kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #120 Dátum: 07 nov 05, 21:46:59 » |
|
Kész va mind a 3 AMV-m iatta.. ez az utolso pfff nem nekem talaltak ki a romantikat majdnem bealudtam rajta mig elkészült.... de kész van, am ezt ide lehet irni ? xD na mind1..
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #121 Dátum: 07 nov 05, 22:25:14 » |
|
Nekem csak az Akció AMV-m...és mivel a drámát akcióban kell indítani, marad ez --> AMV topic De még nemtom, hogy indítsam -e...és nagyobb, mint 50 mb :S
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #122 Dátum: 07 nov 05, 22:26:37 » |
|
Ki mondta, hogy a drámát akcióban kell indítai? ??? A dráma leginkább a romantikához húz, minkettő érzelmi hullámzás...
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Ritka
Nem elérhető
|
|
« Válasz #123 Dátum: 07 nov 05, 22:28:54 » |
|
Igen...dehogy a tragédia az Akció a komédia meg poén...a leírásban van benne...két srcá kacsolata nem épp mondható romantikusnak xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #124 Dátum: 07 nov 05, 22:44:52 » |
|
... a leírásban van benne... két srcá kacsolata nem épp mondható romantikusnak xD
1.) Hol az a leírás? 2.) Igaz, az nem romantikus, de valahová csak be kell sorolni... á, én már kevés vagyok ehhez ^^"
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Ritka
Nem elérhető
|
|
« Válasz #125 Dátum: 07 nov 05, 22:50:14 » |
|
nemtom, Cart szokta mindig idézgetni...úgy kezdődik, hogy " A mai felfogás szerint adrám..." vmi ilyesmi...de mondta is nekem msn-en
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #126 Dátum: 07 nov 05, 22:58:31 » |
|
Azt th szokta írni No legközelebb majd lesz 'Egyéb' kategória is, addig meg maradt ez a 3, úgyhogy valamelyikbe be kell lökni =)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritka
Nem elérhető
|
|
« Válasz #127 Dátum: 07 nov 06, 12:22:27 » |
|
Jó...akkor indítom a másik vidit, amit AMV topicba linkeltem :S De az meg mb...na remélem vhogy ljjeb tom szedni...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Yaonel
Gennin
Nem elérhető
Gaara 4ever :P
|
|
« Válasz #128 Dátum: 07 nov 07, 18:12:11 » |
|
Mennyivel rontja le az amv-t az hogyha vki olyan zenére csinálja mint vmi olyan amv-nek a zenéje ami fent van az oldalon ??? ? Én nem olyanra csinálom de ismerek vkit ... :
|
|
|
Naplózva
|
"Te sem vagy kivétel kistáska !"
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #129 Dátum: 07 nov 07, 18:22:24 » |
|
Végülis ha neki az a zene tetszik és nem ugyanaz az AMV lesz (és nem is koppintás), akkor miért ne?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Yaonel
Gennin
Nem elérhető
Gaara 4ever :P
|
|
« Válasz #130 Dátum: 07 nov 08, 07:08:12 » |
|
Én csak ma kezdem el az amv-m adtok vmi tippet h hol vannak jó harcok ?
|
|
|
Naplózva
|
"Te sem vagy kivétel kistáska !"
|
|
|
Fuchida
Vendég
|
|
« Válasz #131 Dátum: 07 nov 08, 22:00:30 » |
|
azt le kell írni hogy honnan szereztem a naruto részt?? vagy csak azt h hol lehet leszedni az amw-met?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 nov 08, 22:04:10 írta Fuchida »
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #132 Dátum: 07 nov 08, 22:02:54 » |
|
http://www.naruto-kun.huRákkatintassz a verseny hirdető bannerre és onnantól eligazodsz.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 nov 08, 22:17:03 írta -=Cart=- »
|
Naplózva
|
|
|
|
Christian
Vendég
|
|
« Válasz #133 Dátum: 07 nov 08, 22:11:49 » |
|
Hm...akkor ha jól értettem, azoknak akik leginkább sehova nem sorolható be az amvjük, azok a romantikusba indítsák el?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Datti
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #134 Dátum: 07 nov 10, 12:13:21 » |
|
nem, akiknek egyik kategóriába se passzol teljesen, akkor abba ameikbe a leginkább beleillik, nem muszáj a romantikába.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|