24 nov 23, 17:55:23 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 201 202 [203] 204 205 ... 401
  Nyomtatás  
Szerző Téma: League of Legends online  (Megtekintve 878227 alkalommal)
0 Felhasználó és 68 vendég van a témában
Shiro
Moderátor
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #3030 Dátum: 13 nov 30, 18:58:51 »

ott van jinx aki endgameben 2W vel a tankokon kivül minden leszedhet. Ha jól céloznak
Vagy 2 auto attack, ha full ad...

Yasuo W-je, ha jól olvastam wikin, akkor a toronyot már nem blokkolja.

De a hozzáoszlásoknál írtak olyat, hogy a passzív pajzsa lvl18-on 650 sebzést nyel el. (persze ez ott van a leírásban is)

S itt van, hogy melyik spell hogyan hat a W-jére
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=AeG6kPPHwq8#t=426

Van egy kettő, ami átmegy pl Syndra Q-E kombója ezt mondjuk nem értem miért, de a Q-W kombóban van némi ralitás.

Meg szerintem úgy lenne reális ez a W, ha csak max 0,5 seclenne az ideje. S akkor egy jó időzítéssel védeni tudnál mondjuk egy Jinx ultit.

De így 3,75 sec? létben az ADC pajzs mögül megfelezi az ellenfél csapatát. Vagy ha van még egy Blitzrank is a csapatban, akit elkap annak meszeltek, és nincs az, hogy á jól van megölték, de elnyomtak minden spellt, így rájuk ugrunk.

Persze lehet arra taktikázni, hogy:
1, Megkerülitek. Két lehetséges irány van.
a, Az tuti, hogy spell csapdák lesznek ott.
b, a megkerülés időbe telik

2, Megvárjátok míg elmúlik...
 ...ha van rá esélyetek.
Ha van, akkor meg a támadási esélyetek oda...

3, hülye az ellenfeletek, s annyira el vagytok feedelve, hogy vidáman átfelsseltek a pajzson.

Q... első támadás critelhet, de csak az, hmm milyen jó  Noexpression mi lenne már ha mind kritelne? Lehánylak

Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

New boy

« Válasz #3031 Dátum: 13 nov 30, 20:08:49 »

Mi lenne ha mind krittelne?
Új game fajtát kéne hivatalossá tenni , az 1 vs5 öt.
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=D9P9JjQ25gk" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=D9P9JjQ25gk</a>

Rettenetes lesz ez ellen a dög ellen játszani , támadásban és védekezésben is elég fejlett , maga a pokol.
Szerintem már most insta nerf az egész vagy töröljék a bánatba.
A támadó ereje vetekszik yi vel , az ultija vi a védekezése kayle , kb olyan mint ha ultikból lenne összerakva.

Ez már kezd vicces lenni a számomra, 4 ranked win sorozatba , az lenne az igazi ,ha ez a sorozat kitartana odaig ,hogy felmennyek silver 5 be és utána ütne be a crash.

Diviziók közti mozgás s4 ben hogyan alakul?

Szerk.:
5. ranked win pipa
91lp vel most a bronze 1 1. helyén állok , kb még 1 kell és mehetek váltóra.
« Utoljára szerkesztve: 13 nov 30, 21:04:55 írta Verbatimo » Naplózva

Shiro
Moderátor

« Válasz #3032 Dátum: 13 nov 30, 23:57:45 »

Elkezdtem nézni a chamiponselecten, hogy a mainjeim közül mi mi ellen jó.

S rámentem ott Fiora ajánlott buildjére.

http://www.solomid.net/guide/view/27304-thresholden-fiora-build-guide?g=27304-thresholden-fiora-build-guide

Az angol durván nem a erősségem, de az illusztrációkhoz értek
Fiora Q
http://i.imgur.com/VGzhZ.jpg
http://i.imgur.com/Iv0VR.jpg

szóval majd ki kell próbálni...

Nézzük tovább... Mosolyog

Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #3033 Dátum: 13 dec 01, 01:41:59 »

Én egyre jobban kezdem figyelmenkívülhagyni ,hogy mi mi ellen jó ,mert ha valamit az ember jól tud használni ,ha nehezebben is ,de ő fog kijönni jobban a helyzetből.
Jó persze vannak olyanok ,ahol az egyik behozhatatlan hátrányba van ,de ezért találták ki a junglert.

Mondjátok már meg nekem ,hogy ha nasust akarja valaki rankedrevagy csak sima gamere hozni rögtön le noobozzák ,lehurrogják?

Érdekes meta breaket láttam nemrégiben ,az utcsó ranked meccsen.
Lényege ,hogy minden lane solo és 2 jungler van.

Röhelyesnek és már alakból is rossznak hangzik ,de úgy elvertek minket mint ház.

Tény ,hogy voltak a csapatunkban kisebb hibák (nem ,mertem egyedül hagyni az adc-n ket ,mert nem ismerte azt a szót ,hogy visszavonulás) ,de ettől függetlenül jól működött náluk a dupla jungler.

A jungler lét viszont egy picivel más volt náluk ,mert nem csak gankekre ,szorult helyzetekben a lane tartására ,hanem 1-5 percen keresztül aktiv farmolásra és maradtak a lanen.

Így lényegében 1 ember mindig junglerezett és gankelt míg a másik egy lanen vendégeskedett.
Naplózva

tkrisz2
Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #3034 Dátum: 13 dec 01, 11:25:29 »

Új game fajtát kéne hivatalossá tenni , az 1 vs5 öt.
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=D9P9JjQ25gk" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=D9P9JjQ25gk</a>

Ilyesmit már én is játszottam Nevet
Csak én 1 AD tristanával mentem 4 bot ellen + az egyik osztálytársam ellen. Nem bírtak velem Nevet

---

Mentem most 1 rankedet, mert már vagy 2 hete nem rankedeztem. Az elején tökjól összejött, wukong, orianna, lee sin, vayne, leona 1 csapatban. Na ezek aztán rohadtul erősek ha van csapatmunka.
A baj csak ott kezdődött, hogy boton vayne 0-t ölt, leona 3-at, és egyszerűen feedeltek majdnem mindenhol. Rinyáltak, mert mondtam hogy SS, pingletem is, de nem követtem topra az ellenfelemet... Nem, helyette lementem botra, hogy megöljem az ADC-jüket egyedül, mert ők erre nem képesek, aztán még ők rinyálnak >.<
Oké... Kezdődtek a teamfightok. Leona+Orianna+wukong ultik rögtön kinyírták mindet, pusholtuk midet az inhibitorig, de nem ütöttük be, nem sikerült.
Középnél valahol újabb teamfight, se most ők öltek meg mindannyiunkat, ők is betörtek a 2 belső toronyig. Megint feléledtünk, leöltük őket, beütöttük az egyik legbelsőbb tornyot..
Aztán feléledtek, mentek a baron melletti bokorhoz, mi meg odamentünk a baronhoz, megnézni ott vannak-e... Lee sin mit csinál? Előre fut a bokorhoz, és lebök 1 wardot a bokorba, hogy ott vannak-e. Ott volt mind az 5...
Egy lee sin Q helyett oda sétál, és lebök egy wardot...
Meghaltunk 3-an, 2 maradt defelni 5 ellen, nexus tornyokat betörték, nexust is majdnem, de akkor feléledtünk, és megnyertük. Nevet

+24 lp, van most 24.
Karácsonyra szerintem át megyek goldba, unom a noobokat. Gondolom goldba is hülyék vannak, de csak nem ennyire, hogy Lee sin Q helyett warddal néz meg 1 bokrot, amiben nagyon valószínű hogy vannak emberek.
Naplózva

hogyan kell ide írni? :/
CrazyCat
Elit Jounin
*

« Válasz #3035 Dátum: 13 dec 01, 11:26:47 »

Inaktivitás miatt leestem Silver II-ből Silver IV-be. Ó, jaj.
Szerencsére csak 2 meccs kellett, hogy felmenjek 100 pontra, de most még lejátszani a promóciókat  Technikai KO Kemény lesz.
Naplózva
Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #3036 Dátum: 13 dec 01, 13:28:52 »

tkrisz

Egy hasonlót sikerült nekem is játszanom most.
Luxal supolok corkinak rat és kayle ellen , ezek mindig kispécizték corkit én meg mire észbekaptam 4:0 al álltam. Midesünk teemo vs katarina ,hát mit ne mondjak jó lett volna ha csak feedel ,de 0 ss és még röhög is mikor leszed minket az elfeedelt kata.
Midfightban kb csengőnek éreztem magam ,mert folyton pingeltem ,hogy ki merre. Nagy nehezen sikerült némi csapatmunkát kicsikarnom a csapatból így teamworkben lassanként felülkerekedtünk , a végső harcot 5vs5 ben úgy nyertük ,hogy nem vesztettünk embert.

A legszebb hadmozdulatom: 1vs1 full buildes rat ellen, full combo és nyertem ,igaz csak 200 hp maradt ,de az lényegtelen , megmentett a W.

Végeredményem (suppként)= 12:7:32

De most jön a neheze , 5 promo meccs hogy kijussak a rémálomból.

Amúgy ,ha 5 ből megnyertem a 3 at rögtön átdob vagy le kell játszani mind az 5 öt?
Naplózva

tkrisz2
Osztag Vezető
*

« Válasz #3037 Dátum: 13 dec 01, 13:45:15 »

Elég hármat megnyerned. Mindig ez van, elég megnyerned a kellő mennyiséget, aztán mehetsz a következő divisionba.

"kijutni a rémálomból". Hát figyelj, silverben is ugyanolyan barmok vannak, max 1 minimális színvonal fejlődés van.
Én is csak abban reménykedek, hogy goldban legalább olyan emberek nincsenek, akik szinte first playre behoznak karaktereket, mint legutóbb a sightstone nélküli lee sin, aki ráadásul akkora failokat csinált >.<

Egyébként mostanában sok normál játékot mentem, főleg lee sinnel. Egyre több honort kapok, még a társaimtól is (igen, az ellenféltől gyakrabban kap az ember honort, mint a társaktól). Tökéletesen megy a wardjumpolgatás már, hiába menekül az ellenfél, odahúzom magam, lebökök elé egy wardot, ugrok, és hátrarúgom az ellenfelet. Mostanában már szinte egyáltalán nem hibázok.
Szerintem mostantól inkább mindig bekapcsolva hagyom a lolrecordert, és le fogom jegyezni a perceket, hogy mikor csináltam valami látványos kombót, és összeállítok valami montázst ezekből Nevet Mert bizonyos kombókat tényleg jó lenne visszanézni.
Pl: amikor 5 között voltam egyedül, 2-t megöltem, egyiket átrúgom a falon, odahúzom magam hozzá, és ő belehal, de én meg megmenekülök, és 3-at megölök 5 közül Nevet
Naplózva

CrazyCat
Elit Jounin
*

« Válasz #3038 Dátum: 13 dec 01, 13:49:39 »

Silver is tele van birkákkal, de még a gold is. Sőt, igazából ez nem is ettől függ... mert játszottam én platinumos haverommal meccset, ahol többé-kevésbé goldosok és platinosok voltak, és úgy ugattak egymásnak, hogy rossz volt nézni. Természetesen elvesztettük.

Ma viszont megcsináltam az első One for All winem! Amúgy eléggé vereségre állt az egész kb. a 40. percig, mert ketten sírtak, hogy jaj de rossz ötlet volt Sejuani-t hozni, Blitz mennyivel jobb, stb stb... aztán rájöttek, hogy amúgy Katarina ellen Sejuani igen is jó, csak a malackás kisasszonynak kell egy kis idő, hogy 5 elfeedelt Kata ellen bírja a strapát. Aztán megnyertük. Jihá. Nevet
Naplózva
Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #3039 Dátum: 13 dec 01, 14:06:12 »

Nekem nemigazán az számít ,hogy bronze vagy silver , az az igazán zavaró ,hogy meglátják a loadingnál ,hogy nincs borderem és rögtön rámvágják ,hogy "bronze noob" , meg "omg only me in silver ,we lost" és társai.
Igaz bordert nem kapok ,de legalább visszavághatnék ,hogy silver vagy valami.

Meg már maga a tudat ,hogy nem bronze is nagy ösztönző erő.

Amúgy nem gondoltam volna ,hogy lux ennyire bejön , 12 rankedből 9 et nyertem vele.
Poén ,hogy az esetek többségében suppra szorulok ,aminek az a végeredménye, hogy endgamere 2 midesnek megfelelö lesz a csapatban , ez akkor a legjobb ha a mides egy assasin típust pickel.

Szerk.:
Promo 1
Win
Lux az első olyan champ akivel tényleg élvezem a rankedeket , nem csak azért ,mert relativ jól nyerek vele ,hanem ,mert aktívabb részvevő vagyok , amit a jungleben nem mondhattam el , és még praktikus is.

Poén volt ,amikor a végefelé 5vs1 be kergettek engem és nem tudtak elkapni. Q val elkap első kettő , E vel lassít össz , elment egy flash és egy exhaust is ,de túl éltem és jöttem a csapatom tagjai ,5 kill 0 halál ,ebből 2-t én szereztem.

Gyűlnek a rémálom ellenfelek lux supnek is sajna : nidalle, oriana
« Utoljára szerkesztve: 13 dec 01, 18:49:55 írta Verbatimo » Naplózva

tkrisz2
Osztag Vezető
*

« Válasz #3040 Dátum: 13 dec 01, 21:06:33 »

Most estére eléggé felidegesített a lol.
Összedobott 1 csomó gyökérrel. Elfeedelik botot, hiába megyek oda, mintha egyedül játszanék.
A végén 4/17-ben állok, mert ami kill még volt, azt elvitte ez a sok barom, aztán még ők szólnak le engem amikor a végén reportolni akarom őket...
Csak tudnám, hogy miért dob össze engem olyanokkal, akik még támadni se tudják az ellenfeleket, csak feedelni őket feleslegesen...
Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #3041 Dátum: 13 dec 01, 21:40:32 »

Mondjak ennél jobban?
Promo meccsen miért kaptunk egy full több 100 winesekből álló csapatot ellenfélnek?
Teljesen egymáshoz igazított csapat , profi teamwork.
(megjegyzés: Ki kell probálnom olaf junglet , kegyetlen mit művelt , 900 as true damageket dobált ránk)
Sajna ezt vesztettem és utána még kiléptem egyből indulás elött ,mert olyan volt az ellfél csapata ami verhetetlen (nidalee,jinx,fizz,mapl,tynd) , hát a kis mocsok ezt is beszámolta vereségnek-.-

Na mindegy a maradék kettőt nyertem szóval
Megérkeztem Silver5 , tudom megvárattalak Nyelvesít
Naplózva

Shiro
Moderátor

« Válasz #3042 Dátum: 13 dec 02, 00:44:58 »

Sikereden felizgulva mentem két rankedet.

Elsőt nyertük. Jinxel voltam, alsó bázis, de mégse volt túl jó eredményem, iszonyatosan laggoltam

... elfelejtettem kilőni a torrentet.

Második.

Már ott rosszat sejtettem, amikor Akali nem bannolta Fizzt

Yi mint dzsungeles nem hozott ignicét.

Leonával supportoltam Tristanának, de amikor megláttam, hogy az a szerencsétlen alig negyed hápéval ott dájvol torony alatt, nem volt túl bizalom gerjesztő.

Szóval az első genkel elintéztek és leszedték a tornyot.

MF és Nida már a második toronyhoz közelítenek.

Mentünk feltartani őket, Yi is épp arra járt genkre készen.

De mielőtt folytatnám, egy emelt szintű feladvány.
http://www.kepfeltoltes.hu/131202/genkszitu_www.kepfeltoltes.hu_.png

Az A, B, C, és D a dzsungeles lehetséges opcióit jelzi. (D= áll ott és néz mint  borjú az új kapura)

10 pontos kérdés, melyik a helyes válasz?
100 pontos kérdés, mit akart a dzsungeles?
1000 pontos kérdés, végül mit csinált a dzsungeles?

Ha tudjátok a megoldást, akkor igen, az eset megtörtént.

-------------------------------

Diana mennyire jó dzsungelesnek?

« Utoljára szerkesztve: 13 dec 02, 00:49:30 írta Shiro » Naplózva

tkrisz2
Osztag Vezető
*

« Válasz #3043 Dátum: 13 dec 02, 15:50:02 »

A helyes válasz, hátbatámadni az ellenfeleket ^^
A dzsungeles kérlek szépen, be akarta szedni azt a 2 db gólemet, a C verziónál.
Végül rájött, hogy kezdődik a TV-ben a Marichuy, tehát egy helyben állt, és bekapcsolta a TV-t.
Hogy teljesítettem, Shiro? Nevet

Illetve, a 10.000 pontos kérdésre a válasz: Dianát lehet vinni jungleba, és tényleg jó is szokott lenni többnyire, csak nagyon ritka. Szóval elméletileg egész jó Nevet
« Utoljára szerkesztve: 13 dec 02, 15:51:33 írta tkrisz2 » Naplózva

dehunter
ANBU Kapitány
*

« Válasz #3044 Dátum: 13 dec 02, 20:39:21 »

Assassinokat azért nem érdemes jungelbe vinni, mert nekik kell a sok cs, hogy erősek legyenek, persze nem rossz oda, csak szimplán van jobb nála  Mosolyog

Naplózva

Oldalak: 1 ... 201 202 [203] 204 205 ... 401
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins