Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
|
« Válasz #4785 Dátum: 09 jan 10, 23:58:24 » |
|
Higgyétek el, már kínozni sem tudok annyit, mint előtte A hideg megteszi helyettemxD Tudom, furcsa, hogy ebbe a topicba írokxD De öreg csontjaim még mindig jól működnek, csak be kell őket kicsit olajozni némi ANYAPA tevékenységgel Tetoválóművészi státuszomat is kábé a megalakulás óta nem tudtam kamatoztatnixD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 jan 10, 23:58:59 írta Moonie-chan »
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
We are Fighting Dreamers Dattebayo
|
|
« Válasz #4786 Dátum: 09 jan 12, 08:00:46 » |
|
Rendben megoldom, hogy meleg időnk legyen, úgyis kezd elegem lenni a hidegből. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rei-kun
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4787 Dátum: 09 jan 14, 15:18:22 » |
|
Üdv mindenkinek ismét, így félév kihagyás után Aki nememlékezne, én vagyok a takarítócsapat vezetője Gabor sama érdekelne a hógéped működése és az alkotói mert nálunk csak jeget csinált ami miatt holnap elmarad a tanítás... (Baranyaaa)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #4788 Dátum: 09 jan 15, 07:56:23 » |
|
Üdv újra itt tanítványom. HA érdekel a hógép, akkor odaadom a tervrajz másolatát.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aemy
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Chokolate Sisters fele
|
|
« Válasz #4789 Dátum: 09 jan 15, 09:12:24 » |
|
Lehetne egy jégolvasztó gépet rendelni?! A boltom előtt a nyomi túristák belefagytak az ónos-eső miatti jégbe...
|
|
|
Naplózva
|
Kimi o ai Shiteru G-sama Férjem! BLOGXapám: Cart' - Jányok: Temi, Nikkie, Esztii - Vej: Dani - Tanoncok: Aysee és Csibe
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #4790 Dátum: 09 jan 15, 09:20:58 » |
|
Élethű jégszobrok, csinálj belőlük látványosságot. De ha szeretnéd akkor egy Katon jutsu-val kiolvasztom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aemy
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Chokolate Sisters fele
|
|
« Válasz #4791 Dátum: 09 jan 15, 09:22:50 » |
|
Nem akarom, h halálra égjenek!!!! Még kellenek, mint rabszolg... köhöm izé... munkaerőnek a boltba.
|
|
|
Naplózva
|
Kimi o ai Shiteru G-sama Férjem! BLOGXapám: Cart' - Jányok: Temi, Nikkie, Esztii - Vej: Dani - Tanoncok: Aysee és Csibe
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #4792 Dátum: 09 jan 15, 09:27:08 » |
|
Nyugalom túl fogják élni, maximum olyanok lesznek, mint akik leégtek a napon.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #4793 Dátum: 09 jan 15, 09:29:51 » |
|
van egy ötletem: Amelyik túrista nem éli túl az lesz a fő fogás az étteremben csak olyan kisdarabokra kell őket vágni hogy ne tünjön fel a vendégeknek hogy ezek Emberek xD (úgy se mi esszük meg és pénzt lehet belőle csinálni xD)
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
Aemy
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Chokolate Sisters fele
|
|
« Válasz #4794 Dátum: 09 jan 15, 09:53:20 » |
|
Am... Komolyan fiúk.. De brutálisak vagytok! Mégiscsak emberek... nem akarok erről tudni, befogom a szemem és afülem, csináljatok, amit akartok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #4795 Dátum: 09 jan 15, 10:05:05 » |
|
Nyugi megígértem, hogy nem lesz bajuk, akkor nekünk sem lenne kit kifosztani és kínozni. Szóval nem kell aggódni, nem lesz bántódásuk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rei-kun
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4796 Dátum: 09 jan 15, 11:00:21 » |
|
Azért a rabszolga dolog nemrossz ötlet... Egyszer már javasoltam énis... Bár akkor kiket lehetne lehúzni??
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4797 Dátum: 09 jan 16, 16:30:52 » |
|
Te Gábor csinálj valamit azzal a hógéppel, mert összetöröm! Tiszta latyak minden! Állítsd má leeee! Nem hallod?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #4798 Dátum: 09 jan 16, 17:06:29 » |
|
inkább felénk lehetne fordítani azt a hógépet hiányzik a friss havacska *____*
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #4799 Dátum: 09 jan 19, 08:32:52 » |
|
Gabesz, a régi hógépet már bezúztam, viszont odaadtam a terveit Rei-kunnak, az újat még nem kezdtem el, mert még várok egy alkatrészre.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|