd az élményt! :o
*amikor a víz felforrt, önts rá szép, egyenletesen az instant tésztára, míg el nem lepi... ha nem lepi el, akkor még esetleg egy kicsit tölthetsz rá nyugotan Mosolyog
*3 percig tovább főzd a forrásban lévő vízben
*hagyd hűlni... nem, de tényleg... HAGYD HŰLNI!!! << megjárta, mert leforrázta a nyelvét és még mindig nem sikerült elmúlnia teljesen
Pálcikákat elő, meg egy lepedőnyi nagyságú szalvétát és máris hozzákezdhetsz egy "itadakimasu!" felkiáltással Nevet
Jó étv! Nevet

Ui.: én ehhez csöpögtettem egy kis szójaszószt is és úgy még finomabb lett Nevet De amúgy natúr volt... ja, a szójaszószról: ne úgy használjátok, mint az európai ízesítő szereket vagy mártásokat... csak nagyon pici kell, akkor jó, úgy jön ki az íze, különben ehetetlenné válik a kaja tőle ;D
Naplózva

Moonie-chan
Elit Jounin
*

9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D

« Válasz #1867 Dátum: 07 dec 19, 21:16:25 »

Nahát, ha kapok pénzt karácsonyra, lehet megyek én is sakurazakába rament venni Nevet Már úgyis mióta ki akarom próbálni Mosolyog
Naplózva
Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #1868 Dátum: 07 dec 19, 21:17:42 »

Miért van minden pesten. Debrecen a második legnagyobb város ott mégsincs semmi jó, kivéve én.
Naplózva
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1869 Dátum: 07 dec 19, 21:19:48 »

Morita igen biztos, hogy vállalom. Na majd februárban a talin alap lesz mindenkinek a ramen Nevet :naruto_boldog:
Naplózva

Aláírás
Arvael
VIP

-Oranjikage-

« Válasz #1870 Dátum: 07 dec 19, 21:21:01 »

Ajaj, Moonie-Hugi, bele kell húznunk, különben még a végén elhappolják előlünk a szerénység mintaszobrai címet xD

Ja, amúgy tegnap Miku-channal benéztünk Sakurazakába, és volt ott PONT olyan ramen, mint amilyen én vettem... de egyetlen egy Pocky se volt Szomorú Úgyhogy nem is vettem semmit >Nevet (és furamód, már az akatsukis esernyő se annyira vonzott, max. az első fél percben ;D)

KZsTm, ahová megyünk, ott nem adnak rament (tudommal), de egyet se féljetek, mert így nagyon laktató, sokkal egészségesebb és finomabb (legalábbis az én instant ramenemnél x'D) japán kajákat kóstolhatunk meg^^
Naplózva

Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1871 Dátum: 07 dec 19, 21:23:37 »

KNTS-m majd elintézzük, hogy nekünk külön csináljanak Nevet de biztos nagyon fincsi kaják lesznek ott úgyhogy én nem aggódom Nevet
Naplózva

Aláírás
Arvael
VIP

-Oranjikage-

« Válasz #1872 Dátum: 07 dec 19, 21:25:59 »

Ne is! Valószínűleg nem is fogtok evés közben ramenre áhítozni Nevet Ha valakit érdekelne és esetleg jobban utana szeretne nézni, ez a honlapjuk: Takebayashi, itt az étlap is fent van, árakkal meg mindennel^^ Meg lenne is ötletem, hogyan oldhatnánk meg a kivitelezést, de majd azt a tali fórumon belül, ha majd januárban valamikor elindítom végre a topicot Nevet Addig meg úgyis ráérünk! << átment Kelet-Ázsiai tanszék módba
Naplózva

Moonie-chan
Elit Jounin
*

9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D

« Válasz #1873 Dátum: 07 dec 19, 21:26:48 »

Bizony ám, én láttam az étlapot, és nyamiii Nevet Igaz a feléről nem tudtam hogy micsoda de majd februárban úgyis megtudomXD

Amúgy van kedve vkinek téli szünetben mozihoz?ikszdé Nővéremtől kultúrajegyeket kapok karácsonyra, de annyi nekem nem kellXD
Naplózva
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #1874 Dátum: 07 dec 19, 21:27:11 »

Ja van minden Pesten... Aha nagyon jó beszólás! Több mint 250 km re lakok Pesttől!
Naplózva
Oldalak: 1 ... 123 124 [125] 126 127 ... 331
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins