Újonnan kigondolt Shyvana build teszt.
A build leginkább AP offtank, de ennek ellenére elég szépen erősíti a W hatását.
A lényeg a Kristéály bot és a Liandry párosában rejlik. Együttesen a az ellenfél jelenlegi életének 4%-át adják bónuszként, ha valamijen spellt használunk ellenük.
Természetesen előtte még bekerül a szettbe a Sunfire.
----
A másik három item.
Az ellenfelektől függ.
Ha erősen CC-znek, főleg lassítással, valamint előszeretettel szaladgálnak akkor érdemes lehet egy Boost of Swiftness és egy Zephyr kombóval hatástalanítani a lassításokat és az egyéb cc-ket.
Ha iszont erősebek AP sebzésben, akkor inkább egy Merkúr javallott.
Tivábbi item ként lehet mondjuk még egy BotRK, ami segíti a W fentartását, valamint az aktívja kiváló végső csapásként egy harcban.
Még jól jöhet a Gunblade, hiszen az eddigi AP-kből már van egy kissé értelmesebb sebzése, nem mellesleg jól jöhet menekülők ellen.
de természetesen, ha a helyzet úgy kívánja, tankosíthatunk magunkon Bansheevel AP és/vagy Randuinnal AD ellen.
Ha pedig perverz módon a gyújtó hatást tovább akarjuk fokozni, akkor egy Spirit of the Elder Lizard is bekerülhet a settbe.
Ha ez benne van názzük csak mit eredményez nekünk a W az első másodpercben. lvl18-on, egy alap 30-as resistel rendelkező 2000HP-s ellenféllel szemben.
A W alpból sebez 85-öt. Az ellenfél 15-ös resistje ezt csökkenti 74-re
A
Sunfire passzívját pedig 35-re.
A kettő együtt levesz neki 109 életet, ami elsőre nem sok.
Ezután érvénbybe lép az égés.
Liandry és Kristály kombó (2000-109)*0,04=75 (ha esetleg csökkenti a resist, akkor is mard 65.
Aztán jön még a 13 true damage a Lizardból.
Ez összesen 187 sebzés az első másodpercben, később csökken, hiszen a Liandry a jelenlegi HP alapján számol, de összességében egy low hps ellenféllel szemben sem megy nagyon 130 alá a másodpercenkénti sebzés
Megjegyzem, hogy 6 darab felsztekkelt Vérszopó is csupán 160-ra növeli a W-másodpercenkénti sebzését.
Első próba hozta a szokásos Shyana score-t sok kill death és assist 15:16:12.
Talán lehetett volna jobb is, ha Lux és Jinx nem feedelnek.
cset pillanatok.
Surrender szavazás után. (természetesen a NO-ra nyomtam)
Lux: Just the noobs say no (0:14-es stattal)
Shyvana: Say the feeder
Talon: :DDDD
Shyvana: I say no because i am a little shy girl
kis poénkodás a nevének kezdő betűivel.
Hasonlót el lehet sütni Annie esetében olyan beszólásokkal, mint pl "Any problem?"
Ha ti is ismertek, vagy ötletetek hasonló beoszlásokhoz, akkor gyűjtsük már őket össze.
---------------------------------------
Azt jól látom, hogy Tryndamere ultijénak szintenként erősen növekszik a Fury igénye?
lvl1-en 110-es a cd-je lvl3-as on 90-es. A 20 másodperces cd csökkenésen kívül más erősödést nem ír.
Ugyanakkor a Fury igénye lvl1-en 50 lvl3-on pedig 100.
Az szerintem így ránézésre kissé olyan, mintha gyengülne, így joggal sejthetem azt, hogy a tapasztaltabb Tryndások csak 1 pontot raknak az ultyra?
--------------------------
AP Ashe, csak botok ellen próbáltam ki mivel nema kart játék indulni.
Az ötelt egy része Shyvana buildjéből származik, mégpedig a Lianry Rylai kombó.
Persze aztán közbe eszembe jutott, hogy hát Ashe alapból lassít, így a Liandry passzívja eleve duplázódik.
Végső build
Attack speedes cipő
Gunblade (alap támadás erősítése, plusz egy ap spell, lifesteal és spell vamp)
Nashor (AP hozzárendelése alaptámadáshoz)
Leech Bane (AP hozásrendelése alap támadáshoz)
Liandry (W sebzésének növelése, magic pen)
Rabandon. (AP növelés)
... de várjunk csak, hogy a francba jelzett nekem 40%-os cdr-t? Oké, hogy este van, de szerintem tuti nem néztem el a Nashorból származó 20%-ot.