Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
We are Fighting Dreamers Dattebayo
|
|
« Válasz #2430 Dátum: 07 dec 26, 01:34:18 » |
|
Tobi szigeten is lesznek éjszakai mulatságok, mikor majd egész éjszaka bulizunk
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csillus
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2431 Dátum: 07 dec 26, 01:34:20 » |
|
Én táborba mindig virrasztok és reggel tényleg jó,imádom a napfelkeltét!!! Max délután volt,ha nagyon muszály volt bealudtam Jólhangzik a mulatság És utána napfelkeltézünk
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 dec 26, 01:36:20 írta Csillus »
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2432 Dátum: 07 dec 26, 01:35:28 » |
|
Remek! Szerezzen valaki koffeintablettát vagy részeg pillangót!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2433 Dátum: 07 dec 26, 01:36:31 » |
|
Én itthon hétalvó vagyok, de idegen hejen, kiránduláson, rokonoknál nem alszom 4-5 óránál többet... Békésen, nagybátyáméknál meg pláne... Kiülök a holtágon a stégre és figyelem a kapást... olyan szép a holtág hajnlban.. Nem tudja miről marad le aki nem látja...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #2434 Dátum: 07 dec 26, 01:38:39 » |
|
Csillus előtt megnézzük a naplementét, majd jöb a buli és végül a napfelkelte, hogy hangzik?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2435 Dátum: 07 dec 26, 01:40:10 » |
|
Édesem. Képzelj el egy megfeleő keménységű biomatracot puha paplannal és párnával. Te sem tudod miről maradsz le... A tengerparton gyönyörű a napfelkelte.... imádom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csillus
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2436 Dátum: 07 dec 26, 01:40:33 » |
|
Én házibulinál voltam úgy hogy kimentünk Nyékládházánál a stégre és gitározott egy gyerek egy ideig énekeltünk utána csak hallgattuk a zenét és beszélgettünk és persze vártuk a napfelkeltét.. Az egyszerűen annyira gyönyörű volt... És idegenbe én se nagyon tudok aludni,kivétel nagyimnál mert ott majdnem annyit voltam mint itthon és ott nagyon kényelmes ágyam van SZERK : Egyszer voltam eddig franciaországban és pont olyan szobát kaptunk ami a tengerre nézett és bazinagy francia típusú ablakok voltak én meg bestartoltam az ablakkal szrmközti ágyat és minden reggel az ágyamból láthattam a tengert és a napfelkeltét,ha meg átmentünk este a másik szobába a naplementét... Isteni volt hihetetlenül.. Csak nekünk volt arra néző szobánk és véletlenszerűen húztunk kulcsot!!!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 dec 26, 01:43:38 írta Csillus »
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2437 Dátum: 07 dec 26, 01:41:51 » |
|
Nálunk tűz körüli éneklés és gitározás szokott lenni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #2438 Dátum: 07 dec 26, 01:42:28 » |
|
Idegenbe én csak az első este nem tudok aludni utána már igen:D Viszont Velencén a sátrazás kicsit gáz volt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2439 Dátum: 07 dec 26, 01:43:54 » |
|
Na most fel lettünk csigázva tessem mesélni...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2440 Dátum: 07 dec 26, 01:46:13 » |
|
Csillus erre mondják hogy marha nagy szerencse!
Haalljuk halljuk! Mesélj Gábor!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #2441 Dátum: 07 dec 26, 01:46:48 » |
|
augusztusban mentünk le 3 napra. az első estén kifogtuk a legnagyobb viszart ömlő esővel, villámokka erős széllökésekkel szóval azért nem tudtunk aludni a második estén szintén vihar volt. ja és a csípőmnél pont volt egy kis gödör így mindig össze-vissza kellett helyeskednem, hogy viszonylag kényelmesen fekhessek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Balin
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2442 Dátum: 07 dec 26, 01:47:43 » |
|
Éjszakás kaladba nálam az volt a legjobb amikor hajnali 2kor eltévedetem Antwrpenben.
|
|
|
Naplózva
|
Még mindig a fórum elsőszámú nő gyógyásza aki ingyenes mellrák szűrést vállal. LORD OF MORIA Tanítványaim: Petikek, Kronosz7 Kenshin hites ura Hugica:Csillus
|
|
|
Csillus
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2443 Dátum: 07 dec 26, 01:50:24 » |
|
Mi annó nyáron voltunk túrázni a bükkbe és barlangszállásba voltunk és ott úgy volt hogy rendesen ki volt építve ilyen tesco gazdaságos módba és volt ágy csinálva és kb 10 ember fért el egymás melett és felém lejtett :-X és én voltam a legkisebb termetű... Reggel csak néztem hogy nem estem le... De a poén az volt,hogy miután aludtunk az egyik srác ráült ahol én aludtam és leszakadt... Amugy jó volt nagyon,még a bográcsos kaját is jól megcsinálták a srácok,pedig voltak kétségeink
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2444 Dátum: 07 dec 26, 01:51:13 » |
|
Ezt hívják pechnek. Nálunk nyaralásvolt gáz. Rosszul csempéztek nem hagytak elég helyet hogy táguljon a melegben. Nyaralás harmadik napján elkzdett felrepedezni de nagyon durván. Leköltöztettek minket a másodikra éskét napig reggel 7-től délután ötig kopácsoltak, mert jöttek a következő emberek.
Ne sétálj egyedül! Ha még egy csinos hölygeltévedtél volna el mennyivel jobb lett volna. Lehettél volna hős lovag aki hazaviszi.
Tapasztalat: A fiúk bográcsban bármit megcsinálnak de a konyhában a rántottát nem lehet rájuk bízni...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 dec 26, 01:52:37 írta Morita »
|
Naplózva
|
|
|
|
|