kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #105 Dátum: 07 júl 21, 22:53:22 » |
|
Valoban az furcsa lenne de elhet hogy egy idegen hely volt az ahol összegyüjtöttek a gyerekeket, szal lehet hogy a tüz és a viz orszaga egy helyre vitte a sracokat de miutan maradt 2 gyöztes az 1iket a tüz a masikat viz itte el igy lehetséges hogy Sai és Suigetsu mégis csak "testvérek".
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #106 Dátum: 07 júl 21, 23:04:04 » |
|
Az ANBU Gyökér tősgyökeres Tűz országbeli "alkozás". Danzou, a vezetőjük (az az öreg félszemű) elég csőlátású kari ahhoz, hogy más faluból ne szervezzen be embereket. És ami a legfontosabb: Sai bátyja halott. És Sai nem egy olyan elmének tűnik mint aki nem tudná 101%-osan megállapítani valakiről, hogy hulla... (Erre lehetne az a válasz, hogy Ororchimaru klónozta, de azért azt ne feledjük, hogy a harci nyelv tulajdonosa sem volt(?) mindentudó, csak egyszerűen "ambíciózus" )
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Necro
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Hát.. ő... Nihil? SZOTE OLÉÉÉ
|
|
« Válasz #107 Dátum: 07 júl 22, 10:40:32 » |
|
És még annyit erről: Sai azt mondta a "tesójáról": Ő ís szőke volt, nagyszájú, hangos, és neveletlen, mint Naruto.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Fighting Dreamer
Vendég
|
|
« Válasz #108 Dátum: 07 szep 14, 20:33:01 » |
|
Nah animeben hamarosan megjelenik. Már nagyon kíváncsi vagyok a hangjára.^_^ kár, hogy olyan hulla fehéren rajzolták meg szegényt. Egyébként az elején rüheltem.. aztán nagyon emgkedveltem, mert őt is emglehet érteni. Amugy szvsz a fiúkhoz vonzódik XDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sayuki
Vendég
|
|
« Válasz #109 Dátum: 07 szep 16, 18:54:11 » |
|
én nagyon csipázom Sait nekem tökre bejön ahogy öltözködik meg a haja is jól áll neki sztem de most komolyan milyen durva lenne a gyerek egy Jiraiya féle hosszú loboncal vagy Naruto tüsike hajával is furcsán nézne ki de sztem nagyon nagy kár hogy a mostani mangában nincs szerepe... OFF: bár a mostani mangában van miről beszélni úgyis
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
th
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Táncoló levélárnyék
|
|
« Válasz #110 Dátum: 07 szep 16, 20:07:20 » |
|
már nemkell sokat várni a megjelenésére
>>> október 18. /Egy rejtélyes fiú/ (33. ) >>> október 25. /Sai megérkezik/ (34. )
|
|
|
Naplózva
|
Gues Who's back? Fogadott testvéreim Cart, Ss1d, VB, Tapion-sama, Slay és Pandy A Fórum nemhivatalos megmondó embere "Mamamamamaaaa" Azújnevem: "th rizs-kun" by Arvael Lányom: Đestri
|
|
|
kasztor
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #111 Dátum: 07 okt 27, 12:26:42 » |
|
Én még mindíg rühellem. Remélem ő lesz Konoha következő (hősi) halottja.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Adachi
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #112 Dátum: 07 okt 27, 12:52:26 » |
|
MUHAHA Sai szerzett magának még egy rajongót ....hmmm vajon ki lehet az..... ??.... hát én .... szerintem jó fej..... már csak arra vagok kíváncsi mit is tud ha szorul a hurok >
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #113 Dátum: 07 okt 27, 13:04:05 » |
|
Lerajzolja Süsü a sárkányt részegen! > Biztos jól harcol, elvégre Anbu. ???
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
Rina
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #114 Dátum: 07 okt 27, 18:17:17 » |
|
nekm úgy tünik még mintha tényleg nem lenne személyísége vagy csak nagyon rejtegeti mert ez a rajzolgatás és olvasgatás egymagába nagyon nem jó( ezt csiálnimindig).
|
|
|
Naplózva
|
Az emberek döntései a kulcs a boldogság kapujához!\\\"
\\\"Küzdj hogy, mind elérd a céljaid\\\"
|
|
|
Ben
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #115 Dátum: 07 okt 28, 13:45:56 » |
|
Nekem az öltözködése nem tetszik, amúgy sztem tök jó hogy beszólogat Narutoéknak bár később kicsit megváltozik.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 okt 31, 01:54:33 írta Ben »
|
Naplózva
|
"Every one of us is dead by birth. The end is always there, before the beginning."
|
|
|
Ben Tennyson
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #116 Dátum: 07 okt 28, 16:27:51 » |
|
Sai visszahúzódó és titkolózó énje egyértelműen jobb volt. NEkem bejön az öltözködése. De...be kell vallanom először lánynak néztem. Talán a mosolya miatt. :-[
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mikoji
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #117 Dátum: 07 nov 03, 15:35:30 » |
|
Heh...nekem Sai erős pénisz mániája tetszik...^^ Amikor a 304ikben belekezd ,hogy a bátyám far...=)
Moderátor: A spoilert húzd át! Úgy látszik újabban ez senkinek sem világos. Talán figyelmeztetéssel is lehetne jutalmazni... :) Majd felvetem Cart-dononak...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 nov 03, 15:54:49 írta Chakra »
|
Naplózva
|
Senseiem:Narutorban(Bash-sama)
|
|
|
H.kakashi
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #118 Dátum: 07 nov 11, 17:37:13 » |
|
nekem egyik kedvencem Sai ahogy öltözködik ahogy beszél mint be jönn meg jól is rajzol szentem egy erős ninja csak hát már meg mutathatná hogy mit tudt harc közben
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
DeatH
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #119 Dátum: 07 nov 15, 22:11:42 » |
|
nekem az "új" Sai jobban bejön amugy ennyi erővel Sai rajzolhatna egy másik Sasukét és probléma megoldva
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|