24 nov 19, 11:22:45 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 77 78 [79] 80 81 ... 331
  Nyomtatás  
Szerző Téma: "Öregek" gyűlekezőhelye - avagy a Nyugdíjasotthon  (Megtekintve 594110 alkalommal)
0 Felhasználó és 5 vendég van a témában
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #1170 Dátum: 07 dec 16, 14:07:43 »

Jó tanulást mindenkinek! Vizsgákhoz kéz-lábtörést! (még jó hog azon kevesek közé tartozom akiknek nem kell tanulni)
Naplózva
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

We are Fighting Dreamers Dattebayo

« Válasz #1171 Dátum: 07 dec 16, 14:09:30 »

én is sok sikert kívánok mindenkinek és kitartás nemsokára pihizhettek egy jót Mosolyog
Naplózva

Aláírás
Old Család - New Család Kimi o ai shiteru Aemy feleségem Ámor Blogom
Der Teufel
Kezdő Jounin
*

« Válasz #1172 Dátum: 07 dec 16, 14:31:08 »

Hmm, ha én túl leszek a most keddi vizsgámon, egész péntekig szabad leszek, ugyanis akkor van a következő vizsgám. :-X Én maximum a vizsgaidőszak végén fogok tudni pihenni...
« Utoljára szerkesztve: 07 dec 16, 14:42:14 írta Der Teufel » Naplózva
Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #1173 Dátum: 07 dec 16, 16:19:17 »

Milyen jó dolog gimisnek lenni. Nektek egyszerrekell nagyon sokat. Nekünk mindig kell csak egy kicsit kevesebbet. De mostanában nagyon szorgalmas vagyok. Feltankolok milkacsokival és akkor négy órán keresztül ki se lehet robbantani a füzet elől. Ajánlom mindenkinek.
Naplózva
Arvael
VIP

-Oranjikage-

« Válasz #1174 Dátum: 07 dec 16, 17:32:14 »

A milka csoki finom Mosolyog

Öööö izé... igen, bizony, nagyon kell tanulni, szorgalmasan ám, fiatalok! Gyerünk, gyerünk...! xD

Amúgy nálam pl. nem is annyira érvényes (főleg ettől a félévtől kezdve), hogy egyszerre sokat, máskor nem, hanem nálam "egyszerre sokat, de azért máskor is" a felállás xD Ennyit tesz, ha egyszerre több nyelvszakon vagy xDD A gyakorlatokra ugyanúgy kell készülni, mint minden órára a középiskolában :Mosolyog
Sebaj... menni fog, menni fog...! Nevet

Der Teufel: mikor lesz előreláthatólag a legutsó vizsgád, ha minden terv szerint halad...? ??? Csak a japán éttermes tali végett kérdezem xD (bár még az kicsikét odébb van, már kezd vlmi elképzelésem kialakulni :Mosolyog )

A szorításokat, drukkolásokat pedig köszi szépen, rám fér! Nevet Töri sose volt erősségem, a lexikális tudás mégannyira se, s most japán töriből a lexikális tudásunkra lesznek kíváncsiak Hehe
Menni fog, menni fog...! << kántálja magát, míg el nem hiszi
Naplózva

Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1175 Dátum: 07 dec 16, 17:34:28 »

hehe én ott leragadtam a samurai-joknák, a ninja-knál és a 2. VH-nál Nevet de szerintem a legjobbat fogod Magadból kihozni KNTS-em Nevet jut eszembe ki nem kapott még neutralizálót?
« Utoljára szerkesztve: 07 dec 16, 17:54:55 írta Gabor-sama » Naplózva

Aláírás
Arvael
VIP

-Oranjikage-

« Válasz #1176 Dátum: 07 dec 16, 17:59:12 »

Én már megkaptam, köszi! Nevet Majd kipróbálom néhány tanerőn a japán tanszéken >Nevet
De aki még nem, postán holnap egyelőre ne add fel, mert úgy hallottam, lehetséges, hogy délután sztárjkolni fognak ők is :-X
Tudjátok mit? Sztrájkoljunk mi is! Olyan jó bulinak tűnik és mindig mindenki azt akarja csinálni mostanában! xD Már csak ki kéne találni valamit, hogy miért xDD

