24 nov 24, 09:13:32 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 136 137 [138] 139 140 ... 401
  Nyomtatás  
Szerző Téma: League of Legends online  (Megtekintve 879015 alkalommal)
0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Verbatimo
Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

New boy

« Válasz #2055 Dátum: 13 aug 18, 09:27:20 »

Köszönöm a tippeket .
Nem is tudom ,hogy garen miért nincs megvéve .
Akkor még valszeg kinéz egy nasus és singed vétel topra.

Junglerre még evelynn-t néztem. Ha relativ korán kap egy kis lifestealt , az e je vel elég hatékony lehetne és a w jével elég gyorsan tudna a linek között mozogni. Valamint ha jól láttam nála is él az AP/AD/hibrid megoldás is.  Persze ez csak az én véleményem.
Amugy nagyon mellélövök ha nunura is azt mondom használható jungleben?
A q ja által képen sebzi a dögöket (vele született smite), a w je gyorsítja és ez mellé gankekben nagyon hatékony tud lenni a WER combojával

Supportnak közülök gondoltam egyet : janna,zilean,morgana.

Amugy most nézegettem és az 1350 es champok közöt rengeteg van ami nagyon jól használható.

Nah most akkor neki is eshetek a különböző poszti champok buildjeinek megtervezéséhez.
Mire  még 8 chap kezelését normálisan megszokom kb fel is megyek 29 30 ra.

Amugy ranked meccsen az IP hogyan jön a normálhoz képest?
« Utoljára szerkesztve: 13 aug 18, 09:49:26 írta Verbatimo » Naplózva

GepgurU
ANBU újonc
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Gépész gnóm, a gépek piciny hercege

« Válasz #2056 Dátum: 13 aug 18, 09:54:13 »

Nunu az egyik legjobb jungle!
A Q-ja, a Consume valamelyest gyógyít és igen, egy beépített Smite, plusz a jungle lények különböző bónuszt adnak neki beleharapáskor is, a Consume szintjétől függően 120-240 mp-ig:
Reptiles/Gyíkok (vörös buff és az öt copyzó minikék) = A támadásod és képességeid pluszba sebeznek a maximum életed 1%-ját.
Golems/Gólemek (kék buff és a páros a tetején/alján) = 10% megnövelt méret és maximum életerő.
Wolfes and Wraith /Farkasok és szellemek (varjak by Shiro) = Egy élőlény megölése után 15% mozgási sebességet lapsz 3 másodpercre.

Fontos, hogy ezek csak ideiglenes bónuszkák!

A W-je, a Blood Boil Mozgási (Movement) és Támadási Sebességet (Attack Speedet) egyaránt ad, így kirongyolsz a jungelből és rárakod a midesre, majd elkapjátok. Hasznos dolog.

Az E-je, az Ice Blast kilő egy jeges golyót, ami nem csupán sebez hanem lassít is. Remek gank képesség, és a sebzése se rossz, főleg h maximum ap-ből osztja az áldást!

Az R-je, az Absoule Zero maga körül fagyasztja a világot (like anivia ult, milyen combo már főleg h a hatótóv is megegyezik), leszedve az ellenfél mozgási és támadási sebességét. Az ap 250% több mint a játék legtöbbet sebző képessége, hozzátve h már alapból is 625-1125 terjedő alap sebzése van.

A passzívot kihagytam, a Visionary, 5 ütésenként a következő képessége nem eszik manát. Jungle hasznos, már ha ellopták a blue buffot.

Sajnos már alig látok Nunu junglet, és azokat se az én játékomban. :/

---

Support question:

1. Zilean = A jelenlegi metába már nem találja a helyét mint supprt, de mint mides csúnyákat tud alkotni. Úgy még az ultijának is van értelme, és a lassítás/gyorsítás spell remekül segíti a gankeket. 5/0 - adok neki mint használható support.

2. Janna = Valami értelmesebb. A pajzsa plusz ad-t ad leütésig, így egy Varus mellé aki épp felhúzza az íját elég hasznos társ. Plusz lassít, feldobja az enemyt, és az ultija életmentő. AP-ban brutális, ha jól építik, olyankor egy megnyert teamfight után maxra kihúzhatja mindenki életét. De kicsit nehéz használni. 5/4

3. Morgana = Egyaránt erős midre és supportnak. Megállít, leszedi az MR-t, egy képesség blokkoló pajzsot ad és az utlija akár egyszerre 3 embert is stunnolhat. Plusz a passzívja adja a Spell Vampot, ezért inkább mides, de legalább könnyű support. 5/5

IP: Nagyjából ugyanúgy mint normálban, ott az LP a ranked pontok a fontosak. Ha pénz kell normálban farmozgass!

I'm to glad, because i think i can help! ^^

« Utoljára szerkesztve: 13 aug 18, 10:00:54 írta GepgurU » Naplózva

Harc nélkül feladni, olyan mint lemondani az álmainkról.

~ Mesterem: hanii ~ [Za Goburin no joō!]
Kis kabalám:
Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #2057 Dátum: 13 aug 18, 10:31:33 »

Nunu esetében az idézési idő kicsit lassu, de gondolom ezért kell egy kicsit Tartály Jánosra építeni.

S megvolt az első rangedem és az első dzsumbujozásom Shyvanával. Az eredmény 1-ből 1. V

Egyébként mi van, hogyha megnyerem mind a 10-et? S akkor valami túl magas csoportba fog beosztani.
A kikel játszottam innen a fórumrol azok tudják, hogy elég béna vagyok.
Vagy ajánlatos 5 nyereség után elveszteni  a maradékot?
« Utoljára szerkesztve: 13 aug 18, 10:43:24 írta Shiro » Naplózva

GepgurU
ANBU újonc
*

« Válasz #2058 Dátum: 13 aug 18, 10:46:25 »

Nem is az a baj, hanem az h egyszerűen kiflashelnek belőle Szomorú

Vesztettél? Előfordul... de a jungle egy nehéz dolog, azt csak akkor érdemes rakedbe ha nagyon tudod. ('s őszintén szerintem még bőven van még mit gyakorolnod, ne rontsd el a statisztika mint ahogy én, pedig még én is rossz vagyok de te csúnya hibákat még vétetni szoktál, szóval maradj a classicnál, szintem. ~ szavaim vélemények, nem parancsolatok, megfogadod vagy nem veszed észre, főleg h nekem sincs túl sok jogom ezt mondani)
Naplózva

Kis kabalám:
Shiro
Moderátor

« Válasz #2059 Dátum: 13 aug 18, 11:04:23 »

Az kérlek szépen győzelem volt és a V alatt a -t értettem.
Na de igaz, meg is feledkeztem róla, hogy a vereség is v-vel kezdődik.

Kis inglész helpész kérész.
Azt hogyan szokták megkérdezni, hogy mely hősöket bannoljam? Egyszerűen csak which bann?
« Utoljára szerkesztve: 13 aug 18, 11:07:20 írta Shiro » Naplózva

GepgurU
ANBU újonc
*

« Válasz #2060 Dátum: 13 aug 18, 11:59:49 »

Megfelel. Felismerik, de a jelenleg
- Amumu, Malphite állandóan
- Kassadin, Brand gyakran
- Master Yi, Tryndamere nagyon gyakran

Őket szokták bannolni Mosolyog
Naplózva

Kis kabalám:
Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #2061 Dátum: 13 aug 18, 12:28:47 »

Grat Shiro a győzelemhez ,csak így tovább.

Köszönöm az infot guru ,amit megtanultam nasust topon már veszem is meg öt is. Már értem miért volt benn a TPA teamben.

Amugy Nasus valami kegyetlen ,full tankon is veszedelmes mit tud osztani a Q ja . Amugy a Q jának a stack száma valahol le van korlátozva (48 ra vittem csak fel ,mert fast coop volt)?
Ha néha elmegy 1-2 jungle mob leverésre ha jól idözitünk helyből 15-21 extra damagevel jöhetünk ki.
A W képessége pedig kiválló gankeknél.
A R jét fightokban is lehet használni ,de szerintem érdemes tornyok betankolásánál is használni (prusz pont ,hogy a q ja toronyra is sebez  Ördögi )

Most megnyugtattál ,hogy Kassadin gyakran bann , miden annienek és syndranak is talán a legnagyobb ellenfele.

Amugy bannosztáskor látszik minden champ ,vagy csak azok amik legalább 1 embernek megvan a 10 ből?
(azaz lehet olyant bannolunk ki ,ami nincs is meg senkinek?)
Naplózva

Shiro
Moderátor

« Válasz #2062 Dátum: 13 aug 18, 14:11:10 »

Két győzelem két vereség.

Egyébként Ashesel tök jól leszórítottam Ezrealt a farmtól, csak hát topon a Talonunk go afk aztán Trynda folytonos gankje elintézett.

A gankek ellen meg tényleg nagyon gyenge vagyok, meg a dzsumbujkolbászolás se az erősségem.

Viszont Syndrával egész jól ment  a top előszór egy Malphite, majd pedig Teemo ellen.

A Q+E kombót még gyakorolnom kell mivel  stressz helyzetben mindig elrontom és az E-t nyomom elsőnek. 1v1-ben persze tök jól megy.

Ashe build grafikon szövegesen.

kard=gyenge
kasza=gyenge
kasza+nagykard=gyenge
kasza+nagykard+nagyard=gyenge
Vérszopókard+nagykard=gyenge
Vérszopókard+nagy kard+csákány=kezd tűrhető lenni
Vérszopó+Infy=tűrhető.
Vérszopó+Infy+Zeal=még mindig csak tűrhető
Vérszopó+Infyi+Fantom=kezd alakulni
Vérszopó+Infy+Fantom+Static/Fantom=Kiváló.
Vérszopó+Infy+Fantom+Static/Fantom/Whisper=Super Vegeta

Szóval lehet valami más kéne neki, mert az oké hogy full buildel villám gyorsan ledarálja az ellenfeleit, de amíg ez nincs meg...

« Utoljára szerkesztve: 13 aug 18, 14:19:37 írta Shiro » Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #2063 Dátum: 13 aug 18, 15:01:27 »

Syndra E je külön is hatásos , bár én  , hogy ezt a problémát elkerüljem nem Q-E ként használom ,hanem Q-W-E ként .
Így könnyebb eltalálni és a sorrendet is könnyebb fejbentartani (számomra legalábbis).

Nasussal sikerült produkálnom 2 vereséget. Nagyon jó ,de 3vs5 be nincs olyan tank ami sokáig birná, a másiknál csak azt tudom mondani ,hogy egy fecske nem csinál nyarat (egyedül én voltam meele a csapatban ,így hiába a nagy def hamar haltam,de még így is 7:5 lett ,szóval meggyőzőtt). Igazán jót tenne az önbecsülésemnek ha végre jönne egy Victory.
Naplózva

zsagia
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #2064 Dátum: 13 aug 18, 16:00:01 »

Remélem nem baj ha én is csatlakozok a beszélgetésbe Mosolyog
Ha már a vannoknál tartunk szerintem a leggyakrabban bannolt karakterek, kassadin, tresh, shen, elise, zed.
Gold leagueben és a felett már ritkábban bannolják a junglereket.  De persze előfordul, hogy közülük is bannolnak pl: jarvant (véleményem szerint legjobb ganker)

Ha már a nununál tartunk, nem a legjobb jubgler, az erős középmezőnybe helyezném. Mivel nem egyszerű vele gankelni és igazából csak az ultija miatt számít erősnek (amit vesztett nehéz jól használni). Inkább supportnak használják, teamfightban így nem nagyon fókuszolják és így van ideje ultizni (legjobb helyek ultira a bokrok, pl ha dragonnál kezd kialakulóban lenni egy fight a bokorban elbújva van ideje teljesen kihúznia az ultit). Remélem érthető miket írtam és a segítségetekre tudtam lenni Mosolyog
Naplózva
GepgurU
ANBU újonc
*

« Válasz #2065 Dátum: 13 aug 18, 16:30:34 »

Ebben egyetértek, de mint legjobb jungle a legkezdőbbeknek. Rengeteg jobb van, de ha valaki meg akar tanulni jungle-zni és először Nunuzni küldeném.

Különben kipróbáltam Nunu-t full ap-n miden, szegény talon egy "RLY?" vel kezdte az elején majd az első 3 után farmolni se mert kijönni mert lassan kilőttem turret alól. És ha hazament akkor meg ütöttem a tornyot, így még gank botra is sikerült. 5/0/3 stattal fejeztem be, amiért roppant boldog lettem. Jók a noobok, ha ellenfeleid. Nevet
Naplózva

Kis kabalám:
zsagia
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #2066 Dátum: 13 aug 18, 16:50:29 »

Ha magáról a junglezés megtanulásáról beszélünk akkor tényleg az egyik legjobb champ, de ilyen téren akkor fiddlesticket is ajánlom, kezdésnek drain és meg is van a smiteless blue , utána akkor hamarabb végez a reddel is. Tudom még ajánlani shakot is a bohócai miatt, bár ezzel közül egyikkel se túl könnyű a gank emiatt nem is nagyon viszik őket Mosolyog meg hát egy shako teamfightban elég haszontalan, viszont fiddle ulti és fear jó kombináció az enemy adc kifókuszolására Mosolyog sajnos kapott fiddle nemrégiben egy kis nerfet így öt is mostanában supportnak használják Mosolyog
Naplózva
GepgurU
ANBU újonc
*

« Válasz #2067 Dátum: 13 aug 18, 17:25:39 »

Igen, arról hallottam. Egyszer ki is próbáltam fiddlestick supportot... túl komolyan vettem.
Nem gondoltam, hogy olyan mint Nidalee: AP support. Vagyis nem ölöm az adc minionjait de az öléséért versenyzünk. Meg az ő fear-je túl epic, még tenacityvel is jó sokáig lefoglal.
Mint a Rammus taunt.

Fiddlestick meg tényleg nehezen tud gankelni, kivéve ha az ellenfél vak és könnyen benézi a fear-t. Nunu valamivel könnyebb. Shaco meg vagy useless, vagy nehéz mert nekem egyszer nem sikerült értelmesen használom azt a... bohócot!
Bohóc, Riot? Rly?
Naplózva

Kis kabalám:
zsagia
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #2068 Dátum: 13 aug 18, 18:07:07 »

Fiddle op support bár nem teljesen az amire te gondolsz, farmot és az első 2-3-t hagyni kell az adc-nek, ha tiétek a first blood akkor elég cask az első kettő. Nos ezután neked kell kapnod minimum egy kit, hogy legyen pénzed hasznos itemre, utána megint hagyod adc-t egy kicsit Mosolyog

Fiddle gank: lvl 6-tól ár vmit... Kiultizol a bokorból (vagy akárhonnan) fear +drain és megis halt, viszont míg nincs ulti lehetetlen a gank vele.

Shako bohócot a szörnyek elem használják általában, de lehet vele trollkodni rendesen. Pl 4 bohóc a bokorba, enemyt bevallod, ha van egy kis ap-d megis ölik (jól emlékszem, hogy ap-ból erősödnek a bohócok?).
Naplózva
naru05
ANBU újonc
*

« Válasz #2069 Dátum: 13 aug 18, 18:40:13 »

Shaco bohócai apból kapják a dmget jaja,sztem  jobb lett vna,ha adra csinálják a spelljeit ,de persze akkor már tól op lenne,mert apn nem üt vmi nagyot a Qja,de adban,ha van egy IE +Sheen és még ha hátulról is támadsz +20% dmg elég szépet sebezhet Nevet
Naplózva
Oldalak: 1 ... 136 137 [138] 139 140 ... 401
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins