Tibchu
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Dátum: 10 júl 09, 11:18:28 » |
|
Jó lenne összeszedni a TCG-seket nehogy úgy járjon, mint egyes kártya játékok. A HoldfényTeamnél lehetne versenyeket rendezni. Az ottani pincét, pont ilyen célokra alakították ki. Ki venne részt ebben?
Téma engedélyezve - Moderátor.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 30, 10:50:55 írta Cartnecker »
|
Naplózva
|
|
|
|
six
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #1 Dátum: 10 júl 30, 11:08:47 » |
|
Elmagyaráznád, mi ez? Van jó pár Narutos kártyám, de nem vagyok biztos abban, hogy ilyenek. Mivel eddig nem tudtam mire használni, jó lenne kideríteni, hogy jók-e valamire, vagy sem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #2 Dátum: 10 júl 30, 11:39:01 » |
|
Esetleg linkelhetnél egy játékszabályt, ha lehet magyarul. És hogy hol lehet kártyákat venni...
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
vzsombi
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #3 Dátum: 10 júl 30, 12:34:11 » |
|
JAh engem is érdekelnének a szabályok meg hogy hol lehet venni!
|
|
|
Naplózva
|
Ne becsülj le! Nem félek!
|
|
|
Yarkan
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4 Dátum: 10 júl 30, 13:43:29 » |
|
csövi, ha ez olyan mint a yu-gi-oh, vagy vmi olyasmi akkor én simán mennék:D csak lécci télleg küldj vmi szabályt meg hogy hol lehet kártyákat venni:P meg szval ami ehez kapcsolatos
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bankos
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Katsuo Keiko Ken'Ichi
|
|
« Válasz #5 Dátum: 10 júl 30, 13:49:19 » |
|
egy oldalt de sajnos nem magyar hanem angol... http://www.bandaicg.com/naruto/index.phpahogy elnézegettem lesz mit gyűjtögetni xD ha ezekről lenne szó:)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
obi
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6 Dátum: 10 júl 30, 14:35:05 » |
|
Már énis nézegettem a kártyákat egész jó játék lehet, videók is vannak róla asszem h hogyan kell játszani. Engem is érdekelne h hol lehet vásárolni ilyeneket Bankos a dupla posztra figyelj!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|
Tibchu
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #9 Dátum: 10 júl 30, 17:06:41 » |
|
Egy két alap dolog a deck hez. 1. Egy palki 50 lapnak kell meg lennie és enél nem is lehet több. 2. Egy ugyan olyan lapból maximum csak 3 lehet egy deck-ben. Egy deck tartalma (alap deck): ninja cards 30db platoon ninja cards 2 cilent cards 2 jutsu cards 10 mission cards 6 Ez igy egy alap deck. Ja és gyors elérésért itt az msn cimem: kingchu@citromail.hude ha lehet hogy aki fel vesz az irja mellé naruto tcg-és, mivel nem csak naruto tcg-vel foglalkozom és igy több az ismerősöm is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
obi
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10 Dátum: 10 júl 30, 17:12:15 » |
|
Én biztos mennék ha már tudom a szabályokat és lesz is deckem a szabály fordítását előre is nagyon köszönjük
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 30, 17:41:07 írta obi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Tibchu
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11 Dátum: 10 júl 30, 18:15:13 » |
|
Ja igen lesz egy két verseny közbeni szabály is, de ezeket majd akkor meg beszéljük mikor minimum 4-6 leszünk. Egy ismerkedésre meg szabályt át vevő napra gondoltam, mivel igy forumon el magyarázni a játék menetét macerás. Mivel ha élőben látod az ugy sokal könyebb meg érteni. Agusztus 6-ára gondoltam, jövőhét péntek. Mivel 12 kor nyitt a Holdfényteam boltja, meg nem mindenki tudja hogy hol van én találkozási helynek a nyugatit javasolnám.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
obi
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12 Dátum: 10 júl 30, 18:26:36 » |
|
én bennevagyok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tibchu
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #13 Dátum: 10 júl 30, 18:47:23 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shuyin
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #14 Dátum: 10 júl 30, 23:01:33 » |
|
igazság szerint engem is érdekelne ez a kártya dolog csak még nem tudom biztosan hogy mennyire akarom meg attól is függ hogy mennyire költséges a játék a pénteki találkozóra szívesen elnéznék hogy megismerkedjek a játékkal tüzetesebben úgyhogy ha nem baj felvettelek msn-re:)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|