Shoutoku herceg még a samurai-jok előtt élt Nevet Egyébként amit mondasz, kb. annyit lehet tudni a japán történelemről, amit tanítanak a sulikban (azt se részletesen :-X ), szóval rengeteg új dolgot tanulok itt^^ És igen, igyekszem, ahogy tudok (aztán majd meglátjuk, elég lesz-e idén ^^")
Naplózva

Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1177 Dátum: 07 dec 16, 18:04:02 »

tényleg akkor biztos tudsz ajánlani valami könyvet a samurai-okról Nyelvesít főleg a Katana érdekelne Nyelvesít vajon miért?  Nevet a havzás géppel fedig haladok, remélem még idén sikerül havat varázsolnom nektek Nevet :-[
Naplózva

Aláírás
Bigi
Akadémiai tanár
*

« Válasz #1178 Dátum: 07 dec 16, 18:04:37 »

Hűha, Arvael minek tanulsz te? Tök érdekesen hangzik Nevet
Monyuk sztrájkolhatnánk a nyugdíly korhatár miatt. Nevet
Naplózva

"A szakír egy olyan fakír aki szatír."
Rei-kun
Akadémiai tanár
*

« Válasz #1179 Dátum: 07 dec 16, 18:05:31 »

Jóóóóó napot emberek! Gabor sensei én még nem kaptam neutralizálót...
Naplózva
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1180 Dátum: 07 dec 16, 18:07:19 »

Sziasztok Bigi és tanítványom! Bigi végülis van benne logika, hogy minél előbb költözhessünk a szigetre, sikerült megmenteni a hóembert?  Tanítványom, akkor máris küldöm neked
Naplózva

Aláírás
Rei-kun
Akadémiai tanár
*

« Válasz #1181 Dátum: 07 dec 16, 18:09:05 »

Köszööm előre is, hisz ha jól tudom, az é munkámhoz kell majd leginkább:D
Naplózva
Bigi
Akadémiai tanár
*

« Válasz #1182 Dátum: 07 dec 16, 18:09:23 »

Sajnos nem fér be a hűttőbe, anyu húslevese foglalja a helyet ;D De még életben van.Már ha aztlehet mondani egy hóemberre hogy él. Nevet
Naplózva

"A szakír egy olyan fakír aki szatír."
Arvael
VIP

-Oranjikage-

« Válasz #1183 Dátum: 07 dec 16, 18:09:35 »

Üdv Rei-kun, Kedves Zseni Tanítványom Tehetséges Tanítványa xD (uh, de szép rövid neved van xP)

Bigi: ezt spec. a japán szakon tanulom, és a japán töri 1. c. előadás... köv. félévben lesz a japán töri 2. és vége a töris korszaknak xD
Hmm... nyugdíj korhatár? ??? Azt nem mi állapítjuk meg Tobi-szigeten? Nevet

Gábor: hátööö... samurai-os könyvem nincs :-[ De mondjuk a Shougunt érdemes elolvasni (természetesen a függelékkel együtt!!!), mert az nagyon informatív, meg azért érdekes is xD << mondja ezt úgy, hogy nem szereti a történelmi regényeket, de mivel Japánról van szó, azért elolvasta és még tetszett is neki, leszámítva egy-két apróbb részletet xD
Hó! Hó! Jaj, de jó! Ha 24-ére fehér Karácsonyt varázsolsz nekünk, hálám örökké üldözni fog...! Nevet
Naplózva

Rei-kun
Akadémiai tanár
*

« Válasz #1184 Dátum: 07 dec 16, 18:12:42 »

Jó estét Nagyszerű senseiem, kivételesen nagytudású senseie! Azért a te megszólításod se rövid:P
Naplózva
Oldalak: 1 ... 77 78 [79] 80 81 ... 331
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins