BLeD
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
kubikos
|
|
« Válasz #1065 Dátum: 11 júl 13, 15:09:14 » |
|
Na jó most már hebi-s barmok fan is lettem:D Az első pár annyira nem volt pláne de ezek az utóbbiak rohadt jók !! :D Csak így tovább remélem még lesz úgy kb 20-30 rész! :D A sorozat eleje óta megsokszorozottak a poénok ami pozitív hatással volt az alkotásra!
|
|
|
Naplózva
|
Be kaphatnál 1 F tablettát:P
|
|
|
bankai95
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #1066 Dátum: 11 júl 19, 22:35:52 » |
|
Meg a rajongók bioritmusára amugy én is kezdem megszeretni ezt a sorozatot és várom a folytatást főleg ,hogy a 12ben elvileg még jobb lesz a grafika
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
yoko logan
|
|
« Válasz #1067 Dátum: 11 júl 22, 20:30:03 » |
|
Szívem szerint újra rajzolnám az első 400 képet
|
|
|
Naplózva
|
Eej, Kabuto...hova fajulsz már?
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #1068 Dátum: 11 júl 22, 20:38:49 » |
|
Így van! Én ezt egyből felismertem, elvégre az én madaram Amúgy tényleg jó lett a rajz, nekem nagyon tetszik! Ééés...hála neked, új ötletem támadt ezzel kapcsolatban! Ergo, lesz nálad is tutu vs Sasu2? Mert mondjuk tutuba nem tettem sok újítást, szal másra nem tudok gondolni Jah és természetesen a technika névváltoztatási joga a tiéd, nem kell "trombitatűzágyú" -nak lennie xD Am ha szabad egy gondolatot, én tutunak simán elképzelnék olyan sugárhajtást, mint Juugonak van. Méltó ellenfele a sharingannak
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 júl 22, 20:47:30 írta Zer0 »
|
Naplózva
|
|
|
|
yoko logan
|
|
« Válasz #1069 Dátum: 11 júl 22, 22:56:18 » |
|
Tutukának persze, hogy van még képessége, elvégre nem véletlen nem lehetett még látni teljesen átváltozott formájában De gondolom ezzel nem árultam el semmit. Nevet igazából nem gondoltam neki, mert teljesen változó lesz az átokpecsét használata De nem rossz név egyébként, szóval nyugodtan hívhatod így, én tudni fogom mire gondolsz Tutu VS Sasu2 ? Említés szintjén lehetséges, de maga a harc? Szerintem ez így szép, hogy nincs megmutatva maga az egész harc. Csak annyit tudni, hogy mind2 túlélte
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #1070 Dátum: 11 júl 22, 23:02:32 » |
|
Mondjuk azért megnéztem volna a két "jó" madár, milyen technikákat használ
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
Zer0
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1071 Dátum: 11 júl 23, 07:09:20 » |
|
Mi az, hogy mind2 túlélte? Lehet, hogy tutu veszített, végülis sasu2 továbbment itachihoz. Lehet haldoklik, és csak egy kis fűre vágyik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
yoko logan
|
|
« Válasz #1072 Dátum: 11 júl 23, 12:50:03 » |
|
Mint azt mondtam, említés szintjén lehet szerepelni fog a harc Nem kell aggódni, szó sincs arról, hogy Tutu kikapott volna Sasu2-től. nem lenne reális
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kiskakas2
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
heisenberg
|
|
« Válasz #1073 Dátum: 11 júl 23, 19:04:25 » |
|
azt nem tudhatod nem lehet tudni mire képes Sasu2 lehet Tobi neki adta az FMS-t és ezért nincs neki hogy ne legyen teljesen off: látni hogy fejlődsz:)) én láttam anno az első részeket (igen vízágyasat is ) és részről részre jobb csak így tovább
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Marci1996
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #1074 Dátum: 11 júl 23, 21:00:50 » |
|
nekem most sikerült megnézni a 11-est,és hát...Kéész g*ci,szét büntet,nagyon KO a gyerek xD Nagyon vagány rész volt
|
|
|
Naplózva
|
Sensei:Miroku
Lányom:boci555
Csapattárs:Riel---chan és pintermate
Tanítvány:ATON14
Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)
NHFK tag
|
|
|
Zer0
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1075 Dátum: 11 júl 24, 08:15:54 » |
|
Jah igen, a 11. rész kapcsán. Milyen rajzprogramot használtál Painten kívül? Mert pár jelenet nem tűnik túl paintesnek Pl.: Kiütött Juugo szemében fekete-fehér átmenet Szintén Juugónál egy másik jelenetben árnyékolt az arca, amit tudtommal a paint nem tud Vagy lehet ez vista verzió? Azt nem ismerem :S
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 júl 24, 08:28:31 írta Zer0 »
|
Naplózva
|
|
|
|
MrZrupi
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1076 Dátum: 11 júl 24, 12:24:39 » |
|
hi, nem tudom miért, de nekem nagyon megtetszett ez a fanmade
hajrá Hebi-s barmok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
yoko logan
|
|
« Válasz #1077 Dátum: 11 júl 24, 18:41:22 » |
|
Zer0, azt is paintel csináltam. Csak időigényes és sz*rakodós Egyesével színt váltani és úgy húzni a vonalat Ha rázummolsz akkor látszanak is a csíkok AM köszi mindenki ^^ Mellesleg 730db kép van a HB12ből és már csak pár hiányzik és kész is vok rajzilag (ma, legfeljebb holnap kész vagyok ) Szerk. GYEREKEEEEK! 756. kép! Ezt jegyezzétek meg! ÉLETEM LEGJOBB KÉPE!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 júl 26, 01:00:13 írta yoko logan »
|
Naplózva
|
|
|
|
cickafarka
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #1078 Dátum: 11 júl 26, 10:52:52 » |
|
aha és ezt honnan tudjuk majd meg hogy pont a 756.kép?? Amúgy király a hebi csak így tovább.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #1079 Dátum: 11 júl 26, 11:11:41 » |
|
GYEREKEEEEK! 756. kép! Ezt jegyezzétek meg! ÉLETEM LEGJOBB KÉPE! Már megint megrajzoltad életed legjobb képét?xD Azért a majdani premier után jelezz majd, hogy mikor is láthatjuk a 756. képkockát. Ugorjon fel egy ablak, vagy merevítsd ki a képet.: P
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
|