24 nov 17, 19:41:00 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 35 36 [37] 38 39 ... 73
  Nyomtatás  
Szerző Téma: MineCraft  (Megtekintve 267814 alkalommal)
0 Felhasználó és 17 vendég van a témában
Viktor-sama
Kezdő Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #540 Dátum: 11 júl 22, 19:12:19 »

Hogyha regisztrálok és megveszem a játékot, akkor bármikor le tudom tölteni az eredetit? (mert pölö véletlen vírusos lesz a gép uninstallálni kell, és elvesz a játék)
Naplózva
Andor2000
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #541 Dátum: 11 júl 22, 19:17:15 »

Letölteni bármikor le tudod még ha nem fizetsz akkor is de ha be akarsz jelentkezni olyan felhasználóval amivel még nem fizettél akkor nem engedi be csak fizetőssel
Naplózva

Treyman
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #542 Dátum: 11 júl 22, 21:47:53 »

Szóval: Ha megveszed, és pl uninstallálni kell: felteszed a drivereket meg mittomén, bemész a http://minecraft.net -re

Ezután download client, és Minecraft.exe-t letöltöd. Bejelentkezel az accountoddal,és az szépen letölti magának a fájlokat. ezután pedig csatlakozhatsz szerverekhez.
Naplózva

tkrisz2
Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #543 Dátum: 11 júl 26, 17:07:21 »

látom régen írtak Nevet
találtam 1-2 érdekes vidit az 1.8-ról
http://www.youtube.com/watch?v=SAksoY4DXhE&feature=channel_video_title
tényleg lesz éhség, állóképesség, és vmit csinálnak a magasság limittel? :O
http://www.youtube.com/user/MINECRAFTdotNET#p/u/8/SAksoY4DXhE
itt meglehet nézni az emberke videóit, szerintem érdekesek.
és Notch tényleg írt ilyeneket.
1.8-ban lesznek új kaják is, meg vmi új üvegek.

5 új kaja lesz, meglehet majd enni a csirkét, meg asszem a tehenet is, és még párat Nevet
lesz vékonyabb ablak is, ebben a videóban is benne vannak:
http://www.youtube.com/watch?v=df5WlTf13D8&feature=channel_video_title

meg talán lehet majd választani, hogy milyen adventure mapot generáljon. lehet piramisosat, meg minden félét.

jah, és aki akar jönni, az jöhet a barátom szerójára, az itt jöhet:
hamachi: minecraft-kockafarm2 jelszó: 123 vagy 1234
ha betellett, akkor szólok majd sneelnek, addig ide is lehet jönni:
tkrisz2 jelszó 123 vagy 1234

szerver ip:5.122.93.94

majdnem egész nap üzemel, kb reggel 10-től este 10-ig
admin vok ott
« Utoljára szerkesztve: 11 júl 28, 17:46:56 írta tkrisz2 » Naplózva

hogyan kell ide írni? :/
Treyman
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #544 Dátum: 11 júl 28, 17:57:20 »

Itt a lebegö Skylandses házam a Huncrafton. Ez a skylands egy 2. világ, Nether helyett van. Lebegö szigetek vannak, és nincsen este, csak nappal, nem esik az esö, tehát nincs idöjárás, és nincsenek szörnyek, csak csirkék + amit mob spawnert raksz le Mosolyog

Képek:
Raktáram:

Ez csak ugy távolról:

Ez meg alulról Mosolyog
Naplózva

tkrisz2
Osztag Vezető
*

« Válasz #545 Dátum: 11 júl 28, 18:52:32 »

na igen, only-crafton is van ilyen, de ott csak az mehet az égi szigetekre, akik támogatták a szervert Nevet
meg Sneel szeróján is van ilyen, csak sztem még nem tünt fel másoknak xD
am 1.8-ban, vagy vmelyik verzióban be fog kerülni a skylands, csak Notchék még finomítják a skylands generátort.
alig várom már az 1.8-at, annyira jó lesz...

http://hu.minecraftwiki.net/K%C3%B6zelg%C5%91_%C3%BAj%C3%ADt%C3%A1sok

itt levan írva az összes újítás, ami az 1.8-ban jön, és talán a késöbbi verziókban ami lesz Nyelvesít
Naplózva

Rikan
Elit Jounin
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

right now, it's girls' generation

« Válasz #546 Dátum: 11 júl 28, 20:19:08 »

"Ezüsthal (Új ijesztő mob) (Nincs megerősítve)"
Herobrine 2?  Nevet Csak mert ez az ijesztő mob nagyon ezt sugallja. Szerintetek?
Naplózva

Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg.
Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo  Tesóim: Sabaku és Bogi  Nagyszüleim: Ritli és Hiei  Nagynénim: hanii
tkrisz2
Osztag Vezető
*

« Válasz #547 Dátum: 11 júl 28, 20:43:49 »

nem ilyesztő mob Nevet
nekem csak azt sugalja, hogy a faházakat megeszi éjszaka xD
ez 1 termesz szerűség
Naplózva

Rikan
Elit Jounin
*

« Válasz #548 Dátum: 11 júl 28, 20:51:02 »

Van róla kép? Csak mert kíváncsivá tettél  Nyelvesít.
És honnan tudod róla ezt? Olvastad valahol, vagy valami hasonló?  ikszdé (Csak mert rég nem játszottam Minecraftal, hátha meghozza a kedvem)
Naplózva

Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg.
Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo  Tesóim: Sabaku és Bogi  Nagyszüleim: Ritli és Hiei  Nagynénim: hanii
Treyman
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #549 Dátum: 11 júl 29, 08:51:25 »

Van egy nagyon nagyon rossz hirem.
You can play Minecraft for free until August 14th when you buy this sweet bundle.

Szóval mostantól nem lehet állítólag törten játszani. Forrás: Minecraft facebook oldala.(Hivatalos facebook oldal)
Naplózva

tkrisz2
Osztag Vezető
*

« Válasz #550 Dátum: 11 júl 29, 11:14:00 »

http://www.minecraftwiki.net/wiki/Silverfish
ez 1 kép a dögsziről, meg némi leírás... nem valami nagy cucc, de ez 1 termesz szerűség xD
hát, ha notch tényleg ilyet tesz, akkor nem tudom mivan...
mert ugye gondolom azért lehet még törtel játszani így, mert tudja, hogy néhány embernek nem akarja megvenni, mert átverés is lehet. pl nekem azért nem veszik meg, mert nem bíznak ebben a netes vásárlásban. szal' notch megvárná, amíg boltokban is kapható lesz.

ha notch tényleg ilyen lett, akkor 1 ideig talán nem is fogok minecraftozni Mosolyog
Naplózva

Treyman
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #551 Dátum: 11 júl 29, 12:34:25 »

Boltban sosem lesz kapható, és netes vásárlásban nincs semmmi... biztonságos, és könnyü, gyors. A legjobb paypalon, vedd rá szüleidet Nevet
Naplózva

tkrisz2
Osztag Vezető
*

« Válasz #552 Dátum: 11 júl 29, 16:23:27 »

nem tudom rávenni őket Nevet én úgy tudom, hogy amikor teljes verziós lesz a minecraft, vagyis végső teljes, akkor lehet majd kapni a boltokban.

nem bíznak a netes vásárlásban.

ja és:
http://notch.tumblr.com/post/8208212863/the-psychology-of-the-reticle-and-the-feeling-of

Notch írt az új mobról Nyelvesít nem a Silverfishről, hanem az Endermanról. vmi olyasmit írt, hogy ez a dög feltudja majd venni a blockokat, szal eleinte ilyen tolvaj mobnak tűnt. de ez talán az eddigi legerősebb mob lesz majd, notch leírása alapján, vagy talán a legilyesztőbb mob. Notch 1 kis... félelmet akart bevinni a játékba. azt mondja talán picit túl ilyesztő is lett ez az új mob. nem, nincs semmi vér, csak ilyesztő 1 picit, mert:
- tök fekete, a sötétben eléggé durva lehet, olyasmi mint vmi sötét szellem.
- blockokat eltudja vinni, de ez nem vmi durva, csak esetleg szervernél lenne gond, hogy pl szépen lassan ellopnák a spawnt az ilyen mobok, vagy vki házát, de ezt akár singleben is.
-asszem csak akkor támad ez a dög, ha valaki ránéz! szóval ha a lábfejére ránézel a célkeresztel, akkor rádtámad.
- nagyon gyors! gyorsabban fut, mint te
- ha nagyon messziről nézel rá, akkor oda teleportál hozzád.

nekem tetszik ez a mob Nyelvesít
« Utoljára szerkesztve: 11 júl 29, 16:32:40 írta tkrisz2 » Naplózva

Rikan
Elit Jounin
*

« Válasz #553 Dátum: 11 júl 29, 16:49:25 »

Én az általad adott linken olvastam róla. Durva mob, nem mondom! De Herobrine elsőre érdekesebb volt  Szomorú. Ettől nem f*sok úgy mint tőle  Hmm?.

+kiegészítés: 3 méter magas, a lába és keze sokkal hosszabb mint a tied.
Kép róla:
http://www.minecraftwiki.net/images/thumb/2/21/2011-07-26_18.14.06.png/800px-2011-07-26_18.14.06.png
http://img706.imageshack.us/img706/7062/enderman.jpg
Naplózva

tkrisz2
Osztag Vezető
*

« Válasz #554 Dátum: 11 júl 29, 17:01:13 »

Végülis herobrine nem volt benne.
Anno Notch amikor 1.6.6 javításban, vagy melyikben, és 1.7-ben írta, hogy removed herobrine(herobrine eltávolítva)
Akkor szerintem a kép trükköt tiltotta le, hogy képekhez be lehet tenni a steve képét, és abból lesz a herobrine.
Végülis herobrine Notch bátyjából született, aki meghalt(már nem tudom miben). Az emberek meg ezzel szivatták egymást. Anno még nem tudom emlékeztek-e, én is írtam herobrineről, hogy benne van az alapjátékban is, csak szívatásnak Nevet

Ja, és nem tudom írtam-e már, hogy 1x az only-craftra feljött "herobrine" és nagyon durva dolgokat csinált... felgyújtotta az egész mapot, villámokat szórt, és Server-be angolul írkált, hogy ő az isten, stb. Az volt az érdekes, hogy már elötte is járkált fel a szerverre úgy emlékszek, csak akkor még normális magyar player volt. Csak most 1 gyerek kérdezte, hogy ez az igazi herobrine? Mondom nem, erre elkezdett mindenkit öldösni, villámokat szórt, miközben nem is volt bent a zeus plugin, se semmi villámos. Páran még a talpát is nyalták, hogy adjon nekik már pár gyémánttömböt ikszdé

És ez pont azelött volt kb 1 héttel, hogy Notch kivette volna herobrinet  Hmm?
Naplózva

Oldalak: 1 ... 35 36 [37] 38 39 ... 73
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins