24 nov 17, 16:23:40 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 526 527 [528] 529 530 ... 566
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Ki nyerne (csatában)? - 1 hozzászólás minimum 3 teljes sor legyen!  (Megtekintve 1229895 alkalommal)
0 Felhasználó és 8 vendég van a témában
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

King of Heroes

« Válasz #7905 Dátum: 12 okt 08, 19:51:16 »

Tsunade power up? Hát igen, a pecsét annak mondható. Viszont én már az előtt is mondtam, hogy nem lassú és jó a reakció ideje, stb. Ja, és azt is mondtam, hogy a teste sok mindent kibír. Erre jöttek a "túlébecsülöd őt, elfogult vagy, " szerű kommentek. Hát mos tessék: félbe van vágva és még mindig beszél, gyógyít, idéz. Azt akarod mondani, hogy a Raikage ütésébe belehalhat? Na ne már. Az aláírom, hogy A két kézzel le tudná győzni ( viszonylag könnyedén) de a jelenlegi verziója nem tud mit kezdeni Tsunadéval.

És abban is egyetértek, hogy a Kagék nagyon le lettek gyengítve. Főleg a Mizukage. De ha már itt tartunk, Kishi Tsunade-ből is többet ki tudott volna hozni. Csak pár példa: Tsunade az utolsó élő Senju, akik köztudottan erősebbek voltak az Uchihak-nál.  Tsunade viszont úgy le van gyengítve, hogy még Sasuke van Itachi ellen sem lenne esélye. Vagy egy másik dolog: ugye 3 hely van, ahol remete módot lehet tanulni: A Békák, a Kígyók és a Csigák hegye. A három közül kettőt bemutattak már. A Csiga-reme mód valahogy kimaradt... Ez kissé szemétség volt Kishi-tól, de mindegy. Tehát ne mondd, hogy A azért lett legyengítve, mert Tsunade megerősödött.
Naplózva

rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #7906 Dátum: 12 okt 08, 20:04:11 »

Én viszont nem értek egyet azzal, hogy Gaara felrepül és Tsunade nem tud vele mit kezdeni. Ebben az esetben Tsunadénak sem kell semmit sem csinálnia csak kikerülni azokat a támadásokat amelyeket felülről tud indítani Gaara. Mivel Gaara nyíltan látható a levegőben (jobban mint aki a földön tartózkodik) ezért ezeket könnyű lesz kivédeni vagy elkerülni, sőt akár el is bújhat. Gaarának viszont így bőven leapad a chakrája hiszen a repüléssel folyamatosan apasztja azt. Előbb-utóbb le kell jönnie. Ott pedig leapadt chakrával egyszerű préda lenne belőle. Gaara pont, hogy az igazi erejét akkor képes használni ha érintkezik a földel. Akkor tudja igazán kihasználni a képességeit. Szerintem ha felrepül és onnét harcol akkor semekkora esélye nincs egy olyan személy ellen mint Tsunade.
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 08, 20:06:49 írta rini67 » Naplózva
CsukiIce
Kezdő Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

« Válasz #7907 Dátum: 12 okt 08, 23:32:54 »

laci, Mistich: A tények magukért beszélnek: A Bijuu szintű chakrája fogyott el gyorsabban, vagy Tsunade Senju és Uzumaki szintű chakrája? A Hokage egész végig gyógyította magát és a társait, valamint chakrát is adott nekik.( a chakrával felerősített ütésekről nem is beszélve) A Raikage pedig mit csinált?
Villámpajzsot használt. Kicsit bővebben: mivel ez egy technika, így bárki megtanulhatja, azonban mégis kevesen használják, hasonlóan a tömeges Kage Bunsin-hoz. Szerintem az ok egyszerű, szükség van bizonyos chakramennyiségre ahhoz, hogy bevethető legyen ez a jutsut. Ha lenne egy alap Naruto vs Kakashi harc, lehet hamarabb fáradna el Naruto, egyszerűen azért mert az ő technikái több chakrát igényelnek, pedig ha minden igaz akkor neki 4x több jutott.
Tsunadénak összesen 1,5 technikája volt a Madara elleni harcban, ami chakrát igényelt: 1, a gyógyítás (ez az egyetlen ami komoly érvként megállja a helyét) és 0,5 az ütései, ugyanis ha nem talál, akkor nincs chakrafogyasztás (azért valljuk be, hogy szokta szórni a lufikat Nevet ). A Raikage végig villámpajzsban harcolt, ráadásul szerintem a 2. szintűben, elvégre az élete volt a tét. Amíg a Hokage gyógyított, addig ő Mei-jel püfölte Madarát, utána pedig Onokival, mialatt Tsunade csak nézte a harcot (Onoki - A kombó alatt).
Azért az is jelent valamit, hogy ha A közeledik egy harchoz vagy megjelenik ott, akkor azért van rettegés. Karin ezt észre is vette, aztán mikor A a 2. szintre kapcsolt, akkor mondta a Bijuu-s dolgot. Itt csak a felhasznált, felszabadított chakra mennyiségére tudok gondolni és ez volt nagyon sok, ergó a villámpajzs zabálja a chakrát.

Hát mos tessék: félbe van vágva és még mindig beszél, gyógyít, idéz.
Aham, csak közben jött Dan, aki épphogy megmentette Madarától, mert ugye ott már nullázta a chakráját a Hokage és bónuszként még vissza is töltötte a készletet. Ácsi! De jó hogy ez az eszembe jutott, na gyerünk csak vissza a hsz első sorához:
"A Bijuu szintű chakrája fogyott el gyorsabban, vagy Tsunade Senju és Uzumaki szintű chakrája?"
Mikor jött Dan, akkor már szinte mindenki a 0-hoz közel volt, azaz legyen döntetlen.

Idézetet írta:
Azt akarod mondani, hogy a Raikage ütésébe belehalhat? Na ne már. Az aláírom, hogy A két kézzel le tudná győzni ( viszonylag könnyedén) de a jelenlegi verziója nem tud mit kezdeni Tsunadéval.
Nem akarok kötözködni, de ez már értetlenség. Ismét leírtuk, hogy miért esélytelen Tsunade, de te csak fújod a magadét, ráadásul ugyanazt, amit már rengetegszer megcáfoltunk. Eddig az volt, hogy ha átüti a Raikage, akkor Tsunade elkapja és elintézi. Erre írtam, hogy mi van ha nem szemből támad A vagy éppen nem testre megy az ütés, hanem fejre? Egyáltalán miért csak 1 ütésről beszélünk? Utána Mistich felvetette, hogy ha már A-nak van lába, akkor rúghat is és végül a legfontosabb, ezt laci is írta: A egyik leggyakrabban használt technikája a Lariat. Ha egy ilyen elkapja Tsunadét, akkor repül a buksi, de ha vmilyen csoda folytán mégsem, akkor sem tudja elkapni A-t, hiszen egy ilyen nyakleves után tuti repül egy keveset, közben pedig támadható.

Én viszont nem értek egyet azzal, hogy Gaara felrepül és Tsunade nem tud vele mit kezdeni. Ebben az esetben Tsunadénak sem kell semmit sem csinálnia csak kikerülni azokat a támadásokat amelyeket felülről tud indítani Gaara.
Ezzel 2 bibi van, 1 komoly és 1 még komolyabb.
  • komoly probléma: az ellenfél támadásainak kikerülésével még senki sem nyert harcot, ráadásul Gaara nem az a hülye fajta, aki az összes chakráját Tsunade kergetésére fogja használni. Ha valami nem jön össze, akkor azt nem fogja ismételgetni.
  • komolyabb probléma: Tsunade nem tudja Gaara homokját kikerülni.
Naplózva

TsunadeHime
*

King of Heroes

« Válasz #7908 Dátum: 12 okt 08, 23:45:57 »

Igen, Dan töltötte fel Tsunade chakráját, de:

- Az előtt rengeteg chakrát használt: Sejtgenezis a teleportálás után. Onoki és Gaara gyógyítása, valamint chakra átadás. Ez után Mei-t gyógyította meg és chakrát is adott neki. Jött a Byakugou, 2 Susanoo átütés, 3 Susanoo kard eltörése, felgyógyulás a kapott sérülésből, 3 Yasaka Magatama,  25 (!!!) Susanoo- eltüntetésére elegendő chakra átadása, 5 (!!!) Kato túlélése.
- Még a félholt, nagyon kevés chakrával rendelkező Tsunade is gyorsabban reagált, mint a Raikage
- A villámpajzs rengeteg chakrát igényel- ahogyan a gyógyítás is. Olvasd el a Databook orvosi ninjutsu-jairól szóló részt, vagy pedig olvasd át újra a mangát.

A chakra feltöltés után csak idézett.

Egyébként meg miért ne fújnám a magamét? Ti is azt teszitek. Ha Tsunade bekap egy lariat-ot ( már ha bekap egyet, mivel gyorsabban reagál, mint a Raikage- manga tény, nem én találtam ki) akkor is 1 sec alatt összekapja magát. És ne feledd, hogy Tsunade akkor hozza a legjobb formáját, amikor ellentámadást indít: pl. amikor Orochimaru-t rúgta meg, amikor az nem számított rá, vagy amikor Madarába állította a saját Susanoo kardját.
A Gaara-s dologgal egyetértek.
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 08, 23:51:43 írta TsunadeHime » Naplózva

rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #7909 Dátum: 12 okt 09, 00:24:30 »

Nincs ezzel semmi bibi. Sem komoly, sem komolyabb. A harcok egyik alapvető törvénye, hogy megteremtsed magadnak a lehető legjobb lehetőségeket és arra késztesd a másikat, hogy kockáztasson. A kikerülés, kivédekezés és állóképesség pedig pont ezt szolgálja. Ez az alapja a sikeres harc megvívásának. Ha ezt nem teszed meg vagy nem vagy képes megtenni akkor biztos a vereség. Tsunade viszont pont ez a típus aki erre készítette fel magát, ráadásul a jutsui is ezt szolgálják leginkább. Tsunade soha nem volt az a támadó típusú személy aki ész nélkül ráront az ellenfelére. A technikái mind a kikerülés, hatalmas ütőerő, rengeteg chakra, öngyógyítás mind arra szolgál, hogy hatalmas legyen a kitartása és ez egyben azt is magával hozza, hogy kimeríti az ellenfelet. A védekezés mindig kevesebb erőt és időt igényel mint a támadás. Még csak hatalmas sebesség sem kell hozzá, mivel a sebesség inkább a támadó képességű személyek jellemzői. Másrészt a levegőből való Gaara támadás sem képes akkora támadóerőt bevetni mintha a földön kapcsolódna a talajjal. Persze megteheti de valószínűleg az lesz az utolsó mozzanata is mert utána meredeken csapódik a földbe chakra nélkül vagy agyonütik a talajon ha nincs elég chakrája. Ráadásul egy ilyen erejű támadás sem garantálja a sikerét mint amit a falva védelmében bevetett. Elég csak Katsuyu védelmére gondolni. Ahogy kimerítette magát Kimimaro elleni harcban, ez nem működik Tsunade ellen. Ilyen egyszerű homokbéklyók meg koporsók pedig édeskevesek Tsunade ereje és regenerálódó képessége miatt. Nálam egyértelműen Tsunade nyerne mert egyszerűen felőrölné Gaara chakrakészletét és igaz, hogy Gaara védelme erős de támadóképessége nem elég nagy.
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 09, 00:34:57 írta rini67 » Naplózva
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #7910 Dátum: 12 okt 09, 21:36:08 »

Csiganéni vs. Félkarú rabló
Én inkább folyamatában nézem a dolgokat: ott áll egymással szemben a két kage, mint a cowboyfilmben, épp csak a pisztolytok hiányzik az övükről... süvít a szél... esetleg vészjóslóan felkárog egy varjú... elgördül a közöttük egy olyan kerek cucc, amit nem tudom, hogy hívnak... egyre csak nő közöttük a feszültség... egymást méregetik résnyire húzott szemmel... vajon ki lesz gyosabb? ez itt a kérdés...  aztán Tsunade moccan egyet, és mire befejezné a mozdulatot, már megütötte a 220 A személyében Nevet Epic win a kék saroknak!
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 09, 22:04:26 írta Sabaku » Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
CsukiIce
Kezdő Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

« Válasz #7911 Dátum: 12 okt 09, 22:59:36 »

Törölve lett pár hsz, de iamhated is jó dolgot írt. Volt ez a harctérre teleportálás, miközben Tsunade elég komolyan megsérült, míg A egyáltalán nem. Na most ha A még a villámpajzsot is használja, akkor garantált, hogy Tsunade 1-2 ütéssel nem tudja elintézni.

Ha Tsunade bekap egy lariat-ot ( már ha bekap egyet, mivel gyorsabban reagál, mint a Raikage- manga tény, nem én találtam ki) akkor is 1 sec alatt összekapja magát. És ne feledd, hogy Tsunade akkor hozza a legjobb formáját, amikor ellentámadást indít
Megpróbálom más szemszögből leírni a véleményem, hosszú lesz, akit nem érdekel a csata nyugodtan ugorja át.
Madara elleni harc és a teleportálás után is láthattuk, hogy Tsunade teste, bőre közel sem olyan ellenálló, mint pl A-é vagy a 3. Raikage-é (teleportálás neki is sérülés nélkül ment). Ez azért fontos, mert lehet gyengébbet üt a Raikage, de Tsunadénak könnyebb sérülést okozni (cserébe tud gyógyítani), sőt a Susanook ellen még a kardokat is gyűjtötte egy esetleges ellentámadáshoz.
Itt jön be az egyik dolog amit nem tudom, hogy miért nem veszel figyelembe: a kardok Tsunade testét érték, de ha hátulról támadja őt a Raikage már nem tud hárítani és visszatámadni sem. Azért egyik sem, mert ha átüti a testét, akkor a háta mögé nem tud ütni, miközben A még rúghat is, ha pedig nem üti át, akkor Tsunade repül, mert egy ilyen ütésnél számít az erő is és a Raikage sebessége is.
Itt jön a következő dolog aminek megértése, vagyis annak hiánya ismét nem világos számomra: Sasuke Amaterasuja után az Uchiha, Sharingannal (!!!) nem látta A-t, akkor Tsunade mégis hogy fog támadni, vagy egy repülős ütés után, esetleg közben visszatámadni? Remélem az nem jön elő, hogy a Hokage gyorsabb mint a Fekete lángok.
Még mindig értetlen vagyok, bocsánat érte, de most jöhet a Lariat: Akit ezzel a technikával "megtiszteltek", annak repült a buksija (kivétel Nagato, de a fav. karaktert ilyen harcba nem keverem). Szóval legyen igazad és Tsunade feje maradjon a helyén -> jön az előző pont vagyis még előtte az, hogy az ütés után észbe kap a Hokage, mert azért egy ilyet garantáltan megérez és jön a probléma, azaz ha nem látod a célpontot, akkor kit és hogyan fogsz támadni.
Végül pedig a legnagyobb problémám és emiatt nem akarok engedni ebben a harcban: Eddig kb 4-5-en vezettünk le meglehetősen sok verziót, hogy miért nem nyerné meg a harcot Tsunade, de te ezekre ugyanazt az egyetlen egy harcmenetet írod, azaz: Tsunadét átüti a Raikage szemből és a testén, emiatt a Hokage vissza tud támadni és 1-2 ütéssel megöli a Raikagét. Azt nem tudom felfogni, hogy SZERINTED MIÉRT NEM üthet A hátulról vagy maradjunk a szemből érkező támadásnál, de fejre ütésnél. A hátulról jövő fejütést már alig merem felhozni, arról nem is beszélve, hogy a villámpajzs miatt még mindig kevés lenne az 1-2 ütés.

Tsunade soha nem volt az a támadó típusú személy aki ész nélkül ráront az ellenfelére. A technikái mind a kikerülés, hatalmas ütőerő, rengeteg chakra, öngyógyítás mind arra szolgál, hogy hatalmas legyen a kitartása és ez egyben azt is magával hozza, hogy kimeríti az ellenfelet. A védekezés mindig kevesebb erőt és időt igényel mint a támadás. Még csak hatalmas sebesség sem kell hozzá, mivel a sebesség inkább a támadó képességű személyek jellemzői.
rini, veled többnyire egyezni szokott a véleményem, de most nem is lehetne jobban szembe vele. Kiemeltem az okokat. Tsunade Madara ellen a hasában gyűjtötte a kardokat, ráadásul az nem világos számomra, hogy miért van Gaara ennyire lenézve. Ha 1 támadás nem hasznos Tsunade ellen, akkor jön egy másik. Többen írták a homokklónokat is, melyek ütéskor egy homokszorítással (?) komoly károkat tudnak okozni. Ha Gaara egy homoksírba teljesen bezárja a Hokagét, akkor onnan hogy jön ki? Mozdulni nem tud, mert a technika lényege, hogy mindent összeroppant ami benne van (fejet is).
Már a sima Naruto óta tudjuk, hogy Gaara homokja ellen kell a sebesség, sőt sok más támadás és emberke ellen is. Az egy dolog, hogy észleli a támadást, ha nincs meg a sebessége a kikerüléshez, pl: Tendo kivédte az 1. Sennin klón feloldása utáni támadást Naruto ellen, még is repült, vagy a mostani anime részekben is ilyen "harc" folyik éppen A és Lámpás Naruto között. Hiába látja a támadást Naruto, mégsem tudja kikerülni, még (282. rész).

Idézetet írta:
Ahogy kimerítette magát Kimimaro elleni harcban, ez nem működik Tsunade ellen. Ilyen egyszerű homokbéklyók meg koporsók pedig édeskevesek Tsunade ereje és regenerálódó képessége miatt.
Az idézet 2. mondatára az előzőnél reagáltam, de az elsőre mindenképp írnom kell. A genin Gaara-t és a harcmodorát ne hasonlítsuk már egy Kagék közötti harchoz, egyébként szerintem Kimimaro legyőzné Tsunadét.
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 09, 23:04:24 írta CsukiIce » Naplózva

rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #7912 Dátum: 12 okt 10, 00:09:09 »

Alapesetben egyet is értenék veled ha nem Tsunade lenne az ellenfél. Márpedig ő pont az a személy aki olyan erőkkel/képességgel rendelkezik akit nem lehet homokba zárni vagy megfogni azért mert úgy tudja koncentrálni a chakráját, hogy szétütné a homokot. Ez pont olyan mint amikor Gai szabadon engedi az erejét és szétnyomta a vizet. A klónokra, helycserékre ne hivatkozzon senki mert azt minden ilyen szintű személy az unalomig ismeri. Tehát nem csak Gaara képes azt használni de Tsunade is becsaphatja vele. Továbbá rendelkezik olyan idézhető lénnyel akit igencsak nehéz lenne elsüllyeszteni a homokban már csak a méreténél fogva is. Sőt, egy olyan megoldás is lehetne a tarsolyában amit eddig soha nem láttunk csata közben senkitől, pedig tök logikus lenne. Katsuyu egyszerűen elidézhetné otthagyva néhány elemét akik figyelik Gaarát, majd a megfelelő időben visszaidézhetnék. Ez minden állatnál létrejöhetne és nemcsak nála hiszen ez egy kétoldalú szerződés. Elég hiba volt, hogy például Jirayránál ezt nem lépték meg a békák. Egyszerűen átvitték volna az utolsó pillanatban a Mobyoku hegyre. Továbbá azt most is fenntartom, hogy nem szórakozásból tarják Gaara védelmét erősnek de a támadóerejét közel sem említik semmilyen körülmények között sem.
Naplózva
TsunadeHime
*

King of Heroes

« Válasz #7913 Dátum: 12 okt 10, 11:45:08 »

Félreértettél. Tsunadénak nem a bőre, hanem a teste ellenálló. Amint azt láthattuk a Senju DNS csodákra képes. Tehát a Raikage bőre lehet bármilyen ellenálló, mert egy Susanoo-törő pofontól a Raikage is megszédülne. Ha rajta van a VP, akkor kell 2-3 ütés. De a Raikage minden egyes ütés után lyukasabb és lassabb lenne.  Így szerintem ha Tsunade egyszer eltalálja a győzelme már szinte biztos.

Akkor nézzük mi történhet:

Elkezdődik a harc. A Raikage rohan, a Hokage azt sem tudja mi történik a harctéten. Körülnéz, hogy nem-e látja, erre a Raikage hátulról megüti. A sérülése nem túl komoly, mert a Raikage üvöltözve támadt rá és így a hang alapján nagyjából behatárolta a támadás irányát. Itt valószínűleg használ egy Sejtgenezist és megpróbálja elemezni A mozgását. Még bekap néhány ütést, majd rájön, hogy a Raikage eléggé ostoba, mivel csak rohangál és csapkod, nem igazán taktikázik.
Mivel Tsunade jó megfigyelő,  képes alakalmazkodni az ellenfél harcstílusához. ( lásd Sakura vs Sasori). A Raikage következő támadásakor akár úgy is helyezkedhet, hogy neki kedvező legyen: Susanoo kard begyűjtő pózba. A Raikage elölről ( vagy hátulról, ahogy jobban tetszik) átnyúl rajta. Mit csinál Tsunade? Egyszerűen megfogja a Raikage kezét,a másik kezével pedig ad neki pofont. Ebben a helyzetben addig ütheti a Raikagét amíg neki jólesik. Mivel fizikailag erősebb, mint a Raikage így nem lesz nehéz megtartania a kezét. Ha pedig a Raikage szökni próbál, Tsunade egyszerűen eltörheti a karját.
Ha a Raikage hátulról támadja meg, Tsunade-nak még könnyebb dolga lesz: egyszerűen átrúgja a Raikage gyomrát ( vagy lerúgja a  pöcsét )

A lar. szép és jó, de az ereje még annak sincs Tsunade szintjén. Tehát ha azt állítod, hogy a Hokage kidőlne egy Lariat-tól az olyan, mintha azt mondanád a Raikage kidől egy Tsunade féle ütéstől. A fejét meg nem viszi le, pontosan azért, mert Tsunade egy képzett közelharcos.

Persze van egy olyan lehetőség is, hogy Tsunade túl vakmerő és nem aktiválja 2 ütés között a pecsétjét, gondolván még kibír néhányat. Így lelassul és a Raikage könnyen kivégezheti. Ellenben ha a harc elejétől a teljes pecséttel harcol, akkor még nagyobb a győzelmének az esélye.

iamhated: Mondtam az előbb is, hogy gondolt át miket írsz. Egyébként meg éppen azért van igazam, mert fan vagyok. Mivel szeretem az adott karaktert, nem csak felszinesen vizsgálom meg őt.  Ti csak azt látjátok Tsunade-ből, hogy lassú, nagyokat üt és könnyen lelehet fejezni. Viszont én mangából vett példákkal cáfolom ezeket az érveiteket. Tehát mondhattok amit akartok, nézhettek hülyének, akár figyelmen kívül is hagyhattok, de a véleményemet nem fogom csak azért megváltoztatni, hogy  kedvetekben járjak.  

Ismerem  Tsunade korlátait, tudom, hogy nem a legerősebb, legokosabb, stb. A Kagék közül is kb. a középmezőnyben végez. A Hokagék közül a 2. leggyengébb ( vagy a leggyengébb, ha készpénznek vesszük Hiruzen be nem mutatott képességeit). Kevés eséllyel indul az Uchiha-k ellen. Még Kakashi is erősebb nála, hála a Kamui-nak.
De még így is egy olyan karakterről beszélünk, aki simán belefér a top 20-25 be. Vagy ha a jelenleg élő karakterek vesszük, akkor ő bizony top 10-es karakternek számít.

szerk: Egen, emlékszem arra amit régebb írtál és nagyjából egyet is értettem vele. Ami zavart, hogy azt mondtad, hogy Tsunade kevés ( vagy semmi) eséllyel sem indul a Kage szintű ellenfelek ellen. Ez kissé nevetséges, hiszen ő is egy Kage. No meg egy Sannin.
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 10, 12:53:58 írta TsunadeHime » Naplózva

Dreezyr
Kínzás specialista
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #7914 Dátum: 12 okt 10, 12:48:08 »

Régebben hosszasan taglaltam a Tsunadéval kapcsolatos nézeteimet nem írom le miért lenne gyászos vége a Tsunadénak a Raikagéval szemben ezt már sokan megtették előttem.Ez azonban szemet szúrt.
Idézet
Még Kakashi is erősebb nála, hála a Kamui-nak.
.  A "még" szó elég lekicsinylő , már csak azért is mert a kamuival Tsunadénál jóval erősebb karaktereket is lenyomna. Tsunade ellen nem lenne rá szüksége anélkül is fölényesen győzne Mosolyog
Naplózva

>

Minden harcot meg lehet vívni, de van, amelyiket nem lehet megnyerni. Ám inkább veszítsünk, mint hogy előre feladjuk.
"You talk the talk, do you walk the walk?"
iamhated
Chuunin
*

« Válasz #7915 Dátum: 12 okt 10, 13:08:51 »

szerk: Egen, emlékszem arra amit régebb írtál és nagyjából egyet is értettem vele.

Belemegyek hisz éppenséggel nincs órám, és jól el is szórakozok.
Régebben se értettél velem egyet, pedig hiszem, és vallom, hogy reálisan írok mindkét félről.
( sőt tudom mivel rühellem már ezt a mangát, csak befejezem ha már elkezdtem, mer ilyen jó fej vagyok )

Nem néztem le, kérlek copyzd be, ha ennyire emlékszel amit írtam mert nálam el van mentve minden szösszenet, mert én lazán emlékszem arra a poros kis levélre amiben megírtam, hogy 30%-nál többet a büdös életbe nem fog többet kapni Tsunade senkitől aki a Kage szintet megüti, vagy felette áll..

Ez neked hol lenéző? Most komolyan felfogod, hogy mit irkálnak neked? Valaki aki olvassa ezt a mondatot, válaszoljon már nekem, hogy 30% mennyit is érhet egy 1v1 halálig tartó küzdelembe?

+ " Egyébként meg éppen azért van igazam, mert fan vagyok. "
Na ebben tévedsz, nem én leszek az első aki neked ezt leírja, de nem is az utolsó.

Vicces mert Konant is említetted, bőven üti a kage szintet, akkor felhozhatnál egy Tsunade vs Konant, gondolom a mély tengerkék atombombáját is meggyógyítja Nevet

Ilyen marhaságokat letudsz írni, hogy üvöltve támad, és beazonosítja Tsunade hang alapján?
Ez most komoly?! Nevet Ha a gangnam style-t tolná A, akkor se lenne ideje Tsunadénak 2 pofon között vissza támadni, nem hogy kitérni, erre mikor fogsz már rádöbbenni, hogy olyan karakter ellen akarod 50%felé kihozni Tsunadét akit nem lehet megállítani? ( nem csak a chakra, és sebessége kiemelkedő, de a fizikai ereje... falakat tört át sétálva )

Azért mert a mostani Madara ellenes harcnál ezeket elfelejtették belerakni, attól még benne voltak a mangába.

De ha ennyire viccesek vagyunk, akkor az üvöltöző A-t elfogadom, de cserébe kérném azt is figyelembe venni, hogy letépi Tsunade tőgyeit ha két keze van akkor egyszerre, ha egy akkor fut két kört.
Naplózva

salala ~

Nyugodtan írhatsz privátot, hisz ott nem offolsz mivel egyből landol a kukába. Mosolyog
TsunadeHime
*

King of Heroes

« Válasz #7916 Dátum: 12 okt 10, 13:24:49 »

Dreezyr-nek ment az üzenet a végén. Csak elfelejtettem odaírni a nevét  Mosolyog
És nem tévedek. Én nem az a fajta fan vagyok, aki azt mondja, hogy Tsunade azért nyer, mert ő egy Senju vagy egy Kage, vagy nemtudommi. Mindig megmagyarázom, manga oldalakat linkelek. Pl. Tsunade vs Danzo vagy  a Tsunade vs Orochimaru csatánál. Azt hiszem azokat eléggé részletesen és érhetően leírtam, mindenféle fanság nélkül.

Konan-t inkább az erősebb Jounin szintre raknám, a gyenge Kage szint felkészüléssel együtt van. Tsunade szerintem legyőzné, ha mással nem, akkor a csigájával.

Egyébként maga Madara mondta, hogy mind az öten méltóak a Kage címre. Tehát hogy is van az, hogy Tsunade nincs kage szinten ill. nem nyerhet Kage szintű ellenfelek ellen?  Hümm-hümm
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 10, 13:30:44 írta TsunadeHime » Naplózva

Mach5
Jounin
*

« Válasz #7917 Dátum: 12 okt 10, 15:15:11 »

Felhoznék egy új harcot. 3útas Madara+FMS Sasuke+Tobi/Obito vs Kakashi,Jiraya,Naruto,Itachi,Nagato,Tsunade. Eléggé jó harc lenne szerintem. Eloszlás valahogy úgy nézne ki véleményem szerint, hogy naruto a sasukeval harcolna 3útas madara itachi+nagato+tsunade ellen míg tobi/obito kakashi és jiraya ellen, de elosztások száma is eléggé sok lehet. Véleményem szerint a 3as uchiha fogat nyerne a harcba olyan 60-40-re.
Naplózva
malakian213
Gennin
*

« Válasz #7918 Dátum: 12 okt 10, 15:42:03 »

Szerintem Naruto csapata hozná a harcot. Itachi bármelyiket kiütheti, Madarára érdemes támadnia, mert ő a legerősebb (Tsukoyomi + Totsuka kardja). Nagato bőven elég Sasuke ellen, Amaterasu nem ér ellene, és szerintem az uchiha genjutsuja nem elég erős a Rinneganja ellen (de ez feltételezés. Szerintem a Rinnegan, ugyanúgy mint a Sharingan ellenállóbb a látás alapú genjutsukkal szemben, a hallás alapúakkal viszont egyik sem tud mit kezdeni).
Ha már hallás alapú genjutsu: Jiraiya beáll Yata tükör Susano'o alá Itachi mellé, békák kuruttyolnak és a 3 Uchiha ki is dőlt. Tobit is elkapja, hacsak nem Kamuizza át arra az időre a hallószervét Nevet Ha Madara menőzni akar a 20x akkora Susano'oval nekimehet, de hamar Tsukoyomiban vagy Totsuka kardjában találhatja magát.

Tobira ott van Kakashi, őt fedezheti Naruto, átlő vagy 3 klónt Kamuival a másik dimenzióba, aztán nyomulhatnak a maszkos ellen.

Fontosabb fegyverek, teljesség igénye nélkül:
Madaráék: pollen, meteor, Kamui, Amaterasu
Narutoék: bijuu bomba, hang gen, Tsukoyomi, Totsuka kardja, Yata tükör, Chibaku Tensei, Kamui

Sok lehetőség van, Narutoék oldalán talán több 70-30-ra nekik adom.

Mach5, Naruto manga témában pedzegetted az Itachi vs. Obito harcot, én felvetném: mindenkori Itachi vs mindenkori Obito.
Genin Obito< kétpontos Sharingan Obito< összetapasztott Obito< Orochimaru által megkukkolt Itachi< klánját legyilkoló Itachi< mostani őrült Obito~ Yondaime elleni Obito< alap Tobi< beteg Itachi< Rinnegan Tobi< egészséges Itachi.

Jól értem, hogy te az őrült Obito vs. beteg Itachi harcot őrült Obitonak adnád? Szerintem csak simán látványosabb a pusztítás, amit végzett, mint amit Itachi harcaiból láttunk, de nálam viszi ezt a harcot Itachi 90-10-re.

Nem sikerült nagyon összeszedettre ez a hozzászólás, de lusta vagyok megszerkeszteni  Pirul
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 10, 15:43:22 írta malakian213 » Naplózva

Out of love, sacrifice is born... hate is born... and we are able to know pain.
Mach5
Jounin
*

« Válasz #7919 Dátum: 12 okt 10, 15:50:57 »

Idézet
Jól értem, hogy te az őrült Obito vs. beteg Itachi harcot őrült Obitonak adnád?

Nem érted jól. Én nem az egyszemű őrült obitoról beszélek hanem hogyha kakashinak nem adta volna át a másik szemét és két mangekyou sharingannal élt volna a kezdetektől. Szóval értsd úgy, hogy lekerül madarához obito két sharingannal madara pedig fél testét kicseréli hashiramáéra és obito meglátja ahogy kakashi megölte rint és ott két mangekyou sharinganja lesz már obitonak és utána 30év körüli obito két mangekyou sharingannal harcol. Azt tettem volna én itachi ellen. Szóval 30éves obito két mangekyou sharingannal (nem csak eggyel) vs Itachi-t hoznék. Valamint a 3uchiha vs narutoék csapata nem hinném, hogy olyan könnyen legyőzné naruto csapata a 3nagy uchihát, hogy csak 30%ot kapjanak. Ha csak madara fegyvertárát és erejét nézzük (úgy, hogy nem hagyja magát) egyedül jó eséllyel indul nagato+itachi+tsunade hármas ellen. Itachi nem hinném, hogy képes lenne egyedül elverni.. Aztán naruto+sasuke kiütné egymást hisz mindig is hasonló erőt képviseltek és marad obitora jiraya+kakashi. Persze mint írtam sok féle variáció lehetséges, de én a legtöbbnél a 3uchihának adnám a győzelmet és nem 70-30ra mint ahogy te írtad a másik csapatnak hanem 60-40-re hisz azért nem egy könnyű harc lenne ott.
Hangalapú genjutsuból meg azt hiszem itachi+sasuke is megszökött még pedig úgy, hogy egymás szemébe belenéztek. Ezt ugyan úgy megtehetné a 3uchiha is akár.
Két mangekyou sharinganos obito mostani korával vs Itachi meg szerintem eléggé döntetlen féle harc lenne.
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 10, 15:54:28 írta Mach5 » Naplózva
Oldalak: 1 ... 526 527 [528] 529 530 ... 566
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins