Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3375 Dátum: 08 jan 24, 16:10:22 » |
|
Jeee!!! Jeee!!! Öhm..ki is a jegyszedő...adnám nekil e az INGYEN jegyemet...imádom az állatokat...(lehet ezért bírlak benneteteket is...cska vicc...meg ne sértődjön valaki)
Jut eszembe...M&M&D (Emendemenddé) kiadónak kell egy székház...mi lenne ha könyv alakú lenne...???
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
|
« Válasz #3376 Dátum: 08 jan 24, 16:52:56 » |
|
Hmm, jó 5let drága keresztanyum Már el is kezdem tervezgetni a menő kis irodámat
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rei-kun
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3377 Dátum: 08 jan 24, 18:23:44 » |
|
Nos lassan elkészülnek a tervek, de kik építik meg? Talán hipnotizált majmok? Én legalábbis erre szavazok... Moonie-chan az Akatsuki is csak szénsavas kakaót iszik
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Miku-chan
Vendég
|
|
« Válasz #3378 Dátum: 08 jan 24, 19:25:19 » |
|
Na hali! Mindenfél külső tényezők hatására beköszönök már, ezt most rakjátok el a következő 4 hétre, akkor újra jelentkezem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3379 Dátum: 08 jan 24, 19:26:53 » |
|
Szia Miku...régen láttam ezt a mosolygós arcot...hiányzol a szigetről...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Miku-chan
Vendég
|
|
« Válasz #3380 Dátum: 08 jan 24, 19:41:03 » |
|
Jaaaaaaaaj, ilyenkor mindig olyan lelkiismeret furdalást csináltok nekem az ilyen aranyos megjegyzésekkel.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Arvael
|
|
« Válasz #3381 Dátum: 08 jan 24, 19:42:45 » |
|
De ha egyszer tényleg hiányoztál... :'(
Ui.: Nem kukkantanál be a találkozók részlegnél a japán éttermes cuccba és mondanád el, mikor érnél rá?^^"
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
|
« Válasz #3382 Dátum: 08 jan 24, 20:20:09 » |
|
Szija Miku-chan, nem teljes nélküled az öreg topic! Rei-kun: Hátigen, a Zakatsuki körében is népszerű... kösz a képet
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Miku-chan
Vendég
|
|
« Válasz #3383 Dátum: 08 jan 24, 20:23:04 » |
|
Nincs elég öreg a háznál, mi? Benéztem az említett topicba, meg a japánosba is, az utobbira Arv majd fél év múlva visszatérünk, mert ha most elkezdek vele foglalkozni, akkor az életbe nem tanulom meg azt amit most kéne.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kasztor
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3384 Dátum: 08 jan 24, 21:03:38 » |
|
3 oldalt kellett visszaolvasnom, de így már képben vagyok. Morita: én vagyok a jegykezelő, megyzavartál délutáni pihenőmben, remélem nem baj, hogy csak olyan hanyagul vettem át a jegyed. Készül az aláírásom. Jó lessssszzz!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
We are Fighting Dreamers Dattebayo
|
|
« Válasz #3385 Dátum: 08 jan 25, 07:46:45 » |
|
sziasztok! Hogy szorgalmas tanítvényom Rei-kun kérdésére válaszoljak az épületeket Kenshin és kislányom Csillus építik meg az általam elkészített robotok segítségével Hipnotizált majmokat nem alkalmazunk mert szeressük (direkt írtam így ) az állatokat (mellesleg klassz a Tobi-s avatarod )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csillus
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3386 Dátum: 08 jan 25, 14:17:06 » |
|
Apu oks hogy családi vállalkozás de khm nem én tervezek Kenshinnel? :-X Ragaszkodom a tervezéshez tényleg és Kenshin végül belement ,hogy ő is tervez vagy az a kérdés ott függőben is maradt?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 jan 25, 14:17:59 írta Csillus »
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
We are Fighting Dreamers Dattebayo
|
|
« Válasz #3387 Dátum: 08 jan 26, 10:26:00 » |
|
én úgy tudom, hogy belement bár ha nem akkor sem hiszem, hogy visszaadja ezt a posztot
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Der Teufel
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3388 Dátum: 08 jan 27, 01:24:20 » |
|
Hmm, azt hiszem én tartozom egy bocsánatkéréssel. Tényleg sajnálom, hogy mégsem tudtam elmenni, veletek, de sajna ahogy az törvényszerű, az utolsó utáni pillanatban mindig közbejön valami orbitális marhaság, ami keresztbe tesz... Ráadásul duplán ég a fejem, mivel égre-földre ígérgettem, hogy elmegyek Szóval tényleg bocsesz, de azért remélem jól szórakoztatok nélkülem is
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bigi
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3389 Dátum: 08 jan 27, 01:26:58 » |
|
Sziasztok! Jó rég voltam már itt [a vizsgaidőszak átka], és mire végig olvastam ezt a 20on akárhány oldalt... igen jó késő van de gondoltam mégis beköszönök, nehogy elfelejtsetek A szénsavas kakaóról jut eszembe hogy egyik nap azt álmodtam hogy szódával csináltam kakaót. Úgy tűnik a telepátia nálam is működik A szombati találkozóról asszem lekéstem ??? 31-én van az utsó vizsgám utánna már csak nem úsztok meg :-\
|
|
|
Naplózva
|
"A szakír egy olyan fakír aki szatír."
|
|
|
|