24 nov 16, 06:22:40 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 2 3 [4] 5 6 ... 10
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Izanagi  (Megtekintve 32128 alkalommal)
0 Felhasználó és 12 vendég van a témában
Gaaaraa-Fan
Chuunin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #45 Dátum: 11 máj 05, 15:26:19 »

És azt mértnem csinálta mondjuk hogy soha ne fogyon el az izanagija?báár akk túl könnyű lenne meg minden xD
Naplózva
CsukiIce
Kezdő Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

« Válasz #46 Dátum: 11 máj 05, 16:09:55 »

Tobi szerint Danzou csak félkész Izanagival rendelkezett mert Hashirama erejét nem tudta irányítai és ugye nem is uchiha volt, ezért neki a sharingan is idegen "testrész". Szóval a lényeg hogy vagy uchihának vagy senjuunak kell lenni egy tökéletes Izanagihoz? (Tobi miatt kérdezem)
Naplózva

Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #47 Dátum: 11 máj 05, 16:59:05 »

A tökéletes használathoz szerintem Rikudounak kell lenni, amennyiben ő nem vakult meg a használatától, gondolom ezért gyűjtheti Madara az utakat.
Naplózva

batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Zero Division

« Válasz #48 Dátum: 11 máj 05, 18:02:12 »

tobinak nem a semmiért van egy rakat sharingan befőttes üvegekbe...
Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
Domynyk
ANBU Kapitány
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

« Válasz #49 Dátum: 11 máj 06, 20:15:56 »

Hát az sztem tuti, hogy ha valaki rendelkezik a hat úttal az nem vakul meg az Izanagitól, de Tobi egyik szemére megvakult a Konan elleni csatában. Annak a helyére rakta a rinnegant.
Naplózva
Gaaaraa-Fan
Chuunin
*

« Válasz #50 Dátum: 11 máj 07, 08:33:53 »

Hát az sztem tuti, hogy ha valaki rendelkezik a hat úttal az nem vakul meg az Izanagitól, de Tobi egyik szemére megvakult a Konan elleni csatában. Annak a helyére rakta a rinnegant.
Szerintem azért áldozta fel azt a szemét mert hát úgyis kell hely a rinnegannak meg háát konan elég erős..Nevet
Naplózva
Domynyk
ANBU Kapitány
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

« Válasz #51 Dátum: 11 máj 07, 09:56:51 »

Jó, de csinálhatta volna azt, hogy egyszerűen kiveszi, és berakja a rinnegant, azért nem kellett volna elpocsékolni. Bár az igaz, hogy abból a robbanásból csak így tudott  megmenekülni.
Naplózva
Gaaaraa-Fan
Chuunin
*

« Válasz #52 Dátum: 11 máj 07, 10:27:36 »

Jha de akk meg meghal a robbanásban szal ezt kellet csinálnia..
Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #53 Dátum: 11 máj 09, 06:53:43 »

Tobi akkor még csak 2 úttal rendelkezett: a saját(?) Uchiha DNS-ével és Hashirama Senju DNS-ével.
Teljesen mindegy, ki vagy, amíg nincs meg a 6 út, addig "vakulós" és beáldozós a dolog.
Danzou és Tobi 2 utas Izanagija között csak annyi a különbség, hogy mivel Tobi elvileg Uchiha (vagy legalábbis a teste), így elvileg tovább tudja fenntartani a hatást.
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Gaaaraa-Fan
Chuunin
*

« Válasz #54 Dátum: 11 máj 11, 12:10:50 »

Tobi akkor még csak 2 úttal rendelkezett.

Mi lett volna 3al? akkor csak félig csukódik be a szeme vagy mondjuk tovább tart?oO.. bár majd később megtudjuk..talán
Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #55 Dátum: 11 máj 11, 12:21:51 »

Tovább tart, csak hat úttal nem csukódik be... elvileg.
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #56 Dátum: 11 máj 11, 15:28:16 »

Úgy gondolom, hogy semmit nem tudunk arról, hogy a hat úttal lecsukódik vagy nem csukódik le az a szem. Szerintem ott is vége lenne az egyik szemnek ha valaki használja. A különbség a használat erejében és minőségében térhet el annál a személynél aki rendelkezik a hat úttal. Valamennyi ideig a legerősebb lehet amíg bírja chakrával.
Naplózva
Rewiag
Chuunin
*

« Válasz #57 Dátum: 11 máj 11, 18:08:59 »

amit elfelejtetek: izinagi használatát 2 esetben láttuk eddig, +1 monda. a látot esetekben sharingan alkotta a jutsut, és utánna lecsukódtak.

a monda szerint rikudou használta ezt a technikát, többször is. Viszont ő rinnegannal rendelkezett.

na most akkor 2 lehetőség van:

1: a rinnegannal alkotott izinagi nem követeli a szem elvesztését

2: a sennin nem a szemeivel alkotta az izinagit, hanem a testi erők valamelyikével (a maradék 5 út egyike, valószínűleg az amelyikhez valahogy kapcsolhatók az uchihak) és ezért nem vakult meg.

na most ugye nagató nem használt izinagit a rinneganjaval (lehet csak nem tudta hogy, ez nem bizonyíték hogy csak a rinnegan képtelen rá) ebből következik hogy a tartós izinagihoz max 5 út szükséges, és a rinnegan valószínűleg nincs köztük

« Utoljára szerkesztve: 11 máj 11, 18:12:59 írta Rewiag » Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #58 Dátum: 11 máj 12, 07:01:43 »

"Ebből következik"? Micsoda?  smirksweat
Ha úgy vesszük, hogy Nagato esetleg Uzumaki volt és esetelg az Uzumaki DNS is egy út, akkor a Rin'negannal is csak max. két útja volt meg. Ha meg valaki nem ismer egy jutsut, akkor nehezen használhatja. ^^
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Rewiag
Chuunin
*

« Válasz #59 Dátum: 11 máj 12, 10:06:00 »

a "hogy" után van írva mi következik

én arra TIPPELEK, hogy a sennin nem a rinnegannal alkotta az izinagit, mivel nagató nem tudta használni. viszont irtam hogy ez ugye nem bizonyíték, csak valószínű hogy így van (ezt támasztja alá az is hogy az összes rinnegannos jutsut magátol tudta, nem tanították neki, miért pont az izinagi maradna ki?). kizárhatjuk azt is hogy sharingan szükséges hozzá, mert a senninnek nem volt.

ha viszont nem igaz a tippem, akkor a sennin rinnegannal csinálta az izinagit, ami nem csukódik le mint a sharingan. a megalkotásához viszont kell a másik 5 útból valami, és mivel nagatonak az nem volt meg ezért nem tudta használni.
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 12, 10:12:36 írta Rewiag » Naplózva
Oldalak: 1 2 3 [4] 5 6 ... 10
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins