24 nov 26, 21:31:08 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 120 121 [122] 123 124 ... 331
  Nyomtatás  
Szerző Téma: "Öregek" gyűlekezőhelye - avagy a Nyugdíjasotthon  (Megtekintve 599856 alkalommal)
0 Felhasználó és 21 vendég van a témában
Der Teufel
Kezdő Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #1815 Dátum: 07 dec 19, 12:31:08 »

Csillus, az egy kicsit nehezen emészthető könyv Sánta Ferenctől Mosolyog Egyébként maga az ötödik pecsét asszem a Jelenések könyvében van, és ha jól tudom a vértanúk halála, vagy valami ehhez kapcsolódó...már nem emlékszem pontosan, meg hát én amúgy sem vagyok valami "Bibliamuki", aki egész nap azt olvassa (akiket amúgy nem szívlelek :-X Mosolyog, csak jó ismerni a dolgokat.
Egyébként a  régebbi hszmben arra utaltam, hogy ebben is van egy jelenet, amikor a kezdő nyilas vallató/kínzómester/tanár úr/ "lekisfiamozza" az öreg asztalost, mire beszól neki a nagymester...de inkább majd olvasd el, mert én nem tudom átadni a helyzetet a maga teljességében Nyelvesít :o
Na megyek is vissza tanulni, mert már megint le akarják csapni a fejem... :-X
« Utoljára szerkesztve: 07 dec 19, 14:37:33 írta Der Teufel » Naplózva
Csillus
Kezdő Jounin
*

« Válasz #1816 Dátum: 07 dec 19, 12:32:21 »

Mit szólnátok ha pár dolog víz alatt lenne így nem zavarná semmi a kilátást és ott még a gyönyörű halakat is lehetne nézni persze itt csak pár dologra gondolok de ilyen szórakoztató jellegű dolgokra gondoltam Nyelvesít Ez egyenlőre még csak ötlet Nyelvesít próbálom megfelelően kihasználni a teren és látványt is nyújtani Nyelvesít
Egyéb igények? Épületek? Nyelvesít
Köszönöm Ördög az infót! Igyekszem időt keríteni az elolvasására!!!
« Utoljára szerkesztve: 07 dec 19, 13:22:05 írta Csillus » Naplózva
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

We are Fighting Dreamers Dattebayo

« Válasz #1817 Dátum: 07 dec 19, 13:48:25 »

nekem tetszik az 5let Nevet közben épp kínait ebédelek. mármint kaját nem embert Nevet
Naplózva

Aláírás
Old Család - New Család Kimi o ai shiteru Aemy feleségem Ámor Blogom
Csillus
Kezdő Jounin
*

« Válasz #1818 Dátum: 07 dec 19, 13:51:31 »

Kínait??? Ne kínozz megveszek egy illatos... sztem már párszor elmontam szóval mindeki tudja hogy miért Nyelvesít
Na bezzeg apumat az istennek se bírnám rá venni egy ilyenre  ;D Mivel most épp ő van itthon...
Naplózva
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1819 Dátum: 07 dec 19, 13:53:07 »

használj rajta genjutsu-t Nevet na jó bocsi  :-[ visszatérve az előzőhöz víz alá kerülhetne mondjuk az összes étterem Nevet
Naplózva

Aláírás
Csillus
Kezdő Jounin
*

« Válasz #1820 Dátum: 07 dec 19, 13:54:33 »

Én inkább bevásárló központra gondoltam de abba lehet étterem is... Ezek még csak ötletek...
De ha az összes éttermet odaraknánk az sok lenne el kell oszlatni,hogy bárkinek bármikor ehetnéke van tudjon Nyelvesít

Apumon még az se hatna jó magyar ízek és kész  ;D
« Utoljára szerkesztve: 07 dec 19, 13:57:27 írta Csillus » Naplózva
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1821 Dátum: 07 dec 19, 13:58:06 »

akkor a bevásárlóközpontba kerüljön a 2. legneagyobb étterem. az első a felszínen a második a víz alatt a többi kisebb meg szétszórva a szigeten. Mit szólsz? Nyelvesít
Naplózva

Aláírás
Csillus
Kezdő Jounin
*

« Válasz #1822 Dátum: 07 dec 19, 14:03:12 »

Ennyire nem kell lecsökkenteni a számot vagy annak az egynek legyenek részei ... Minden fajta ételnek helyett kell szorítani az étlapon és lennémek termek... pl olyan terem ahol kínait lehet fogyasztani,olyan zenével és olyan díszítéssel a falon,ugyanígy a többivel de mindegyiknek lenne olyan része ahonnan látni a vizet és olyan ahonnan nem (csakhogy mindenkinek jó legyen Nyelvesít ) és lenne egy olyan rész ahonnan a boltokat lehet látni a tengerrel ez nem tartozna egyik éttermi szobához sem itt keverednének az ételsztílusok és a díszítés egyértelműen a kilátás Nyelvesít
Na milyen??
Naplózva
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1823 Dátum: 07 dec 19, 14:14:38 »

egy szót tudok csak rá mondani: zseniális! Nevet Írtó klasz 5let Nevet
Naplózva

Aláírás
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #1824 Dátum: 07 dec 19, 14:53:37 »

Jóóóóóó Napot Viet... ööö akarom mondani Tobi sziget!
Csillus, Gábor a víz alatti építkezést ne vigyétek túlzásba, szerimtem van elég hely a szigeten is! ???
Csillus csodálom az energiádat! Nekem végig olvasni sok volt csak azt amit te írtál...
« Utoljára szerkesztve: 07 dec 19, 14:55:45 írta Gabesz » Naplózva
Moonie-chan
Elit Jounin
*

9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D

« Válasz #1825 Dátum: 07 dec 19, 16:20:36 »

Most néztem, már több mint 100 oldal került ebbe a topicba, jó 5let volt meg kell hagyni Nevet Nem fogom visszaolvasni az előző oldalakat mert túl lusta vagyok hozzá ( Nyelvesít), de a víz alatti építkezés jó ötlet, a tropicáriumban is imádom amikor a cápák feletted úszkálnak Nevet (a mi esetünkben majd Kisamék fognak úszkálni...ikszdé)
Naplózva
Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #1826 Dátum: 07 dec 19, 17:59:10 »

Öhm... Mint síoktató szeretném ha a fedett hócsarnok nem maradna ki. A vízalatti építkezés nagyon jó ötlet. De akkor olyan legyen a sziget mint a Karib tenger háromban... lássuk ahogy lebukik a napp. Hiszen neplemente melett szép dolog  vacsizni.

Ja és nem tom Csillus megkaptad a kínai jégvárost vagy mi a halált amit küldtem ihletadónak?
Naplózva
Arvael
VIP

-Oranjikage-

« Válasz #1827 Dátum: 07 dec 19, 18:23:46 »

Én arra szavazok, hogy a vízen építkezzünk, ne alatta :-X :-[ De... esetleg olyan kompromisszum, hogy ezeknek a vízes építményeknek legyen egy felszín alatti meg egy felszín feletti része is...?
Szép, érdekes, meg minden, de nekem egy kissé nyomasztó lenne túl sok időt eltölteni ott :-X :-[ :Mosolyog
Naplózva

Moonie-chan
Elit Jounin
*

9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D

« Válasz #1828 Dátum: 07 dec 19, 18:26:56 »

Mondjuk én sem tudnék túl sokat lenni víz alatt, de néha-néha jó lemenni oda Nevet
Naplózva
Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #1829 Dátum: 07 dec 19, 18:29:38 »

Meghát ne feldkezzünk meg az élővilágról, a sós víz roncsoló hatásáról, meg ha esetleg javítgatni kellene.
De az tényleg mindenképp legyen felette való rész. Mi van ha valaki klausztrofób? Amikor én voltam búvárkodni 4m mélyen bepánikoltam hogy akkor most ha valami van én meghalok, elég rossz volt, majdnem feljöttem...
Naplózva
Oldalak: 1 ... 120 121 [122] 123 124 ... 331
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins