24 nov 16, 17:50:07 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 331
  Nyomtatás  
Szerző Téma: "Öregek" gyűlekezőhelye - avagy a Nyugdíjasotthon  (Megtekintve 592363 alkalommal)
0 Felhasználó és 6 vendég van a témában
Moonie-chan
Elit Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D

« Válasz #195 Dátum: 07 nov 15, 17:29:20 »

bocsi, de haverom már felvidított (kiöntöttem a lelkecskémet), de ez most már abszolút jó érzéssel tölt el Nevet KÖSZÖNÖM Nevet most már lexarom azt az embert aki megbántott, Enma Ai meg a shinigamik küldjék a pokolraXD
Naplózva
Csillus
Kezdő Jounin
*

« Válasz #196 Dátum: 07 nov 15, 17:30:53 »

Ugylátom elkéstem,de nembaj a szándék a fontos!!!  Nevet
Naplózva
Moonie-chan
Elit Jounin
*

« Válasz #197 Dátum: 07 nov 15, 17:32:53 »

Nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon szépen köszönöm Nevet Immár boldognak érzem magam Nevet (pszichológus kihúzva a szigetre szükséges dolgok listájáról)
Naplózva
R
ANBU újonc
*

felfújható-porszívó ügynök

« Válasz #198 Dátum: 07 nov 15, 20:45:49 »

Most kezdek neki az életem második rámenéhez... már kezd főni a tészta, nyam de finom lesz  Nevet

Leszek én akkor a sziget pszichopatája, vagy nem aztat kerestétek  ???

Amúgy látom senki sem sport kedvelő, ez most lehídalt  Szomorú. Majd rendezek járókeretes futóversenyt, várom a kedves jelentkezőket  :-X
Naplózva
Narutorban
Chuunin
*

Bash-san(nin) Kami-sama

« Válasz #199 Dátum: 07 nov 15, 21:05:37 »

Én szeretek sportolni(jéghoki, foci, amerikaifoci, rögbi) Nevet Nevet Nevet Nevet
és én már ramnet kb 100 szor főztem ..haveroknak, családnak, bnőmnek, stb... és eddig mineggyik jól sikerült
és én már mást is főztem(azt a szezámmagos csirkét sültt tésztával..vagy nem is tom, h mi a neve, de a plázák kínai gyorséttermeiban mindíg van...)
ha esteleg kell egy lelkes szakács (ÉS SENSEI(akinek nincs tanítványa :'( :'( :'( Szomorú ) egyben)
akkó én elvállalhatom de csak ha 5-en azt írják h oks...mert nem akaom magam rátok erőltetni.....áhh neeemm Nevet Nevet Nevet Nevet Nevet Nevet Nevet Nevet Nyelvesít Nyelvesít Nyelvesít Nyelvesít Nyelvesít :-[
Naplózva

APANYA tag
Én a Shousensei (kis-sensei)
Tanítványom: Mikoji^^;
Csillus
Kezdő Jounin
*

« Válasz #200 Dátum: 07 nov 15, 21:56:59 »

A fősztödet ezer örömmel megkóstolom!!
A sensei dologban nemtok segíteni mert nekem már van Sensei-em,de valaki igazán jelentkezhetne egy ilyen lelkes Sensei-hez!
Én is szokta főzni,de inlább sütni.Amikor éhes vagyok szépen kinyitom a szakácskönyvet aztán jön az alkotás!
Én is szeretek sportolni!!!
Táncolni minden mennyiségben!(hastánc ,társas <- ennél inkább a partner hiány okoz gondot,karate,ha tudnék lovagolni az is ide tartozna,foci(de csak ha nem rugnak ripityára,és a vigyázz labda felkiáltásnál fej lehúz) és stb stb
Naplózva
Cartnecker
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #201 Dátum: 07 nov 15, 22:06:00 »

Whoa... most láttam csak néhány aláírásban, hogy Sannin lettem Ninja De yooohh :ninjaboldog: Már megérte "megalapítani" a Nyugdíjasotthont =D
Naplózva
Csillus
Kezdő Jounin
*

« Válasz #202 Dátum: 07 nov 15, 22:08:44 »

De jó hogy most veszed észre  Nyelvesít Na jó nem piszkálódok! Nyelvesít Jó hogy te is benézel néha-napján  Nyelvesít
Naplózva
Moonie-chan
Elit Jounin
*

« Válasz #203 Dátum: 07 nov 15, 22:11:12 »

A sensei dologban nemtok segíteni mert nekem már van Sensei-em

Bezony bezony, Csillus már le van foglalvaXD

Én szívesen megkóstolom bárki főztjét, csak az enyémet ne kóstolgassa senki, különben "fiatalon" fogtok elhalálozni Nyelvesít Sportolni... na aztat nem nagyon szeretem (hacsak a koczkulás nem számít sportnak Nevet), de a járókeretes futóversenyben benne vagyok Nevet

Ésigen Cart, legyél büszke magadra Nevet
Naplózva
Takemitsu
Kezdő Jounin
*

« Válasz #204 Dátum: 07 nov 15, 22:13:46 »

Annál is inkább mert ő hozta létre ezt az egészet. Nevet Vagy ide csak öregek írhatnak? :o
Naplózva
Moonie-chan
Elit Jounin
*

« Válasz #205 Dátum: 07 nov 15, 22:15:33 »

Hát az ANYAPA-t pont az én drága Arvael-sanom hozta létre, ejnye-bejnye, ne vegyék el tőle a címétXD
Naplózva
Csillus
Kezdő Jounin
*

« Válasz #206 Dátum: 07 nov 15, 22:16:11 »

Én meg már Genin vagyok (akkora smile-i nincs amekkora mosolyom van most) 100x :naruto_boldog:
(és nem kell lebecsülni a kisebbet,mert keményen edz  Nevet )
Ha szakácskönyv van én megetetek bárkit,ja meg a szakszavakat elmondják előtte Nyelvesít (eddig még mindenből csináltam ehetőt és ízlett is a népnek,volt hogy 1 hétig én főztem 5 fiúnak,mellesleg a finnyás fajtából és egyik se panaszkodott)
Naplózva
Arvael
VIP

-Oranjikage-

« Válasz #207 Dátum: 07 nov 15, 22:36:47 »

Az ANYAPA ötlete valóban tőlem származott egy nagggggyjon fáradt pillanatomban, de az egész Cart, majd Miku hozzászólásaiból jött^^ >> innen a Sannin név^^
Apropó! Kedden, japán órán a tanárnő "lesanninnozott" xD oké-oké, ő úgy értette, hogy "hárman" (nem rosszra gondolni... csoportos beszélgetés volt xP), nem úúúúúúgy, de azért majdnem elnevettem magam^^ de... büszkén kihúztam magam egy pillanatra, vigyorogva - kicsit sem volt fura :-X

Narutorban, már nem kell sok szavazat, hogy Te legyél a szakács-sanunk is^^

Csillus: a társastáncnál nekem is ez a bajom :/ Sebaj, majd levadászunk néhány fiatalembört a Tobi-szigeten/re (xP) és akkor meg is alapíthatjuk a TTTTT-t - avagy Társastánc Tanfolyam Társaság Totál Természetesen ... és mellesleg hozzá lehetne fűzni, hogy nem csak időseknek :naruto_fain: Jujj, de izgin hangzik :naruto_taps: Nevet

Moonie-chan: "az én drága Arvael-sanom" ... szipp... ez olyan jólesett...!!!!!! ~elérzékenyül, de csak titokban~
Naplózva

Csillus
Kezdő Jounin
*

« Válasz #208 Dátum: 07 nov 15, 22:43:40 »

Valaki jelenkező esetleg társastáncra ,aki hímnemű???
Jöhetnek lányok is csak ők nem velem fognak táncolni!  Nyelvesít

Naplózva
Arvael
VIP

-Oranjikage-

« Válasz #209 Dátum: 07 nov 15, 22:52:23 »

Na, adjunk fel apróhirdetést a helyi Tobinapilapban Nevet
A szöveg nálam is kb. ugyanaz, mint a Tiéd xD
Naplózva

Oldalak: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 331
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins