Aemy
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Chokolate Sisters fele
|
|
« Válasz #4575 Dátum: 08 máj 26, 07:56:54 » |
|
Kicsit sajnálom az áldozatokat... Mármint a túristákat... De erősebb bennem a gonoszság: olyan jó kiröhögni őket, mikor a bokájuknál fogva fel vannak kötözve 3 m magasan.... Jujj és ez csak az egyik szépség.. De jó is kinevetni őket... áááá Ez boldogggá tesz... :devil: Megöltem a topicot? :'X
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 máj 27, 09:00:02 írta gmaemy »
|
Naplózva
|
Kimi o ai Shiteru G-sama Férjem! BLOGXapám: Cart' - Jányok: Temi, Nikkie, Esztii - Vej: Dani - Tanoncok: Aysee és Csibe
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
We are Fighting Dreamers Dattebayo
|
|
« Válasz #4576 Dátum: 08 máj 27, 09:11:54 » |
|
Dehogy ölted meg, csak mindenki gurul a röhögéstől, hogy mit bénáznak a túristák és ezért nem tudnak írni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #4578 Dátum: 08 máj 27, 09:21:16 » |
|
Ha gondolod készíthetek neked is pár felcsatolható mechanikus végtagot, amik megsokszorozzák az erőd és a gyorsaságod.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gaara_fan
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4579 Dátum: 08 máj 27, 09:24:13 » |
|
Én olyan izére gondoltam, ami vmi jármű.. teszem azt egy sugárhajtású roller vagy vmi hasonló xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #4580 Dátum: 08 máj 27, 09:50:30 » |
|
hmm mit szólsz akkor egy szupergyors terepgörkorihoz? De természetesen maradhatunk a rollernél is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Aemy
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Chokolate Sisters fele
|
|
« Válasz #4582 Dátum: 08 máj 27, 09:58:11 » |
|
én rakétameghajtású tolókocsit kérek!!!!! olyant akarok!!! Gábor please csinálj egyet nekem!!!! na? na?
|
|
|
Naplózva
|
Kimi o ai Shiteru G-sama Férjem! BLOGXapám: Cart' - Jányok: Temi, Nikkie, Esztii - Vej: Dani - Tanoncok: Aysee és Csibe
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #4583 Dátum: 08 máj 27, 10:04:35 » |
|
Aemy kedvesem, olyanunk már van, máris megkaphatod. Rendben g_fan holnapra kész a görkori is és a roller is
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aemy
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Chokolate Sisters fele
|
|
« Válasz #4584 Dátum: 08 máj 27, 10:57:36 » |
|
Köszi Gábor édesem!!! Kösziiiiiii!!!!!!!!! ki sem fogok szállni belőle! Én leszek a turbó-tolókocsis, aki átgázol majd sok-sok túristán... De jó is lesz nekem. Már alig várom, hogy megkapjam tőled... Meghatódtam... ---szerk--- Na jó régen jártam itten... De ti sem nagyon írogattok vének!!! Némá... Megértem én, ebben a nagy melegben senkinek sincs kedve itt ülni...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 jún 02, 10:57:57 írta gmaemy »
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #4585 Dátum: 08 jún 02, 12:55:17 » |
|
Kicsit megkésve de elkészültem a turbómeghajtású tolókocsiddal. De remélem megbocsátod a késést, hiszen szereltebm be neked extra hűsítőt. Italhűtőt és még egy citromfagyi gépet is És gaara_fannak is elkészültem a terepgörkorijával és tereprollerével
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Aemy
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Chokolate Sisters fele
|
|
« Válasz #4587 Dátum: 08 jún 02, 14:54:15 » |
|
Kösziii köszi Gábor! íjajj de fogok tudni ezzel játszani! kergethetem a túristákat kedvemre! s félresikerált Szaszkémet meg magam után kötöm, hadd fusson g_f versenyzünk egyet?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Aemy
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Chokolate Sisters fele
|
|
« Válasz #4589 Dátum: 08 jún 02, 14:57:54 » |
|
Valami olyasmire! :devil: nagyon tettszik ez a játék! juhúúú alig várom, hogy kezdjük közben pedig ehetünk citrom fagyit is , hála Gábornak! de jó kis móka lesz! Remélem szereted a citrom fagyit!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 jún 02, 14:58:33 írta gmaemy »
|
Naplózva
|
|
|
|
|