24 nov 17, 20:16:26 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 521 522 [523] 524 525 ... 566
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Ki nyerne (csatában)? - 1 hozzászólás minimum 3 teljes sor legyen!  (Megtekintve 1230149 alkalommal)
0 Felhasználó és 5 vendég van a témában
malakian213
Gennin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #7830 Dátum: 12 szep 16, 18:53:43 »

Felőlem lehet más a véleményed, nem ettől vagy takony.
Juugo gondolom nem tudott áttörni a csontokon, egészséges Kimimaronak meg jobban ment a harc mint halála előtt fél perccel két tonna homok alatt, így simán ketrecbe zárta. Naruto és Lee ellen asszem csak valami csontkarddal hadonászott nagyrészt, erre lehet mondani hogy azért mert haldoklott, és nem akarta megerőltetni magát de az igazi ok szerintem annyi, hogy így lehetett kihozni "győztesnek" a jó oldalt.
Naplózva

Out of love, sacrifice is born... hate is born... and we are able to know pain.
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

King of Heroes

« Válasz #7831 Dátum: 12 szep 16, 19:20:16 »

malakian213-  Ne törődj iamhated-del, néha-néha beszól, de amúgy nincs vele különösebb baj  ikszdé ( sőt, néha neki van igaza  Pontosan)

Hogy a témához is hozzászóljak: Az, hogy Kimimaro meg tudta nyugtatni Juugo-t nem feltétlenül jelenti azt, hogy erősebb is nála. Sakura is meg tudja nyugtatni Naruto-t 1-2 pofonnal, de ettől még mindig gyengébb marad, mint ő.
Nem azt mondom, hogy Kimimiro gyengébb, de nem is tűnik sokkal erősebbnek. Nálam ők ketten eléggé egy szinten mozognak. Az egyik megfontolt, a másik idegbeteg. Az egyiknek kemények a csontjai, a másik viszont erős és a teste is többet kibír. Tehát lehet ezen vitatkozni, de sok értelme nincs.

új:

Jiraiya vs Juugo és Kimimaro
Naplózva

tasymc
Újonc
*

« Válasz #7832 Dátum: 12 szep 18, 18:04:18 »

Jiraya vs Juugo és Kimimaro

Hát szerintem ha Jiraya Bölcs módban kezd akkor nyerhet De ha nem abba kezd akkor nem:D
Ha abba kezd a genjutsuba ejtheti őket.
Ha nem akkor nem olyan könnyen de kicsinálják.
abba kezd 65-35 Jirayanak
Ha nem 60-40 Duónak

Van egy új, igen érdekes harcom:
Rikudo (most Juubyval együtt) vs Madara + Tobi + FMS Sasuke + Lámpás Naruto + A + Mei + Tsunade + Gaara + Oonoki + Minato + Hashirama + Orochimaru + Deidara + Peinek
Kikötések: a nagyobbik csapatban nincsenek nézeteltérések (tehát Madara és Hashirama nem vesznek össze stb...)
Jutsuk, melyeket nem szabad használni: Mugen Tsukuyomi

Ezt a harcot is. ezt nem tudom de érdekel
Naplózva
vegita
Akadémiai tanár
*

« Válasz #7833 Dátum: 12 szep 19, 22:41:03 »

Igazat adok TsunadeHime nek, az h karcolás nélkül megnyugtatta, az nem azt jelenti h ádáz csatába beabálta Juugot, lehet hogy csak lelkileg tudott úgy rá hatni..... Miért kell valakit agyonverni ahoz h lenyugtasd?  ember Barátnője valamin hisztizik, odamész azt agyonvered h lenyugodjon...  lófuckot, beszélsz vele és próbálod úgy lenyugtatni, és így is karcolás nélkül lenyugtattad, meg úgyis hogyha meglövöd egy fegyverrel... nem kell egyből úgy érteni h Kimi. összeverte...

Jiraiya vs Kimimaro & Juugo...

szerintem akárhogy nézzük, egyértelmű Jiraiya győzelem, és nem kell ahoz senin formába kezdenie.... van elég használható jutsu a tarsolyában ahhoz hogy legyőzze őket... (rassengan, Odama rassengan, brutális tűz támadások és még a föld elem is)... + a hajának a manipulásával is erős támadásai és védelmei vannak.....
Ha még békákat is idéz, akkor meg egyértelmű.... Ha átmegy senin formába ott meg a páros minden esélye elszállt...
Szerintem senin forma nélkül is legyalulná őket..
Naplózva
Yamael
ANBU Kapitány
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #7834 Dátum: 12 szep 20, 13:11:48 »

Mondjátok már meg hogy nyugtattok le egy idegbeteg közveszélyes őrültet? ja én tudom a választ: sehogy, jól eszméletlenre vered. Szerintetek hogy nézett ki, ha nem így? Suttogta a nevét a fülébe míg le nem higgadt? Hát szerintem meg jól összetörte juugot, aztán maximum kiszipolyozott egy embert mintha mi sem történt volna. egy hisztis barátnő nagyon nem jól példa erre nálam.
Kimimaro megfékezte jugot ennyi a lényeg. Jugo még mindig tehetségtelen 0eszű erőember, mig kimi gyors és tökéletes ellentéte minden téren (tehát: taijutsu zseni, okos, rendelkezik ő is átokpecsét2vel, gyakorlatilag nincs gyenge pontja taijutsu ellen, mellesleg a csontjai erősebbek jóval mint jugo teste). Ezért nem értem hogy tudjátok jugonak adni a harcot.

(amúgy ha nem így lenne fogalmazva, hogy karcolás nélkül, akkor talán adnék nektek egy kis igazat, de ebből kitűnik hogy veszélyes a dühöngő jugo közelébe menni, de ő ezt könnyedén elérte. Ha csak a lelkére kéne hatni azt BÁRKi megtehette volna)
Naplózva

Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája.
A reményhal meg utoljára
malakian213
Gennin
*

« Válasz #7835 Dátum: 12 szep 20, 15:26:08 »

Kakashi a mostani tudásával és infóival lehozhatná. Kéne hozzá pár klón és rendesen zabálná a chakráját de van esélye. Ettől még 75% Tobinak, ha Kakashi nem tud a szemek közti kapcsolatról akkor 99%.

Még a Kimimaro-Juugohoz: Kimimaro nem tűnt olyan nagy monológokat tartó lelkizős fiúnak mint Naruto, és talán az "én vagyok a börtönöd" mondata miatt én úgy képzelem el, hogy ketrecbe zárta és talán megszorongatta Juugot a csontjaival.

Jiraiyánál szerintem mindketten gyorsabbak és Juugo erősebb is (ütőerőben), amíg nem jön be a sennin mód, de akkor sem maradnak el tőle gyorsaságban és Juugo szerintem erőben sem. Ha Jiraiya sennin móddal kezd, akkor is van 40%-uk nálam, ha nem, akkor 65-35-re viszik a meccset, természetesen egészséges Kimimaro esetén.
(Veszélyesek a szúrásai, Jiraiyának pedig nincs védelme ellene és szerintem nem is gyorsabb, a sennin mód érzékelését és reflexnövelését nem használta ki úgy mint Naruto.)
« Utoljára szerkesztve: 12 szep 20, 18:25:29 írta malakian213 » Naplózva

Out of love, sacrifice is born... hate is born... and we are able to know pain.
Tr4nCe
Kezdő Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

R'innegan User

« Válasz #7836 Dátum: 12 szep 22, 14:47:52 »

Tobi vs. Kakashi:

1 vs. 1-ben Kakashinak nincs esélye. Hiába jön rá a sharinganok közös mivoltjára, Obito szemei egyszerűen jóval erősebbek az övénél. Kamuival nem tudja eltüntetni, hisz Obito dimenziójába jutna. Nevet Na meg amúgy sem menne neki.
Akkor még ott van a R'innegan. Madara legyezője is most már láttuk mire is képes igazából. Gyerek koruk óta megfordult az erőkülönbség.

Jirayia vs. Kimimaro, Juugo:

Nos, amit itt rögtön le kell szegezni az az, hogy a Sennin tapasztalata jóval nagyobb mint  másik két shinobié. Plusz Juugo amúgy sem az agyáról híres. Kimi fiú már más tészta. Ő tudja mire képes és azt is tudja miként erőltesse ellenfelére a közelharcot, amiben eme shinobi világban nem sokan vennék fel vele a versenyt. Ami viszont szerintem Jirayia felé billenti a mérleget, az egyszer ugye a tapasztalat és a sokoldalúsága. Rengeteg jutsut tud, és ami fontos, hogy megfelelően használni is tudja őket! Juugonak nagy az ereje, de ész nélkül nem túlzottan fogja meglepni az öreget. Ő annál dörzsöltebb fazon. Viszont Kimi fiú okoz majd számára jó pár kellemetlen pillanatot. Az idézések segítségével viszont lehozható a meccs a részéről. No meg, ha Sennin módba kell váltson, úgy mindenféleképpen megnyeri az ütközetet. Pein lehet nem vette komolyan ellene a harcot, de a másik két ember ennyit sem tudott volna ellene villantani.

Nálam Jirayia vs. Kimi, Juugo:  65% - 35%
Naplózva

Yamael
ANBU Kapitány
*

« Válasz #7837 Dátum: 12 szep 22, 22:41:27 »

Hát narutoba szerintem pont nem lényeg a tapasztalat. Ezt jól lehetett látni kakuzu vs narutonál is, azt az embert (szörnyet), aki kb 100éves harci tapasztalattal rendelkezett, lealázta pár klónnal akkor ez nem számottevő hogy valaki 40éven át harcol, vagy 10 [sőt a 10évben valaki többet él át mint más 100]. Onoki sem azért mentette meg a kagékat mert 7x éves, hanem mert egyedül ő volt képes erre a por elemével.
Egyébként én is jiraiyának adom a harcot. Ha valamelyik bekap egy odama ransengant megnézném mi marad belőlük. Amúgy kimimaró tartaná magát elég sokáig, mivel elég gyors; és jugo is mert szívós az a vaddisznó. De ha magát a csakrakészletet nézzük, abban ötször jobban áll. Meg lehet figyelni mennyi mindent elsütött abban a pár részben mikor behatolt Esőbe, többek közt békává operált egy tagot, addig míg meghalt. (több idézés, mocsár, hajazás, rasenganok, olaj, tűz...legsokoldalúbb/technikásabb ember a narutoban). Ott van pl a mocsár, nem bírnának kitörni belőle, max ha megölik a varangyot gyorsan.
Naplózva

A reményhal meg utoljára
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

King of Heroes

« Válasz #7838 Dátum: 12 szep 22, 22:55:59 »

Igen, Onoki mentette meg a Kagékat, de csak miután Tsunade megmentette az ő életét abban a pillanatban, amikor a csatatérre érkezett.  Ha jól emlékszem ő rúgta el Madarát Onoki-tól és Gaara-tól, amikor az éppen végezni készült velük. És később ő adott Onoki-nak elegendő chakrát  25 Susanoo eltüntetéséhez. Ja, és Tsunade ismét megmenti őket.

A tapasztalat pedig sokat számít egy csatában. Ha egy Shinobi egész életében, különböző szintű és típusú ellenfelek ellen küzd, egyértelműen sokat fejlődik. Például ott van Sakura: szinte 0 harci tapasztalattal nézett szembe Sasori-val és a csata végére már olyan szinten tudta elemezni Sasori támadásait és mozdulatait , hogy az nem győzte dicsérni a kiscsajt. Tehát Sakura szembenézett egy bábhasználóval és kitapasztalta a harcmodorát. Ha ismét szembekerülne eggyel már sokkal könnyebb dolga lenne, hiszen már harcolt egy olyan típusú ellenféllel. Ezt jelenti tapasztalatot szerezni. ( mielőtt jönnének a "de egész végig Chiyo irányította" típusú hozzászólások, kérlek olvassátok át újra a csatát. Már csak azért is, hogy ne én kelljen kikeressem a megfelelő oldalakat. Köszönöm.)

