hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #10065 Dátum: 12 jan 26, 20:54:58 » |
|
Nem, jövőhéten.^^ Hétfő óta szabin vagyok.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Saiya-jin4ever
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Vízesés Falu
Ore Amerika! Ore Hīrō!!
|
|
« Válasz #10066 Dátum: 12 jan 26, 21:00:23 » |
|
Minekün Pénteken nem lesz suli...Jeeeeee .....De viszont Szombaton, lesz előadás GNM szinitanodával, még iszonyat sok szöveget is kaptam, reggel próba, este előadás szóval marad 3 napom tanulni Töri t.z.-re Plusba a tanár 1 akkora szemétláda, hogy ma hiányzott és mindig mond olyat ami nincs benne a könyvbe és biztos benne lesz az is a dogába
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jan 26, 21:01:13 írta Saiya-jin4ever »
|
Naplózva
|
L- Próba cseresznye,by néni a buszmegállóban -L
|
|
|
Lille17
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #10067 Dátum: 12 jan 26, 21:58:41 » |
|
Hanii, néha nekem is a biológiától van herótom. Nem a tárgy miatt, az érdekel és szeretem, de egy olyan förtelmes, igazi elborult, csőlátásű marha tartja, hogy az egész osztály kedvét elveszi bármiféle munkától. Föciből ugyanez a helyzet ugyanezzel a tanárral.. Órán is néha magamban röhögök, olyan hülyeségeket mond. Képes két adatból térfogatot számolni, először az adott állat axonja ujjnyi vastagságú,hirtelen már szabad szemmel eséllyel látható, végül mikroszkopikus. Röhej. Viszont itt a péntek, a hétvége, és végre a közeli baráti köröm is ráér egy kis "mókára". Már alig várom.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jan 26, 22:11:05 írta Lille17 »
|
Naplózva
|
A szőkék mind gyanúsak, a barnáktól meg bármi kitelik. (Olivia Wilde)
~Tündérkeresztanyám: Nikkie~ ~Szüleim: Sevanna, CsiziDani~ ~Testvéreim: A-chan, Loah ~Mesterem: Ritli-sama~ ~Tanítványom: hanii ~
|
|
|
Lilus
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #10068 Dátum: 12 jan 26, 22:06:06 » |
|
Sziasztok! De rég volt mikor a péntek jelentett is valamit most csak annyit hogy holnap megyek szerelmemhez pestre *_* Biosz? én végzős évemre szerettem meg mert akkor kaptunk egy jófej tanárt... apropó középsuli én ma voltam benn a giminkben ... fura volt nosztalgiázni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10069 Dátum: 12 jan 26, 22:11:37 » |
|
A biosz az nagyon jó tantárgy. Habár most a tanár nagyon szigorított, és a tananyag se könnyű, a tavalyival ellentétben... szóval a dicséretes ötös helyett küzdhettem szépen a hármasért. De azért szeretem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #10070 Dátum: 12 jan 26, 23:41:26 » |
|
Én a bioszért mindig odavoltam. Gimiben ofő tartotta aki egy angyal. De egyetemen is szerettem, eddig... persze lehet változna a véleményem, ha mondjuk ELTE biosz szakos lennék, de nem vagyok így a számomra kevés bioszommal elégedett vagyok. A kémiáért viszont nem voltam oda mégis végül mondhatni mellette kötöttem ki.
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #10071 Dátum: 12 jan 27, 10:23:51 » |
|
Most jelen pillanatban a suliban kéne lennem, de reggel lebetegedtem. Komolyan mondom, úgy érzem, hogy mindjárt kiköhögöm a belemet is.
|
|
|
Naplózva
|
~Apa: heo ~Anya: Minagi ~Tesóim: Rikan, Sabaku ~Nagyi: Ritli ~Tanárom: Kallen
|
|
|
Saiya-jin4ever
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Vízesés Falu
Ore Amerika! Ore Hīrō!!
|
|
« Válasz #10072 Dátum: 12 jan 27, 10:24:41 » |
|
Nekem meg szünet van szóval nagyon boldog vagyok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #10073 Dátum: 12 jan 27, 10:26:16 » |
|
Bátyámnak is szünet van, az úgynevezett síszünet, vagy mi. Igazság szerint még sosem síeltem, vagy snowboardoztam, vagy próbáltam ki ilyen sportokat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #10074 Dátum: 12 jan 27, 10:27:13 » |
|
nekem is síszünet van ^^ egész héten *.* ma megyek is barátnőimmel korizni :DD
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #10075 Dátum: 12 jan 27, 10:28:15 » |
|
Korizni én hétfőn voltam, és vagy 6-ot taknyáltam. Ebből 3 segges volt, 3 pedig egy ilyen szaltó-szerűség.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saiya-jin4ever
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Vízesés Falu
Ore Amerika! Ore Hīrō!!
|
|
« Válasz #10076 Dátum: 12 jan 27, 10:40:10 » |
|
Mikor elöször korcsolyáztam, belementem 2 emberbe és olyan 50-et estem, ebbölt olyan 30 azért volt mert mikor lejöttem a jégre az első 10 percben ha elengettem a korlátot bukfenceztem 1 nagyot persze röhögtek mint az állat, miközben engem már 30-adjára taknyán tenyerült a jét a 20 esés az meg már akkor volt amikor kifáradtam és mindenbe belementem.Indulás elött 10 percel meg belementem 1 szerre 2 embebe, azóta nem korcsolyáztam .Szeretek korcsolyázni, de kitörni a csontjaimat nem...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #10077 Dátum: 12 jan 27, 10:40:32 » |
|
nekem tuti több lesz, Bogi TT-TT nekem ez a 'gurolok valami instabil izén' sportok sosem mentek xD se kori, se gördeszka.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #10078 Dátum: 12 jan 27, 11:40:28 » |
|
A gördeszka keményebbnek hangzik, de a kori se semmi. (Szurkolok, hogy ne ess el sokszor, Sabaku! T.T )
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jan 27, 11:41:11 írta M. Bogi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10079 Dátum: 12 jan 27, 11:50:26 » |
|
Gabesz 1 soros görkorit felvesz a lábára, feláll, azzal a lendülettel marha nagyot zakózik hátra az aszfalton... Felül a körkorit le is veszi... Na akkor körkoriztam 1 sorossal először és utoljára.. A két soros görkori már könnyebben ment anno 15 éve.. Simán bírtam sétálni benne... Jégkorit inkább ki sem próbálom mert gégemetszést hajtok végre magamon!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|