24 nov 16, 19:57:35 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 331
  Nyomtatás  
Szerző Téma: "Öregek" gyűlekezőhelye - avagy a Nyugdíjasotthon  (Megtekintve 592395 alkalommal)
0 Felhasználó és 6 vendég van a témában
Miku-chan
Vendég
« Válasz #240 Dátum: 07 nov 17, 18:58:37 »

Helyprobléma, mi az nekünk! Nem hallottátok, hogy a japánok már kitalálták erre is a megoldást. Valamelyik vízparti repterük (hmm... olyan lehet egy pár Nevet ) van úgy megcsinálva, hogy óriás levegő tartájokra van ráépítve és tulajdonképpenképpen uszik a vizen. Ezt az ötletet feltúrbózzuk, az említett genjutsuval és tádámm! Kész is. Nevet

Én is benne vok, hogy évente változzon a jelünk és nekem a lángoló járókeret tetszik a legjóbban én arra szavazok!

Ja és R: létezik már protézis ragasztó, meg defibrillátor! Mindent megoldunk, senki nem patkol el innen olyan könnyen, ha csak nem kovács az illető... Nevet
Naplózva
Narutorban
Chuunin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Bash-san(nin) Kami-sama

« Válasz #241 Dátum: 07 nov 17, 23:59:26 »

nekem is a járókeret jön be legjobban...
a hennát jó 5letnek tartom..
és ha már a genjutsu mindent megold akkor legeny ZOO is...
lécci...én igazából az állatkerek trópusi állataiért rajongok....pl:Pest Nagy pálmaház.. Nevet Nevet Nevet Nevet Nevet
de csak akkor ha többen is akarják
Naplózva

APANYA tag
Én a Shousensei (kis-sensei)
Tanítványom: Mikoji^^;
Bigi
Akadémiai tanár
*

« Válasz #242 Dátum: 07 nov 18, 00:01:27 »

Egyet értek Miku-channal és Narutorbannal nekem is a lángoló járókeret tetszik a legjobban. Nevet A helyproblémát meg megoldhatnánk még úgy is hogy a vízalá is építkezünk [építünk egy olyan buborékot mint ami a Star Warsban volt a Jarjaroknak vagy miknek]  :-X És az állatkert is jó lenne imádom az állatkertet :Mosolyog
Naplózva

"A szakír egy olyan fakír aki szatír."
Moonie-chan
Elit Jounin
*

9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D

« Válasz #243 Dátum: 07 nov 18, 00:01:43 »

Hát tőlem jöhet az állatkert, ha olyanokat is beraknak, ami a Budapesti Állatkertben nincsen Nevet (annyiszor voltam már sulival állatkertbe rajzolni, h elegem lett belőle egy ideig^^" de ha lesz olyan amit nem láttam még megyek Mosolyog)
Naplózva
Csillus
Kezdő Jounin
*

« Válasz #244 Dátum: 07 nov 18, 00:14:40 »

Én eddig sajna csak egyszer voltam a Pestibe és arra se emléxem  :naruto_sir:
Naplózva
Miku-chan
Vendég
« Válasz #245 Dátum: 07 nov 18, 00:21:21 »

Állatkert? Részemről oké! Én pártolom a jeges macikat! Nevet
Naplózva
Csillus
Kezdő Jounin
*

« Válasz #246 Dátum: 07 nov 18, 06:05:12 »

Én leginkább a tigrisekre szavazok meg az egyéb nagymacskákra!
Naplózva
Kenshin
Osztag Vezető
*

« Válasz #247 Dátum: 07 nov 18, 07:16:03 »

De ne ilyen ketreces állatkert legyen! Járkáljanak nyugodtan szabadon, csak meg kéne a ragadozókkal beszélni, h minket ne tekintsenek prédának, max az őslakosokat...  Nevet  >Nevet Gonoszan ébredtem...  :-[ Mostanában megy az egyik csatornán, hogy a csöpp kis tigrisek között járkálnak meg játszanak a szokásos narancssárgába öltözött szerzetesek! Ha nekik megy...  :Mosolyog
Naplózva

Balin oldalbordája  és lelkes kísérleti alanya kacsint
Család? Köszi, az van! Ha tagja vagy, akkor úgyis tudsz róla! Mosolyog
De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis! Mosolyog Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan kacsint
Arvael
VIP

-Oranjikage-

« Válasz #248 Dátum: 07 nov 18, 11:04:48 »

Áh, ezt egyszerűen meg tudjuk oldani! Kuchiyose no Jutsu! Akkor meg lehet dumálni a dolgot (kivéve, ha Orochimaru kígyóival van dolgod :-X )^^
És akkor nem is állatkert lenne, hanem állatpark! Nevet Na?

A jeges macikat pedig szeretjük Nyelvesít

Viszont víz alá nem mennék... gomen, van egy icike-picike klausztrofóbiám (és ott tuti kijönne) + állandóan azon filóznék, mikor törik meg az üveg és sodor el minket a víz és fulladunk bele az óceánba/tengerbe, szóval inkább lehet a felszínen? Tőlem lehet vízfelszínen is, az kevésbé kockázatos :-X
Naplózva

Miku-chan
Vendég
« Válasz #249 Dátum: 07 nov 18, 13:42:50 »

A szabad állatkerttel én is egyetértek! De asszem, akkor néhány fajtól inkább távol maradnék...  :-X
Naplózva
R
ANBU újonc
*

felfújható-porszívó ügynök

« Válasz #250 Dátum: 07 nov 18, 14:08:12 »

Nah emberek lehet valakit érdekel: http://www.privateislandsonline.com itt szigeteket lehet kölcsönözni, illetve vásárolni. Sajna nem találtam rajta a Tobi szigetet  Szomorú.
Naplózva
Bigi
Akadémiai tanár
*

« Válasz #251 Dátum: 07 nov 18, 20:20:04 »

A vízaláépítkezés csak egy ötlet volt :-X Az állatparkot támogatom, de szerezzünk be oda madarakat is lécci [madár párti vagyok]. Nevet  A tigrisek és medvék miatt viszont kicsit aggódnék, habár csak nem támadnának meg egy olyan aszott öregasszonyt mint én. :Mosolyog :-X (akarom mondani olyan öregasszonyokat és öreg bácsikat mint mi)
« Utoljára szerkesztve: 07 nov 19, 00:01:39 írta Bigi » Naplózva

"A szakír egy olyan fakír aki szatír."
Miku-chan
Vendég
« Válasz #252 Dátum: 07 nov 19, 20:11:11 »

Common everybody, aha, aha!
Ja, hogy az egy másik fórum, gome!  :-X

Na mi a szitu? Hol maradnak a leujjabb egetrengető ötletek?
Ha már felépítjük minitársadalmunk, akkor én a lakóotthonunk mellett nyitok egy kocsmát! Én leszek a kocsmárosné. Az első körre mindenki a vendégem! (Olyan Jiraiyas módon Nevet)
Naplózva
Csillus
Kezdő Jounin
*

« Válasz #253 Dátum: 07 nov 19, 20:13:30 »

utána kifaggatsz minket a béka hasába? Nyelvesít
Én még vmi táncos szórakozóhelyet nyitnék olyan discot öregesen Nyelvesít >Nevet
Naplózva
Miku-chan
Vendég
« Válasz #254 Dátum: 07 nov 19, 21:43:54 »

Kifaggatni? Ugggyan mááár!
Hisz nálunk demokrácia van, az van amit a nép (én) akarok! Habár amiről a nép nem tud, az nem fáj neki.  >Nevet
Naplózva
Oldalak: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 331
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins