|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2311 Dátum: 07 dec 25, 22:32:41 » |
|
Felfogtam mi az a partíció! (most nagyon büszke)
A C-n nekem is csak azok vannak amiket a BitComet leszed. Meg a nem játéknak veló progik. A múltkor 4GB helyet szabadította, fel azzal hogy kitöröltem a képeimet és az írásaimat amik többször megvoltak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Orph D.eus
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Vas Országa
|
|
« Válasz #2312 Dátum: 07 dec 25, 22:39:17 » |
|
Visszatértem, animézés egyenlőre szüneteltetve. Gyorsabban nézem, mint ahogyan jön le ftp-ről.
Egek, asszem én nagyon anime mániásnak számíthatok köztetek. Két winyóm van (80 és 250GB), és leszámítva a Vista 20Gb-ját, az egész szinte csak animékkel van tele. Mínusz némi zene, meg 3 sorozat 10-10 része (kb. 12Gb) meg a programok... És az egész gép csak az enyém! Nem kell osztozkodni, mert tesómnak is van saját.
|
|
|
Naplózva
|
Ritli: "Hiei akkora gyökér, hogy már botanikus kell hozzá."
|
|
|
Csillus
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2313 Dátum: 07 dec 25, 22:39:33 » |
|
Akkor összegzem a tényeket mivel kedves lányom ,aki a sensei-em megkért hogy én tegyem. Megyünk megnézni az Arany iránytű című filmet 28.-án a Corvinba(Budapesten),előtte fél 2-kor találkozunk a Blahánál a jegypénztárnál. A 14:15-ös vetítésre megyünk és utána irány a kínai és pálcikával eszünk!!!!! Aki esetleg még szeretne jönni jelezze!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Morimoto-kun
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2315 Dátum: 07 dec 25, 22:44:06 » |
|
Na lehet,hogy én vagyok nagyon h*lye de én nem értem ezt a partíciós cuccot :-[ Az Arany iránytű nagyon jó,mivel a játéka spéci gondolom a film sokkal jobb
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2316 Dátum: 07 dec 25, 22:46:05 » |
|
Jó szórakozást!!!! (sír hogy nem mehet, mindegy majd ha nagyobb lesz és elengedik otthonról egyedül a nagy pestre)
Nekünk van 5 gépünk. Ehhez képest Dávid kettőt mond a sajátjának és mégis a miénket használja, ha hugom ki nem paterolja és most akar venni egy másikat... Én hétvégén jutok a fenti géphez ami részben enyém részben hugomé de akkor is állandóan azt hallom hogy mikor adom már át. Istenem mintha nem lehetne máshol msn-ezni. Mert Tündi tényleg csak azt csinál. NEkem viszont azon van mindenem mert anya nem engedi hogy az övére bármit is rápakoljak. Apáéhoz meghozzá sem érhetünk. Szóval irigyellek Orpheus.
Nem vagy hülye Mori, kellett idő mire felfogtam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Arvael
|
|
« Válasz #2317 Dátum: 07 dec 25, 22:46:25 » |
|
Mivel a könyv nagyon klassz, s a képek kecsegtetőek, remélhetőleg a film is jól sül el
Mori-néni, elmagyaráznám, de mivel inkább értem, miről van szó, nagyon jól elmagyarázni már nem tudnám, mert rég tanultam és tiszta hülyeséget hablatyolnék, szóval értem, de magyarázni nem magyaráznám, ha nem haragszol :-X Azt inkább KZsT-mre hagyom, úgyis az ő szakmája, biztos érthetőbben tudja elmondani, mint én
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
We are Fighting Dreamers Dattebayo
|
|
« Válasz #2318 Dátum: 07 dec 25, 22:48:17 » |
|
Morimoto tömören az a lényeg, hogy a winchestert logikailag felbontod több különálló és akár különböző méretű articióra, melyek ezek után úgy viselkednek, mint egy különálló háttértár
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morimoto-kun
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2319 Dátum: 07 dec 25, 22:48:39 » |
|
Én saját esszemmel először arra gondoltam,hogy megosztja a winyót,bár tuti nem az És én is sajnálom,hogy nem vagyok legalább 4 évvel idősebb akkor mehetnék fel Pestre veletek mozizni Na akkor mégis jóra gondoltam?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 dec 25, 22:49:12 írta Morimoto-kun »
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2320 Dátum: 07 dec 25, 22:50:08 » |
|
Ez teljesen világos Gábor... ki az aki nem tudta eddig? Ez emberi nyelven valami olyasmi hogy neked van két winyód amit megfoghatsz a kezeddel de a gép magának felosztja és többenek mutatja virtuálisan?
Nem akarok ünneprontó lenni de nekem azt mondták hogy nem valami jó film. Kicsit olyan mint a Narnia, mondjuk aki mondta annak a Narnia sem tetszett szóval... mondjuk nekem teszett a Narnia
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 dec 25, 22:50:42 írta Morita »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2322 Dátum: 07 dec 25, 22:51:37 » |
|
Helyes. Akkor ha minden jól megy én fogok egyetemen poshadi és nem ti... De legalább megláthatom angyali fényetek mej beragyogja eme szürke világot
Erre a Mori-nénire régen mindig azt hittem hogy én vagyok csak mert a Mori-néni fiú.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 dec 25, 22:52:59 írta Morita »
|
Naplózva
|
|
|
|
Arvael
|
|
« Válasz #2323 Dátum: 07 dec 25, 22:52:27 » |
|
Áh, honnét tudod? Lehet, csúszok még pár évet...! x'DDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
R
ANBU újonc
Nem elérhető
felfújható-porszívó ügynök
|
|
« Válasz #2324 Dátum: 07 dec 25, 22:53:55 » |
|
Ha vinyokról van szó: nekem egy 60 egy 120 és egy 200as vinyom van. Elsőn 3,5 másodikon 2 és harmadikon 4 Giga szabad helyem van . Mondjuk a gépem már 5 éves (jó mondjuk nem is mindegyik merevlemez volt az elejétől a gépben) így felhalmozódtak rajta a különféle programok . Van olyan amelyikről már fingom sincs, h hogyan került ide...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|