Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
|
« Válasz #195 Dátum: 07 nov 15, 17:29:20 » |
|
bocsi, de haverom már felvidított (kiöntöttem a lelkecskémet), de ez most már abszolút jó érzéssel tölt el KÖSZÖNÖM most már lexarom azt az embert aki megbántott, Enma Ai meg a shinigamik küldjék a pokolraXD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csillus
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #196 Dátum: 07 nov 15, 17:30:53 » |
|
Ugylátom elkéstem,de nembaj a szándék a fontos!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #197 Dátum: 07 nov 15, 17:32:53 » |
|
Nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon szépen köszönöm Immár boldognak érzem magam (pszichológus kihúzva a szigetre szükséges dolgok listájáról)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
R
ANBU újonc
Nem elérhető
felfújható-porszívó ügynök
|
|
« Válasz #198 Dátum: 07 nov 15, 20:45:49 » |
|
Most kezdek neki az életem második rámenéhez... már kezd főni a tészta, nyam de finom lesz Leszek én akkor a sziget pszichopatája, vagy nem aztat kerestétek ??? Amúgy látom senki sem sport kedvelő, ez most lehídalt . Majd rendezek járókeretes futóversenyt, várom a kedves jelentkezőket :-X
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Narutorban
Chuunin
Nem elérhető
Bash-san(nin) Kami-sama
|
|
« Válasz #199 Dátum: 07 nov 15, 21:05:37 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
APANYA tag Én a Shousensei (kis-sensei) Tanítványom: Mikoji^^;
|
|
|
Csillus
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #200 Dátum: 07 nov 15, 21:56:59 » |
|
A fősztödet ezer örömmel megkóstolom!! A sensei dologban nemtok segíteni mert nekem már van Sensei-em,de valaki igazán jelentkezhetne egy ilyen lelkes Sensei-hez! Én is szokta főzni,de inlább sütni.Amikor éhes vagyok szépen kinyitom a szakácskönyvet aztán jön az alkotás! Én is szeretek sportolni!!! Táncolni minden mennyiségben!(hastánc ,társas <- ennél inkább a partner hiány okoz gondot,karate,ha tudnék lovagolni az is ide tartozna,foci(de csak ha nem rugnak ripityára,és a vigyázz labda felkiáltásnál fej lehúz) és stb stb
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #201 Dátum: 07 nov 15, 22:06:00 » |
|
Whoa... most láttam csak néhány aláírásban, hogy Sannin lettem De yooohh :ninjaboldog: Már megérte "megalapítani" a Nyugdíjasotthont =D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csillus
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #202 Dátum: 07 nov 15, 22:08:44 » |
|
De jó hogy most veszed észre Na jó nem piszkálódok! Jó hogy te is benézel néha-napján
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #203 Dátum: 07 nov 15, 22:11:12 » |
|
A sensei dologban nemtok segíteni mert nekem már van Sensei-em
Bezony bezony, Csillus már le van foglalvaXD Én szívesen megkóstolom bárki főztjét, csak az enyémet ne kóstolgassa senki, különben "fiatalon" fogtok elhalálozni Sportolni... na aztat nem nagyon szeretem (hacsak a koczkulás nem számít sportnak ), de a járókeretes futóversenyben benne vagyok Ésigen Cart, legyél büszke magadra
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Takemitsu
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #204 Dátum: 07 nov 15, 22:13:46 » |
|
Annál is inkább mert ő hozta létre ezt az egészet. Vagy ide csak öregek írhatnak? :o
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #205 Dátum: 07 nov 15, 22:15:33 » |
|
Hát az ANYAPA-t pont az én drága Arvael-sanom hozta létre, ejnye-bejnye, ne vegyék el tőle a címétXD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csillus
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #206 Dátum: 07 nov 15, 22:16:11 » |
|
Én meg már Genin vagyok (akkora smile-i nincs amekkora mosolyom van most) 100x :naruto_boldog: (és nem kell lebecsülni a kisebbet,mert keményen edz ) Ha szakácskönyv van én megetetek bárkit,ja meg a szakszavakat elmondják előtte (eddig még mindenből csináltam ehetőt és ízlett is a népnek,volt hogy 1 hétig én főztem 5 fiúnak,mellesleg a finnyás fajtából és egyik se panaszkodott)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Arvael
|
|
« Válasz #207 Dátum: 07 nov 15, 22:36:47 » |
|
Az ANYAPA ötlete valóban tőlem származott egy nagggggyjon fáradt pillanatomban, de az egész Cart, majd Miku hozzászólásaiból jött^^ >> innen a Sannin név^^ Apropó! Kedden, japán órán a tanárnő "lesanninnozott" xD oké-oké, ő úgy értette, hogy "hárman" (nem rosszra gondolni... csoportos beszélgetés volt xP), nem úúúúúúgy, de azért majdnem elnevettem magam^^ de... büszkén kihúztam magam egy pillanatra, vigyorogva - kicsit sem volt fura :-X
Narutorban, már nem kell sok szavazat, hogy Te legyél a szakács-sanunk is^^
Csillus: a társastáncnál nekem is ez a bajom Sebaj, majd levadászunk néhány fiatalembört a Tobi-szigeten/re (xP) és akkor meg is alapíthatjuk a TTTTT-t - avagy Társastánc Tanfolyam Társaság Totál Természetesen ... és mellesleg hozzá lehetne fűzni, hogy nem csak időseknek :naruto_fain: Jujj, de izgin hangzik :naruto_taps:
Moonie-chan: "az én drága Arvael-sanom" ... szipp... ez olyan jólesett...!!!!!! ~elérzékenyül, de csak titokban~
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csillus
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #208 Dátum: 07 nov 15, 22:43:40 » |
|
Valaki jelenkező esetleg társastáncra ,aki hímnemű??? Jöhetnek lányok is csak ők nem velem fognak táncolni!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|