STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #5460 Dátum: 11 júl 11, 13:59:22 » |
|
Ezt nem jó ötlet kiírnmi egy ilyen helyre... emrt lehet hogy meglezs. Amúgy hogysmint A-chan? Szerk.: be lettem előzvel, de ez is csak megerősíti amit mondtam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lille17
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5461 Dátum: 11 júl 11, 14:09:41 » |
|
Magyar Tescoban életemben egyszer voltam. Egyébként mindig a helyi Coop a bevásárlásaim színhelye. Vagy az ún. Tami, egy CBA a suli mellett. Nem vagyok ebből a szempontból sokoldalú.^^ Ahogy gman mondta, itt is tojást lehetne az aszfalton sütni. Főleg a barackosban. Főleg az ősziben. Többen kérdezgetik, jaj, honnan van ilyen jóó színeeeed? Szolizol? Ja, persze, a parasztszolárium, és még ingyenes is.*.* A-chan..ráébresztettél arra, hogy milyen régóta is nem néztem animét. De most! Nocsak,STM! Üdv köreinkben!
|
|
|
Naplózva
|
A szőkék mind gyanúsak, a barnáktól meg bármi kitelik. (Olivia Wilde)
~Tündérkeresztanyám: Nikkie~ ~Szüleim: Sevanna, CsiziDani~ ~Testvéreim: A-chan, Loah ~Mesterem: Ritli-sama~ ~Tanítványom: hanii ~
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5462 Dátum: 11 júl 11, 14:12:28 » |
|
Újra? Én mindig is itt voltam, csak ha úgy akarom, ti egyszerű fölfi halandók nem veszitek észre. HAcsak nem nézitek meg az online flehazsnálók listáját. Vagy a "ki van a topicban"-cuccot. Vagy a profilomad. De mindegy, nagyon rejtélyes vagyok. Talán most is éppen figyellek.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 júl 11, 14:13:35 írta STM »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #5463 Dátum: 11 júl 11, 14:17:22 » |
|
Nocsak sötömö-chan nem csak az árnyakba burkolózva bujkál, de még kukkoló is. Ejjejj...
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #5464 Dátum: 11 júl 11, 14:18:21 » |
|
Majd küldünk ímélben egy kémprogramot és meglátjuk, hogy igazunk van.
És honnan szereznétek meg az ímélemet? Én hogysmint? Ez nem költői kérdés, ugye? Hát, jelenleg a DVD írásba akarok belepusztulni, de különben megvagyok, mint az ábra is mutatja. Megmaradt egy rakás vizsgám a szeptemberi vizsgaidőszakra, úgyhogy most tanulnom kellene, ehelyett, fórumozok. Ja, és elsirattam egy Tankcsapda koncertet, amire nem mentem el... Amúgy STM mire jó neked, ha elbújsz előlünk? Én Lille, meg ráébredtem arra, hogy LoveCom-ot mikor néztem utoljára, úgyhogy egy rövid kis maraton elé nézek. ^^
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 júl 11, 14:25:55 írta A-chan »
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #5465 Dátum: 11 júl 11, 14:20:05 » |
|
Kiírom a töménytelen animét a gépemről. Meg pár filmet, amit a haveromtól kaptam... Még nem néztem meg mindet, de azért kiírom, hogy meglegyen (és, hogy ne foglalja a helyet)... Szegény gépem már néha kiakadt a túlterheltségtől. És szó nékül kikapcsolt... És van még néhány giga zene is, meg NatGeo-s filmek... ^^ A-chan: erre csak annyit tudnék mondani, hogy a külső winchester ezerszer jobb, mint a cd/dvd. Én nekem is egy 1 terrás külső vinyóm van és rohadt sok dolog el fér rajta (csak sajna köbö 250 giga szabad hely van és egyre több anime ugyhogy lehet majd idővel beújítok egy 4 terrásra )
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
Lille17
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5466 Dátum: 11 júl 11, 14:20:29 » |
|
Egyszerű fölfiként nem is gondolhatok ilyesmire! De egyébként én a Duma topic írogató köreire utaltam. Ha figyelsz, akkor láthatod ahogy Adele-re takarítom a szobámat. Nagyon komoly.
|
|
|
Naplózva
|
A szőkék mind gyanúsak, a barnáktól meg bármi kitelik. (Olivia Wilde)
~Tündérkeresztanyám: Nikkie~ ~Szüleim: Sevanna, CsiziDani~ ~Testvéreim: A-chan, Loah ~Mesterem: Ritli-sama~ ~Tanítványom: hanii ~
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5467 Dátum: 11 júl 11, 14:22:37 » |
|
NA, ezért bujkálok. Egyszer beírok, és máris leharapják a fejem, amiért nem javítok ki egy elütést. Ami a tanulást illeti, a héten meg kell tanulnom egy nyelvet. O_O
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 júl 11, 14:23:57 írta STM »
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #5468 Dátum: 11 júl 11, 14:27:38 » |
|
Ne sírj STM, nem lett leharapva a fejed. Egy hét alatt egy nyelvet? Mire fel? samdav: csóró vagyok, a DVD meg ingyen van! Amúgy meg ha egy winchester krepál be, akkor 250 gigát veszítesz, de ha egy DVD, akkor csak 4-et... Meg nekem az okosok azt mondták, hogy a DVD megbízhatóbb. ^^
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 júl 11, 14:32:39 írta A-chan »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #5469 Dátum: 11 júl 11, 14:28:41 » |
|
EGY elütést? Én vagy 10 elütésbe bele tudnék kötni az előző 3 hsz-edből Tuti részeg vagy azért írsz így Szerintem tanulj meg kettőt is.
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #5470 Dátum: 11 júl 11, 14:31:30 » |
|
Ami a tanulást illeti, a héten meg kell tanulnom egy nyelvet. O_O
A csettegős busmannyelvet talán? Mert az aranyos. Am egyes nyelvekben van kb. száz szó meg nulla nyelvtan, azokkal könnyű.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #5471 Dátum: 11 júl 11, 14:32:44 » |
|
Én meg lementem egy 20 perce vasalni, erre egy váratlan vendég jelent meg. Egy kisgyerek, aki azért jött, hogy meglátogassa a mamát, ugyanis az egyik régi tanítványa. Odaülnek beszélgetni, ahol vasalok. Idegesített, hogy a kisgyerek 11 évesen állandóan tegezte a mamám, valamint akkora badarságokat beszélt, hogy az valami hihetetlen. Különben is nyűgös vagyok, tehát még csak rátett egy lapáttal. Hát amikormeg már 10 perce csak a Forma1-ről tudott dumálni, és kis szünet után azt hittem hogy végre abbahagyja, hát megint mit hallok: "Annyira sajnálom, hogy Alonso lett az első..." Na abban a pillanatban rátettem az ujjamra a vasalót, és mivel nem akartam megszakítani a nagy beszélgetést, csendben tűrtem, majd miután végeztem, elkezdtem keresni valami krémet a felhólyagzott ujjacskámra, de semmi. Szóval most itt ülök és fagyit eszek. De örülök, hogy veletek legalább minden rendben!
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #5472 Dátum: 11 júl 11, 14:38:06 » |
|
Amúgy szerintem STM írásaiban egyre kevesebb hiba van. Vagy csak nekem tűnik úgy? Japán alapfokút 3 hónap alatt simán megszerezheted. ^^ hanii nem bírod az F1-et? Én szeretem. Alonsót viszont nem... Azért jobbulást az ujjacskádnak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5473 Dátum: 11 júl 11, 14:39:10 » |
|
Az ujjadnak is jusson ám abból a fagyiból. Amúgy részvét, az égések nagyon bgosszantóan tudnak lenni.
Amúgy azért írok így, mert ha gyorsan gépelek, mindig tiszta bogár az egész, csak aztán javítom, így meg, fekve, az ölemben laptoppal, amin amúgy alig tudok írni, nincs kedvem még javítgatni is.
Amia nyelvet illeti... nem sürgős. CSak nagyképűen kijelentettem, hogy képes vagyok rá, és simán meglesz.
...de Ritleli, csak hogy örülj, nyár végéig tervben van, hogy nekiállok a franciának is, hogy elöbb tanuljam meg mint egy riválisom.
A dvd amúgy tényleg megbízhatóbb, és időt állóbb is, de ez nem oylasmi, amire úgy a hétköznapi használatnál annyira ügyelni kell. HA ingeyen vana dvd persze hajrá, de ennek csak akkor van jelentősége, ha valami fontos biztonsági másolat kell, és nagyon üldözési mániád van, vagy ha hosszú időre akarsz archiválni valamit.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #5474 Dátum: 11 júl 11, 14:41:28 » |
|
Köszi szépen, remélem jobbul is majd.^^ A-chan, te se szeretnéd a F1-et, ha az apukád és a papád napi 8 órán át arról beszélnének. STM, ahogy én a fagyit eszem, a ruhám is kap belőle, nemhogy az ujjam.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
|