És a Jiraiya vs Kimi és Juugo harchoz visszatérve, a perverznek tényleg jók az esélyei. De ahogy azt Yamael is mondta, Kimimaro okozhat neki gondot.

Új:

Sakura, Shikamaru és Choji vs Terumi Mei
Pein vs Onoki és A
Pein vs Gaara és Mei
« Utoljára szerkesztve: 12 szep 24, 12:28:06 írta TsunadeHime » Naplózva

vegita
Akadémiai tanár
*

« Válasz #7839 Dátum: 12 szep 24, 18:38:07 »

Legnagyobb elnézésedet kérem Tsunadehime, hogy dobtál fel harcokat és ennek ellenére én csak úgy bedobok egy újat, de ez most hirtelenjében annyira felizgatta a fantáziámat hogy teljesen bezsongtam...

Kakuzu vs Raikage(A)
Kakuzu a vas bőrrel nemtudom mennyire tud ellenállni a villám aurás ütéseknek, de akár jó eséllyel indulhat ellene,  + a vas bőrt fel tudja használni erőteljes támadásokra is (itt megkérdezném hogy ha az egész testére kiterjeszti a vas bőrt, akkor úgy tud mozogni ugyanugy mint ha nem használná a jutsut?) Ha kiengedi a szíveket, akkor ha minden jól megy, a raikagenak 5 ellenfél ellen kell harcolnia, vagy akár egyesítheti is őket hogy erősebbek legyenek... és a szíveknek azért egész brutális erejű támadásaik vannak, pl a szél szív ami egy fél erdőt letarolt és ugye az a villám ellen a legjobb...
vagy akár kakuzu át is mehet távol harcos formába, ami azért egy tai jutsu használó ellen egész jó dolog, és ugy nem csak hogy repülni tudn és a csápokat erősen használni, hanem magába-olvasztja a maszkokat is amivel lövöldözhet kedvére..  (és nem utolsó sorba 5x kell meghalnia hogy végleg kampec legyen)

ín így most kakuzu oldaláról néztem a dolgot,
szerintetek mi lenne a harc kimenetele?
Naplózva
Yamael
ANBU Kapitány
*

« Válasz #7840 Dátum: 12 szep 24, 18:55:39 »

kakuzu vs A
Én A-nak adnám jóval ezt is. Lássuk miket tud hozni Kakuzu: vasbőr, átütné mint a pihét a raikage. Szívek erős támadásai: nem karcolnák meg a villámpajzsot. Míg valami nem döf, vagy lopja le róla, teszi át másik dimenzióba, addig az egyik legjobb védelem a kettes villámpajzs. Nevetséges ahogy elgyengítették A-t madara ellen, egy támadása volt...Mi van még: 5 szív, na ha felgyorsul a főnök akkor az öt szívet kitépheti 5 másodperc alatt, de rossz esetben is tízben. Csápok: eltépné/vágná egyetlen ujjával őket. Ennyi szerintem, nyer a raikage nagyon.
Most tegyük azt is hozzá hogy az a raikage örök álmot hozott volna a teljes konoha csapatra ami ment kakuzu és hidan ellen, mivel olyan gyors hogy nem tudják követni és megállítani sem az ütéseit.

pein vs onoki A, én már At sem tartottam esélytelennek, onokival csunyán dádázná peint, (megkönnyíti annyira hogy fénysebesség köbével szalad, és kikerülné pein összes támadását, idézésig meg el sem jutna)
Naplózva

A reményhal meg utoljára
vegita
Akadémiai tanár
*

« Válasz #7841 Dátum: 12 szep 25, 21:07:48 »

Onoki & A vs Pein..
Egyértelmű a páros győzelme... Szerintem mind a 2-en 1 az 1 ellen is letudnák győzni, főleg A...
"A" sebességével nemtudna mit kezdeni és testi erejével, egy shinra tensei nem ártana sokat neki, az idézéseket, és a nin elszívó peinen kívül onoki mindet el tudná verni.... ugyanugy "a" is..... szerintem egyértelmű a győzelmük.. ( a chibaku tensei-ig el se jutna pein)

Új harc:
databook szerint egyen nagyságú az erejük, és én is így vélem, viszont ha ketten összecsapnának valakinek nyernie kell:
Kisame vs Kakuzu

helyszín: ahol kakuzu harcolt kakshiékkal..
Naplózva
Yamael
ANBU Kapitány
*

« Válasz #7842 Dátum: 12 szep 25, 22:58:20 »

Hát őszinte leszek, a csápokon kívül semmi esélye sincs kakuzunnak. Ott kezdeném hogy hiába birtokol 5 elemet, ez itt nem tényező, kisame minden egyes elemi támadást elszívna. Nyilván nem akkora erejűek a lövések mint egy biju palást, és ha át is törné egy kevés a samehada védelmét azonnal visszagyógyulna. A csápokkal lefoghatja/lefoghatná de szerintem kisame puszta kézzel szedné ezeket szét. Legerősebb tag fizikailag az akatsukiba, (vagy legalábbis közel jár a címhez). Tehát kisamét rakom én győztesnek, és 1-2 heves chakra roham után felkapná a cápa formát, amivel 2 perc alatt megölne bárkit, még egy olyat is akinek 5 szíve van. 

(és próbáltam minimálisra fogni azt hogy kisamét százszor jobban csípem Nevet)
Naplózva

A reményhal meg utoljára
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #7843 Dátum: 12 szep 26, 01:53:26 »

Én pedig ebben egyáltalán nem vagyok biztos, hogy Kisame így lealázná Kakuzut. Egyáltalán azt sem tudjuk, hogy például milyen képességűek a szívek amiket használ, és itt nem az elemi típusára gondolok. Kakashi megállapítása szerint nagyon magas szintű jutsukat használnak, tehát egyáltalán nem alacsony szintű tagoktól származnak. Másrészt mindkettő nagyon sok chakrával rendelkezik, viszont a harc mégis csak 1 az 5 ellen folyik nem beszélve arról, hogy Kakuzu képes felerősíteni egyik elemet a másik elemével, ami azért mégis csak erősebb kell, hogy legyen mint egy elem. Másrészt az is bebizonyosodott, hogy Samehada nemigazán kedveli a természeti chakra mellékhatásait, legalábbis a tűzet nagyon nem komálja. Továbbá a víz képes reakcióba lépni a villámmal, márpedig ez is elég kellemetlen lehet. Hovatovább a víznél már alapban is erősebb a földelem amellyel Kakuzu rendelkezik, de van víz eleme is amellyel le is védheti Kisame víz alapú képességeit, akár le is bonthatja
Kisame vízburkát. Persze ez a víz elemű szív szintjétől is függ. Ha pedig nincs vízburok akkor száraz helyen nemigazán látok esélyt Kisame számára. Én egy kicsivel esélyesebbnek tartom Kakuzut.
Naplózva
Yamael
ANBU Kapitány
*

« Válasz #7844 Dátum: 12 szep 26, 04:31:49 »

Kisame is föld elemű másod szinten. De ilyen hogy elem elnyomja a másikat, ez is meg lett cáfolva sokszor. Másrészt kisamétől láttuk a legerősebb víz jutsukat eddig, és a csakrája bőven több mint kakauzué, plusz az elszívott is őt erősíti, és gyógyítja. Samehada nem csípi a tűzet, de attól még azt is magába gyűjti, mint minden elemet. Én szerintem nem tudna a vízburokkal kezdeni semmit, bár előfordulhat hogy nem fulladna meg, mivel gyakorlatilag zombi. De a cápa-kisame rettentő gyors, és a puszta érintésével megölné egy idő után kakuzut mert száraz kóróvá szipolyozza ki.
Nem látok esélyt kakuzunak továbbra sem, az elemi chakra a legjobb barátja kisamének. 
Naplózva

A reményhal meg utoljára
Oldalak: 1 ... 521 522 [523] 524 525 ... 566
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins