annee
Vendég
|
 |
« Válasz #60 Dátum: 07 júl 04, 16:57:45 » |
|
De akkor csak azért názett olyan nagyot, mert akkor ő is benne volt... De az télleg nagyon kész volt... Olyat röhögtem rajta :jupije: :faintos: :ninjaboldog: :ninjaboldog: :ninjaboldog: De én remélem, h be tud illeszkedni, mert bár Sakura se szereti annyira, de ő legalább néha próbálkozik, meg azért Naruto is kezd hozzá másképp állni... Vagy csak én látom így?  :-X
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
annee
Vendég
|
 |
« Válasz #61 Dátum: 07 júl 04, 17:32:24 » |
|
Nah, ha nem csak én látom így, akkor jó, mert akkor valszeg nem akkor hüleség és akkor még van esélye arra, h így is van  De rem egyszer fel fog hagyni azzal, h könyvből tanulja meg azt, h hogyan kell barátokat szerezni 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Genjutsu
Vendég
|
 |
« Válasz #62 Dátum: 07 júl 04, 21:45:27 » |
|
Szerintem ez nagyon illik hozzá^^ majd egy idő után persze felhagy a könyvekkel.. de aranyos^^^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
annee
Vendég
|
 |
« Válasz #63 Dátum: 07 júl 04, 21:50:20 » |
|
De a barátkozást nem lehet könyvekből megtanulni... Mondjuk oké, h vhol el kell kezdeni... Amúgy meg miután tapasztalatokat szerez barátkozás terén is, sztem ilyen téren nem a könyvekre fog hagyatkozni. Más tmában meg olvasgasson, azt nem bánom... De ilyet, h beceneveket ad... OFF: de én senkinek se szoktam beceneveket adni... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kira91
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #64 Dátum: 07 júl 07, 21:35:30 » |
|
Sai az Anbu-gyökerek tagja azt tudom de ez a szervezet miről szól?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Zisten
|
 |
« Válasz #65 Dátum: 07 júl 07, 21:37:38 » |
|
A konohai ANBU általában közvetlenül a Hokage irányítása alatt áll, ám sok évvel a Naruto cselekményének kezdete előtt létezett egy ANBU Gyakorló Részleg, melyet Gyökér (根 – Ne) néven ismertek és amit Danzo állított fel és ellenőrzött. Mivel Danzo a háború híve, és ellenszegült a Harmadik Hokage-nak, ezért a Gyökeret megszüntették, ám sok egykori tagja lojális maradt a Gyökérhez; közölük egy Sai aki Naruto csoporttársa lett Sasuke távozása után. valami ilyesmit...  My favorit Sai picture...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 júl 07, 21:39:49 írta Gaara.kage »
|
Naplózva
|
|
|
|
annee
Vendég
|
 |
« Válasz #66 Dátum: 07 júl 08, 09:36:50 » |
|
Meg még az is benne van, h az itt lévő tagokat már kiskoruk óta itt tartják, tanítják és nevelik őket, és arra tanítják őket, h érzelmeik nincsenek. És valóban nincs se családjuk és elvileg semmilyen kötelékük. Mondjuk azért írtam azt, h elvileg, mert Sainak se lehetne, de neki volt egy "báttya", akihez kötődött. De azt mondta, h az ő halálára se úgy reagált, mint ahogy más ember szokott... De sztem azért őt is megviselte, mert azért sztem bizonyította, h neki is vannak érzelmei...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Necro
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Hát.. ő... Nihil? SZOTE OLÉÉÉ
|
 |
« Válasz #67 Dátum: 07 júl 09, 10:48:14 » |
|
Persze, vannak érzelmei, csak egyrész elnyomva, másrészt nem nagyon tud mit kezdeni velük. De inkább az általános társadalmi normákkal akadnak gondjai.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
 |
« Válasz #68 Dátum: 07 júl 09, 18:19:17 » |
|
Szerintem Sai-t a "nevelése" ellenére megviselte a bátyja halála. Akkor fordult igazán magába és temette el az érzéseit/érzelmeit.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Necro
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #69 Dátum: 07 júl 09, 20:21:48 » |
|
Igaz... Még azt is elfelejtette, mit akart kifejezni a "képeskönyvével".
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
annee
Vendég
|
 |
« Válasz #70 Dátum: 07 júl 09, 20:38:05 » |
|
Jah, meg h h akarta befejezni. De hála Narutonak, eszébe jutott. Én ennek tökre örülök... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Necro
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #71 Dátum: 07 júl 09, 20:40:07 » |
|
Neki is Naruto hatására változott meg a világnézete. (üdv a klubban!)  Előtte azért elég bosszantó tudott lenni. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
annee
Vendég
|
 |
« Válasz #72 Dátum: 07 júl 09, 21:22:59 » |
|
Én már előtte is sajnáltam... H szegény gyerek milyen szánalmas volt...  > 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Genjutsu
Vendég
|
 |
« Válasz #73 Dátum: 07 júl 09, 21:37:52 » |
|
Igen, Sait rettentően megviselhette hogy az egyetlen embert akihez kapcsolat kötötte, elveszítette. Sokkal jobban mint kellett volna szerintem. Lehet hogy ezt csak a romantikus énem súgjaXD De én így vélem, hogy egy egyszerű "haver" miatt nem kezdett volna el egy külön könyvet. Ráadásul kettejükről. Együtt. Szóval.. és azért felejthette le mit akart rajzolni a közepébe, mert a lelkét ért fájdalomtól meg akart szabadulni, és sikerült is (gondolom mások is segítettek, pl drága ANBU főnök egy kis agymosással) és igyekezett nem foglalkozni az emlékkel. Meg gondolom maga az hogy ANBU, valószínűleg nehéz ügy (pláne ilyennek) és gondolom inkább arra koncentrált helyette. Amit teljesen meg tudok érteni, mert mi mást tehetett volna, ha egy jövő nélküli "katona" elveszíti az életnek utolsó szikráját is. Sai nem tudhatta hogy ,,igen, egyszer eljön az idő és találkozok Narutoval aki elmondja nekem hogy blablabla szeretet blablabla " semmi reménysugár nem maradt neki, az elveszett a bátyjával együtt. Igazából értékelem hogy ezek után képes úgy nézni az élet szemébe, hogy igen, még kecsegtet valami jóval. Ez tök jó és ezéárt birom Sait^^ Nah kibeszéltem magam:P Tök jó, ilyen sok sorban végig ugyna azt írtam szinte :-X
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Zisten
|
 |
« Válasz #74 Dátum: 07 júl 13, 01:19:15 » |
|
Én tartom magam ahhoz sztem akkor is kicsit Gay a gyerek...ezt alátámasztja az a nyomi tépett haja... ;D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|