25 feb 25, 23:52:23 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 193 194 [195] 196 197 ... 331
  Nyomtatás  
Szerző Téma: "Öregek" gyűlekezőhelye - avagy a Nyugdíjasotthon  (Megtekintve 631634 alkalommal)
0 Felhasználó és 8 vendég van a témában
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

We are Fighting Dreamers Dattebayo

« Válasz #2910 Dátum: 08 jan 02, 23:42:33 »

nagyon szivesen Mosolyog, majd ha gondoljátok akkor oda szervezhetjük az egyik ANYAPA találkozót Nevet
Naplózva

Aláírás
Old Család - New Család Kimi o ai shiteru Aemy feleségem Ámor Blogom
Csillus
Kezdő Jounin
*

« Válasz #2911 Dátum: 08 jan 02, 23:50:00 »

Az tökéletes lenne hogy elemezzük a vonat mechanizmusát hogy tökéletes legyen a dolog,könyvtár meg igazán nem árt majg :-X
Naplózva
R
ANBU újonc
*

felfújható-porszívó ügynök

« Válasz #2912 Dátum: 08 jan 03, 01:23:26 »

Látom már minden négyzet milimétert teli lett építve általatok a Tobi szigeten Mosolyog. Tényleg milyen volt a filmnézéses tali? Vagy ezt hanyadik oldalon elemeztétek ki? Mosolyog
Naplózva
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #2913 Dátum: 08 jan 03, 01:27:57 »

Mittomén.... Valahol a duma topicban van, vagy itt... Olvass vissza!  :-\ Nevet Jó szórakozást! (nem szemétségből írtam!) Nevet Nevet
Naplózva
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2914 Dátum: 08 jan 03, 11:08:46 »

sziasztok, jó reggelt! Gabesz az Uchiha-domb tetején a csillagvizsgáló lesz de ott kiépíthetünk neked egy őrtornyot Nevet
Naplózva

Aláírás
Der Teufel
Kezdő Jounin
*

« Válasz #2915 Dátum: 08 jan 03, 11:24:36 »

Egy szép kis vadlest Nevet
Naplózva
Csillus
Kezdő Jounin
*

« Válasz #2916 Dátum: 08 jan 03, 12:18:38 »

Ott az álatokhoz ne nyúljatok egy állathoz se... Állattá változtatott kawarimi fatörzs talán... Vagy vmi hasonló megoldás...
Naplózva
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2917 Dátum: 08 jan 03, 12:32:29 »

nem állatokra vadásznánk hanem paparazzikra Nevet
Naplózva

Aláírás
Arvael
VIP

-Oranjikage-

« Válasz #2918 Dátum: 08 jan 03, 12:41:16 »

Ördög, nem vadászok én, csak viccesnek találtam, hogy Te is 2-án érkezel, meg én is, aztán kíváncsi voltam, mikorra érsz a fórumra. Ennyi. Hümm-hümm

Ami a lég-dolgokat illeti, szerintem kéne az Uchiha-domb tetején egy hatalmas legyező (nagyobb, mint Temarié), hogy a fenti hűs levegőt bizonyos időközönként lelegyezze a havas csúcs(ok)ról, hogy azért a nyár is elviselhető legyen... légkondi helyett és a kinti levegőt hűtené, nem a bentit Nevet
Persze tudom, hogy valakik imádják a meleget, de mikor negyvenfokos kánikulák rohangásznak, s mondjuk nincsenek partközelben (vagy a ramenstrand közelében), akkor azért szerintem ők is vágynának egy kis hűvös levegőre, ne...? Mosolyog
Naplózva

Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2919 Dátum: 08 jan 03, 12:47:55 »

hmm érdekes 5let Nevet csak akkor a legyezőt úgy kell elhelyezni, hogy ne legyen útban a repülőken és lehetőleg ne szélvihart okozzon, hanem csak hűsítő szellőt Nevet
Naplózva

Aláírás
Arvael
VIP

-Oranjikage-

« Válasz #2920 Dátum: 08 jan 03, 12:50:13 »

Természetesen a fokozatát állítani lehetne + forgatható állványon lenne, hogy a megfelelő irányba mehessen Nevet
Ami a repülőket illeti, mindössze annyi a dolog, hogy ne legyen túl közel a reptér az Uchiha-dombhoz és akkor semmi gáz Nevet
Nem a partra kéne, de nem is középre, ahol a domb van... hmm... ???

Ja, de örülök, hogy tetszik az ötlet Nevet

Megvan! :5let: A levegőbe kéne építeni egy leszállópályát és onnan egy légvasút vinné el az emberek a légpalotába, az Uchiha-dombra, illetve körbe a tengerparton - kéne egy körvasút mindenképpen, s esetleg még egy-két másik, ami keresztbe megy, hogy mindehová el lehessen jutni... bár lehet, hogy elrontaná kicsit az összképet ;D ... nem, akkor csak körvasút Nevet
A siklóval meg a palotából le lehetne menni, ill. légmozgólépcsőkkel a többi állomásról^^ No?
« Utoljára szerkesztve: 08 jan 03, 12:54:14 írta Arvael » Naplózva

Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2921 Dátum: 08 jan 03, 13:14:09 »

körvasút már létezik, de ne bonyolítsuk túl a dolgokat mert az elcsúfítja a szigetet. szerintem a repülőteret akkor inkább töröljük, legyen csak kikötőnk és akkor a legyező sem lesz útban és nem kell annyi felesleges jármű sem Nevet a körvasút úgyis körbevezet a szigeten Nevet így elég lesz ez meg úgye a légisikló a palotához, illetve az Uchiha dombra drótkötélpályás felvonó vezetne fel. szerintem így egyszerűbb de ez csak az én véleményem, majd megszavaztatjuk :-[ Nevet Nyelvesít
Naplózva

Aláírás
Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #2922 Dátum: 08 jan 03, 16:30:42 »

A sziget nem akkora mint amekorára mi akarjuk???

Most a légsiklón vagy az eredetin gondoltad Zsenikém a találkozót?

Egyébként üdv minden vén csontnak...

Na a könyvtár jó ötlet...tele rakjuk mangával... de akkor kölcsönözhessünk animét is DVD-én, és a szigetlakók nem fizessenek késedelmi díjat, ok? Még soha életemben nem vittem vissza semmit időben a könyvtárba...
Inkább valami szép sétány legyen körbe a szigeten pálmákkal meg padokkal szép virágos bokrok alatt ahova az ember leülhet hűsőlni. Meg kiülhessünk napozni vagy megnézni a naplementét...
Naplózva
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2923 Dátum: 08 jan 03, 17:57:27 »

Drága Morita sétány is lesz bőven a szigeten Mosolyog és az eredeti siklónál gondoltam a találkozót, de ezt még úgyis megbeszéljük Nevet
Naplózva

Aláírás
Kenshin
Osztag Vezető
*

« Válasz #2924 Dátum: 08 jan 04, 09:55:13 »

De mért a könyvtárba tároljuk a mangákat ás a dvdéket? Hiszen hozzánk küldenek mindent először, h egyáltalán tudják, h érdemes -e a való életben is levetíteni..  :o Ez egy szolgáltatás, nem? Tesztközönség! Akkor minek kéne kölcsönözni vagy késedelmi díjat fizetni? Hiszen ezen az alapon jött létre az egész Sziget! Másik ok, h soha az életben nem férnénk be a könyvtárba, ha ott tartanánk a mangákat (tömegnyomor). Szóval szerintem erre egy nagyobb és hangulatosabb helység kéne, amiből több nagyobb illetve kisebb vetítőterem nyílik (az animéknek). Persze mindenféle szolgáltatással egybekötve, amik természetesen minden ANYAPA tagnak illetve lakosnak igyenes. (étel, ital...mi szem szájnak ingere)

ui: Lassan közeledik a február!!!  dancing Már alig várom.. Kaptam karácsonyra két extra hosszú csíkos zoknit, pont megfelelő az alkalomra, de az egyik már ki is lyukadt!!?? Ez minőség? :o 8)
Naplózva

Balin oldalbordája  és lelkes kísérleti alanya kacsint
Család? Köszi, az van! Ha tagja vagy, akkor úgyis tudsz róla! Mosolyog
De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis! Mosolyog Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan kacsint
Oldalak: 1 ... 193 194 [195] 196 197 ... 331
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins